Ujházyné Kovács Fruzsina - Kriston-módszer

Telefonszám: +3630-218-32-97

Budapest, Egyéni tréning
Magyarország 1111 Budapest , Zenta utca 1.


Alapvetően egy vidám, pozitív látásmódú, érdeklődő nő vagyok. Szeretem megismerni az embereket, dolgokat, szeretem frissen tartani magam és a megszerzett ismereteim. A Kriston Intim Torna tanfolyam indította el bennem azt a máig tartó folyamatot, hogy figyeljek a testem azon részeire is, amire nem szokás, hogy figyeljem a testem működését, a bennem zajló folyamatokat. Elindított a bennem élő nő megismerésében, egy önismereti útra terelt. Megtanította a gátizmaim koordinált működtetését, erősítését, a gyakorlatok rendszeres végzése kialakított bennem egy gát tudatot, melynek hatására a mindennapjaim során már érzékelem, mi az, ami nem tesz jót neki. Megtanította figyelni a bennem lévő lelket. Elindította bennem azt a folyamatot és hitet, hogy a lelkem működése, az érzéseim hatással vannak a testemre, annak működésére. Ezek hatására kialakult bennem egy megelőző szemlélet, illetve az, hogy ha valamilyen tünetet képez a testem, akkor keressem meg annak mélyebb okait, hogy mire reagál így, mit szeretne megmutatni nekem. A Kriston Intim Torna egyrészt a gyakorlatai révén, másrészt a bennem lévő nő fokozatos megismerése révén fokozta önbecsülésem.

 

Azért lettem tréner, mert úgy éreztem, hogy a megtanulásával, rendszeres végzésével, valamint az oktatásával szerzett ismeretek, tapasztalatok mind segítenek szülésznői szakmámban, ami oda-vissza ható folyamat, szakmám során mind a szülészet, mind a nőgyógyászat terén szerzett tapasztalataim segítik a tréneri munkámat.

 

Természetesen nem csak nőknek tartom fontosnak, hogy sajátítsák el a Kriston Intim Tornát, hanem a férfiaknál is. Így mindkét nemet várom nagy szeretettel.

 

Garantálom, hogy a tanfolyam elvégzését követően egy jól elsajátított, otthonodban biztonsággal végezhető gyakorlatsorral távozol, melynek rendszeres végzésével fejlesztheted gáti izmaid, megismerheted működését, frissen, jól érezheted majd magad az intim területeden is!

 

Jelenleg kisfiammal töltöm időm legnagyobb részét, ezért tanfolyamokat nem tartok, de biztos vagyok benne, hogy ezen az oldalon megtalálod a számodra legmegfelelőbb trénert!

 

Mert a Gátunk is Hozzánk tartozik... :-)

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
  • Nincs még elfogadott értékelése a trénernek.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?