Somos Laura - Kriston-módszer

Telefonszám: 06202000256

Nagykálló, Híd Közösségi Ház
Magyarország 4320 Nagykálló , Jókai utca 34.


"vannak vidékek gyönyörű

tájak ahol a keserű

számban édessé ízesül

vannak vidékek legbelül

szavak sarjadnak rétjein

gyopárként sziklás bércein

szavak kapaszkodnak szavak

véremmel rokon a patak

szívemben csörgedez csobog

télen hogy védjem befagyok

páncélom alatt cincogat

jeget-pengető hangokat

tavaszok nyarak s őszeim

maradékaim s őseim

vannak vidékek viselem

akár a bőrt a testemen

meggyötörten is gyönyörű

tájak ahol a keserű

számban édessé ízesül

vannak vidékek legbelül"

 

(Kányádi Sándor)

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
 • Marianna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Tisztelt Cím! Örömmel tölt el, hogy részt vehettem a tréningen. Számomra igen hasznos információkhoz jutottam. Tetszett Somos Laura közvetlensége, profizmusa és őszintesége! Szerintem minden lánynak, nőnek, asszonynak kötelező lenne elvégeznie egy ilyen jellegű tornát, hogy jobban megismerjék a testüket, lelküket! Szívből köszönöm! Tisztelettel: Juhászné Mariann

 • Renáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Fantasztikus volt a képzés Laurával, melyet még különlegesebbé tettek az elhangzott történetek, csodás gyógyulások. Megerősített abban, hogy jó úton járok, segít az ember önbecsülésének visszaszerzésében. Mindenkinek részt kellene vennie ezen a tanfolyamon, én nagyon sok résznél éreztem úgy, hogy ez konkrétan nekem szól, rólam szól... És szerintem ezzel mindannyian így vagyunk, akik részt veszünk ezeken a tanfolyamokon. A tornagyakorlatokat szorgalmasan csinálom, és már érezhető a pozitív változás. Hálásan köszönöm a tanfolyamot, melyet feltöltődve, és elvarázsolódva éltem meg.

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a tréningen. Laura rendkívül jó beleérző képességgel mesélte el a különböző élettörténeteket, amelyeket hallva sokszor felismertem bennük egy-egy ismerősömet, családtagomat vagy saját magamat. Ez segített abban, hogy megértsem, bizonyos betegségek mögött milyen lelki probléma állhat; és most már tudom, hogy ettől a felismeréstől egyenes út vezet a gyógyulás felé. :) A tornagyakorlatok elsajátítása jól be volt építve az elbeszélések közé. Sokat nevettünk, és néha sírtunk a megható történeteken. Suliban kötelezően kellene tanítani minden tininek. Ez a tréning valóban az életre nevel és tanít. Hiszen az, hogy valaki pl. vegyész, matematikus, mérnök vagy orvos lesz az mellékes. Egy lány elsősorban barátnő, pár, feleség, szüleiről gondoskodó gyermek, anya, nagymama stb. lesz. Valaki egyszerre több szerepet tölt be, valaki egymás után tölti be ezen szerepeket, valaki csak egy lesz egész életében ezek közül, de mindenek előtt NŐ! Köszönöm a lehetőséget Laurának, hogy itt lehettem! További sok sikert kívánok a munkádhoz!

 • Beáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm a lehetőséget. Nagyon hasznos tanácsokat kaptam. További sok sikert kívánok munkádhoz.

 • Mónika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehettem Laura tréningjének. Magával ragadó egyénisége, szaktudása, lelkesedése, humora példamutató számomra. Élmény volt hallgatni a tanulságos történeteket. A mozgásgyakorlatokat mindenképpen alkalmazni fogom. Köszönöm szépen Laura!

 • Rita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tanfolyam, hasznos volt számomra. Örülök, hogy részt vehettem benne és nagyon szimpatikus volt számomra a kedves tréner is.

 • Marianna

  Marianna Köszönöm az együtt töltött időt és segítséget, amivel megismerhetem magamat és ezzel a problémáimat. A tréning alatt és utána is még nagy nyugalmat éreztem, mert gondolati szinten elkezdtem foglalkozni magammal. Holisztikus szemlélettel tekintek a világra egy ideje. Ez a tréning ebben is segített, hogy tovább léphessek önmagam megismerésében és a testem jelezte tünetek megfejtésében. Kriston Andrea módszere nagyon jól kidolgozott és nekem sokat adott. Köszönöm Laura, hogy ezt Te adtad át nekem:-)))))

 • Ilona

  Egy közvetlen hangulatú, vidám tréningen vehettem részt Lauránál, amit nagyon köszönök Neki! :) Mindebbe beleburkolva a felismeréseket hozó, elgondolkodtató történetek segítették a lelki oldalát is megélni az egésznek. Ennek külön örültem, mivel egyébként is hiszem, hogy a lélek problémái kihatnak a testi működésekre, így kaptam egy újabb megerősítést. Na meg felismeréseket is természetesen :) . Tökéletesen bevezetett, jól felépített gyakorlatok tették kerekké az egészet. Úgy éreztem, hogy rohan az idő a tanfolyam alatt, egy pillanatot sem unatkoztam, sikerült a figyelmemet maximálisan lekötni. Egy bánatom van, hogy a 20 éves lányomat nem vittem magammal, minden nőnek kötelezővé tenném a részvételt. De ami késik nem múlik, sort kerítünk rá! Várunk vissza Laura! :)

 • Mariann

  Szàmomra rendkìvül különleges napokat jelentett ez a trèning, amit Laura tartott. Az egèszsègügyi problèmàimon kìvül a lelkemet, az agyamat ès az èrzelmeimet is helyre tette. Köszönöm neki ès Kriston Andreànak, hogy felismerèseik tovàbbadàsàval helyre pakolgattàk az èletemet. Igaz ez volt az első tanfolyam, amin rèszt vettem, de az együtt tőltött idő alatt azt èreztem, hogy Laura tökèletesen adta àt Kriston Andrea mòdszereit. Szerintem a jò Isten is trènernek teremtette.

 • Klára

  Köszönöm, hogy ezt a három napot Laurával tölthettem. Mind mentálisan, mind testileg nagyon sokat kaptam. Csak azt sajnálom, hogy már nem sokkal korábban találkoztunk. Laura személyisége magával ragadó. A tréning minden percét élveztem! Minden nőnek szüksége lenne egy ilyen tanfolyam elvégzésére! Köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?