Tuboly Teréz

Telefonszám: +36309350454

Pécs, Főnix Jógastudió
Magyarország 7621 Pécs , Hunyadi út 2.


Visnyeszéplak, Faluház
Magyarország 7478 Visnyeszéplak , Visnyeszéplak
Kaposvár, Harmóniaház
Magyarország 7400 Kaposvár , Béla király u 16.

Közlemény: A Kriston Intim Torna csoportos tréningek jelenleg szünetelnek a hatályos kormányrendeletek értelmében. Ha érdeklődsz a tréningekről kérlek, küldj egy emailt intimtornaterivel@gmail.com emailcímre vagy hívj: +36309350454. Amint lehetőségünk lesz újból csoportos tréninget indítani, értesíteni fogunk az aktuális időpontokról. Addig egyéni tréningre van lehetőség.

"Amikor először voltam KIT tréningen magávalragadó, dinamikus és szórakoztató volt. Egyszerűen jól éreztem magam.

Előtte éltem az életem, dolgoztam, kerestem a nekem való hivatást, de soha nem gondoltam, hogy ilyen témával fogok foglalkozni. Azonban attól kezdve, hogy rátaláltam Andi első videójára, sorra néztem az interneten található anyagokat, olvastam a könyveit, majd eljutottam hozzá is. Rádöbbentem mennyire fontosak, időszerűek, mindennapiak, mégis gyakran ismeretlenek, ezek a témák minden ember számára. Ekkor indultam el a trénerré válás izgalmas, sokszor kihívásokkal teli útján. Egyértelmű volt, hogy ez az én utam…

Aztán a képzés alatt, óralátogatások keretében még számos tréningen vettem részt, de nem tudtam megunni. Minden alkalommal egy újabb réteget értettem meg, és egyre inkább csodáltam azt a finoman kidolgozott rendszert, ami a könnyed hangnem mögött megbújik.

A „nőség”, a „férfiság”, az alhas, az intimitás, a szexualitás körül rengeteg tabu, tévhit és fájdalom gyűlt fel. Mind egyediek vagyunk, ugyanakkor a fogantatástól az időskorig számtalan hasonló élethelyzeten, megpróbáltatáson megyünk kersztül. A sok-sok egymásra épülő történet segít ezek feloldásában és megértést ad problémáink forrásaihoz. (Mindenki helyére illesztheti érzelmi térképének darabkáit.)

A mozgástanulás lépései aprólékosan ki vannak dolgozva: több száz egymáshoz fűzött gyakorlaton kersztül építjük fel a stabil izomérzetet és mozgásirányítást. Így bármely korosztály sikerrel sajátíthatja el a gyakorlatokat ezen a láthatatlan területen. Mindenki eszközt kap a kezébe, amellyel egész életében gondoskodhat a gáti izomzat feszességéről, ruganyosságáról.

Fontosnak tartom ezt a komplexitást, ahogy az embert szemléljük: testet és lelket együtt fejlesztjük, erősítjük. Akkor lehet igazi változásokat elérni, ha mindkettőt megismerjük és megszeretjük.

Ez egy „intim” torna, tehát belsőséges, testi és lelki értelemben is. Mégis tudunk csoportban együtt tornázni, együtt hallgatni ezekről a témákról, mert semmi kínos nem történik. A tréner mesél, beszél, magyaráz, mutat, tanít. A résztvevő figyel és tanul. Egy csapatmunka, ahol mindenki a figyelmét adja, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a helyzetből.

Hálás vagyok, hogy részese lehetek a trénercsapatnak, hogy Kriston Andreától tanulhattam és tovább adhatom ezt a tudást!

 

Ha kérdés merül fel: intimtornaterivel@gmail.com

+36 30 93 50454

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pécs
Napkelet Jógaház
7621 Pécs Perczel Miklós u. 26
64 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pécs
Napkelet Jógaház
7621 Pécs Perczel Miklós u. 26
64 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Egyéni Beszélgetés (HALADÓ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pécs
Napkelet Jógaház
7621 Pécs Perczel Miklós u. 26
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Edit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm szépen,hogy a tréningen megismerhettem a tornát. A trénerem Tuboly Teréz volt aki fantasztikus módon mutatta és magyarázta el a torna fontosságát.

 • Magdolna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jól éreztem magam.

 • Attila - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Szuperül, felszabadultan éreztem magam a tréningek alatt! Az ember nem is gondolná, hogy mennyi újat hallhat egy-egy alkalommal, és ezáltal mennyi újdonságot fedezhet fel magában a történeteknek köszönhetően. Az itthoni gyakorlások során igyekszem minden egyes mozdulatot úgy végrehajtani, ahogy azt trénerem, Turboly Teri tanította, és így biztos lépésekkel haladok a kitűzött cél felé. Köszönöm!

 • Szemán - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  nagyszerű :-)

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Meglepően hamar vettem észre pozitív változást. Remélem ez még folytatódik.

 • Dorottya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos és érdekes tanfolyam volt, sok mindent adott amivel jobbá tehetem önmagam.

 • Rebeka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jó hangulatú képzés volt, sokat tanultam. Terinek és a történeteknek köszönhetően, elgondolkoztam, magamba fordultam kicsit és sikerült felismernem, megtalálnom az esetleges okait a problémáimnak. Átértékeltem a szexuális életemet, elkezdtem mélyebben keresni a kérdéseimre a választ. Bár nagyon nehéz ilyen témákban őszintének lenni, még magamhoz is, a tréning adott egy löketet, hogy a párommal is alaposan átbeszéljem ezt a témát. Köszönöm az élményt!

 • Virág Erzsébet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hálás vagyok hogy eljöhettem.

 • Péter - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Rendkívül hasznos volt. Sőt, a könyv mellé majdhogynem nélkülözhetetlen. A tréningen pedig nagyon sokat segít a tréner vezetése. Ja, és egy-két nap után már jelentős javulásokat érzek. Szóval nagyon hálás vagyok, köszönöm.

 • Benedek - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt, főleg az új információk és a szemlélet miatt.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?