Kis Gabriella - Kriston-módszer

Telefonszám: +36-20-480-5258

Budapest, Amira Art Studio
Magyarország 1088 Budapest , Szentkirályi utca 11.


Gyömrő, Napliget Életmódközpont
Magyarország 2230 Gyömrő , Nefelejcs u. 32/6
Dömsöd, Harmónia-Sziget
Magyarország 2344 Dömsöd , Rákóczi út 24.

Kedves Érdeklődő!

 

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Kis Gabriella, Kriston Intim Torna tréner vagyok.

     Első végzettségemet tekintve marketing szakirányos közgazdász diplomával rendelkezem (egy alkalmazott statisztika mellékszakiránnyal megspékelve). Az egyetem befejezése után szinte azonnal találtam munkahelyet, a média szakmában. A színfalak mögé kerültem, ahonnan izgalmas perspektívából volt alkalmam megismerni ezt a színes világot. Sokat tanultam és fejlődtem, de egy idő után úgy éreztem valahol máshol van dolgom.

     Mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor komoly döntéseket kell meghoznunk, mert a szívűnk vagy az eszünk esetleg mindkettő olyan irányba - és szerencsés esetben ugyanabba az irányba húz, ami eltér az általunk eddig követett úttól.  

    Régóta foglalkoztatott a kérdés, hogy testünk, lelkünk, szellemünk milyen összefonódás révén és hogyan „működik”, de ami ennél is jobban izgatott, hogy miként tudnék jobban segítségére lenni másoknak. Na, ezekkel a kérdésekkel jól elleszek életem végéig… De azért már találtam válaszokat, amelyek mentén elindultam.

     Idén fejeztem be tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetem Mentálhigiénés segítő szakember képzésén, ahol alkalmam volt az NLP önismereti csoport keretén belül az NLP practitioner végzettséget megszereznem.

    2019 őszén végeztem el a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív terápiás Klinika és a Magyar Hipnózis Egyesület közös szervezésében folytatott SASOK képzést (Szuggesztiók Alkalmazása Szomatikus Orvoslásban Képzés).

     A Kriston Intim Tornával® szintén útkeresés közben ismerkedtem meg. Azért lettem Tréner, mert a Kriston módszerben rátaláltam egy módjára annak, hogy miként tudok hozzájárulni magam és más emberek testi, lelki egészségének fenntartásához illetve visszanyeréséhez.  A Kriston Intim Torna testünk olyan területével foglalkozik, mely alapjaiban határozhatja meg önbecsülésünket, a magunkról, egészségi állapotunkról, férfi – női minőségünkről alkotott képünket. És itt nem csupán a medenceizmainkról van szó, hanem az agyunkról is!

Nagyon röviden a Kriston Intim Torna® az alhasi szervek egészségét szolgáló program, melynek 3 fő alappillére van:  a torna, a szokásáthangolás és az érzelmek világa, mely  szoros összeköttetésben van lelki és fizikai állapotunkkal..

A női tréninggel kapcsolatban itt olvashatsz részletesebben: 

https://intimtorna.hu/hu/treningek/kriston-intim-torna-noknek-kezdo

A férfi tréningről  pedig  itt:

https://intimtorna.hu/hu/treningek/kriston-intim-torna-ferfiaknak-kezdo

 

A tréning egy összesen 12 órás tanfolyamsorozatból áll. A komplex ismeretanyag elsajátítása által lehetőséged nyílik:

>> a meglévő alhasi problémák*, szervi tünetek megszüntetésére, a betegségek gyógyulására, önrehabilitációra.

>> a tünetek kialakulásának megelőzésére

>> a szexualitásod fejlesztésére, izgalmasabbá tételére.

­*melyekről részletesebben itt olvashatsz:   https://intimtorna.hu/hu/miben-segit

 

Mi vár rád a tréningen?

Kérdőív:

A tanfolyam elején kapod meg és menet közben lesz szükséges kitöltened – A kérdőív abban segít, hogy pontosabb képet kapjak az egészségügyi állapotodról, az esetleges problémádról. A kérdőívre nem kell ráírnod a nevedet, csak egy  jeligét, ami alapján be tudod majd azonosítani, hogy melyik kérdőív a tiéd, miután visszakapod.

Saját, személyre szabott gyakorlatsor:

Az előbb említett kérdőív teszi lehetővé, hogy a számodra leginkább hatékony programot tudjam összeállítani. Ezt a tanfolyam végén kapod majd meg és ez alapján tudod otthon végezni a tornát.

Hanganyag a tornáról:

A tréning befejezését követően tudod letölteni innen a honlapról.

Beszéd:

Nyugalom, nem neked kell beszélned! Sőt neked egyáltalán nem kell. Én fogok sokat beszélni és magyarázni. Készülj arra, hogy valóban sokat fogok beszélni! Leginkább sok történetet fogsz hallani, melyek segítenek feltárni az esetlegesen már szervi funkciózavart is okozó benned zajló folyamatokat, melynek megállításához illetve visszafordításához a tréningen hallottak alapján egy egészség-forgatókönyvet lesz lehetőséged írni magad számára.

Tanulás:

Egyrészt a gyakorlatokat tanuljuk meg lépésről-lépésre  másrészt az új mozgások  érzékelésének kiépítése lesz a feladat.

Torna :

Természetesen minden gyakorlatot többször elvégzünk a tréning közben, de az igazi erőpróba otthon vár rád!

 

Amit kérlek hozz magaddal a tanfolyamra:

>> Törölközőt és/vagy matracot. A gyakorlatokat többnyire földön ülve vagy fekve végezzük.

>> Zoknit, papucsot, ha fázós a lábad, mivel a tornához levesszük a cipőt.

>> Enni-, inni valót. A tréning során lesznek szünetek, amikor lehetőséged nyílik ezeket elfogyasztani.

>> A figyelmedet és nyitottságod. A tanfolyamon ugyanis többek közt azt tanuljuk meg, hogy mi az, amit Te tehetsz az egészséged megóvásáért illetve visszanyeréséért. A jó hír az, hogy ez sokkal több, mint gondolnád!

 

Hogyan jelentkezhetsz a tréningre?

1) Az általam vezetett tanfolyamok időpontjairól a fentebb lévő „Aktuális tréningek” ikonra kattintva tájékozódhatsz.

2) Ezután kattints a kiválasztott időpont melletti „Jelentkezem” ikonra.

3) Ezt követően megjelenik egy űrlap, melyet kitöltve foglalhatsz helyet a tanfolyamra. A végén pedig a „Jelentkezem a tréningre” gombra kattintva küldheted el a véglegesített jelentkezésed.

Kérlek, ha bármilyen oknál fogva mégsem tudsz megjelenni a foglalkozáson, akkor azt legkésőbb 24 órával a kezdés előtt jelezd számomra.

 

Ha kérdésed lenne a tréninggel kapcsolatban a 06/20-480-5258 számon hívhatsz.

Vagy írhatsz a kisgabriella.kit@gmail.com e-mail címre.

 

Szeretettel várlak a tanfolyamon!

 Addig is ha van kedved látogass el a https://www.facebook.com/kisgabi.KIT  oldalra.

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Egyéni Beszélgetés (HALADÓ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Amira Art Studio
1088 Budapest Szentkirályi utca 11.
20 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.07.18 10:30 - 17:00
2020.07.19 10:30 - 17:00
Gyömrő
Napliget Életmódközpont
2230 Gyömrő Nefelejcs u. 32/6
30 000 Ft Megtelt
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.08.01 10:30 - 17:00
2020.08.02 10:30 - 17:00
Gyömrő
Napliget Életmódközpont
2230 Gyömrő Nefelejcs u. 32/6
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.08.15 10:00 - 16:30
2020.08.16 10:00 - 16:30
Budapest
Amira Art Studio
1088 Budapest Szentkirályi utca 11.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.09.05 11:30 - 18:00
2020.09.06 11:30 - 18:00
Vecsés
NAP-HOLD jógaház
2220 Vecsés Fő út 119.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Erika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam. Kis Gabriella érthetően rávezetett azon izmok mozgatására melyről nem tudtam, hogy milyen nagyszerűek és fontosak.

 • Hajnalka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Egy fantasztikus emberrel és egy nagyon jól felépített négy napos tréninggel találkoztam. Először azt gondoltam hogy nem tudom végrehajtani majd a feladatokat, de köszönet Kiss Gabriellának aki olyan jól magyarázott, hogy látom az alagút végét és remélem sikerül a problémámat kezelnem vele.

 • Gáborné Zsuzsi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos, érdekes információk hangzottak el. Jó légkörű, közvetlen hangvitelű, élvezetes foglalkozás volt. Gabi nagyon aranyos, kedves. Örülök, hogy megismerhettem Őt és ezt a módszert. Köszönöm, hogy részt vehettem a képzésen!

 • Elizabet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó volt. Köszönöm szépen!!!!!

 • Károly - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nekem nagyon tetszett! Olyan volt mint amire számítottam előzetesen. Sok mindenre választ kaptunk és kézzel fogható a tudás :)

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Megnyugtató, hogy van segítség

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hasznos, de fárasztó hétvége volt. Sok információt kaptam a gyakorlatok végzéséhez, de a nap végére túl fáradt voltam a "masni" megtanulásához. Számomra kedvezőbb lett volna több alkalom során elsajátítani a megfelelő technikát, a foglalkozások között időt hagyva az otthoni gyakorlásra (persze tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű ezt megszervezni). Összességében jól éreztem magam és minden információt megkaptam a további gyakorláshoz, köszönöm a segítséget!

 • Mariann - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jól éreztem magam. Sok érdekes történetet hallottam.

 • Klara - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Az elso nap vegen azt ereztem, hogy "minek ez a sok beszed, tortenet, en nem ezert jottem, mikor tornazunk " . Azutan a tanfolyam vegere osszeallt a kep, osszessegeben szuper 2 nap volt, rengeteg hasznos, gondolatebreszto informacioval. Gabi, a trener szerintem nagyon felkeszult, jo eloado, abszolut hitelesen beszel a noisegrol, hiszen ranezesre o maga is egy finom, izig verig no. Nagyon kivancsi vagyok a torna hatasara, bar egyelore fogalmam sincs, jol csinaltam-e, csinaltam-e egyaltalan :) Ha valoban segiteni fog, nagyon boldog leszek :) Koszonom az elmenyt !

 • Magdilmago46@ - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyam nagyon tetszett .Kiváló, meggyőző,(remélem), hiteles volt a tréner ,ja és nagyon kedves. Innentől minden rajtam múlik. Megyek is kezdem a gyakorlatokat. Köszönöm szépen.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?