Tuboly Teréz - Kriston-módszer

Telefonszám: +36309350454

Pécs, Főnix Jógastudió
Magyarország 7621 Pécs , Hunyadi út 2.


Visnyeszéplak, Faluház
Magyarország 7478 Visnyeszéplak , Visnyeszéplak
Kaposvár, Harmóniaház
Magyarország 7400 Kaposvár , Béla király u 16.

Amikor először voltam KIT tréningen magávalragadó, dinamikus és szórakoztató volt. Egyszerűen jól éreztem magam.

Előtte éltem az életem, dolgoztam, kerestem a nekem való hivatást, de soha nem gondoltam, hogy ilyen témával fogok foglalkozni. Azonban attól kezdve, hogy rátaláltam Andi első videójára, sorra néztem az interneten található anyagokat, olvastam a könyveit, majd eljutottam hozzá is. Rádöbbentem mennyire fontosak, időszerűek, mindennapiak, mégis gyakran ismeretlenek, ezek a témák minden ember számára. Ekkor indultam el a trénerré válás izgalmas, sokszor kihívásokkal teli útján. Egyértelmű volt, hogy ez az én utam…

Aztán a képzés alatt, óralátogatások keretében még számos tréningen vettem részt, de nem tudtam megunni. Minden alkalommal egy újabb réteget értettem meg, és egyre inkább csodáltam azt a finoman kidolgozott rendszert, ami a könnyed hangnem mögött megbújik.

A „nőség”, a „férfiság”, az alhas, az intimitás, a szexualitás körül rengeteg tabu, tévhit és fájdalom gyűlt fel. Mind egyediek vagyunk, ugyanakkor a fogantatástól az időskorig számtalan hasonló élethelyzeten, megpróbáltatáson megyünk kersztül. A sok-sok egymásra épülő történet segít ezek feloldásában és megértést ad problémáink forrásaihoz. (Mindenki helyére illesztheti érzelmi térképének darabkáit.)

A mozgástanulás lépései aprólékosan ki vannak dolgozva: több száz egymáshoz fűzött gyakorlaton kersztül építjük fel a stabil izomérzetet és mozgásirányítást. Így bármely korosztály sikerrel sajátíthatja el a gyakorlatokat ezen a láthatatlan területen. Mindenki eszközt kap a kezébe, amellyel egész életében gondoskodhat a gáti izomzat feszességéről, ruganyosságáról.

Fontosnak tartom ezt a komplexitást, ahogy az embert szemléljük: testet és lelket együtt fejlesztjük, erősítjük. Akkor lehet igazi változásokat elérni, ha mindkettőt megismerjük és megszeretjük.

Ez egy „intim” torna, tehát belsőséges, testi és lelki értelemben is. Mégis tudunk csoportban együtt tornázni, együtt hallgatni ezekről a témákról, mert semmi kínos nem történik. A tréner mesél, beszél, magyaráz, mutat, tanít. A résztvevő figyel és tanul. Egy csapatmunka, ahol mindenki a figyelmét adja, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a helyzetből.

Hálás vagyok, hogy részese lehetek a trénercsapatnak, hogy Kriston Andreától tanulhattam és tovább adhatom ezt a tudást!

 

Ha kérdés merül fel: intimtornaterivel@gmail.com

+36 30 93 50454

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pécs
Főnix Jógastudió
7621 Pécs Hunyadi út 2.
64 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Kaposvár
Harmóniaház
7400 Kaposvár Béla király u 16.
64 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pécs
Főnix Jógastudió
7621 Pécs Hunyadi út 2.
64 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.08.08 14:00 - 18:00
2020.08.09 14:00 - 18:00
2020.08.16 14:00 - 18:00
Pécs
Mandala Jógastúdió
7623 Pécs Petőfi Sándor u. 56.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.09.05 09:00 - 13:00
2020.09.06 09:00 - 13:00
2020.09.12 14:30 - 18:30
Kaposvár
Harmóniaház
7400 Kaposvár Béla király u 16.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Hedvig Ilona - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon célratörő,koncentrált és koncentráltságot igénylő tanfolyamot tartott Teri.Sokat tanultam magamról.Igyekszem gyakorlással fenntartani , erősíteni a “Minden rendben van “állapotot.

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning sokkal többet adott, mint amire számítottam. A gyakorlatokon túl a lelki rész is nagyon jó volt, nem volt "túltolva", de az ember el-el tudott morfondírozni egy-két témán, ami őt érintette. Turboly Teréz tréner egy nagyon kedves és finom teremtés, tetszett a stílusa, jó előadó, repült az idő. Nagyon tetszett a "nehezítettség" kifejezés, amit többször használt. Az első órától kezdve a "stréber" üzemmódban gyakorlok, reggel turbósítok, este erősítek. Mivel a tréninget követően rögtön elutaztam, a hanganyagot csak most fogom letölteni, de nekem anélkül is ment a gyakorlás. A környezetemben többeknek is ajánlottam ezt a tréninget, mert kb. minden nőnek jó lenne, ha elvégezné.

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon élveztem a tréningen töltött időt, elégedett voltam a tréner felkészültségével, szakmai elkötelezettségével. Sok hasznos információt kaptam, és olyan hatékony tudást, amit a hétköznapjaimba be tudok építeni.

 • Edit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Remek volt.

 • Zsolt Istvánné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jó hangulatú volt a tanfolyam, jól éreztem magam. Az intimtorna könyvet már korábban megvásároltam. A könyvhöz kellett a tanfolyam, hogy gyakorolni tugjam. Örülök, hogy részt vettem rajta.

 • Ildikó Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper három délután volt, igaz vasárnap estére erős izomlázam lett a gátizmomban :)

 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyszerű.

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A részvételem hasznos volt, ismereteimet bővítette

 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt számomra, és emellett szórakoztató is, ajanlom mindenkinek :)

 • Nóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm a tréninget, tetszett és szívesen mennék majd haladó tanfolyamra is.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?