Kriston Fitness

Lélekre ható testélmény

Időpontok

A Kriston Fitness hatása "tetől talpig, kívül és belül" megmutatkozik. Intenzív testi, kozmetikai és pszichoszomatikus hatások várhatók végzésével, az alhasi szervek védelme mellett.

A Magyar Sporttudományi Társasággal, a Szent Rókus Kórház nőgyógyászat-urológiai ambulancián végzett műszeres mérések tapasztalatai alátámasztották a nők megfigyeléseit: a helytelen testedzés következménye lehet a vizeletvesztés, az aranyér, a méh-, hólyagsüllyedés.

A Kriston-módszer az alhas szerveidről gondoskodik, miközben minden testrészed megkapja a kívánt fizikai ingert a kirobbanó formához.

A minőségi gimnasztika különleges elemei: arcfiatalító, látás-, hallás javító torna, alakformálás, anyagcsere gyorsítás, gerinc-, izületvédelem, stresszoldás és pszichoszomatikus hatás. Az utolsó fél órában gyakorlóóra az Intim Tornát végzett hallgatók számára.

A Kriston módszer mottója itt a gyakorlatban valósul meg: Kívül formál, belül óv!

A foglalkozásokat tartja: KRISTON ANDREA, 2019. januárjától ismét! Első alkalom: 2019. január 2.

Helyszín: 1. ker. Kosztolányi Dezső Gimnázium lány tornaterme. Minden SZERDÁN 18.30-20.00-ig!

Ár: 2500 Ft/alkalom, 18 000 Ft/8 alkalom.

Eredetileg testnevelő tanár vagyok (testnevelés-biológia szak, TF és edzői végzettség). Korábban intimtornának elnevezett módszerem, ami Kriston Intim Torna(KIT) néven kerül jelenleg oktatásra, a fitnessből vált ki (1986). A KIT-et gyakorlók örömmel fogadták újra, hogy a testedzés része legyen a gátizmok edzése is. Erre jött létre 1990-ben a TESTREFORM, amiről könyv, audió, video, dvd, cikkek jelentek meg. A Kriston-módszer része volt éveken át a Nemzetközi Testnevelői Konferenciáknak. Igény mutatkozik a Kriston minőségi gimnasztikára, ezért mostantól tartok Kriston Fitness órákat.

Amennyiben sportoktatóként Kriston fitnesst is tartanál, kérlek írj: trener@intimtorna.hu.

 

 

 

Alaphelyzet
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Alaphelyzet

Összes sorok száma: 0

Már elkezdődött sorok száma: 0

Megtelt sorok száma: 0

Elérhető sorok száma: 0

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?