Varga Éva

Telefonszám: 06305135597

Miskolc, Selfness Egészségház
Magyarország 3534 Miskolc , Lányi Ernő u. 7.


"Hivatalos" nevem Vargáné Bettes Éva, de szívesebben használom a Varga Évát, egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető. :-) Miskolcon élek és dolgozom, a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőt vezetjük Zsuzsa lányommal családi vállalkozásban. Hivatásom ápolónő, évtizedekig dolgoztam kórházban Idegosztályon. Később szociális területen idősgondozásban vettem részt, majd egy ideig autista fiatalokkal foglalkoztam. Mindemelett csaknem húsz éve vállalkozóként elindultam a természetes gyógymódok alkalmazásának csodálatos útján, előbb mint masszázsterapeuta, később természetgyógyász-reflexológus. Ráépülő képzésként lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem. A spiritualitás mindig nagyon közel állt hozzám, ezirányú képzésem befejezéseként REIKI Mester-Tanár fokozatot szereztem.  Három felnőtt gyermekem van és két kicsi gyönyörű fiúunokám, és persze egy remek türelmes férjem, aki a háttérből csendesen segítette hogy mindezt megvalósíthassam.

Hiszem és vallom, hogy egészségünk megtartása, sok esetben állapotjavulásunk vagy akár teljes gyógyulásunk kulcsa a saját kezünkben van. Lelkiállapotunk, önértékelésünk, problémamegoldási stratégiáink hatásossága egyenesen arányos fizikai állapotunkkal. Természetesen ha bajainkra a megoldás az orvosnál keresendő, ne habozzunk felkeresni őt! De tegyünk meg mindent MAGUNKÉRT, hogy sejtjeink, szerveink, szöveteink vidáman, jó erőben, virgoncan dolgozzanak egészségünkért, fiatalosságunkért, értünk.

Kriston Andrea módszere megdöbbentő erővel ragadott magával, mivel egyéni megközelítésel, új és néha meghökkentő :-) megoldásokkal, elsöprő életigenléssel vezet azon az úton, ahol rátalálhatunk testi elváltozásaink lelki hátterére, és megláthatjuk a változtatás lehetőségét.  Egyénre szabott, speciális tornájával pedig altesti, rejtett izmaink lesznek fiatalosak, feszesek, képesek feladataik ellátására.

A módszert mint gyógyulást kereső nő ismertem meg egy tréningen, és mivel a csoda nálam is bekövetkezett, úgy éreztem ezt a lehetőséget nagyon-nagyon sok nőnek és férfinak meg kell mutatni! Eddigi életfelfogásommal, tevékenységemmel tökéletesen szinkronban levő, mégis új távlatokat nyitó alternatíva számomra .

Szeretettel várok minden nőt és férfit elsősorban Miskolcról és környékéről, Borsod Megyéből, aki élni kíván a lehetőséggel. Ne csak várjunk a csodára, hozzuk be az életünkbe! Hihetetlen, szervezetünk mire képes, ha szeretjük, fejlesztjük, erősítjük. Amiről már azt hittük, elromlott, tönkrement, egy kis figyelem, edzés után újra működik, nyit, zár, tart, lelkesedik....Erről sok ezren tudnának mesélni. Én is....

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2021.01.30 09:00 - 16:00
2021.01.31 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.02.06 09:00 - 16:00
2021.02.07 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
35 000 Ft Megtelt
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.02.27 09:00 - 16:00
2021.02.28 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • János - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Rendkívül hasznos, elméleteileg kiválóan megalapozott, gyakorlatias, tanulságos elbeszélésekkel alátámasztott képzés volt. Az oktató empátiája, nyitottsága emlékezetes marad. Nagyon köszönöm az új ismereteket és az élményt. Várom a gyakorlásokat. János.

 • Márta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szuper volt a tanfolyam, testileg, szellemileg érzelmileg jól éreztem magam, sokat tanultam! Márti

 • Adrien - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jő hangulatban telt a tanfolyam. Nem csak testileg,lelkileg is épültem.Éva nagyon jó szakember.Bátran ajánlom a tornát mindenkinek,kortól és nemtől függetlenül. Köszönök mindent. Adrien

 • Pál - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Egy Kriston Andrea előadás után én hittem benne hogy válaszokat kapok majd a kérdéseimre, segítséget problémáim megoldására. És ez így is történt. Azonban ez nagyjából a 20%-a volt csupán a kapott "csomagnak". : ) Miskolcon Varga Éva tréningjén voltam, és szinte felfoghatatlan mennyi mindent lehetett még tanulni. Hálás vagyok hogy ott lehettem, nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!

 • László - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Úgy érzem és gondolom, hogy nagyon hasznos ismeretanyaggal lettem gazdagabb. Kellemes légjörben telt a tréning és olyan izommozgásokat tanultam, amire nem is tudtam, hogy képes vagyok. Fizikailag és lelkileg is feltöltődtem és beleépítem a mindennapokba az itt tanultakat. Minden férfinak csak ajánlani tudom. Éva profi tréner! Köszönöm, hogy ott lehettem!

 • Viktor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Jó volt. :) Egy cseppnyi hiányérzet sincs bennem, megkaptam, amiért mentem. Éva kiváló tréner, nem hagyott minket "magunkra" ha nem sikerült gyorsan elsajátítani a mozdulatsort.

 • László - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  A két napos tréning aprólékos részletes számomra eddig nem ismert információkat tartalmazott egyszerű ember számára is érthető módon.Köszönöm.Tisztelettel Lang László.

 • Zsanett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tréning minden pillanata. Nagyon sokat tanulhattam meg nőiességemről, melyet a jövőben beépíthetek az életembe. Már el is kezdtem :) Mivel egyéni tréningen vehettem részt, oldottabb, bátrabb voltam és személyemre szabottabb. Köszönöm!

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Egyéni kezdő tanfolyamon vettem részt. Éva nagy profizmussal, nagyon jó hangulatú tanfolyamot tartott. Örülök hogy részt vettem, megismerhettem a testemben rejlő lehetőségeket. Mindenkinek el kellene sajátítani ezt a tudást. Az elején lehetetlennek tűnő feladatokat Éva iránymutatásával hihetetlenül könnyen el tudtam sajátítani. Pihenéskor sok tanáccsal, tanulsággal látott el. Köszönöm!

 • Nelli - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Egyéni tanfolyamon vettem részt Évánál. Éva nagyon kedves, türelmes, jól magyaráz és látszik rajta, hogy szívből-lélekből végzi ezt a tevékenységet. Úgy érzem, nem csak azt sikerült megtanulnom tőle, amiért mentem, a tornát, hanem azt is, miért fontos az érzéseinkkel is foglalkozni. Én nem csak annak örülök, hogy a Kriston módszerre rátaláltam, hanem annak is, hogy ezáltal pont Évával sikerült megismerkednem. Bátran ajánlom minden hezitálónak, hogy jelentkezzen a tréningjeire!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?