Somos Laura - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06202000256

Nagykálló, Híd Közösségi Ház
Magyarország 4320 Nagykálló , Jókai utca 34.


"vannak vidékek gyönyörű

tájak ahol a keserű

számban édessé ízesül

vannak vidékek legbelül

szavak sarjadnak rétjein

gyopárként sziklás bércein

szavak kapaszkodnak szavak

véremmel rokon a patak

szívemben csörgedez csobog

télen hogy védjem befagyok

páncélom alatt cincogat

jeget-pengető hangokat

tavaszok nyarak s őszeim

maradékaim s őseim

vannak vidékek viselem

akár a bőrt a testemen

meggyötörten is gyönyörű

tájak ahol a keserű

számban édessé ízesül

vannak vidékek legbelül"

 

(Kányádi Sándor)

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
 • Marianna

  Marianna Köszönöm az együtt töltött időt és segítséget, amivel megismerhetem magamat és ezzel a problémáimat. A tréning alatt és utána is még nagy nyugalmat éreztem, mert gondolati szinten elkezdtem foglalkozni magammal. Holisztikus szemlélettel tekintek a világra egy ideje. Ez a tréning ebben is segített, hogy tovább léphessek önmagam megismerésében és a testem jelezte tünetek megfejtésében. Kriston Andrea módszere nagyon jól kidolgozott és nekem sokat adott. Köszönöm Laura, hogy ezt Te adtad át nekem:-)))))

 • Ilona

  Egy közvetlen hangulatú, vidám tréningen vehettem részt Lauránál, amit nagyon köszönök Neki! :) Mindebbe beleburkolva a felismeréseket hozó, elgondolkodtató történetek segítették a lelki oldalát is megélni az egésznek. Ennek külön örültem, mivel egyébként is hiszem, hogy a lélek problémái kihatnak a testi működésekre, így kaptam egy újabb megerősítést. Na meg felismeréseket is természetesen :) . Tökéletesen bevezetett, jól felépített gyakorlatok tették kerekké az egészet. Úgy éreztem, hogy rohan az idő a tanfolyam alatt, egy pillanatot sem unatkoztam, sikerült a figyelmemet maximálisan lekötni. Egy bánatom van, hogy a 20 éves lányomat nem vittem magammal, minden nőnek kötelezővé tenném a részvételt. De ami késik nem múlik, sort kerítünk rá! Várunk vissza Laura! :)

 • Mariann

  Szàmomra rendkìvül különleges napokat jelentett ez a trèning, amit Laura tartott. Az egèszsègügyi problèmàimon kìvül a lelkemet, az agyamat ès az èrzelmeimet is helyre tette. Köszönöm neki ès Kriston Andreànak, hogy felismerèseik tovàbbadàsàval helyre pakolgattàk az èletemet. Igaz ez volt az első tanfolyam, amin rèszt vettem, de az együtt tőltött idő alatt azt èreztem, hogy Laura tökèletesen adta àt Kriston Andrea mòdszereit. Szerintem a jò Isten is trènernek teremtette.

 • Klára

  Köszönöm, hogy ezt a három napot Laurával tölthettem. Mind mentálisan, mind testileg nagyon sokat kaptam. Csak azt sajnálom, hogy már nem sokkal korábban találkoztunk. Laura személyisége magával ragadó. A tréning minden percét élveztem! Minden nőnek szüksége lenne egy ilyen tanfolyam elvégzésére! Köszönöm!

 • Aurélia

  A tanfolyam légköre rendkívül oldott és megnyugtató. Ebben nagy szerepet játszott az is, hogy lakóhelyemen, ismerősök között, előzőleg már ismert trénertől tanulhattam. Laura személye közvetlen, beszédstílusa kifejező, érdeklődést fenntartó. A gyakorlatokat nagyon érthetően, nagyon jó hasonlatokkal alátámasztva ismertette. Jól érzi, hogy mikor, mely gyakorlatok után érdemes, szükséges szünetet beiktatni. A tanfolyamra fordított idő nem volt hiábavaló, biztos vagyok benne, hogy hasznossága csak az én szorgalmam függvénye lesz a továbbiakban. Köszönöm a tanulságos történeteket, melyekben hol itt, hol ott magamra ismertem. Köszönettel: Tóthné Herczku Aurélia

 • Aliz

  Nagyon nagy élmény volt számomra a trénig, már ott, Laura történeteinek hallgatása közben rájöttem összefüggésekre a saját élettörténetemből. A torna jótékony hatását pedig már a második nap éreztem, ami óriási meglepetés, és öröm volt. Az addigi állandó derékfájásom szinte teljesen elmúlt. Talán azért, mert megszületett az elhatározás, hogy az addig "cipelt terheket lerakom magamról?" Szeretném leírni az egyik nagy rádöbbenésemet, ami a születésemmel és az onnan magammal hozott dologgal kapcsolatos. Édesanyám számtalanszor mesélte, hogy hogyan születtem. Szépen be voltam fordulva a szülőcsatornába, szülőszoba, lámpák, ultrahang, monitor.... ami kell. Egyszer csak megszólal az orvos: "Ne nyomjon anyuka! Felemelte a karját a baba!" Állítólag, mint aki szalutál, felemeltem a karom. Azon tanakodtak, hogy, ha nem teszem le, akkor császármetszés lesz a vége. De szerencsére meggondolhattam magam, mert leraktam, és szokásos úton megszülettem. ...és mindeközben van egy túlzott érzékenységem, utálom az erős fényt, migrénes fejfájást kapok tőle. Akár már a tavaszi, vagy őszi alacsony szögben sütő naptól is. Ezért kora tavasztól késő őszig napszemüveget hordok, de legalábbis kényszeresen ragaszkodom hozzá, hogy nálam legyen. Kisgyerekkoromba egyáltalán nem féltem a sötétben, sőt szívesen járkáltam a sötét helyiségekben, rendszeresen bebújtam a szekrényekbe, és magamra zártam az ajtót. Az óvodában aki nem aludt fektetés idő alatt, annak büntetésből a fejére terítették a takarót, na én magamtól alvásidő kezdetén a takaró alá bújtam, és úgy aludtam el. A mai napig csak a koromsötétben tudok aludni, nálam minden ajtón és ablakon redőny van, hogy be lehessen teljesen sötétíteni. Ha valami miatt pedig nem otthon alszom, szemtakarót hordok magammal. Laura történeteinek hallgatása alatt pedig rájöttem, hogy mi van, ha akkor én nem szalutálni akartam, mert miért is akartam volna, hanem a lámpák világítottak annyira rám, hogy ösztönösen a szemem elé emeltem a karom?...és azért utálom annyira azóta is az erős fényt? Bár nem hiszem, hogy ez után a felismerés után jobb lesz a viszonyom a fényhez, de már tudom, mitől is lehet.... A tornát pedig már most szeretem, mert érzem, hogy jó...... Köszönöm Laura! Köszönöm Andrea!

 • Anita

  Nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot. Az elvégzése után igyekszem tornázni, és jobban odafigyelni dolgokra. Biztos vagyok benne, hogy csak pozitív hatása van/lesz. Örülök, hogy részt vehettem a tréningen. Köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?