Varga Éva - Kriston-módszer

Telefonszám: 06305135597

Miskolc, Selfness Egészségház
Magyarország 3534 Miskolc , Lányi Ernő u. 7.


"Hivatalos" nevem Vargáné Bettes Éva, de szívesebben használom a Varga Évát, egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető. :-) Miskolcon élek és dolgozom, a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőt vezetjük Zsuzsa lányommal családi vállalkozásban. Hivatásom ápolónő, évtizedekig dolgoztam kórházban Idegosztályon. Később szociális területen idősgondozásban vettem részt, majd egy ideig autista fiatalokkal foglalkoztam. Mindemelett csaknem húsz éve vállalkozóként elindultam a természetes gyógymódok alkalmazásának csodálatos útján, előbb mint masszázsterapeuta, később természetgyógyász-reflexológus. Ráépülő képzésként lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem. A spiritualitás mindig nagyon közel állt hozzám, ezirányú képzésem befejezéseként REIKI Mester-Tanár fokozatot szereztem.  Három felnőtt gyermekem van és két kicsi gyönyörű fiúunokám, és persze egy remek türelmes férjem, aki a háttérből csendesen segítette hogy mindezt megvalósíthassam.

Hiszem és vallom, hogy egészségünk megtartása, sok esetben állapotjavulásunk vagy akár teljes gyógyulásunk kulcsa a saját kezünkben van. Lelkiállapotunk, önértékelésünk, problémamegoldási stratégiáink hatásossága egyenesen arányos fizikai állapotunkkal. Természetesen ha bajainkra a megoldás az orvosnál keresendő, ne habozzunk felkeresni őt! De tegyünk meg mindent MAGUNKÉRT, hogy sejtjeink, szerveink, szöveteink vidáman, jó erőben, virgoncan dolgozzanak egészségünkért, fiatalosságunkért, értünk.

Kriston Andrea módszere megdöbbentő erővel ragadott magával, mivel egyéni megközelítésel, új és néha meghökkentő :-) megoldásokkal, elsöprő életigenléssel vezet azon az úton, ahol rátalálhatunk testi elváltozásaink lelki hátterére, és megláthatjuk a változtatás lehetőségét.  Egyénre szabott, speciális tornájával pedig altesti, rejtett izmaink lesznek fiatalosak, feszesek, képesek feladataik ellátására.

A módszert mint gyógyulást kereső nő ismertem meg egy tréningen, és mivel a csoda nálam is bekövetkezett, úgy éreztem ezt a lehetőséget nagyon-nagyon sok nőnek és férfinak meg kell mutatni! Eddigi életfelfogásommal, tevékenységemmel tökéletesen szinkronban levő, mégis új távlatokat nyitó alternatíva számomra .

Szeretettel várok minden nőt és férfit elsősorban Miskolcról és környékéről, Borsod Megyéből, aki élni kíván a lehetőséggel. Ne csak várjunk a csodára, hozzuk be az életünkbe! Hihetetlen, szervezetünk mire képes, ha szeretjük, fejlesztjük, erősítjük. Amiről már azt hittük, elromlott, tönkrement, egy kis figyelem, edzés után újra működik, nyit, zár, tart, lelkesedik....Erről sok ezren tudnának mesélni. Én is....

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.03.07 09:00 - 16:00
2020.03.08 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.03.14 09:00 - 16:00
2020.03.15 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.04.04 09:00 - 16:00
2020.04.05 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.04.18 09:00 - 16:00
2020.04.19 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.05.09 09:00 - 16:00
2020.05.10 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.05.16 09:00 - 16:00
2020.05.17 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper volt. Sikerült megtanulnom a gyakorlatokat. Jól elsztorizgattunk közben, de annyi pihenés nem is ártott.

 • József - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  A 2 napos tréning kezdetekor Varga Éva tréner megteremtette a megfelelő , bensőséges hangulatot ahhoz, hogy az intim kérdéseket , feladatokat természetes egyszerűséggel kezeljük és tárgyaljuk. Nagy hozzáértéssel irányította a foglalkozásokat. Közvetlenül, érthetően magyarázta el a tréning lényegét, a gyakorlatok mibenlétét, hasznát. Azonban számomra egyes gyakorlatok nehézséget jelentettek, de remélem, hogy gyakorlással el tudom érni a kívánt eredményt.

 • Róbert - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon szuper volt a tréning! Éva egy csodálatos ember. A gyakorlatok közti sztorik is nagyon hasznosak voltak. Rengeteg hasznos információt kaptam a tanfolyam alatt! Köszönök mindent!

 • Orsolya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyam sokkal többet adott nekem, mint amire számítottam. A trénerünk, Éva nagyon felkészült szakember, és fantasztikus ember. Komplex tudást kaptam a nőiességem megőrzése érdekében, és gyakorlatias, világos útmutatót az mindennapokhoz. Köszönöm!

 • Józsefné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Őszintén bevallom, eleinte kételkedtem! Nem a tornában, hanem magamban. Úgy gondoltam, én ezt nem fogom tudni hatékonyan elsajátítani. Varga Éva személyisége, szemléletes előadása meggyőzött. Életvezetési tanácsai, tapasztalatai nagyon hatékonyan kiegészítették a tornát, megerősítettek és önbizalmat adtak! Köszönöm!

 • János - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Magas fokú szakmai felkészültséggel átadott ismeretanyag, tanulságos- a mindennapi élethelyzetekbe beépíthető ( beépítendő)- történetek, kiváló hangulat. Nagyon hálás vagyok mindenért. Éva az ismereteken túl hitet is adott. KÖSZÖNÖM!

 • Erika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Közel másfél hete vettem részt az általad tartott tanfolyamon. Prevenciós céllal jelentkeztem, de a képzés utáni 3. napon éreztem valami változást. Azóta is végzem a gyakorlatokat, hiszen az izomépítés hosszadalmas, a szinten tartás meg pláne. Benned egy színésznő veszett el, amit a történetek mesélése közben élvezettel figyeltem. A gyakorlatok sorrendje, a tanfolyami tematika, a magyarázatok nálam célt értek. Meg tudtam érezni az izmokat, és el tudtam sajátítani a gyakorlatsort. Miközben tornázom (a férjem szintén :) ), hallom a hangod, a hanglejtést, és ez sokat segít. A tanfolyam légköre meghitt, bensőséges ami megteremti a lehetőséget, hogy megosszunk egymással bizalmas dolgokat, és az érzelmek is felszínre jöhessenek. Több, mint egy "tanfolyam", akár terápiás előszoba is lehet. Bízom benne, hogy egyre több emberhez eljut az infó és benevez a képzésekre. Ez egy olyan tudás, módszer, amit már az iskolában tanítani kellene. Ez lenne az igazi prevenció és egészségnevelés. Sok sikert és jó egészséget kívánok. Szeretettel: Erika

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Fantasztikusan éreztem magam a tréningen. Éva nemcsak kiváló tréner, hanem csodálatos ember is, nagyon örülök, hogy megismerhettem. A gyakorlatokat könnyedén be lehet építeni a mindennapi életünkbe és nagyon hasznosak voltak azok a történetek is, amiket Éva a gyakorlatok között mesélt. Az itt töltött idô igazi testi és lelki feltöltôdés volt szàmomra. Kismama vagyok és nagyon megnyugtató tudni, hogy a gyakorlatokat alkalmazva hogyan tudok majd segíteni magamon a szülés alatt, illetve utána hogy tudok majd könnyebben regenerálódni.

 • Ili - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Érdekes és hasznos volt!

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Varga Évánál vettem részt a tanfolyamon, tulajdonképpen nem igazán tudtam, hogy mire számítsak, az anyukám beszélt rá, hogy menjünk el. Nagyon jó volt a csoportunk, ráadásul a kis létszám miatt nagyon családias volt a hangulat. Éva igazán élvezetes adta át a tananyagot, érezhető, hogy szívvel-lélekkel csinálja, egyenként figyelt ránk, és olyan természetesen beszélt az intim területekről, hogy szerintem egy zárkózottabb személyt is fel tudott volna oldani. Ráadásul a személyiségével és a történeteivel olyan pluszt adott, amit a továbbiakban hasznosítani fogok, remélem napi szinten... :) Köszönök mindent Évi, remélem még találkozunk!!! Minden jót kívánok a munkádhoz! Ági

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?