Varga Éva - Kriston-módszer

Telefonszám: 06305135597

Miskolc, Selfness Egészségház
Magyarország 3534 Miskolc , Lányi Ernő u. 7.


"Hivatalos" nevem Vargáné Bettes Éva, de szívesebben használom a Varga Évát, egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető. :-) Miskolcon élek és dolgozom, a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőt vezetjük Zsuzsa lányommal családi vállalkozásban. Hivatásom ápolónő, évtizedekig dolgoztam kórházban Idegosztályon. Később szociális területen idősgondozásban vettem részt, majd egy ideig autista fiatalokkal foglalkoztam. Mindemelett csaknem húsz éve vállalkozóként elindultam a természetes gyógymódok alkalmazásának csodálatos útján, előbb mint masszázsterapeuta, később természetgyógyász-reflexológus. Ráépülő képzésként lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem. A spiritualitás mindig nagyon közel állt hozzám, ezirányú képzésem befejezéseként REIKI Mester-Tanár fokozatot szereztem.  Három felnőtt gyermekem van és két kicsi gyönyörű fiúunokám, és persze egy remek türelmes férjem, aki a háttérből csendesen segítette hogy mindezt megvalósíthassam.

Hiszem és vallom, hogy egészségünk megtartása, sok esetben állapotjavulásunk vagy akár teljes gyógyulásunk kulcsa a saját kezünkben van. Lelkiállapotunk, önértékelésünk, problémamegoldási stratégiáink hatásossága egyenesen arányos fizikai állapotunkkal. Természetesen ha bajainkra a megoldás az orvosnál keresendő, ne habozzunk felkeresni őt! De tegyünk meg mindent MAGUNKÉRT, hogy sejtjeink, szerveink, szöveteink vidáman, jó erőben, virgoncan dolgozzanak egészségünkért, fiatalosságunkért, értünk.

Kriston Andrea módszere megdöbbentő erővel ragadott magával, mivel egyéni megközelítésel, új és néha meghökkentő :-) megoldásokkal, elsöprő életigenléssel vezet azon az úton, ahol rátalálhatunk testi elváltozásaink lelki hátterére, és megláthatjuk a változtatás lehetőségét.  Egyénre szabott, speciális tornájával pedig altesti, rejtett izmaink lesznek fiatalosak, feszesek, képesek feladataik ellátására.

A módszert mint gyógyulást kereső nő ismertem meg egy tréningen, és mivel a csoda nálam is bekövetkezett, úgy éreztem ezt a lehetőséget nagyon-nagyon sok nőnek és férfinak meg kell mutatni! Eddigi életfelfogásommal, tevékenységemmel tökéletesen szinkronban levő, mégis új távlatokat nyitó alternatíva számomra .

Szeretettel várok minden nőt és férfit elsősorban Miskolcról és környékéről, Borsod Megyéből, aki élni kíván a lehetőséggel. Ne csak várjunk a csodára, hozzuk be az életünkbe! Hihetetlen, szervezetünk mire képes, ha szeretjük, fejlesztjük, erősítjük. Amiről már azt hittük, elromlott, tönkrement, egy kis figyelem, edzés után újra működik, nyit, zár, tart, lelkesedik....Erről sok ezren tudnának mesélni. Én is....

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.11.14 09:00 - 16:00
2020.11.15 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.11.28 09:00 - 16:00
2020.11.29 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.12.05 09:00 - 16:00
2020.12.06 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Közvetlen, jó hangulatú tanfolyam volt, sok hasznos tanáccsal.

 • Alexandra Piroska - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Éva egy nagyon meghatározó személyiség lett az életemben, nagyon profin adta le az anyagot, számunkra érthető módon magyarázott el lépésről lépésre mindent. Nagyon hangulatos és meghitt hétvége volt, nagyon sokat tanultam. Szuper volt, ha lehetőségem engedni fogok jelentkezni a haladó csoportba is.

 • Lászlóné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Érdekes volt számomra a tanfolyam, remélem hasznos és tanulságos is lesz.Az itt tanultakat próbálom majd a továbbiakban is felhasználni, hogy a problémáim mielőbb megoldódjanak.

 • Petra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon köszönöm Évának ezt a csodás hétvégét! A professzionalizmusa, a nyitottsága és a szórakoztató előadásmódja igazán különlegessé tette a gyakorlást, emellett életvezetési tanácsokat is beleszőtt élvezetes mesék formájában, csakúgy mint a határaink megérzése, megtartása és az ezzel járó tüneteink felismerése-elfogadása amiket produkál a testünk... Mindezt általános iskolában kellene tanítani, közvetlenül az írás-számolás után :) Meginkább újabb perspektívát adott a havi vérzésemhez való viszonyomban (ÜNNEP!); csakúgy ahogyan szülés is! Nem is kívánhattam volna jobb csoporttársakat sem, a kis csoportnak hála nagyon meghitten telt az együtt töltött idő! Igazán felemelő, átmozgató hétvége volt - aminek eredményeképp méginkább megszerethettem a testem, a templomom! Hálás köszönet Éva :)

 • Júlia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó hangulatú, érdekes és tanulságos tréningen volt részem. Rendkívül sokat tanultam önmagamról és amellett, hogy a testem rejtett izmait felfedeztem, sok információt kaptam a nőiség megélésének lelki oldalairól is. Egy komplex, alaposan kidolgozott és remekül összeállított tréningen vettem részt, amelyet Éva személyisége csak még színesebbé és érdekesebbé tett, hiszen árad belőle az energia és a lelkesedés. Érezni lehet, hogy szívvel-lélekkel oktatja a módszert és fontos számára az is, hogy mindenki alaposan elsajátítsa azt - mindig kellő időt szánt arra, hogy minden résztvevő megértse a gyakorlatokat. Ajánlom mindenkinek és kíváncsian várom, hogy milyen redményeket hoz majd számomra a rendszeres otthoni gyakorlás.

 • Bernadett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt a kezdő intimtorna tanfolyam, szuper kis csapat jött össze. Az összes előzetes várakozásomat felülmúlta, mindenkinek tiszta szívből ajánlom. Éva varázslatos személyisége még inkább fokozta a légkört. Hálásan köszönöm ezt a csodás két napot!

 • Csilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon nagyon szuper tréning volt egy olyan csapattal ahol mindenki nyitott és felszabadult tudott lenni. Éva fantasztikusan levezényelte a tanfolyamot, összhangolva, segítve minket, teljesen ránk hangolódott, nyitottsága, lelkesedése mindenkire nagy hatással volt. Köszönök mindent!

 • Csilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt a 2 napos tréning, nem bántam meg. Remélem, hogy a siker sem marad el a gyakorlást követően. Éva remek tréner.

 • Renáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam, Éva trénernek született. 2. szülés utáni süllyedések miatt vágtam bele, a 2 honapos baba fekve szoptatása alatt mindig van időm egy kis tornára. Bízom benne, hogy az életem egy későbbi szakaszában, serdülő gyerekek mellett, majd nekem is lesz lehetőségem trénerré válni, és segíteni másoknak

 • Bettina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örültem, hogy részt vettem a tanfolyamon, sok érdekes dolog hangzott el és a gyakorlatok is tetszettek. Rendszeresen szeretném csinálni itthon, hogy később én is be tudjak számolni pozitív eredményről és a várt sikerről! :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?