Gólyatréning

Gátóvás, extázisban szülés

Időpontok

Szülésre, anyaságra való felkészülés, hogy elégedetten, a legnagyobb elengedettségben tudd világra hozni a babádat!

Ezen a tréningen Kriston Intim Torna tanfolyamot végzett (csak alaptréning után) kismamák jó érzését szolgálja minden elméleti és gyakorlati ismeret. Célunk, hogy megelőzzük a várandósság és a szülés környékén kialakuló intim tünetek előfordulását, mint az aranyér, inkontinencia vagy az alhasi szervek süllyedése. A tréning abban is segít, hogy a kismama a legnagyobb fájdalomcsillapítót, az extázist használja, és így váljon örömteli élménnyé a szülés. Ennek később komoly hatása lesz a libidóra, ebből adódón a párjával, gyermekével és az önmagával való kapcsolatára is. Így a szülésnek hosszú távú kihatása van az életminőségre.

Átírjuk azon félelmeinket, melyek mélyen a szüléshez kötődnek. A kismama analizátor segít feltérképezni azon érzelmi tényezőket, amik rejtetten befolyásolhatják a szülést, ami a papát is segítheti az apaság felé való fejlődésben. Ez utóbbi, izgalmas „szorgalmi házi feladat” formájában jut el az apukához, mert ekkor ők még nincsenek közöttünk. Visszaszerezzük azon természetesség érzetünket a legnagyobb női öröm kapcsán, mely a félelem előtt még megvolt mindannyiunkban.

A gátvédő vajúdástechnika esélyt ad a gátmetszés elkerülésére, az extázisban való szülés pedig a test elengedésére, a fájdalom átértékelésére. Elsajátítod a szülés utáni regenerálódást segítő programot, és szülés után 6 héttel már a nőgyógyászod is fog csodálkozni. Hogyan indítsd újra a szexualitást?

„Szívből nyílunk óra”: grátisz foglakozás a GÓLYA-PAPÁKNAK, a gólya-mamákkal együtt, a papa lehetséges teendőiről a várandósság és a szülés során. A változásokról, amik a nőben zajlanak, hogy jobban megértsék őket. Miként váljanak a fészek őrzőivé, hogy apaságuk, a férfiasságuk következő szintjévé válhasson.

Belépő: egy függeszthető szívecske. heart

A tréninget végzett kismamák 97%-a elégedetten hagyta el a szülőszobát. Juhász Nikolett, szakdolgozat

Szerzői Jogvédelem

A Kriston Intim Torna®, -Gésák Titka®, -Intimfitness®, -Testreform®, -Gólyatréning® koncepciójában és nevében is védettek. Az oldalakon szereplő tartalom bármilyen felhasználásához (kivéve rálinkelés ) előzetes írásbeli engedély szükséges. A saját jogú tartalmak jogtalan átvétele napi bérleti díjban kerül kiszámlázásra. Kérlek tartsd tiszteletben a szerző jogait!

 

Ár Státusz Alaphelyzet

2018.09.13. 09:00 - 13:00

2018.09.20. 09:00 - 13:00

2018.09.27. 18:30 - 20:00

2018.09.27. 09:00 - 13:00

Egészségműhely
Budapest 1061, Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)
Kriston Andrea 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?