Varga Éva - Kriston-módszer

Telefonszám: 06305135597

Miskolc, Selfness Egészségház
Magyarország 3534 Miskolc , Lányi Ernő u. 7.


"Hivatalos" nevem Vargáné Bettes Éva, de szívesebben használom a Varga Évát, egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető. :-) Miskolcon élek és dolgozom, a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőt vezetjük Zsuzsa lányommal családi vállalkozásban. Hivatásom ápolónő, évtizedekig dolgoztam kórházban Idegosztályon. Később szociális területen idősgondozásban vettem részt, majd egy ideig autista fiatalokkal foglalkoztam. Mindemelett csaknem húsz éve vállalkozóként elindultam a természetes gyógymódok alkalmazásának csodálatos útján, előbb mint masszázsterapeuta, később természetgyógyász-reflexológus. Ráépülő képzésként lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem. A spiritualitás mindig nagyon közel állt hozzám, ezirányú képzésem befejezéseként REIKI Mester-Tanár fokozatot szereztem.  Három felnőtt gyermekem van és két kicsi gyönyörű fiúunokám, és persze egy remek türelmes férjem, aki a háttérből csendesen segítette hogy mindezt megvalósíthassam.

Hiszem és vallom, hogy egészségünk megtartása, sok esetben állapotjavulásunk vagy akár teljes gyógyulásunk kulcsa a saját kezünkben van. Lelkiállapotunk, önértékelésünk, problémamegoldási stratégiáink hatásossága egyenesen arányos fizikai állapotunkkal. Természetesen ha bajainkra a megoldás az orvosnál keresendő, ne habozzunk felkeresni őt! De tegyünk meg mindent MAGUNKÉRT, hogy sejtjeink, szerveink, szöveteink vidáman, jó erőben, virgoncan dolgozzanak egészségünkért, fiatalosságunkért, értünk.

Kriston Andrea módszere megdöbbentő erővel ragadott magával, mivel egyéni megközelítésel, új és néha meghökkentő :-) megoldásokkal, elsöprő életigenléssel vezet azon az úton, ahol rátalálhatunk testi elváltozásaink lelki hátterére, és megláthatjuk a változtatás lehetőségét.  Egyénre szabott, speciális tornájával pedig altesti, rejtett izmaink lesznek fiatalosak, feszesek, képesek feladataik ellátására.

A módszert mint gyógyulást kereső nő ismertem meg egy tréningen, és mivel a csoda nálam is bekövetkezett, úgy éreztem ezt a lehetőséget nagyon-nagyon sok nőnek és férfinak meg kell mutatni! Eddigi életfelfogásommal, tevékenységemmel tökéletesen szinkronban levő, mégis új távlatokat nyitó alternatíva számomra .

Szeretettel várok minden nőt és férfit elsősorban Miskolcról és környékéről, Borsod Megyéből, aki élni kíván a lehetőséggel. Ne csak várjunk a csodára, hozzuk be az életünkbe! Hihetetlen, szervezetünk mire képes, ha szeretjük, fejlesztjük, erősítjük. Amiről már azt hittük, elromlott, tönkrement, egy kis figyelem, edzés után újra működik, nyit, zár, tart, lelkesedik....Erről sok ezren tudnának mesélni. Én is....

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.01.17 16:00 - 20:00
2020.01.18 09:00 - 15:00
2020.01.19 09:00 - 15:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.01.24 16:00 - 20:00
2020.01.25 09:00 - 15:00
2020.01.26 09:00 - 15:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.02.08 09:00 - 16:00
2020.02.09 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.02.15 09:00 - 16:00
2020.02.16 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.03.07 09:00 - 16:00
2020.03.08 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.03.14 09:00 - 16:00
2020.03.15 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Ili - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Érdekes és hasznos volt!

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Varga Évánál vettem részt a tanfolyamon, tulajdonképpen nem igazán tudtam, hogy mire számítsak, az anyukám beszélt rá, hogy menjünk el. Nagyon jó volt a csoportunk, ráadásul a kis létszám miatt nagyon családias volt a hangulat. Éva igazán élvezetes adta át a tananyagot, érezhető, hogy szívvel-lélekkel csinálja, egyenként figyelt ránk, és olyan természetesen beszélt az intim területekről, hogy szerintem egy zárkózottabb személyt is fel tudott volna oldani. Ráadásul a személyiségével és a történeteivel olyan pluszt adott, amit a továbbiakban hasznosítani fogok, remélem napi szinten... :) Köszönök mindent Évi, remélem még találkozunk!!! Minden jót kívánok a munkádhoz! Ági

 • Sándorné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Andrea! Számomra csodálatos volt ez a két nap. Örülök, hogy saját testem felépítéséről ennyit tanultam, megismertem. Évanak is köszönet, jó előadó készségével és tudásával könnyedén megtanította a gyakorlatok elsajátítását, amit testem meggyógyítására tudok fordítani. Köszönöm szépen!

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Kriston Csapat! Kedves Éva! Köszönöm, hogy ott lehettem ezen a tanfolyamon, pontosan azt kaptam amit vártam! Nagy elvárásokkal érkeztem, mivel van pár olyan célom, amin "javítani" szeretnék magamon illetve amit megelőzési szándékkal szeretnék megtanulni. Az elsajátítani való tananyag nagyon szépen fel volt építve és könnyen követhető volt. Éva az előadó, pont olyan személyiséggel rendelkezik, akitől szívesen vettem az útmutatásokat, nagyon kellemes környezetet biztosít és nagyon szimpatikus személyiség. Mindenről olyan könnyedséggel tudott beszélni, hogy tökéletes légkört teremtett ezzel számunkra. A tanfolyam közben arra is rá kellett, hogy jöjjek, hogy ezeket a gyakorlatokat, már fiatalabb korban is jó lett volna elsajátítani, sokkal könnyebb lenne a lányok helyzete, akár egy menstruációs helyzetben, akár babavárás előtt, vagy után illetve felkészülni a menopauzára. Kötelező iskolai tananyag is lehetne! Tehát én csak ajánlani tudom a tanfolyamot bárki számára legyen az akár fiatal akár idősebb! üdv, Andrea

 • Béla - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  A torna alaposan felkészít az itthoni gyakorlásra.Köszönöm:Béla

 • Valéria Edit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szeretem ezt a tornát, több hónapja csinálom majdnem minden nap.

 • Béla - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Csak csupa-csupa jókat tudok írni. Kellemes környezetben egy nagyon szimpatikus előadótól kaptam olyan ismeretanyagot ami szerintem megváltoztatja az életminőséget. Köszönhetően Éva profi felkészültségének és előadó készségének.Különösen tetszett a meghitt tabumentes problémák kiértékelés, megbeszélése. Köszönöm!

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Már korábban is leírtam, minden tökéletes volt. A hanganyag mellett végzem a tornát.

 • Éva Eszter - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A helyszín barátságos környezet egy sokak számára "tabu" témakör és a saját testünk megismeréséhez. A tréning anyaga változatos, igazodva az egyéni igényekhez, hiszen valakinek több szükséges a fizikai test megismeréséből, másoknak pedig a lelki háttér megértésére. Ez a tréning kiváló alkalom mind a kettőre. Trénerünk Éva rendkívül felkészült mind szakmailag, mind emberileg mind a két oldal feltérképezésére és megdolgoztatására. Eleinte szkeptikus voltam pár gyakorlattal szemben, hogy el tudom e végezni, de a vizuális, szóbeli és körültekintő segítségnek köszönhetően, szinte azonnal éreztem, amit érezni kellett. Kismamaként szülésre való felkészüléshez és szülés utána regenerációhoz is alkalmazni fogom a technikát. Köszönöm az átadott tudást!

 • 123 - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Ez nem csak torna. Ez egy ismeretekben bővelkedő kurzus ami a testi és lelki épülésre, Önmagunk jobb megismerésére egyaránt hangsúlyt helyez. Hasznos tanácsokkal és különleges gyakorlatok megismerésével is gazdagodtam. Az oktató személyisége lenyűgöző. Jól éreztem magam. Köszönöm.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?