Varga Éva - Kriston-módszer

Telefonszám: 06305135597

Miskolc, Selfness Egészségház
Magyarország 3534 Miskolc , Lányi Ernő u. 7.


"Hivatalos" nevem Vargáné Bettes Éva, de szívesebben használom a Varga Évát, egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető. :-) Miskolcon élek és dolgozom, a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőt vezetjük Zsuzsa lányommal családi vállalkozásban. Hivatásom ápolónő, évtizedekig dolgoztam kórházban Idegosztályon. Később szociális területen idősgondozásban vettem részt, majd egy ideig autista fiatalokkal foglalkoztam. Mindemelett csaknem húsz éve vállalkozóként elindultam a természetes gyógymódok alkalmazásának csodálatos útján, előbb mint masszázsterapeuta, később természetgyógyász-reflexológus. Ráépülő képzésként lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem. A spiritualitás mindig nagyon közel állt hozzám, ezirányú képzésem befejezéseként REIKI Mester-Tanár fokozatot szereztem.  Három felnőtt gyermekem van és két kicsi gyönyörű fiúunokám, és persze egy remek türelmes férjem, aki a háttérből csendesen segítette hogy mindezt megvalósíthassam.

Hiszem és vallom, hogy egészségünk megtartása, sok esetben állapotjavulásunk vagy akár teljes gyógyulásunk kulcsa a saját kezünkben van. Lelkiállapotunk, önértékelésünk, problémamegoldási stratégiáink hatásossága egyenesen arányos fizikai állapotunkkal. Természetesen ha bajainkra a megoldás az orvosnál keresendő, ne habozzunk felkeresni őt! De tegyünk meg mindent MAGUNKÉRT, hogy sejtjeink, szerveink, szöveteink vidáman, jó erőben, virgoncan dolgozzanak egészségünkért, fiatalosságunkért, értünk.

Kriston Andrea módszere megdöbbentő erővel ragadott magával, mivel egyéni megközelítésel, új és néha meghökkentő :-) megoldásokkal, elsöprő életigenléssel vezet azon az úton, ahol rátalálhatunk testi elváltozásaink lelki hátterére, és megláthatjuk a változtatás lehetőségét.  Egyénre szabott, speciális tornájával pedig altesti, rejtett izmaink lesznek fiatalosak, feszesek, képesek feladataik ellátására.

A módszert mint gyógyulást kereső nő ismertem meg egy tréningen, és mivel a csoda nálam is bekövetkezett, úgy éreztem ezt a lehetőséget nagyon-nagyon sok nőnek és férfinak meg kell mutatni! Eddigi életfelfogásommal, tevékenységemmel tökéletesen szinkronban levő, mégis új távlatokat nyitó alternatíva számomra .

Szeretettel várok minden nőt és férfit elsősorban Miskolcról és környékéről, Borsod Megyéből, aki élni kíván a lehetőséggel. Ne csak várjunk a csodára, hozzuk be az életünkbe! Hihetetlen, szervezetünk mire képes, ha szeretjük, fejlesztjük, erősítjük. Amiről már azt hittük, elromlott, tönkrement, egy kis figyelem, edzés után újra működik, nyit, zár, tart, lelkesedik....Erről sok ezren tudnának mesélni. Én is....

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.09.05 09:00 - 16:00
2020.09.06 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.09.26 09:00 - 17:00
2020.09.27 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Péter - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tanfolyam, minden férfi társának csak ajánlani tudom!

 • Tímea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Tímea Úgy érzem a Kriston Intim Tornával jó eredményt fogok elérni, mert már most is van nálam hatása a tornának. Nagyon örülök, hogy belevágtam, mindenkinek ajánlom, akinek ilyen problémái vannak. Köszönöm Éva a szuper tréninget!

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szupi volt minden, jó érzés használni azokat az izmaimat amikről eddig nem is tudtam hogy lehet őket edzeni. ( Végre érzékelem oda lent is a testem). Köszönök mindent, csak ajánlani tudom más nőknek is!

 • Laura - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nekem nagyon tetszett a torna, érdekes dolgokat tudtam meg az intim területeimről, az egész program jól fel volt építve, bízok benne a rendeszeres tornával elérem a kívánt eredményt!

 • Hajkó-Török - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tréning felépítése, a történetek, amivel megértettük, hogy mi miért történik velünk. Bárcsak korábban vettem volna részt rajta! Varga Éva hitelesen adja át tudását, nagyszerű előadó, öröm volt hallgatni. Elrepült a 2 nap. Ez a tudás, amit megszereztünk hatalmas adomány. Mindenkinek el kellene sajátítania! Köszönöm Kriston Andreának, hogy létrehozta ezt a tudományt és átadta tudását, hogy minél szélesebb körben megismerhessük.

 • Imréné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Éva! Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, sok hasznos információt kaptam. Sokat remélek a mindennapi gyakorlástól. Köszönöm!

 • Melinda - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Az anyag jól van felépítve, mindenki számára érthető. Évában egy színésznő veszett el, átéléssel meséli a történeteket, hihetetlen az előadás módja. Nekem nagyon tetszett. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné magát jobban megismerni, mert ez egyúttal egy jó önismereti tanfolyam is.

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy jelentkeztem a tréningre Évához, különleges élmény volt. Nem csak azért, mert olyan izmokat tanultam meg használni tudatosan, amikről eddig nem is tudtam, hogy ezeket így lehet, hanem azért is, mert lelkileg is feltöltődés volt. Éva szuper légkört teremtett, amiben nem okozott gondot az, hogy kikapcsoljak és átadjam magamat a tréningnek. A gyakorlatok elsajátításához Éva úgy adta meg az instrukciókat, hogy az nagyban megkönnyítette azt, hogy ráérezzek arra, hogyan használjam jól a lenti izmaimat . :) Nagyon köszönöm ezt a két napot, Éva!

 • Brigitta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon érdekes, hasznos volt ez a két nap. Hihetetlenül jó csapat gyűlt össze ( jó hangulat, sok nevetés). Külön tetszett a mozgások közti , beszélgetések ( "lélek szekciók"). Olyan izmaim mozgattam, amikről azt sem tudtam, hogy léteznek . Voltak olyan mozdulatok, amikre viszonylag hamar ráéreztem, és olyanok is ( a második napon) , amik már kicsit bonyolultabbak , több gyakorlást igényelnek. Egy nagyon biztonságos közeget teremtett Éva, ahol érthetően adta át a tudását ( Buddha és Kivi macskát egy életre megjegyeztem ).

 • Gergely - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Jól felépített és prezentált tréningen vettem részt. Az tréner tapasztalt, érthető és rugalmas volt.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?