Vigh Eleonóra

Telefonszám: + 36203654052

Veresegyház, Veresegyház és környéke
Magyarország 2112 Veresegyház , Veresegyház


Verbunkos u. 5., Fitten Veresen
Magyarország Veresegyház Verbunkos u. 5. , 2112
Veresegyház, Meseliget Bölcsőde
Magyarország 2112 Veresegyház , Kertész utca 4.

Védőnőként 1999-ben találkoztam Kriston Andreával egy védőnői konferencián. Nagyon megfogott Andrea előadása, az Ő nyitottsága, szaktudása, habitusa. Már ott
megfogalmazódott bennem, hogy én is szeretnék segíteni a bennem megbízó kismamákon, és a KIT-módszerén keresztül egy boldogabb nőiség felé vezetni őket.
2001-ben váltam KIT trénerré és azóta tanítom a Kriston módszert nőknek. Mivel a módszer folyamatosan változik, bővül rendszeresen részt veszek a továbbképzéseken.
Jelenleg bölcsődevezetőként dolgozom és szabadidőmben, hétvégeken tartok kiscsoportos vagy egyéni órákat.


Ezeken az órákon nem csupán gyakorlatokat tanulunk, hanem közösen írunk egy „egészség forgatókönyvet”. Megismerjük a bennünk zajló folyamatokat, melyek segítséget adnak, hogy nőiségünk kiteljesedjen.
Kiscsoportos tréningeket tartok Veresegyházon és környékén, de szívesen vállalok egyéni tréningeket is.

„Szánj időt az elmélkedésre, de amikor eljön a cselekvés ideje, ne gondolkodj, hanem tedd, amit kell.”
(A. Jackson)

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Veresegyház
Veresegyház és környéke
2112 Veresegyház Veresegyház
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Veresegyház
Meseliget Bölcsőde
2112 Veresegyház Kertész utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Renáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning sokkal jobb volt mint amire számítottam. Nem ismertem előtte Nórit, de nagyon kellemesen csalódtam. Ő egy nagyon humoros, segítőkész, közvetlen és vidám nő aki mindent megtett azért hogy természetesen tudjuk kezelni, ezt a mindenki számára kényes témát és segített abban hogy megértsük hogyan működnek a "lenti" izmaink. Az tanfolyam napjai nagyon felszabadultan jó hangulatban teltek, érthetően tanította be az alapokat. Bátran, feszengés nélkül kérdezhettünk és minden témát alaposan körül jártunk .(Ijesztő rádöbbenni mennyire rosszul használjuk az alap izmainkat nap mint nap edzés, cipekedés, vagy csak egy sima wc-zés során.) A gyakorlatokat azóta is minden nap, reggel-este csinálom, és ez neki köszönhető.:) A tanfolyam elég hosszú ahhoz hogy mindenki stabilan be tudja gyakorolni a szorításokat, illetve külön működtetni az egyes "intim" izmokat.:) Nekem sokat adott! Imádtam!Köszönöm

 • Lilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Úgy gondolom, hogy hiánypótló és hasznos tudásra tettünk szert és nagyon jó hangulatban telt a tréning.

 • Erika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt a tanfolyam. Olyan körültekintéssel oktatta Nóri, hogy minden szempontból rávezetett a gyakorlatokra és elsajátítottam. Előadása színes es érdekes, figyelem felkeltő volt. Mindenhez egy történetet mesélt ami az ember emlékezetében jobban megmarad. Szuper két nap volt.

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nóri egy nagyon kedves, sugárzó egyéniség. A torna nagyon jó hangulatban telt. Örülök, hogy részt vehettem rajta és sok hasznos dolgot tanulhattam, amit remélem tudok alkalmazni a problémáim megszűnésének érdekében.

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Saját testem olyan részei kerültek mozdításra, amelyeket soha tudatosan nem mozgattam. Élmény volt és test felfedezés, melyet gyakorlás követ, érezhető a fejlődés.

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Rendkívül részletes és alapos bemutatása az intim terület működésének és a torna e területre kifejtett hatásának. A tréner nagyon nagy tudással és tapasztalattal rendelkezett, így minden kérdésre, felmerülő problémára tudott valamit javasolni. Amin javítani lehetne esetlegesen, hogy a turbosító gyakorlatok betanulására több időt fordítani. köszönöm szépen a sok segítséget!

 • Barnabásné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Trénerem Nóri személyre-szabottan figyelmes volt, maximális segítséget nyújtott, hogy mindig megérezzük azt amit kell, észrevette a legkisebb rezdüléseket is. Nagyon jó hangulatban telt az idő, ami segített a feszültség oldásában. Nagyon hasznosnak tartom az együtt töltött időt.

 • Rèka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréninget hasznosnak találtam olyannyira, hogy azt gondolom kortól és nemtől függetlenül mindenkinek érdemes lenne végighallgatni és végigcsinálni az első napot. Sajnos nincsen az emberek tudatában, hogy ez is egy olyan terület mint a testünk bármelyik pontja, lehet és szükséges is foglalkozni vele. Ebből a szempontból már megérte a részvétel, hogy bővültek az ismereteim. Nórival kapcsolatban pedig pozitív a tapasztalatom, ami nagyon tetszett, hogy viszonylag nagy korkülönbség volt a résztvevők között, eltérő problémákkal, azonban ez a különbség egy pillanatra nem érződött sem a tréning sem pedig a szünetekben folytatott beszélgetések során. A másik amit kiemelnék, hogy kényes területről van szó, de nem alakult ki kényelmetlen hangulat a gyakorlatok magyarázása és elvégzése közben, természetesen kezelte Nóri, de ami számomra szintén fontos, soha nem volt vulgáris a magyarázat. Természetesen a szakmai oldalát és a hozzáértését pedig nem lehetett megkérdőjelezni, már csak ha a sok-sok való életből merített példára gondolok.

 • Beatrix - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örülök,hogy részt vehettem a tanfolyamon! Az ötlet nagyon hasznos,hogy részesei lehettünk,ennek az egészségünket szolgáló tornának.Jó hangulatú napokat töltöttünk együtt az oktatáson. Nóri türelmesen,érthetően,színvonalas előadásmódban adta át a tanulnivalókat. Köszönettel: Wéber Beatrix

 • Aténé - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam, sok új dolgot tanultam a fittségről. A hangulat jó volt, a tréner profi. Köszönöm az élményt????

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?