Szombatiné Kati

Telefonszám: 06304559686

Derecske, Intim Egészség Sziget
Magyarország 4130 Derecske , Semmelweis u 2.


Szeretettel köszöntelek

Életem nagy szerencséjének tartom, hogy jelentkezhettem Kriston Andrea intim torna tréner képzésére.Volt bennem bizonytalanság, hogy 3. gyerekem születése után 1 hónappal, bele merjek-e vágni, egy ilyen komoly képzésbe. Köszönöm Andreának az inspiráló invitálását. Pozitív személyisége nagyon bíztatólag hatott rám. Akkor még nem is sejtettem, mennyi izgalmas, új dolog vár rám. Védőnőként dolgoztam, 3 gyerekes anyaként azt gondoltam, sok új már nem lehet a nap alatt. Tévedtem! Sok új ismeretre tettem szert, más megvilágításban láttam magamat és nőiségemet. 

A tréningek hangulata nagyon magával ragadott. Tudtam jó úton járok, a változás bennem is elindult...és változás benned is elindulhat! A változtatás képessége bennünk van!

Kriston Andera által kifejlesztett 1986 óta fejlődő alhasvédő egészségnevelési módszer szolgálja az alhasi szervek védelmét, tudatos szervvédelemmel, helyes szokások kialakításával, medencefenéken elhelyezkedő intim izmok megerősítésével. Több ezer nőnek férfinak segített, örömtelibb szexualitás megélésében, intim tünetek megszüntetésésben, mint például vizelet széklet inkontinencia, tág hüvely, alhasi szervek süllyedésével járó tünetek... a teljesség igénye nélkül. Kutatások bizonyítják a Kriston Módszer hatékonyságát. 

Ha Te is úgy érzed szeretnél valami új, nagyon izgalmas dolgot kipróbálni, egy kellemes hangulatú tréningen részt venni, ahol lehetőséget kapsz arra, hogy felkutasd a benned lévő folyamatok, tünetek eredőjét, tarts velem. A Kriston Intim Torna tréningen lehetőséged nyílik, tabuként kezelt témák természetessé formálásában. A tréning segítséget nyújt intim tünetek mögötti okok feltárásában, segít megfejteni tested üzeneteit. A 300 egymásra épülő gyakorlat elsajátítása eredményezi, hogy az agykéreg mozgás irányító, izomérzékelő területe differenciálódik, ezáltal más módszerhez nem hasonlítható hatás várható. A tréning végén egyéni gyakorlatsort kapsz, ami neked a legjobb eredmény elérését szolgálja. 

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed és szeretnél többet megtudni Önmagadról, egy érzelmi utazáson részt venni, nőiséged kiteljesíteni, ahol intim izmaid is fejleszheted, akkor szeretettel várlak.


Elérhetőségem: 06304559686
Email: szk304559686@gmail.com


 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz

Vélemények

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?