Varga Éva - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06305135597

Miskolc, Selfness Egészségház
Magyarország 3534 Miskolc , Lányi Ernő u. 7.


"Hivatalos" nevem Vargáné Bettes Éva, de szívesebben használom a Varga Évát, egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető. :-) Miskolcon élek és dolgozom, a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőt vezetjük Zsuzsa lányommal családi vállalkozásban. Hivatásom ápolónő, évtizedekig dolgoztam kórházban Idegosztályon. Később szociális területen idősgondozásban vettem részt, majd egy ideig autista fiatalokkal foglalkoztam. Mindemelett csaknem húsz éve vállalkozóként elindultam a természetes gyógymódok alkalmazásának csodálatos útján, előbb mint masszázsterapeuta, később természetgyógyász-reflexológus. Ráépülő képzésként lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem. A spiritualitás mindig nagyon közel állt hozzám, ezirányú képzésem befejezéseként REIKI Mester-Tanár fokozatot szereztem.  Három felnőtt gyermekem van és két kicsi gyönyörű fiúunokám, és persze egy remek türelmes férjem, aki a háttérből csendesen segítette hogy mindezt megvalósíthassam.

Hiszem és vallom, hogy egészségünk megtartása, sok esetben állapotjavulásunk vagy akár teljes gyógyulásunk kulcsa a saját kezünkben van. Lelkiállapotunk, önértékelésünk, problémamegoldási stratégiáink hatásossága egyenesen arányos fizikai állapotunkkal. Természetesen ha bajainkra a megoldás az orvosnál keresendő, ne habozzunk felkeresni őt! De tegyünk meg mindent MAGUNKÉRT, hogy sejtjeink, szerveink, szöveteink vidáman, jó erőben, virgoncan dolgozzanak egészségünkért, fiatalosságunkért, értünk.

Kriston Andrea módszere megdöbbentő erővel ragadott magával, mivel egyéni megközelítésel, új és néha meghökkentő :-) megoldásokkal, elsöprő életigenléssel vezet azon az úton, ahol rátalálhatunk testi elváltozásaink lelki hátterére, és megláthatjuk a változtatás lehetőségét.  Egyénre szabott, speciális tornájával pedig altesti, rejtett izmaink lesznek fiatalosak, feszesek, képesek feladataik ellátására.

A módszert mint gyógyulást kereső nő ismertem meg egy tréningen, és mivel a csoda nálam is bekövetkezett, úgy éreztem ezt a lehetőséget nagyon-nagyon sok nőnek és férfinak meg kell mutatni! Eddigi életfelfogásommal, tevékenységemmel tökéletesen szinkronban levő, mégis új távlatokat nyitó alternatíva számomra .

Szeretettel várok minden nőt és férfit elsősorban Miskolcról és környékéről, Borsod Megyéből, aki élni kíván a lehetőséggel. Ne csak várjunk a csodára, hozzuk be az életünkbe! Hihetetlen, szervezetünk mire képes, ha szeretjük, fejlesztjük, erősítjük. Amiről már azt hittük, elromlott, tönkrement, egy kis figyelem, edzés után újra működik, nyit, zár, tart, lelkesedik....Erről sok ezren tudnának mesélni. Én is....

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.03.02 08:30 - 12:30
2019.03.03 08:30 - 12:30
2019.03.09 08:30 - 12:30
2019.03.10 08:30 - 12:30
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak 2019.03.16 09:00 - 15:00
2019.03.17 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.12 16:00 - 20:00
2019.04.13 09:00 - 14:00
2019.04.14 09:00 - 14:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.04.26 16:00 - 20:00
2019.04.27 15:00 - 20:00
2019.04.28 15:00 - 20:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Tamás

  Logikusan felépített, követhető tartalom. Szakszerű, mégis érdekes előadás. Évi a téma kiemelt szakértője, a vérében van a tanítás. Hálásan köszönööööööm!!! És MAM : ) azaz Melegen Ajánlom Mindenkinek!!!

 • Zoltán

  Modern funkcionális terekkel kialakított, ugyanakkor kitűnő ízléssel berendezett helyen zajlik a tréning. Ez tette rám az első kellemes benyomást. A tanfolyam elején ,,csak" egy lelkes és felkészült tanárral találkoztunk, később megismerhettük benne a kedves vendéglátót is, saját életének egy-egy idevágó története által pedig ráláthattunk személyében az Emberre is.... Nő létére oly természetesen találta meg velünk férfiakkal a hangot, hogy rövid időn belül már semmilyen gátlás vagy fenntartás nem állt közénk. Kedvesen, ugyanakkor pedig határozottan és szakszerűen vezetett végig a tananyagon minket, türelmesen magyarázva, amikor néha elakadtunk valamiben. Végig igazán jó hangulatban telt el ez a két nap, sokszor nyílt alkalom egy kis viccelődésre, nevetésre is. A tréninget és Évát is csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a fejéből egy kis tudatosságot szeretne levinni az oly elhanyagolt, ámde annál fontosabb altestébe :) Kedves Éva! Köszönöm szépen! Zoli

 • Ilona

  Kedves Éva! Nagyon jól éreztem magam a tanfolyam ideje alatt, ami kellemes környezetben, jó hangulatban telt. Külön köszönöm az egyénekre történő külön odafigyelésedet. :) Remélem kitartó gyakorlással egyre jobban elsajátíthatom az ott szerzett ismereteket. :)

 • Krisztina

  Kedves Éva! Kismamaként vettem részt a tanfolyamon, s nagyon köszönöm a külön odafigyelést, ami hozzájárult a szüléssel kapcsolatos félelmeim feloldásához. Minden nap fogok tornázni, a célom, hogy a kisbabánk világra hozatala egy valóban csodálatos élmény legyen. Köszönöm az útmutatást és a segítséget!

 • Valéria Edit

  Kedves Éva!l Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, úgy érzem sokat tanultam. Megfogadtam kitartó és szorgalmas leszek a gyakorlásban és eredményeket fogok elérni a problémámmal kapcsolatosan.

 • Melinda

  Kedves Éva! Mint említettem lányom kért meg, hogy elkísérjem.a tanfolyamra, de egyéltalán nem bántam meg , remek, hasznos időtöltésnek bizonyult. Bár sok ismerettel rendelkeztem, mégis sikerült bővíteni is és legfőképpen rendszerezni . Ami szintén nagyon fontos, hogy kedvet kaptam a gyakorláshoz , mely az egyetlen módja a tudás elmélyítésének. Jó volt megtapasztalni a türelmedet, a gondoskodó szeretettel történő tanításodat és természetesen a kultúrált, tiszta környezet még emelt , hozzátett a jó hangulathoz . Kívánok jó egészséget, hogy ilyen lendülettel sokáig tudj mások hasznára válni, ami a legfontosabb küldetésünk itt a Földön. Sok szeretettel K. Melinda

 • Judit

  Nagyon örülök, hogy jelentkeztem erre a lehetőségre. Olyan dolgokat éreztem meg, amikről azt sem tudtam, hogy lehet "őket" érezni. Igyekszem minden nap gyakorolni, hogy ne felejtsem el amit tanultam. Köszönöm a sok segítséget est támogatást, fejben és lélekben is!

 • Melinda

  Kedves Éva! Köszönöm szépen a tanfolyam lehetőségét :-) Hasznos volt! Nagyon jó volt, hogy az intim izmok működtetésének, mozgatásának megtanulása mellett lelki oldalról is megközelítettük az életünket, a problémáinkat, a betegségeinket, a TESTÜNK-et! Rendkívül fontos, hogy a "tornát" és minden ott hallott dolgot ezek után valóban beépítsük a mindennapi életünkbe! Ezt mint újrakezdő is mondom és kívánom szívből magamnak, és mindenkinek :-) Köszönjük!

 • Lilla

  Kedves Éva! Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, családias környezetben és jó hangulatban telt a hétvége. Kismamaként érkeztem a tanfolyamra, tényleg végig úgy éreztem, hogy külön figyelemben volt részem, hogy a gyakorlatokat úgy végezzem, ami nekünk is jó :) Nagyon tetszett maga a torna elsajátítása mellett a rengeteg érdekes, olykor megdöbbentő információ, történetek, amiket meséltél. Úgy éreztem, hogy szinte mindenki tudott 1-1 történettel azonosulni. Emellett szinte hihetetlen volt, hogy vasárnap estére sikerül masnit csinálnunk :) Mindenkinek nagyon sokat fejlődött a testtudata, külön jó volt, hogy együtt haladtunk, addig nem mentünk tovább a következő szintre, amíg mindenki meg nem érezte az adott gyakorlatot. Közvetlen viszony alakult ki a csapatban, így sokan közvetlenül feltettük az aktuális kérdésünket, amire mindig megkaptuk a választ Tőled. Nagyon köszönöm, és mindenkinek azóta is ajánlom és fogom is a tanfolyamot :) Lilla

 • Ilona

  Kedves Éva! Nagyon jól éreztem magam. Sok hasznos gyakorlatot tanulhattam Tőled. Köszönöm szépen. Icus

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?