Varga Éva - Kriston-módszer

Telefonszám: 06305135597

Miskolc, Selfness Egészségház
Magyarország 3534 Miskolc , Lányi Ernő u. 7.


"Hivatalos" nevem Vargáné Bettes Éva, de szívesebben használom a Varga Évát, egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető. :-) Miskolcon élek és dolgozom, a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőt vezetjük Zsuzsa lányommal családi vállalkozásban. Hivatásom ápolónő, évtizedekig dolgoztam kórházban Idegosztályon. Később szociális területen idősgondozásban vettem részt, majd egy ideig autista fiatalokkal foglalkoztam. Mindemelett csaknem húsz éve vállalkozóként elindultam a természetes gyógymódok alkalmazásának csodálatos útján, előbb mint masszázsterapeuta, később természetgyógyász-reflexológus. Ráépülő képzésként lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem. A spiritualitás mindig nagyon közel állt hozzám, ezirányú képzésem befejezéseként REIKI Mester-Tanár fokozatot szereztem.  Három felnőtt gyermekem van és két kicsi gyönyörű fiúunokám, és persze egy remek türelmes férjem, aki a háttérből csendesen segítette hogy mindezt megvalósíthassam.

Hiszem és vallom, hogy egészségünk megtartása, sok esetben állapotjavulásunk vagy akár teljes gyógyulásunk kulcsa a saját kezünkben van. Lelkiállapotunk, önértékelésünk, problémamegoldási stratégiáink hatásossága egyenesen arányos fizikai állapotunkkal. Természetesen ha bajainkra a megoldás az orvosnál keresendő, ne habozzunk felkeresni őt! De tegyünk meg mindent MAGUNKÉRT, hogy sejtjeink, szerveink, szöveteink vidáman, jó erőben, virgoncan dolgozzanak egészségünkért, fiatalosságunkért, értünk.

Kriston Andrea módszere megdöbbentő erővel ragadott magával, mivel egyéni megközelítésel, új és néha meghökkentő :-) megoldásokkal, elsöprő életigenléssel vezet azon az úton, ahol rátalálhatunk testi elváltozásaink lelki hátterére, és megláthatjuk a változtatás lehetőségét.  Egyénre szabott, speciális tornájával pedig altesti, rejtett izmaink lesznek fiatalosak, feszesek, képesek feladataik ellátására.

A módszert mint gyógyulást kereső nő ismertem meg egy tréningen, és mivel a csoda nálam is bekövetkezett, úgy éreztem ezt a lehetőséget nagyon-nagyon sok nőnek és férfinak meg kell mutatni! Eddigi életfelfogásommal, tevékenységemmel tökéletesen szinkronban levő, mégis új távlatokat nyitó alternatíva számomra .

Szeretettel várok minden nőt és férfit elsősorban Miskolcról és környékéről, Borsod Megyéből, aki élni kíván a lehetőséggel. Ne csak várjunk a csodára, hozzuk be az életünkbe! Hihetetlen, szervezetünk mire képes, ha szeretjük, fejlesztjük, erősítjük. Amiről már azt hittük, elromlott, tönkrement, egy kis figyelem, edzés után újra működik, nyit, zár, tart, lelkesedik....Erről sok ezren tudnának mesélni. Én is....

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.06.13 09:00 - 17:00
2020.06.14 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Megtelt
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.06.27 09:00 - 17:00
2020.06.28 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.07.04 09:00 - 17:00
2020.07.05 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.07.11 09:00 - 17:00
2020.07.12 09:00 - 17:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Tartalmas órákon vagyok túl. A módszer elsajátítása az eddig nem ismert izmok felfedezése, nem volt mindig egyszerű, de Éva végtelen kitartó türelme mindig átsegített a nehézségeken. Annyiszor és annyiképpen segített a gyakorlatok megfelelő kivitelezésében, amennyiszer csak szükséges volt. Már túl vagyok az első otthoni gyakorláson is....sikeresen.:) Minden nőnek birtokában kellene lennie ennek a tudásnak, a saját női egészsége megőrzésének érdekében.Nagyon hálás vagyok, hogy megismertem Évát és a módszert.

 • Nikolett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Összességében egy nagyon értékes 2 napon vehettem részt. Nagyon vártam a tanfolyamot és nagyon hálás vagyok, hogy ebben a korlátozott (járvány) időszakban is elérhetővé tették számomra. 33 hetes kismamaként, egyéni képzésen vettem részt, aminek nagyon örülök, mert a szülés előtt mindenképpen fontosnak tartottam a tréninget. Kellemes beszélgetéseken vagyunk túl Évával, aki végtelenül kedves és érdeklődő. A tanfolyam végére tényleg "előkerültek" olyan izmok, melyek létezéséről nem igazán tudtam tudatosan, pedig mindig is ott voltak. Az elkövetkezendő hetekben kitartóan szeretnék gyakorolni, hogy a születés/szülés zökkenőmentes és gyors legyen. A tanfolyamot mindenkinek szívből ajánlom.

 • Dóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon sokat tanultam a testemről és a lelkemről a két nap alatt. Az elmesélt történetek tanulságosak voltak. A környezet és a hangulat is nagyon kellemes volt. Köszönöm.

 • Rita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sok hasznos dolgot tanultunk.

 • Edit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning sokkal jobb volt mint amit vártam! A több órás foglalkozás ideje alatt egy percet sem unatkoztunk, az idő nagyon gyorsan elszaladt. Amellett, hogy fizikailag megtanulhattuk hogyan erősítsük az intim területek izmait, a pszichés hátterű megbetegedések lehetséges megoldásával is foglalkoztunk. Évike nagyon jó előadó, ízes és szemléletes előadásmódja által mindenkivel megkedveltette magát. Örülök, hogy rátaláltam a tanfolyamra, és bízom benne, hogy a napi, kevés időt igénybe vevő torna a hasznomra válik majd.

 • Csilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett az egész tanfolyam,minden nőnek jó lenne ezt elvégeznie! Szuper gyakorlatok a fiatalságunk megőrzéséhez testünk,nőiességünk fontos területein. Éva rendkívül precízen, dinamikusan és élvezetesen vezette a tréninget! Nsgyon jól felépített időbeosztás szerint,rengeteg gyakorlás és pihenésképpen színes sztorik a témához kapcsolódóan. Remek az is,hogy a lelki oldal is teret kapott. Csodálatosan szép és kényelmes volt a helyszín is. 100%os az elégedettségem.

 • Zsuzsa - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon. Olyan helyen is vannak izmok a testemben, ahol nem is tudtam róla. A történetek is tanulságosak voltak számomra. Oldott, baráti hangulatban telt el ez a két nap, szeretném beépíteni a gyakorlatokat a hétköznapjaimba.

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A torna rendkívül hasznos volt, nagyon sok mindenre választ kaptam! Az ember mindig egy elvárást támaszt, mit szeretne kapni. Én sokkal többet kaptam, amit elvártam és ennek rendkívül örülök, és ez nemcsak a tornának köszönhető hanem Varga Èva trénernek is! Köszönöm szépen! ????????

 • Leticia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt számomra a tanfolyam. Évával nagyon jól megértettük egymást és mindenre, amit mondott és mutatott szinte rögtön ráhangolódtam. Személyes történetei nagyon hasznosak voltak és különösen tetszett az is, hogy ő mennyire figyelt közben rám. Megértő, kedves, profi oktató. Köszönöm, hogy részt vehettem:)

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper volt. Sikerült megtanulnom a gyakorlatokat. Jól elsztorizgattunk közben, de annyi pihenés nem is ártott.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?