Tuboly Teréz - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36309350454

Pécs, Főnix Jógastudió
Magyarország 7621 Pécs , Hunyadi út 2.


Visnyeszéplak, Faluház
Magyarország 7478 Visnyeszéplak , Visnyeszéplak
Pécs, Civil Közösségek Háza
Magyarország 7624 Pécs , Szent István tér 17.

Amikor először voltam KIT tréningen magávalragadó, dinamikus és szórakoztató volt. Egyszerűen jól éreztem magam.

Előtte éltem az életem, dolgoztam, kerestem a nekem való hivatást, de soha nem gondoltam, hogy ilyen témával fogok foglalkozni. Azonban attól kezdve, hogy rátaláltam Andi első videójára, sorra néztem az interneten található anyagokat, olvastam a könyveit, majd eljutottam hozzá is. Rádöbbentem mennyire fontosak, időszerűek, mindennapiak, mégis gyakran ismeretlenek, ezek a témák minden ember számára. Ekkor indultam el a trénerré válás izgalmas, sokszor kihívásokkal teli útján. Egyértelmű volt, hogy ez az én utam…

Aztán a képzés alatt, óralátogatások keretében még számos tréningen vettem részt, de nem tudtam megunni. Minden alkalommal egy újabb réteget értettem meg, és egyre inkább csodáltam azt a finoman kidolgozott rendszert, ami a könnyed hangnem mögött megbújik.

A „nőség”, a „férfiság”, az alhas, az intimitás, a szexualitás körül rengeteg tabu, tévhit és fájdalom gyűlt fel. Mind egyediek vagyunk, ugyanakkor a fogantatástól az időskorig számtalan hasonló élethelyzeten, megpróbáltatáson megyünk kersztül. A sok-sok egymásra épülő történet segít ezek feloldásában és megértést ad problémáink forrásaihoz. (Mindenki helyére illesztheti érzelmi térképének darabkáit.)

A mozgástanulás lépései aprólékosan ki vannak dolgozva: több száz egymáshoz fűzött gyakorlaton kersztül építjük fel a stabil izomérzetet és mozgásirányítást. Így bármely korosztály sikerrel sajátíthatja el a gyakorlatokat ezen a láthatatlan területen. Mindenki eszközt kap a kezébe, amellyel egész életében gondoskodhat a gáti izomzat feszességéről, ruganyosságáról.

Fontosnak tartom ezt a komplexitást, ahogy az embert szemléljük: testet és lelket együtt gyógyítjuk, erősítjük. Akkor lehet igazi változásokat elérni, ha mindkettőt megismerjük és megszeretjük.

Ez egy „intim” torna, tehát belsőséges, testi és lelki értelemben is. Mégis tudunk csoportban együtt tornázni, együtt hallgatni ezekről a témákról, mert semmi kínos nem történik. A tréner mesél, beszél, magyaráz, mutat, tanít. A résztvevő figyel és tanul. Egy csapatmunka, ahol mindenki a figyelmét adja, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a helyzetből.

Hálás vagyok, hogy részese lehetek a trénercsapatnak, hogy Kriston Andreától tanulhattam és tovább adhatom ezt a tudást!

 

Ha kérdés merül fel: intimtornaterivel@gmail.com

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pécs
Főnix Jógastudió
7621 Pécs Hunyadi út 2.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pécs
Főnix Jógastudió
7621 Pécs Hunyadi út 2.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.10.26 09:00 - 16:00
2019.10.27 09:00 - 16:00
Siófok
Waheguru Jógastúdió
8600 Siófok Bláthy Ottó utca 45.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2019.11.05 17:30 - 20:30
2019.11.07 18:00 - 21:00
2019.11.12 17:30 - 20:30
2019.11.14 18:00 - 21:00
Pécs
Civil Közösségek Háza
7624 Pécs Szent István tér 17.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2019.11.16 09:00 - 13:00
2019.11.17 09:00 - 13:00
2019.11.30 09:00 - 13:00
Kaposvár
Harmóniaház
7400 Kaposvár Béla király u 16.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.11.23 09:00 - 16:00
2019.11.24 09:00 - 16:00
Siófok
Waheguru Jógastúdió
8600 Siófok Bláthy Ottó utca 45.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Erzsébet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak találtam a tréninget. Mind a gyakorlatok fokozatos felépítése és összekapcsolása történetekkel jól érzékeltette a test és lélek összhangját. Nagyon jónak találom, hogy személyre szóló gyakorlatokat kaptunk. Bízom abban, hogy a rendszeres gyakorlás meghozza az eredményt. Köszönöm. Csak ajánlani tudom.

 • Zsolt - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Köszönöm a tréninget, hasznos volt.

 • Gábor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Teréz érzékeny, kedves és jó tanár. Koncentrált figyelemmel és átéléssel oktat. Ajánlom mindenkinek! Én elsősorban aranyér és fisszúra probléma miatt jelentkeztem hozzá. A tréning hatása pár héten belül már látványos eredményeket hozott. Belső aranyerem visszahúzódott, a vérzések ritkultak. Orvosom korábban műtétet ajánlott, erre nagy valószínűséggel nem lesz szükségem. Kiderült, hogy olyan izmokat is tudok tudatosan irányítani, amiknek eddig a létezéséről sem tudtam :). A gyakorlatok megfelelő kivitelezése elsőre nem mindig voltak könnyűek, de hihetetlen gyorsan alakul az izomzat és a látványos eredményekért nem kell éveket küzdened. És sok esetben a műtéti beavatkozás elkerülhetővé válik.

 • László - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Köszönöm szépen a tréninget, nagyon kedves és szimpatikus vagy. Örülök, hogy mégismernélek. Szép napokat kívánok!

 • Szabolcs - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tréning! Úgy gondolom hogy hasznos volt! És megfelelő gyakorlás mellett , bízom a sikerben!

 • Csilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tréning, a gyakorlatok a segítséggel, rávezetéssel könnyen elsajátíthatóak. Ajánlom mindenkinek.

 • Ilona - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy rászántam magam és részt vettem a tréningen. Már az elejétől érzem, hogy az én problémáimra valóban nagyon hasznos gyakorlatokat tanulhattam meg. Mind a húgyúti, mind az emésztő szerveim érezhetően jobban lettek tőlük. Mivel már eléggé elhanyagolt állapotban voltak a környező izmaim, nagyon sokat kell majd gyakorolnom a tanultakat, de érzem, hogy érdemes. Mielőtt jöttem, már azt hittem, rajtam csak egy újabb műtét segíthet. Nagyon jó, hogy a tréner meggyőzött, legjobban én tudok saját magamon segíteni, testi és lelki téren egyaránt. Köszönet érte.

 • Marianna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tréning. Sok érdekes és elgondolkodtató dologról esett szó. Gyakorlatok megtanulása is könnyű volt, mert Teri jól elmagyarázta.

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök,hogy nyíltan hajhattunk az intimitásról,nőiségről.Sajnos a hétköznapokban tényleg tabutéma.Kevesen merik még maguknak is beismerni,hogy mennyire fontos is a születéssel,gyermekkorral vagy akár későbbi sérelmekkel való foglalkozás. Ezek feldolgozása,elengedése.A tréningen hallhattunk jó pár történetet,ami teljes mértékben rávilágított bizonyos dolgokra.Szerintem nagyon sokat tanulhatunk belőle.A torna reményeim szerint szintén sokat fog segíteni testi szinten is!Én mindenképp csak ajánlani tudom!

 • Tímea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon kedves és szakmailag felkészült volt Teréz. Mindenkinek csak ajánlani tudom .

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?