Varga Éva

Telefonszám: 06305135597

Miskolc, Selfness Egészségház
Magyarország 3534 Miskolc , Lányi Ernő u. 7.


"Hivatalos" nevem Vargáné Bettes Éva, de szívesebben használom a Varga Évát, egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető. :-) Miskolcon élek és dolgozom, a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőt vezetjük Zsuzsa lányommal családi vállalkozásban. Hivatásom ápolónő, évtizedekig dolgoztam kórházban Idegosztályon. Később szociális területen idősgondozásban vettem részt, majd egy ideig autista fiatalokkal foglalkoztam. Mindemelett több mint húsz éve vállalkozóként elindultam a természetes gyógymódok alkalmazásának csodálatos útján, előbb mint masszázsterapeuta, később természetgyógyász-reflexológus. Ráépülő képzésként lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem. A spiritualitás mindig nagyon közel állt hozzám, ezirányú képzésem befejezéseként REIKI Mester-Tanár fokozatot szereztem.  Három felnőtt gyermekem van és három gyönyörű unokám, és persze egy remek türelmes férjem, aki a háttérből csendesen segítette hogy mindezt megvalósíthassam.

Hiszem és vallom, hogy egészségünk megtartása, sok esetben állapotjavulásunk vagy akár teljes gyógyulásunk kulcsa a saját kezünkben van. Lelkiállapotunk, önértékelésünk, problémamegoldási stratégiáink hatásossága egyenesen arányos fizikai állapotunkkal. Természetesen ha bajainkra a megoldás az orvosnál keresendő, ne habozzunk felkeresni őt! De tegyünk meg mindent MAGUNKÉRT, hogy sejtjeink, szerveink, szöveteink vidáman, jó erőben, virgoncan dolgozzanak egészségünkért, fiatalosságunkért, értünk.

Kriston Andrea módszere megdöbbentő erővel ragadott magával, mivel egyéni megközelítésel, új és néha meghökkentő :-) megoldásokkal, elsöprő életigenléssel vezet azon az úton, ahol rátalálhatunk testi elváltozásaink lelki hátterére, és megláthatjuk a változtatás lehetőségét.  Egyénre szabott, speciális tornájával pedig altesti, rejtett izmaink lesznek fiatalosak, feszesek, képesek feladataik ellátására.

A módszert mint gyógyulást kereső nő ismertem meg egy tréningen, és mivel a csoda nálam is bekövetkezett, úgy éreztem ezt a lehetőséget nagyon-nagyon sok nőnek és férfinak meg kell mutatni! Eddigi életfelfogásommal, tevékenységemmel tökéletesen szinkronban levő, mégis új távlatokat nyitó alternatíva számomra .

Szeretettel várok minden nőt és férfit elsősorban Miskolcról és környékéről, Borsod Megyéből, aki élni kíván a lehetőséggel. Ne csak várjunk a csodára, hozzuk be az életünkbe! Hihetetlen, szervezetünk mire képes, ha szeretjük, fejlesztjük, erősítjük. Amiről már azt hittük, elromlott, tönkrement, egy kis figyelem, edzés után újra működik, nyit, zár, tart, lelkesedik....Erről sok ezren tudnának mesélni. Én is....

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.04.24 09:00 - 16:00
2021.04.25 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
35 000 Ft Megtelt
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.05.01 09:00 - 16:00
2021.05.02 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
35 000 Ft Megtelt
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2021.05.22 09:00 - 16:00
2021.05.23 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.05.29 09:00 - 14:00
2021.05.30 09:00 - 14:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Dominika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örülök, hogy rátaláltam erre a tornára. Elégedett vagyok, hogy a problémámra segítő megoldást találtam. Éva egy szenzációs ember. A személyisége és a torna is feltöltött pozitív energiával.

 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem a tamfolyamon. Köszönöm Andi a módszert, amit kifejlesztettél és lehetővé tetted, hogy mi is alkalmazhassuk saját egészségünk megörzése és javítás érdekében. Varga Éva tréner adta át a tudást számomra. Aki egy fantasztikus oktató! Remek humora van, nagyon figyelmes és türelmes! Nagyon köszönöm!!!!!

 • Dóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, igazán kötetlenül, abszolút lazán és természetesen tudtunk együttműködni. Sokat tanultam magamról, a testemről, és általában véve a nőiességről is. Nagyon hasznos tudás, amit már hasznosítani is tudtam. Éva nagyon fantasztikus előadó, határozott nő. Mindenkinek ajánlom, mert ezt minden nőnek végig kell csinálnia. Bevezetném a tananyagba is. Nagyon köszönök mindent!

 • Beáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Teljes testi-lelki feltöltődés a képzés, amire mindenkinek szüksége lenne! Helyes önismeret, önértékelés, esetleges párkapcsolati problémák megoldásához használható ötletek, egészségünk helyreállítása és megőrzéséhez személyre szabott gyakorlatok, mindez kiegészítve a tréner (Éva) tanulságos és a mindennapi gyakorlatból vett tapasztalataival- szívből ajánlom nőknek, férfiaknak egyaránt! Köszönöm a lehetőséget!

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper két nap volt. Jó csapattal és egy csodálatos trénerrel. A tréning tapasztalata: sok rácsodálkozás önmagunkra, életünkre, hibáinkra és lehetőségeinkre. Egy új út kezdete, rengeteg feladattal. Köszönet és hála a lehetőségért, a sok nevetésért!

 • Zsuzsa - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyam alatt megtanultam használni az alhas izmait, amelyek sajnos nincsenek a hétköznapokban tornáztatva. Rádöbbentem, hogy mennyi "káros" szokásaink vannak, amelyekkel leépítjük magunkat, még akkor is amikor a legjobbat akarjuk magunknak és a környezetünknek. És ha ezen változtatunk, másképpen edzük magunkat, akkor jobb lesz nekünk és a környezetünknek is. Ráadásul egy halom kellemetlen tünettől és kezeléstől mentesülünk. Már csak aktívan gyakorolni kell. És ez csak rajtunk múlik. Élj a lehetőséggel te is.

 • Sarolta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A Téner személyisége igazán inspiráló. A tanfolyam végtelenül jó hangulatban, közvetlen stílusban zajlott. A tréner kortól függetlenül minden résztvevőt motiválni tudott. A torna hatékonysága az oktatás alatt is érezhető volt. Csak ajánlani tudom!

 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Fantasztikus volt a társaság, sokkal többet kaptam a tréningtől,mint remélni mertem. A trénerünk Évi,hiteles volt,hiszen neki is segített ez a módszer. A történetek tanulságosak,megfontolandóak. Sokat tanultam a testemről és olyan izmokat ismertem meg melynek létezéséről se tudtam. Köszönöm,hogy részt vehetettem.

 • Regina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magamat! Nem csak a torna, a vicces sztorik, a mentális rávilágítás is a dolgokra nagyon szuper volt. De tudtam, hogy akármire is jelentkezek Évánál, az csak jó lehet!! :) Olyan tudást nem adna át, ami nem építené az embert. Nagyon nagy élmény volt, hogy már az első nap után este éreztem, hogy valami másabb már ott lent. Máshogy is gondoltam már a női területekre, már nem probléma forrásként, hanem szeretettel gondoltam rá. Gondolatban átöleltem, megnyugtattam, hogy most már minden rendben lesz, végre figyelek, és hallgatok már rá. :) Életem egyik legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem rá! Köszönöm szépen Andreának, és nem utolsó sorban Évának is, hogy én is átélhettem ezt a csodát! Biztosan mondhatom, hogy mindenkinek ajánlani fogom, nőknek és férfiaknak is egyaránt! :)

 • Natália - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó hétvégi programnak tartom. Végre tudtam saját magamra figyelni. Nagyon sok érdekes információt kaptam,annak ellenére,hogy régóta ismerem az információkat a Kriston Andrea könyvből. Nagyon jó volt a csoport összetétele. A tréner az első napon bele lopta magát a szívembe, nagyon közvetlen,aranyos,kedves,humoros,segítőkész. Ajánlom mindenkinek,akinek fontos a saját nőiessége!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?