Szombatiné Kati - Kriston-módszer

Telefonszám: 06304559686

Derecske, Intim Egészség Sziget
Magyarország 4130 Derecske , Semmelweis u 2.


Szeretettel köszöntelek

Életem nagy szerencséjének tartom, hogy jelentkezhettem Kriston Andrea intim torna tréner képzésére.Volt bennem bizonytalanság, hogy 3. gyerekem születése után 1 hónappal, bele merjek-e vágni, egy ilyen komoly képzésbe. Köszönöm Andreának az inspiráló invitálását. Pozitív személyisége nagyon bíztatólag hatott rám. Akkor még nem is sejtettem, mennyi izgalmas, új dolog vár rám. Védőnőként dolgoztam, 3 gyerekes anyaként azt gondoltam, sok új már nem lehet a nap alatt. Tévedtem! Sok új ismeretre tettem szert, más megvilágításban láttam magamat és nőiségemet. 

A tréningek hangulata nagyon magával ragadott. Tudtam jó úton járok, a változás bennem is elindult...és változás benned is elindulhat! A változtatás képessége bennünk van!

Kriston Andera által kifejlesztett 1986 óta fejlődő alhasvédő egészségnevelési módszer szolgálja az alhasi szervek védelmét, tudatos szervvédelemmel, helyes szokások kialakításával, medencefenéken elhelyezkedő intim izmok megerősítésével. Több ezer nőnek férfinak segített, örömtelibb szexualitás megélésében, intim tünetek megszüntetésésben, mint például vizelet széklet inkontinencia, tág hüvely, alhasi szervek süllyedésével járó tünetek... a teljesség igénye nélkül. Kutatások bizonyítják a Kriston Módszer hatékonyságát. 

Ha Te is úgy érzed szeretnél valami új, nagyon izgalmas dolgot kipróbálni, egy kellemes hangulatú tréningen részt venni, ahol lehetőséget kapsz arra, hogy felkutasd a benned lévő folyamatok, tünetek eredőjét, tarts velem. A Kriston Intim Torna tréningen lehetőséged nyílik, tabuként kezelt témák természetessé formálásában. A tréning segítséget nyújt intim tünetek mögötti okok feltárásában, segít megfejteni tested üzeneteit. A 300 egymásra épülő gyakorlat elsajátítása eredményezi, hogy az agykéreg mozgás irányító, izomérzékelő területe differenciálódik, ezáltal más módszerhez nem hasonlítható hatás várható. A tréning végén egyéni gyakorlatsort kapsz, ami neked a legjobb eredmény elérését szolgálja. 

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed és szeretnél többet megtudni Önmagadról, egy érzelmi utazáson részt venni, nőiséged kiteljesíteni, ahol intim izmaid is fejleszheted, akkor szeretettel várlak.


Elérhetőségem: 06304559686
Email: szk304559686@gmail.com


 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.03.07 14:00 - 18:00
2020.03.14 14:00 - 18:00
2020.03.21 14:00 - 18:00
Derecske
Intim Egészség Sziget
4130 Derecske Semmelweis u 2.
30 000 Ft Megtelt
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.04.04 14:00 - 18:00
2020.04.11 14:00 - 18:00
2020.04.18 14:00 - 18:00
Derecske
Intim Egészség Sziget
4130 Derecske Semmelweis u 2.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök,hogy jelentkeztem a tréningre,rendkívüli élményekkel gazdagodtam, melyeket hasznosítani fogok a mindennapok során.A tréner szakmai tudása kiváló,az órák nagyon jó hangulatban teltek.Nagyon jól éreztem magam.Mindenkinek ajánlom a tornát. Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem.

 • Györgyné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam a tréningen, sok hasznos információt kaptam, a gyakorlást igyekszem beépíteni a mindennapi rutinba hogy a fejlődést elérjem. Csak ajánlani tudom mindenkinek testi és lelki fejlődést is nyújt.

 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó test- és öntudat fejlesztő órákat töltöttem a tanfolyamon. Nem csak azt kaptam, amiért mentem, hanem rengeteg nem várt információval gazdagodtam. Jó hangulatú, jól felépített foglalkozás, ami utólag olyan egyszerűnek tűnik, mint egy pofon, ennek ellenére meglepően hiánypótló. Kötelezővé kellene tenni! :)

 • Jánosné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök neki, hogy jelentkeztem a tréningre. Nagyon jól éreztem magam, jó hangulatban teltek az órák. Nagyon sok hasznos dolgot tanultunk, ami remélem mind lelkileg és testileg is megerősít. A tréner nagyon jó volt. Köszönet neki mindenért.

 • Csilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Életem egyik legjobb döntései közé tartozik, hogy részt vettem a tanfolyamon. Mindenkinek ajánlom. Mind a tréner személye, mind a tréning felépítése, a feladatok könnyen megtanulhatósága csillagos ötöst érdemel. A kellemes "mellékhatásokról" nem is beszélve... Köszönöm.

 • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyam nagyon jó hangulatban zajlott. Kiváló volt az előadó és élmény volt a tanulás.

 • Sándorné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jobban tudom a vizeletemet tartani.

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök annak, hogy a Kriston Intim Torna Nőknek (kezdő) tanfolyam már városunkban is elérhető. A tréner ismert személyiség a városban, kedvessége, közvetlensége biztos siker. A tanfolyam során a tréner folyamatosan fenn tudta tartani a figyelmet, rengeteg példával tűzdelte a tanulnivalót. Igazán kiemelkedő volt számomra, hogy ez egy kiscsoportos foglalkozás volt, így nagyon bensőséges hangulat jellemezte az alkalmakat. Az elméleti tudásanyagot a gyakorlatban is kipróbálhattuk, kérdezhettünk, megoszthattuk érzéseinket, mindez a jól összeállított tréneri programot dicséri. A harmadik alkalomra már érzéseim erősödtek, pozitív változást is megtapasztalhattam. Köszönöm a lehetőséget, további sok sikert kívánok!

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örömmel vettem részt a tanfolyamon. Sok új dolgot tanultam. A gyakorlatokat jól el lehetett sajátítani. Rendszeres gyakorlással bízom benne meghozza a várt eredményt.

 • Ibolya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hasznosat tanultam, jól éreztem magam, remek volt a tréner.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?