Szombatiné Kati - Kriston-módszer

Telefonszám: 06304559686

Derecske, Intim Egészség Sziget
Magyarország 4130 Derecske , Semmelweis u 2.


Szeretettel köszöntelek

Életem nagy szerencséjének tartom, hogy jelentkezhettem Kriston Andrea intim torna tréner képzésére.Volt bennem bizonytalanság, hogy 3. gyerekem születése után 1 hónappal, bele merjek-e vágni, egy ilyen komoly képzésbe. Köszönöm Andreának az inspiráló invitálását. Pozitív személyisége nagyon bíztatólag hatott rám. Akkor még nem is sejtettem, mennyi izgalmas, új dolog vár rám. Védőnőként dolgoztam, 3 gyerekes anyaként azt gondoltam, sok új már nem lehet a nap alatt. Tévedtem! Sok új ismeretre tettem szert, más megvilágításban láttam magamat és nőiségemet. 

A tréningek hangulata nagyon magával ragadott. Tudtam jó úton járok, a változás bennem is elindult...és változás benned is elindulhat! A változtatás képessége bennünk van!

Kriston Andera által kifejlesztett 1986 óta fejlődő alhasvédő egészségnevelési módszer szolgálja az alhasi szervek védelmét, tudatos szervvédelemmel, helyes szokások kialakításával, medencefenéken elhelyezkedő intim izmok megerősítésével. Több ezer nőnek férfinak segített, örömtelibb szexualitás megélésében, intim tünetek megszüntetésésben, mint például vizelet széklet inkontinencia, tág hüvely, alhasi szervek süllyedésével járó tünetek... a teljesség igénye nélkül. Kutatások bizonyítják a Kriston Módszer hatékonyságát. 

Ha Te is úgy érzed szeretnél valami új, nagyon izgalmas dolgot kipróbálni, egy kellemes hangulatú tréningen részt venni, ahol lehetőséget kapsz arra, hogy felkutasd a benned lévő folyamatok, tünetek eredőjét, tarts velem. A Kriston Intim Torna tréningen lehetőséged nyílik, tabuként kezelt témák természetessé formálásában. A tréning segítséget nyújt intim tünetek mögötti okok feltárásában, segít megfejteni tested üzeneteit. A 300 egymásra épülő gyakorlat elsajátítása eredményezi, hogy az agykéreg mozgás irányító, izomérzékelő területe differenciálódik, ezáltal más módszerhez nem hasonlítható hatás várható. A tréning végén egyéni gyakorlatsort kapsz, ami neked a legjobb eredmény elérését szolgálja. 

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed és szeretnél többet megtudni Önmagadról, egy érzelmi utazáson részt venni, nőiséged kiteljesíteni, ahol intim izmaid is fejleszheted, akkor szeretettel várlak.


Elérhetőségem: 06304559686
Email: szk304559686@gmail.com


 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.12.16 14:00 - 18:00
2019.12.18 14:00 - 18:00
2019.12.20 14:00 - 18:00
Derecske
Intim Egészség Sziget
4130 Derecske Semmelweis u 2.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.01.11 14:00 - 18:00
2020.01.18 14:00 - 18:00
2020.01.25 14:00 - 18:00
Derecske
Intim Egészség Sziget
4130 Derecske Semmelweis u 2.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök annak, hogy a Kriston Intim Torna Nőknek (kezdő) tanfolyam már városunkban is elérhető. A tréner ismert személyiség a városban, kedvessége, közvetlensége biztos siker. A tanfolyam során a tréner folyamatosan fenn tudta tartani a figyelmet, rengeteg példával tűzdelte a tanulnivalót. Igazán kiemelkedő volt számomra, hogy ez egy kiscsoportos foglalkozás volt, így nagyon bensőséges hangulat jellemezte az alkalmakat. Az elméleti tudásanyagot a gyakorlatban is kipróbálhattuk, kérdezhettünk, megoszthattuk érzéseinket, mindez a jól összeállított tréneri programot dicséri. A harmadik alkalomra már érzéseim erősödtek, pozitív változást is megtapasztalhattam. Köszönöm a lehetőséget, további sok sikert kívánok!

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örömmel vettem részt a tanfolyamon. Sok új dolgot tanultam. A gyakorlatokat jól el lehetett sajátítani. Rendszeres gyakorlással bízom benne meghozza a várt eredményt.

 • Ibolya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hasznosat tanultam, jól éreztem magam, remek volt a tréner.

 • Enikő - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szuper volt a tréning. Sok hasznos információt gyűjtöttem.

 • Irma - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagy örömömre szolgál, hogy megismertem ezt a módszert és elvégezhettem a tanfolyamot. Mindennapjaim részévé vált a gyakorlatok végzése, melynek már az első hetekben érztem a jótékony hatását. Minden nőnek ajánlani tudom építse be az életébe. Köszönöm!

 • Jánosné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Számomra nagyon hasznos volt a torna. Az oktató kedves és segítőkész!

 • Krisztína - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tréning, jó hangulatú bensőséges hasznos foglalkozások voltak.

 • Nikolett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örülök, hogy részt vettem a tornán, mert úgy érzem, segített a szülésre testben és lélekben is felkészülnöm. Köszönöm , biztosan alkalmazni és gyakorolni fogom!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?