KIT Beszélgetés

Más megélés, más állapot

Időpontok

Kriston-módszer a KITeljesedésért, GÁTolt üzemmód felszámolása egyénileg 

Javasolt a következő esetekben: mióma, ciszta, PCOS, endometriózis, erekciós-, magömlési zavar, prosztata tüneteiben, meddőség, vetélési hajlam, szexuális zavar, gyulladások, ismeretlen eredetű hasi fájdalmak, görcsök esetén: húgycsőszűkület

Olyan esetekben javasolt, amikor megakadtál, nem tudsz túljutni az akadályon, vagy mintha gödörbe kerültél volna, de hiányzik a kötél, vagy egy létra. Ebben tudunk segíteni, amikor olyan új állapotba hozod magad kérdések segítségével, amikor okafogyottnak tűnik már a tünet. Komoly sikereket értem el rendkívüli helyzetekben, pszichológusokkal is, terapeutákkal is. 

Miként keletkezett a KIT beszélgetés módszer? Az NLP mesterré válás folyamatát Stenger Györgyivel éltem át az NLP Akadémia keretein belül, mely izgalmas felfedezés volt számomra a gondolkodás szerkezetéről több száz órában. A technikákat azonnal használni kezdtem az egyéni beszélgetések során.

Ennek során több mint száz, elmélyült egyéni foglalkozás során, kifejlesztettem egy új gyakorlatot, mely a speciális problémáikkal hozzám forduló klienseimnél meghökkentően hatékony segítséget jelentett. Így fejlődött ki a jelenlegi gyakorlat, amit azon hallgatóknál használtam, akik elakadtak egy folyamatban, és képtelenek voltak kijönni a gödörből.

A technikát kizárólagosan csoportos tréning után használtam. Mesterem, Stenger Györgyi javaslatára új nevet kerestem ahhoz a folyamathoz, amin áthaladtak a kliensek. Így lett ez a Kriston-módszer a KITeljesedésért, röviden KIT beszélgetés. Ezt is teszi ez a technika, segít kiszülletnii korábbi önmagunkból. Hihetetlen sikere lett. Sok orvos is megdöbbenve tapasztalta, hogy olyan tüneteket tudtunk megszűntetni, amiket gyakorta évek óta nem sikerült, hiába járt a kliens újabb és újabb orvoshoz.

Néhány példa: évtizede tartó pénisz viszketés, ismeretlen eredetű görcs a medencefenék izmaiban, fájdalams szex (vulvodynia), vaginizmus, nehéz megfoganás, nimfománia, krónikus prosztata gyulladás, györtő gyakori ürítési inger, ciszta, PCOS, endometriózis, túlzott elhízás, vetélési hajlam, rettegés a szüléstől, szexuális szervek érzéketlensége, fitymaszűkület, korai magömlés, merevedési probléma...Sorolhatnám tovább. Ha a kliens is hozzátette a törekvését, akkor soha nem maradt el a siker. Tehát az új technika egyéni foglalkozás formájában:  KIT beszélgetés, amihez értő Kriston trénereket találsz az oldalon. 

 

Alaphelyzet
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Alaphelyzet
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Hunguest Hotel Flóra
Eger 3300, Fürdő utca 5.
Rózsavölgyi Rita 15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Rubin Stúdió
Nyíregyháza 4400, Semmelweis u.16.
Jánócsikné Vass Éva 15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján EgyensúlyTeremtő Kuckó
Budapest 1133, Pannónia utca
Schilling Krisztina 15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Avatár Jógastúdió
Szolnok 5000, Kaán Károly utca 13.
Kotlárné Biró Ágnes 20 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Karcag- Kuthen úti Óvoda
Karcag 5300, Kacsóh u.
Balajti Lilla 15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Zen Kert Buda
Budapest (ALLEE közelében), Fehérvári út 45-53/B
Szlameniczky Anna 15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján KIT Érd
Érd 2030, Pemetefű utca 15.
Kelemen Ottilia 15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Szauna-Jógaközpont
Cegléd 2700, Batthyany utca 15/a
Kotlárné Biró Ágnes 20 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Prána Jóga és Természetgyógyászat
Székesfehérvár 8000, Zámoly utca 59
Schilling Krisztina 15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Nősziroom Stúdió
Debrecen 4026, Bem tér 29.
Nagy Katalin 15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?