KIT Beszélgetések

Egyéni foglalkozás, változást hozó beszélgetés

Időpontok

Kriston-módszer a KITeljesedésért

Az NLP mesterré válás folyamatát Stenger Györgyivel éltem át az NLP Akadémia keretein belül, mely izgalmas felfedezés volt számomra a gondolkodás szerkezetéről. A technikákat azonnal használni kezdtem az egyéni beszélgetések során.

Ennek során több mint száz, elmélyült egyéni foglalkozás során, kifejlesztettem egy új gyakorlatot, mely a speciális problémáikkal hozzám forduló klienseimnél meghökkentően hatékony segítséget jelentett. Így fejlődött ki a jelenlegi gyakorlat, amit azon hallgatóknál használtam, akik elakadtak egy folyamatban, és képtelenek voltak kijönni a gödörből.

A technikát kizárólagosan csoportos tréning után használtam. Mesterem, Stenger Györgyi javaslatára nevet kerestem ahhoz a folyamathoz, amin áthaladtak a kliensek. Így lett ez a Kriston-módszer a KITeljesedésért. Ezt is teszi ez a technika, segít kitörni korábbi önmagunkból. Hihetetlen sikere lett a tréningnek. Sok orvos is megdöbbenve tapasztalta, hogy olyan tüneteket tudtunk megszűntetni, amiket gyakorta évek óta nem sikerült, hiába járt a kliens újabb és újabb orvoshoz.

Néhány példa: évtizede tartó pénisz viszketés, ismeretlen eredetű görcs a medencefenék izmaiban, fájdalams szex (vulvodynia), vaginizmus, nehéz megfoganás, krónikus prosztata gyulladás, györtő gyakori ürítési inger, ciszta, PCOS, endometriózis, túlzott elhízás, vetélési hajlam, rettegés a szüléstől, szexuális szervek érzéketlensége...Sorolhatnám tovább. Ha a kliens is hozzátette a törekvését, akkor soha nem maradt el a siker. Tehát az új technika egyéni foglakozás formájában: Kriston-módszer a KITeljesedésért.

 

Ár Státusz Alaphelyzet
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Nősziroom Stúdió
Debrecen 4026, Bem tér 29.
Nagy Katalin 15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Hunguest Hotel Flóra
Eger 3300, Fürdő utca 5.
Rózsavölgyi Rita 15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Avatár Jógastúdió
Szolnok 5000, Kaán Károly utca 13.
Ágnes Kotlárné 18 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Karcag- Kuthen úti Óvoda
Karcag 5300, Kacsóh u.
Balajti Lilla 15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Budapest és környéke
Budapest 0000, Egyéni egyeztetés alapján háznál vagy teremben
Szlameniczky Anna 15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Szauna-Jógaközpont
Cegléd 2700, Batthyany utca 15/a
Ágnes Kotlárné 15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Rubin Stúdió
Nyíregyháza 4400, Semmelweis u.16.
Jánócsikné Vass Éva 15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?