Bundy- Gerőházi Panni - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +3670/41-55-390

Budapest, Táncsics Mihály Művelődési Ház- Soroksár GYEREKFELÜGYELETTEL
Magyarország 1238 Budapest , Grassalkovich út 122-124.


Budapest, KIT szoba KISCSOPORTOS
Magyarország 1212 Budapest , Szebeni utca 104.
Mátraszentimre, Mantara Lovasház
Magyarország 3235 Mátraszentimre , Kossuth Lajos utca 32.

Bundy- Gerőházi Panni vagyok, második generációs Kriston Intim Tornázó a családomban. Anyukám, már születésem előtt járt egy tanfolyamon Andreánál, így elég korán találkozhattam a módszerrel. Majd a saját édesanyává válásom kapcsán -kisfiammal a pocakomban- vettem részt egy tréningen. Annyira magával rangadott a nőiesség sokszínűsége, annak megélése, a női szervek védelme és üzenetei, a szülés- születés témája és annyira otthon éreztem magam, hogy hatalmas inspirációt jelentett a pályaválasztásomban. Azóta a Semmelweis Egyetem harmadéves szülésznő hallgatója vagyok, és 2017 decemberétől Kriston Intim Torna tréner.

Születésünk és szülésünk egy életre meghatározó élményeink, ezért célul tűztem ki a kismamák, édesanyák testi- lelki felkészítését egy gyönyörű, gátlásoktól mentes szülésre, gyermekágyra és kisgyermekes évekre. Várok minden kedves érdeklődőt, kismamát, és akár nagymamát is a tréningemre. :) 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
KIT szoba
1212 Budapest Szebeni utca 104.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.05 16:00 - 20:00
2019.04.06 16:00 - 20:00
2019.04.07 16:00 - 20:00
Budapest
Táncsics Mihály Művelődési Ház- Soroksár GYEREKFELÜGYELETTEL
1238 Budapest Grassalkovich út 122-124.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Csilla

  Egyéni tréning keretein belül sajátítottam el a KIT torna alapjait. A 2 hónapos kislányom miatt fontos volt, hogy az alkalmak az Ő időbeosztásához igazodjanak. Panni nagyon rugalmas volt, mindenben a mi igényeinket vette figyelembe. Nagyon élveztem a találkozásokat. Panni egy rendkívül kedves, vidám, pozitív személyiség, akivel minden alkalom egy élmény volt. Kicsit szkeptikus voltam a torna hasznosságát illetően, de már nagyon hamar megtapasztaltam a változást. Még egyszer köszönök mindent! :)

 • Mária

  Panni személyében egy fiatal,lelkes, hiteles trénert ismerhettem meg. A vidám, nyitott előadásmód lehetővé tette az olykor kínos témák megvitatását is, kérdéseket bátran feltehettünk. Első tornán úgy éreztem,semmit nem tudok mozgatni....hazafelé mégis volt némi izomláz,tehát működik

 • Viktória

  Február elején vettem részt kismamaként a tréningen. Kicsit több pszichológia volt benne, mint amire számítottam. Igyekszem végezni a gyakorlatokat. Az órák jó hangulatúak voltak. Panni aranyos, nyitott egyéniség. A hangja különösen tetszett :D

 • Gabriella

  Panni KITornáján vettem részt. Jól éreztem magam a hétvége során, úgy gondolom, sokat tanultam magamról. A gyakorlatok tetszettek, az oktató jól adta át őket, látszott a felkészültsége, és a téma iránt érzett elkötelezettsége. Sikerült a társaságban eleinte meglévő feszültségeket oldania, jó hangulatban telt ez a három nap. A feladatokat mindenképp szeretném végezni a jövőben, és bízom benne, hogy számomra is hasznosak lesznek.

 • Noémi

  Az elmúlt hétvégén vettem részt Pannninak a tréningjén. Számomra nagyon pozitív volt. Az oktató kedves volt, és minden kérdésre válaszolt,látszott, hogy érdekli a téma és sok oldalról utánajárt. Emellett nagyon jó hangulatú volt a tanfolyam végig, senki nem érezte magát rosszul és őszintén beszélhettünk mindenről, olyan dolgokról is amikről előtte esetleg nem annyira tudtunk. Tetszett, hogy nem csak tornát tanultunk, hanem sok dolognak a lelki oldalát vizsgáltuk. Nagyon elgondolkoztatott, hogy mennyi testi tünetnek lelki háttere van. Sok dolog ezáltal teljesen új megvilágításba került, és igyekszem a szemléletem a tanultakhoz igazítani. Érdekesek voltak a kutatások eredményei, és a példatörténetek nagyon szemléletesek voltak. A tanult gyakorlatsort mindenképp be fogom építeni a mindennapi rutinomba, mert hiszek benne, hogy a szemléletváltás mellett nagyon fontos, hogy a testünk, eddig nem tornáztatott területére is odafigyeljek és pozitív változásokat érjek el.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?