Varga Éva - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06305135597

Miskolc, Selfness Egészségház
Magyarország 3534 Miskolc , Lányi Ernő u. 7.


Kistokaj, Általános Iskola Színházterem
Magyarország 3553 Kistokaj , Szabó Lőrinc u. 51 sz.

"Hivatalos" nevem Vargáné Bettes Éva, de szívesebben használom a Varga Évát, egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető. :-) Miskolcon élek és dolgozom, a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőt vezetjük Zsuzsa lányommal családi vállalkozásban. Hivatásom ápolónő, évtizedekig dolgoztam kórházban Idegosztályon. Később szociális területen idősgondozásban vettem részt, majd egy ideig autista fiatalokkal foglalkoztam. Mindemelett csaknem húsz éve vállalkozóként elindultam a természetes gyógymódok alkalmazásának csodálatos útján, előbb mint masszázsterapeuta, később természetgyógyász-reflexológus. Ráépülő képzésként lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem. A spiritualitás mindig nagyon közel állt hozzám, ezirányú képzésem befejezéseként REIKI Mester-Tanár fokozatot szereztem.  Három felnőtt gyermekem van és két kicsi gyönyörű fiúunokám, és persze egy remek türelmes férjem, aki a háttérből csendesen segítette hogy mindezt megvalósíthassam.

Hiszem és vallom, hogy egészségünk megtartása, sok esetben állapotjavulásunk vagy akár teljes gyógyulásunk kulcsa a saját kezünkben van. Lelkiállapotunk, önértékelésünk, problémamegoldási stratégiáink hatásossága egyenesen arányos fizikai állapotunkkal. Természetesen ha bajainkra a megoldás az orvosnál keresendő, ne habozzunk felkeresni őt! De tegyünk meg mindent MAGUNKÉRT, hogy sejtjeink, szerveink, szöveteink vidáman, jó erőben, virgoncan dolgozzanak egészségünkért, fiatalosságunkért, értünk.

Kriston Andrea módszere megdöbbentő erővel ragadott magával, mivel egyéni megközelítésel, új és néha meghökkentő :-) megoldásokkal, elsöprő életigenléssel vezet azon az úton, ahol rátalálhatunk testi elváltozásaink lelki hátterére, és megláthatjuk a változtatás lehetőségét.  Egyénre szabott, speciális tornájával pedig altesti, rejtett izmaink lesznek fiatalosak, feszesek, képesek feladataik ellátására.

A módszert mint gyógyulást kereső nő ismertem meg egy tréningen, és mivel a csoda nálam is bekövetkezett, úgy éreztem ezt a lehetőséget nagyon-nagyon sok nőnek és férfinak meg kell mutatni! Eddigi életfelfogásommal, tevékenységemmel tökéletesen szinkronban levő, mégis új távlatokat nyitó alternatíva számomra .

Szeretettel várok minden nőt és férfit elsősorban Miskolcról és környékéről, Borsod Megyéből, aki élni kíván a lehetőséggel. Ne csak várjunk a csodára, hozzuk be az életünkbe! Hihetetlen, szervezetünk mire képes, ha szeretjük, fejlesztjük, erősítjük. Amiről már azt hittük, elromlott, tönkrement, egy kis figyelem, edzés után újra működik, nyit, zár, tart, lelkesedik....Erről sok ezren tudnának mesélni. Én is....

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.04 09:00 - 15:00
2019.05.05 09:00 - 17:00
Kistokaj
Általános Iskola Színházterem
3553 Kistokaj Szabó Lőrinc u. 51 sz.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.05.10 09:00 - 15:00
2019.05.11 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.12 09:00 - 15:00
2019.05.13 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.07.07 09:00 - 15:00
2019.07.08 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Lászlóné

  jó volt.

 • Ágnes

  Kellemes környezetben, kedves résztvevőkkel, felkészült trénerrel vehettem részt a tanfolyamon. Láthatóan mindenki feloldódott és kellő humorral kezelte ezt a nem szokványos témakört. Innentől kezdve csak rajtunk múlik minden, gyakorolunk, vagy a feledés homályába vész a megszerzett ismeret. Fiatal, idősebb, sportos, kevésbé sportos valaki, egy ilyen tanfolyam után csak javulhat a viszonya önmagával. Köszönöm a lehetőséget!

 • Katalin

  Kedves ÉVA! Köszönöm a tréninget, meggyőző volt szakmai felkészültséged és tapasztalatod. Empátiával, nagyon kedvesen, türelmesen tanítottál. A környezet kellemes, megnyugtató volt, jó hangulatban teltek az órak és a tanfolyamtársak is kedvesek voltak. Hálás vagyok a biztatásért. Ajánlom a tréninget mindenkinek! Köszönettel, Katalin

 • Tamásné

  Kedves Évike! Hálás vagyok ezért a három napért. Nagyon szépen köszönöm, hogy segítségeddel olyan fontos ismereteket szereztem, olyan módszereket tanulhattam meg, ami a későbbiekben is hasznomra válik. A Tőled megtanult módszer alapján rendszeresen végzem a gyakorlatokat. Remélem, hogy tartós javulás áll be ezen a területen, megoldódnak a problémáim és így elkerülöm a műtétet. Köszönöm, hogy erről a tabunak tartott témáról olyan természetességgel, kellő humorral tudtál beszélni, a gyakorlatokra rávezetni. Köszönöm az életvezetésre vonatkozó tanácsaidat is, a test és lélek egységében való gondolkodásról, javaslataidat a megoldásokra. Igyekszem adott helyzetekben előhívni tanácsaidat, alkalmazni a módszereidet. Örülök, hogy találkoztunk! Jó egészséget, sok sikert kívánok! Szeretettel ölellek: Tasnádiné Gyöngyi

 • Anita

  Nagyon hasznos volt a tréning, nagyon jó hangulatban teltek az órák, a csapat szuper volt, Éva nagy odafigyeléssel és türelemmel foglalkozott velünk, az általa elmesélt érdekes történetek tanulságosak voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a tréninget :)

 • Marianna

  Kedves Éva! Nagyon jól éreztem magam a tréningen. Izgatottan vártam. Nagy érdeklődéssel hallgattam az érdekes történeteket, melyeket remélem a mindennapjaimba hasznosan be tudok majd építeni. Tetszett, hogy a tréning során minden résztvevőtől vártál visszajelzést a feladatok sikeres elvégzésére vonatkozóan. Amikor pedig valakinek esetleg egy adott feladat elvégzése során nem volt meg az érzés határtalan türelemmel és kedvességgel magyaráztad és csináltuk újra a feladatot. Örülök, hogy egy kellemes hétvégét tölthettem el nagyon jó csapattal és egy szuper tréner társaságában. Szerintem ezt a tanfolyamot mindenkinek meg kellene ismerni és elvégezni. Mégegyszer nagyon hálás vagyok, hogy ott lehettem, köszönöm.

 • Tünde

  Kedves Eva koszonom ezt az alapos minden apro reszletre kiterjedo treninget Kellemes kornyezetben ,oldott hangulatban sok-sok hasznos informacioval lettem bolcsebb es gazdagabb. Csak Ajanlani Tudom az ismeretsegi koromben. Udv Ivan Tunde

 • Norbert Gábriel

  Szép estét kevés Varga Éva! Nagyon szépen köszönöm a segítséget, melyben sok mindent új és szakszerű tapasztalatokkal tudtam gazdagítani életemet. Nagyon hasznos, szakszerű és bölcs spirituális hozzáállása segített minket abban, hogy miként tudjuk túltenni és megérteni az élet néha göröngyös útjait. Csak ajánlani tudom Varga Évát pozitív és lelkiismeretes tanítását, egy meghitt környezetben zajló tréningen. Köszönöm szépen Éva !

 • András

  Nagyon hasznos és érdekes volt a tanfolyam, mindenkinek ajánlom. Változatos és színes történetekkel körítetted a tananyagot. A továbbiakban remélem, hogy ugyanilyen hozzáállással és kreativitással fogod átadni a tudást. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a lehetőséget.

 • Józsefné

  Kedves Éva! A fogadtatás kedves volt és a tréningen próbáltad átadni mindenkinek a szükséges tudnivalókat! Személy szerint vannak még bennem kérdések de a gyakorlatok végzésével remélem én is előrébb jutok nagyon bízom benne!Ami hiányzik nekem hogy valaki mondja mit és hogyan is kell most csinálni, hogy biztosan jó is legyen az a feladatsor.Remélem a hanganyag még jobban hozzá fog segíteni a teljes feladatsor elsajátításához.Jól éreztem magam és remélem fogok még jelentkezni hogy beszámolhassak a változásról amiben most még csak reménykedem! Köszönöm a tanítást! Üdvözlettel és tisztelettel: Klári

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?