Varga Éva - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06305135597

Miskolc, Selfness Egészségház
Magyarország 3534 Miskolc , Lányi Ernő u. 7.


"Hivatalos" nevem Vargáné Bettes Éva, de szívesebben használom a Varga Évát, egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető. :-) Miskolcon élek és dolgozom, a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőt vezetjük Zsuzsa lányommal családi vállalkozásban. Hivatásom ápolónő, évtizedekig dolgoztam kórházban Idegosztályon. Később szociális területen idősgondozásban vettem részt, majd egy ideig autista fiatalokkal foglalkoztam. Mindemelett csaknem húsz éve vállalkozóként elindultam a természetes gyógymódok alkalmazásának csodálatos útján, előbb mint masszázsterapeuta, később természetgyógyász-reflexológus. Ráépülő képzésként lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem. A spiritualitás mindig nagyon közel állt hozzám, ezirányú képzésem befejezéseként REIKI Mester-Tanár fokozatot szereztem.  Három felnőtt gyermekem van és két kicsi gyönyörű fiúunokám, és persze egy remek türelmes férjem, aki a háttérből csendesen segítette hogy mindezt megvalósíthassam.

Hiszem és vallom, hogy egészségünk megtartása, sok esetben állapotjavulásunk vagy akár teljes gyógyulásunk kulcsa a saját kezünkben van. Lelkiállapotunk, önértékelésünk, problémamegoldási stratégiáink hatásossága egyenesen arányos fizikai állapotunkkal. Természetesen ha bajainkra a megoldás az orvosnál keresendő, ne habozzunk felkeresni őt! De tegyünk meg mindent MAGUNKÉRT, hogy sejtjeink, szerveink, szöveteink vidáman, jó erőben, virgoncan dolgozzanak egészségünkért, fiatalosságunkért, értünk.

Kriston Andrea módszere megdöbbentő erővel ragadott magával, mivel egyéni megközelítésel, új és néha meghökkentő :-) megoldásokkal, elsöprő életigenléssel vezet azon az úton, ahol rátalálhatunk testi elváltozásaink lelki hátterére, és megláthatjuk a változtatás lehetőségét.  Egyénre szabott, speciális tornájával pedig altesti, rejtett izmaink lesznek fiatalosak, feszesek, képesek feladataik ellátására.

A módszert mint gyógyulást kereső nő ismertem meg egy tréningen, és mivel a csoda nálam is bekövetkezett, úgy éreztem ezt a lehetőséget nagyon-nagyon sok nőnek és férfinak meg kell mutatni! Eddigi életfelfogásommal, tevékenységemmel tökéletesen szinkronban levő, mégis új távlatokat nyitó alternatíva számomra .

Szeretettel várok minden nőt és férfit elsősorban Miskolcról és környékéről, Borsod Megyéből, aki élni kíván a lehetőséggel. Ne csak várjunk a csodára, hozzuk be az életünkbe! Hihetetlen, szervezetünk mire képes, ha szeretjük, fejlesztjük, erősítjük. Amiről már azt hittük, elromlott, tönkrement, egy kis figyelem, edzés után újra működik, nyit, zár, tart, lelkesedik....Erről sok ezren tudnának mesélni. Én is....

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.06.28 09:00 - 15:00
2019.06.29 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.07.07 09:00 - 15:00
2019.07.08 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.07.13 09:00 - 15:00
2019.07.14 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.08.03 09:00 - 15:00
2019.08.04 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Kata

  Izgatottan álltam a tréninghez, mit fogok kapni ez alatt az idő alatt? Tudom-e majd mindazt a feladatokat elvégezni, amiket tanulhatunk? Éva segítségével sikerült. Ritkák azok a tréningek, melyeknél testet,lelket, szellemet megtornáztatunk. Itt ezt megkaphattam egy kellemes, harmonikus környezetben, továbbá kedves, humoros és figyelmes oktatóval. Külön különleges, hogy minden részt vevő személyre szabott gyakorlatsort kapott. Éva, köszönöm szépen, hogy ezeket az élményeket és tudást elhoztad nekünk! Izgatottan várom a mindennapi gyakorlásokat és hatásukat! :)

 • Istvánné

  Kedves Éva! A Selfness Egészségház küszöbét átlépve minden szorongásom elmúlt. Szeretettel fogadtál, mintegy régi ismerőst, a környezet hangulatos és nyugalmat ársztó. Az órák nagyon jó hangulatban teltek. Állandó dicséreteddel a legjobbat hoztad ki mindenkiből. Addig gyakoroltunk amig a hőn áhított "érzést" meg nem tapasztaltuk. Kiváncsi voltál minden helyzetben, hogy ki mennyire érzi a gyakorlatok hatásait, mindenkire figyeltél. A fáradtságot tanulságos és elgondolkodtató történetekkel " űzted" el. Megerősítetted azt a fontos tényt, hogy a test és a lélek egyensúlyára kell törekedni. Útmutatást nyújtottál, hogy az életben a rossz dolgokat is elfogadhatóvá lehet alakítani, humorral, szeretettel. Egyaránt ajánlom a tréninget a fiataloknak (hiszen elöttük az élet) s a szépkorúaknak is.

 • Noémi

  Köszönöm a hétvégét, a kedvességedet, a segíteni akarásodat. Igyekszem minél többet gyakorolni és akkor remélem nem kell mosolyogva, senkit nem zavarva a műtőágyra feküdnöm. Sokat gondolkodom a szavaidon. Mennyire igazak. Igazán hálás vagyok Neked mindenért. Szívből ajánlom a tanfolyamot mindenkinek, akinek problémája van és annak is akinek nincs. Nem fogjátok megbánni.

 • Enikő

  Számomra különleges és tanulságos volt a tréning.Igényes környezetben,profi előadásmód,jó hangulat jellemezte ezt a két napot.Sokat tanultam,és mindenkinek ajánlom,hogy kipróbálja!Köszönöm Éva!

 • Edina

  Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatos két napot neked Kedves Éva! A személyiséged, az emberekhez való hozzáállásod lenyűgöző! Rengeteg tudással bővültem és sokkal többet kaptam a tanfolyamon, mint amire számítottam! A lélekre ható történetek nagyon nagy hatással voltak rám, hálás vagyok, hogy ezeket elmesélted nekünk, tanulságosak voltak! Örülök, hogy rászántam magam, nem bántam meg! Köszönöm még egyszer, hogy részt vehettem ezeken a szuper önismereti napokon!

 • Marianna

  Kedves Éva! Először is köszönöm, hogy elhoztad és lehetővé teszed a Kriston intimtornát a Miskolcon és környékén élő nőknek és férfiaknak. Nagyon szép, tiszta és kellemes környezetben lehettünk, ami már megalapozta a hangulatot, amit tovább fokozott a kedves, vicces és barátságos jellemed. Nagyon jól éreztem magam a tréningen, jó volt kicsit kimozdulni és magammal foglalkozni, figyelni a testemre a lelkemre. Fizikailag is sokat kaptam, de talán lelkileg kicsit többet, azt hiszem sikerült megértenem, hogyan zajlik bennem a nő. (Valóban hallom a hangod és látlak lelki szemeim előtt összeszorított ököllel, ahogy mondod, hogy 3 pipás szorítás! :D)

 • Etelka

  Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Èva közvetlen barátságos természete remekül segített feloldódni a csoportnak és annyi érdekes új információt adott át ami alapvetően megváltoztatja a nőiesség megèlését a mindennapokban. Szívből ajánlom Mindenkinek aki szeretné még jobban megismerni teste és lelke együttes működését. Köszönöm Éva!

 • Sándorné

  Elöljáróban elnézést a késlekedésért, de technikai okokból csak most tudom megtenni. A tréninggel kapcsolatosan a várakozásom igen nagy volt, mivel a proktológus szakorvos ezt javasolta a problémám megoldására. Ezt megerősítette az, hogy saját tapasztalata alapján ajánlotta a tornát. A második nap után is jelentkeztek még a tünetek - fejfájás, hányinger, szédülés - de már sokkal enyhébb formában. A rendszeres napi gyakorlás szükségességét már most meg tudom erősíteni. A tréninget követő napon nagyon jól éreztem magam. Elfoglaltságaim miatt kicsit lazán vettem a gyakorlást, melynek a következő napon meg is lett az eredménye, ismét fájt a hasam, éreztem a nyomást a végbél körül. Összességében azt tudom mondani, hogy minden, ami elhangzott már most igazolódni látszik, ezért bízom abban, hogy tíz hét rendszeres gyakorlás után én is a gyógyulásról tudok beszámolni. Tisztelettel: Derekas Sándorné

 • Ilona

  Kedves Éva! Nagyon köszönöm a tréninget. Nagyon nehéz volt a számomra, lévén már 76 éves vagyok. De igyekszem kitartóan gyakorolni, és betartani a javaslatokat. Köszönöm azt a tudást, amit a tréningen kaptam. Igyekszem minél több embernek javasolni, mert sokaknak szüksége lenne rá.

 • Erika

  Kedves Éva! Sokkal többet adott számomra ez a tréning, mint azt gondolni mertem volna. ...és még menyi minden pozitívumot tartogathat a folytatás! Nagyon bízom az Andrea módszerében, hogy megoldást nyújt egészségügyi problémámra. Nagyon jól volt felépítve a program. A technikai gyakorlatok között elegendő mennyiségű egészségügyi, anatómiai ismeretet kaptunk. A két napot úgy átszőtted humorral, és vidámsággal, hogy ilyen rövid idő alatt is csapattá formáltál minket. Köszönöm, hogy gondolataid által betekintést nyerhettem mélyebben nőiségembe. Női múltamba, jelenembe. Érdekes volt. Néha már-már időutazás önmagamba... A tanfolyam jóval több volt, mint a tornagyakorlatok megtanítása-megtanulása. A Te egyéb tudásod, élettapasztalatod, emberekhez való hozzáállásod nagyon sokat hozzátesz Andrea programjához. Köszönök mindent! Sok sikert kívánok további munkádhoz, életedhez! Remélem, még találkozunk!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?