Bundy- Gerőházi Panni - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +3670/41-55-390

Budapest, CSEPEL
Magyarország 1212 Budapest , Szebeni utca 104.


DUNAKESZI, Kelly's Fitness
Magyarország 2120 DUNAKESZI , Fóti út 73.
Pásztó, PÁSZTÓ
Magyarország 3060 Pásztó , Galamb utca 18.

Bundy- Gerőházi Panni vagyok, második generációs Kriston Intim Tornázó a családomban. Anyukám, már születésem előtt járt egy tanfolyamon Andreánál, így elég korán találkozhattam a módszerrel. Majd a saját édesanyává válásom kapcsán -kisfiammal a pocakomban- vettem részt egy tréningen. Annyira magával rangadott a nőiesség sokszínűsége, annak megélése, a női szervek védelme és üzenetei, a szülés- születés témája és annyira otthon éreztem magam, hogy hatalmas inspirációt jelentett a pályaválasztásomban. Azóta a Semmelweis Egyetem harmadéves szülésznő hallgatója vagyok, és 2018-tól Kriston Intim Torna tréner. Kriston Intim Tornát tartok Csepelen, Dunakeszin, Pásztón.

Születésünk és szülésünk egy életre meghatározó élményeink, ezért célul tűztem ki a kismamák, édesanyák testi- lelki felkészítését egy gyönyörű, gátlásoktól mentes szülésre, gyermekágyra és kisgyermekes évekre.

Szeretettel várok minden nőt a tréningemre, aki
- szeretné megóvni az egészségét, 

- megszűntetni intim tüneteit (pl.: akaratlan vizelet vesztés, ciszta, endometriosis, aranyér, menstruációs problémák, szervsüllyedés, megfoganási nehézség),

- örömtelibb szexuális életre vágyik,

- szeretne felkészülni a szép szülésre. :) 

A tanfolyamok mellé igény szerint gyermekfelügyeletet is biztosítok. 

Bővebb információt a holnapon kalandozva olvashatsz a Kriston Módszerről.

Várom a találkozást!

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
CSEPEL
1212 Budapest Szebeni utca 104.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.06.28 16:00 - 20:00
2019.06.29 09:00 - 13:00
2019.06.30 09:00 - 13:00
Pásztó
PÁSZTÓ
3060 Pásztó Galamb utca 18.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.07.19 16:00 - 20:00
2019.07.20 08:00 - 12:00
2019.07.21 08:00 - 12:00
DUNAKESZI
Kelly's Fitness
2120 DUNAKESZI Fóti út 73.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Beáta

  Köszönöm szépen azt a sok hasznos és gyakorlatias információt amit kaptam.

 • Sára

  Kismamaként egyéni tréningen vettem részt Panninál. Panni személyisége magával ragadó, az órák tele humorral és jókedvvel fűszerezve pedig nagyon hasznos információkkal és tudással segítik nemcsak a szülésre való felkészülést, az azt követő regenerálódást, hanem a "nagybetűs" NŐISÉG megismerését. Panni trénerként és hamarosan végzett szülésznőként hiteles, felkészült, magabiztos tudással rendelkezik, csak ajánlani tudom, ahogyan az intim torna tanfolyamokat is, amit MINDEN NŐNEK kötelező jelleggel meg kellene tapasztalnia.

 • Judit

  Csak pozitív dolgokat tudok írni a tréningről. Onnantól, hogy először kapcsolatba kerültem Pannival, nagyon segítőkész volt (félig egyéni-félig csoportos órán vettem részt) már az elejétől kezdve, és főleg rugalmas. Sikerült az első órát egyénileg megtartani, hogy tudjak csatlakozni a csoporthoz. Megnyerő és nagyon kedves, pozitív személyiség. Kár, hogy nem ilyen szülésznőm volt 8 évvel ezelőtt :) fiatal kora ellenére nagyon felkészültnek tartom. Noha a pszichológai résznél nagyon sok újat nem hallottam (mivel épp az önismeret rögös útját járom már egy ideje, és mélyebben foglalkozom a nőiesség témájával), viszont sok minden került a helyére bennem, illetve magvan az irány, amiben a jövőben el kell mélyednem. De a tematika nagyon jól fel van építve. Számomra ez most nagyon jókor jött, azt gondolom, nincsenek véletlenek. A torna része is hasznos volt, már csak kitartóan gyakorolni kell :) korábban nem is tudtam, hogy ezeket az izmokat ilyen szinten lehet mozgatni :)

 • Beáta

  A tréning alatt sikerült megtapasztalni azoknak az izmoknak a hollétét, amiket erősíteni kell a mindennapos gyakorlás során. Bízom benne, hogy segítségével sikerül megelőznöm a későbbi problémák kialakulását, illetve ha mégis kialakul, sikerül majd megszüntetni. Sok új, hasznos tanácsot kaptam, amiket a lányomnak is továbbadok majd. A tanfolyam pszichológia része számomra meglepően sok volt, a gyakorlati része viszont nagyon hasznos. Köszönöm!

 • Zsuzsanna

  Egyéni tréningen vettem részt Panninál, nagyon rugalmas volt már a szervezés ideje alatt is. Jól viselte az 1 éves kisfiam részvételét is a foglalkozások alatt :) Nagyon felkészült oktató, sokat tanultam tőle, már az első 2 hét után éreztem változást! Remélem a szorgalmas gyakorlás további eredményeket hoz majd! Köszönöm!

 • Orsolya

  Nagyon szuper volt minden

 • Rózsa

  Egyéni tréningen vettem részt, nem előszőr, hiszen több évtizeddel ezelőtt már Andreánál voltan, s akkor is hasznosnak találtam a tanfolyamot. Rendkívül jó hangulatú és közvetlen volt most is az órák alatti képzés. Panni nagyon felkészült és elhívatott oktató, csak mindenkinek ajánlani tudom, aki nem csak testileg , de szellemileg is szeretne a számunkra fontos intim területeken is fejlődni. Most már csak minden rajtunk múlik, hajrá lányok , asszonyok, ne hagyjátok ki. Rózsa

 • Gabriella

  Nagyon hasznos volt számomra a tréning, a gyakorlatok hatása rögtön érezhető. Panni felkészült, elhivatott oktató, látszik, hogy szereti amit csinál. Élveztem a tanfolyamot, köszönöm!

 • Mónika

  Egy nagyon jó hangulatú tréning volt, sok újat tanultam. Olyan izmokat fedeztem fel, amikről nem is tudtam hogy léteznek. Panni minden kérdésre válaszolt, nagyon kedves lány. Nagyon örülök, hogy elmentem a tréningre, folytatom a haladóval. :) köszönöm Panni.

 • Barbara

  Nagyon hasznosak találom a tréninget, többet kaptam, mint amit vártam tőle. Sok olyan területre is rávilágított, amire nem számítottam, ezért nagyon hálás vagyok! Panni rendkívül lelkes és segítőkész tréner, szívesen ajánlom bárki számára :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?