Tuboly Teréz - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36309350454

Pécs, Főnix Jógastudió
Magyarország 7621 Pécs , Hunyadi út 2.


Visnyeszéplak, Faluház
Magyarország 7478 Visnyeszéplak , Visnyeszéplak
Pécs, Civil Közösségek Háza
Magyarország 7624 Pécs , Szent István tér 17.

Amikor először voltam KIT tréningen magávalragadó, dinamikus és szórakoztató volt. Egyszerűen jól éreztem magam.

Előtte éltem az életem, dolgoztam, kerestem a nekem való hivatást, de soha nem gondoltam, hogy ilyen témával fogok foglalkozni. Azonban attól kezdve, hogy rátaláltam Andi első videójára, sorra néztem az interneten található anyagokat, olvastam a könyveit, majd eljutottam hozzá is. Rádöbbentem mennyire fontosak, időszerűek, mindennapiak, mégis gyakran ismeretlenek, ezek a témák minden ember számára. Ekkor indultam el a trénerré válás izgalmas, sokszor kihívásokkal teli útján. Egyértelmű volt, hogy ez az én utam…

Aztán a képzés alatt, óralátogatások keretében még számos tréningen vettem részt, de nem tudtam megunni. Minden alkalommal egy újabb réteget értettem meg, és egyre inkább csodáltam azt a finoman kidolgozott rendszert, ami a könnyed hangnem mögött megbújik.

A „nőség”, a „férfiság”, az alhas, az intimitás, a szexualitás körül rengeteg tabu, tévhit és fájdalom gyűlt fel. Mind egyediek vagyunk, ugyanakkor a fogantatástól az időskorig számtalan hasonló élethelyzeten, megpróbáltatáson megyünk kersztül. A sok-sok egymásra épülő történet segít ezek feloldásában és megértést ad problémáink forrásaihoz. (Mindenki helyére illesztheti érzelmi térképének darabkáit.)

A mozgástanulás lépései aprólékosan ki vannak dolgozva: több száz egymáshoz fűzött gyakorlaton kersztül építjük fel a stabil izomérzetet és mozgásirányítást. Így bármely korosztály sikerrel sajátíthatja el a gyakorlatokat ezen a láthatatlan területen. Mindenki eszközt kap a kezébe, amellyel egész életében gondoskodhat a gáti izomzat feszességéről, ruganyosságáról.

Fontosnak tartom ezt a komplexitást, ahogy az embert szemléljük: testet és lelket együtt gyógyítjuk, erősítjük. Akkor lehet igazi változásokat elérni, ha mindkettőt megismerjük és megszeretjük.

Ez egy „intim” torna, tehát belsőséges, testi és lelki értelemben is. Mégis tudunk csoportban együtt tornázni, együtt hallgatni ezekről a témákról, mert semmi kínos nem történik. A tréner mesél, beszél, magyaráz, mutat, tanít. A résztvevő figyel és tanul. Egy csapatmunka, ahol mindenki a figyelmét adja, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a helyzetből.

Hálás vagyok, hogy részese lehetek a trénercsapatnak, hogy Kriston Andreától tanulhattam és tovább adhatom ezt a tudást!

 

Ha kérdés merül fel: intimtornaterivel@gmail.com

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pécs
Főnix Jógastudió
7621 Pécs Hunyadi út 2.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pécs
Főnix Jógastudió
7621 Pécs Hunyadi út 2.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.27 14:00 - 18:00
2019.05.04 14:00 - 18:00
2019.05.05 14:00 - 18:00
Kaposvár
Harmóniaház
7400 Kaposvár Béla király u 16.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Magdolna

  Nagyon kedves, jó hangulatban oktat, alapos. Segítőkész, megértő, motiváló személyiség . Örülök , hogy megismerhettem és általa a Kriston tornát , nagyon bízom a sikerben!

 • Rita

  Nagyon örültem a tréningen való részvétel lehetőségének, mert úgy gondoltam, hogy talán könnyebben elsajátítom a gyakorlatokat, ha azokat személyesen tanulom meg egy szakembertől, másrészt jó, ha egyszer hallom-átlátom az anatómiai-élettani háterret is. Teriben egy igen jó trénert ismertem meg, mert olyan nagytudású szakember, aki teljes természetességgel, empátiával, humorral beszél az intim kérdésekről. Külön hasznosnak tartom azokat beszélgetős részeket, amikor Teri az intim nehézségek pszishés-mentális hátterére mutat rá. Ezúton is köszönöm a lehetőséget és további jó munkát kívánok!

 • Szilvia

  Sziszi Már nagyon régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy részt vegyek egy ilyen tréningen. Kicsit úgy érzem, túl sokáig is dédelgettem magamban a gondolatot... Természetesen nem bántam meg, sőt csak is építőjelleggel hatott rám, mint testileg-mint lelkileg... A napi rutinnal nekem is van egy kis problémám, de nagyon remélem, hogy sikerül bele építenem a mindennapjaimba!! Abban biztos vagyok, hogy akkor a gyakorlatok 100%-ban segíteni fognak... Köszönöm szépen, Teréz & Andrea!

 • Mónika

  Nagyon hálás vagyok, hogy volt lehetőségem részt venni egy női alapozó tréningen. Igazán hasznos, érthető , jól felépített a tanfolyam. Teri személyében egy igazán remek trénert ismerhettem meg, akinek szelídsége, stabil énképe, határozottsága, pozitiv életszemlélete példaértékű. A többi rajtam múlik , legfőképp a kitartásomon, amiben hiszek!

 • Attila

  Szuper volt! Imádtam!

 • Boglárka

  Örülök, hogy részt vettem a tréningen, amire már jó ideje készültem. Tetszett, amilyen magával ragadó természetességgel, könnyed stílusban, ugyanakkor pontosan beszélt Teri az intim témákról. Oldott légkörben töltöttük együtt a "tanuló időt". Ajánlani tudom mindenkinek!

 • Angéla Gabriella

  Második gyermekem születése után jelentkeztem a tanfolyamra. A torna elméleti része, és a gyakorlatok "bemutatása", tanítása érthető, és követhető. :) Egyszerűbb, mint gondoltam! Nekem a nagy feladat az, hogy ezt napi szinten alkalmazzam ( még be kell építeni a napi rutinba), de biztos vagyok benne, hogy menni fog. Már most nyugodtan mondhatom, hogy megéri a "munkát"!!!!! :) Köszönöm szépen!

 • Erika

  Erika Problémákkal érkeztem a tréningre, de már egy hét után komoly változások mentek végbe bennem egészségügyileg. Nagyon tetszett, mindenkinek csak ajánlani tudom. Fontos dolgokat tanultam és hallottam és önismereti szempontból is sokat segített. Köszönöm szépen.

 • Anita

  Engem a tréning elgondolkodtatott, szórakoztatott és kikapcsolt. Teri nyugodt és kedves személyisége, szakmai felkészültsége és humora könnyen ráhangolt a gyakorlatokra és a témára. Nemtől és életkortól függetlenül mindenkinek hasznos lehet a program. Szülés utáni fizikai problémáim közül az egyik két nap gyakorlás után helyrejött, a lelki oldódások pedig érezhetően elkezdődtek a tréning befejezése után.

 • Mónika

  Hálás vagyok, hogy részt vehettem itt helyben a tanfolyamon. Nagyon hasznosnak találom. Ha orvos lennék, receptre írnám fel mindenkinek. Nem csak a fizikális hatások miatt, hanem a lelki blokkok oldása miatt is, ami nekem már az első nap után elkezdődött és mivel naponta gyakorolok, azóta is tart. Már 1-2 nap után sokkal komfortosabbnak érzem az alhasam. Csak ajánlani tudom jó szívvel mindenkinek. Ha még nincs fizikális tünet, akkor a megelőzésért, ha pedig már testi szintű elváltozás is van, akkor pedig azért. Teri személyisége is csak segít a kezdeti görcsösség leküzdésében. Remélem hamarosan Gésa tanfolyamot is tarthatsz itt Pécsen.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?