Ujházyné Kovács Fruzsina - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +3630-218-32-97

Budapest, Egyéni tréning
Magyarország 1111 Budapest , Zenta utca 1.


Alapvetően egy vidám, pozitív látásmódú, érdeklődő nő vagyok. Szeretem megismerni az embereket, dolgokat, szeretem frissen tartani magam és a megszerzett ismereteim. A Kriston Intim Torna tanfolyam indította el bennem azt a máig tartó folyamatot, hogy figyeljek a testem azon részeire is, amire nem szokás, hogy figyeljem a testem működését, a bennem zajló folyamatokat. Elindított a bennem élő nő megismerésében, egy önismereti útra terelt. Megtanította a gátizmaim koordinált működtetését, erősítését, a gyakorlatok rendszeres végzése kialakított bennem egy gát tudatot, melynek hatására a mindennapjaim során már érzékelem, mi az, ami nem tesz jót neki. Megtanította figyelni a bennem lévő lelket. Elindította bennem azt a folyamatot és hitet, hogy a lelkem működése, az érzéseim hatással vannak a testemre, annak működésére. Ezek hatására kialakult bennem egy megelőző szemlélet, illetve az, hogy ha valamilyen tünetet képez a testem, akkor keressem meg annak mélyebb okait, hogy mire reagál így, mit szeretne megmutatni nekem. A Kriston Intim Torna egyrészt a gyakorlatai révén, másrészt a bennem lévő nő fokozatos megismerése révén fokozta önbecsülésem.

 

Azért lettem tréner, mert úgy éreztem, hogy a megtanulásával, rendszeres végzésével, valamint az oktatásával szerzett ismeretek, tapasztalatok mind segítenek szülésznői szakmámban, ami oda-vissza ható folyamat, szakmám során mind a szülészet, mind a nőgyógyászat terén szerzett tapasztalataim segítik a tréneri munkámat.

 

Természetesen nem csak nőknek tartom fontosnak, hogy sajátítsák el a Kriston Intim Tornát, hanem a férfiaknál is. Így mindkét nemet várom nagy szeretettel.

 

Jelenleg 2016-ban született kisfiammal töltöm időm legnagyobb részét, ezért egyéni tanfolyamokat tartok egy ideig.

 

Garantálom, hogy a tanfolyam elvégzését követően egy jól elsajátított, otthonodban biztonsággal végezhető gyakorlatsorral távozol, melynek rendszeres végzésével fejlesztheted gáti izmaid, megismerheted működését, frissen, jól érezheted majd magad az intim területeden is!

 

Mert a Gátunk is Hozzánk tartozik... :-)

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
  • Nincs még elfogadott értékelése a trénernek.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?