Kis Gabriella

Telefonszám: +36-20-480-5258

Budapest, Amira Art Studio
Magyarország 1088 Budapest , Szentkirályi utca 11.


Gyömrő, Napliget Életmódközpont
Magyarország 2230 Gyömrő , Nefelejcs u. 32/6
Dömsöd, Harmónia-Sziget
Magyarország 2344 Dömsöd , Rákóczi út 24.

Kedves Érdeklődő!

 

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Kis Gabriella, Kriston Intim Torna tréner vagyok.

     Első végzettségemet tekintve marketing szakirányos közgazdász diplomával rendelkezem (egy alkalmazott statisztika mellékszakiránnyal megspékelve). Az egyetem befejezése után szinte azonnal találtam munkahelyet, a média szakmában. A színfalak mögé kerültem, ahonnan izgalmas perspektívából volt alkalmam megismerni ezt a színes világot. Sokat tanultam és fejlődtem, de egy idő után úgy éreztem valahol máshol van dolgom.

     Mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor komoly döntéseket kell meghoznunk, mert a szívűnk vagy az eszünk esetleg mindkettő olyan irányba - és szerencsés esetben ugyanabba az irányba húz, ami eltér az általunk eddig követett úttól.  

    Régóta foglalkoztatott a kérdés, hogy testünk, lelkünk, szellemünk milyen összefonódás révén és hogyan „működik”, de ami ennél is jobban izgatott, hogy miként tudnék jobban segítségére lenni másoknak. Na, ezekkel a kérdésekkel jól elleszek életem végéig… De azért már találtam válaszokat, amelyek mentén elindultam.

     Idén fejeztem be tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetem Mentálhigiénés segítő szakember képzésén, ahol alkalmam volt az NLP önismereti csoport keretén belül az NLP practitioner végzettséget megszereznem.

    2019 őszén végeztem el a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív terápiás Klinika és a Magyar Hipnózis Egyesület közös szervezésében folytatott SASOK képzést (Szuggesztiók Alkalmazása Szomatikus Orvoslásban Képzés).

     A Kriston Intim Tornával® szintén útkeresés közben ismerkedtem meg. Azért lettem Tréner, mert a Kriston módszerben rátaláltam egy módjára annak, hogy miként tudok hozzájárulni magam és más emberek testi, lelki egészségének fenntartásához illetve visszanyeréséhez.  A Kriston Intim Torna testünk olyan területével foglalkozik, mely alapjaiban határozhatja meg önbecsülésünket, a magunkról, egészségi állapotunkról, férfi – női minőségünkről alkotott képünket. És itt nem csupán a medenceizmainkról van szó, hanem az agyunkról is!

Nagyon röviden a Kriston Intim Torna® az alhasi szervek egészségét szolgáló program, melynek 3 fő alappillére van:  a torna, a szokásáthangolás és az érzelmek világa, mely  szoros összeköttetésben van lelki és fizikai állapotunkkal..

A női tréninggel kapcsolatban itt olvashatsz részletesebben: 

https://intimtorna.hu/hu/treningek/kriston-intim-torna-noknek-kezdo

A férfi tréningről  pedig  itt:

https://intimtorna.hu/hu/treningek/kriston-intim-torna-ferfiaknak-kezdo

 

A tréning egy összesen 12 órás tanfolyamsorozatból áll. A komplex ismeretanyag elsajátítása által lehetőséged nyílik:

>> a meglévő alhasi problémák*, szervi tünetek megszüntetésére, a betegségek gyógyulására, önrehabilitációra.

>> a tünetek kialakulásának megelőzésére

>> a szexualitásod fejlesztésére, izgalmasabbá tételére.

­*melyekről részletesebben itt olvashatsz:   https://intimtorna.hu/hu/miben-segit

 

Mi vár rád a tréningen?

Kérdőív:

A tanfolyam elején kapod meg és menet közben lesz szükséges kitöltened – A kérdőív abban segít, hogy pontosabb képet kapjak az egészségügyi állapotodról, az esetleges problémádról. A kérdőívre nem kell ráírnod a nevedet, csak egy  jeligét, ami alapján be tudod majd azonosítani, hogy melyik kérdőív a tiéd, miután visszakapod.

Saját, személyre szabott gyakorlatsor:

Az előbb említett kérdőív teszi lehetővé, hogy a számodra leginkább hatékony programot tudjam összeállítani. Ezt a tanfolyam végén kapod majd meg és ez alapján tudod otthon végezni a tornát.

Hanganyag a tornáról:

A tréning befejezését követően tudod letölteni innen a honlapról.

Beszéd:

Nyugalom, nem neked kell beszélned! Sőt neked egyáltalán nem kell. Én fogok sokat beszélni és magyarázni. Készülj arra, hogy valóban sokat fogok beszélni! Leginkább sok történetet fogsz hallani, melyek segítenek feltárni az esetlegesen már szervi funkciózavart is okozó benned zajló folyamatokat, melynek megállításához illetve visszafordításához a tréningen hallottak alapján egy egészség-forgatókönyvet lesz lehetőséged írni magad számára.

Tanulás:

Egyrészt a gyakorlatokat tanuljuk meg lépésről-lépésre  másrészt az új mozgások  érzékelésének kiépítése lesz a feladat.

Torna :

Természetesen minden gyakorlatot többször elvégzünk a tréning közben, de az igazi erőpróba otthon vár rád!

 

Amit kérlek hozz magaddal a tanfolyamra:

>> Törölközőt és/vagy matracot. A gyakorlatokat többnyire földön ülve vagy fekve végezzük.

>> Zoknit, papucsot, ha fázós a lábad, mivel a tornához levesszük a cipőt.

>> Enni-, inni valót. A tréning során lesznek szünetek, amikor lehetőséged nyílik ezeket elfogyasztani.

>> A figyelmedet és nyitottságod. A tanfolyamon ugyanis többek közt azt tanuljuk meg, hogy mi az, amit Te tehetsz az egészséged megóvásáért illetve visszanyeréséért. A jó hír az, hogy ez sokkal több, mint gondolnád!

 

Hogyan jelentkezhetsz a tréningre?

1) Az általam vezetett tanfolyamok időpontjairól a fentebb lévő „Aktuális tréningek” ikonra kattintva tájékozódhatsz.

2) Ezután kattints a kiválasztott időpont melletti „Jelentkezem” ikonra.

3) Ezt követően megjelenik egy űrlap, melyet kitöltve foglalhatsz helyet a tanfolyamra. A végén pedig a „Jelentkezem a tréningre” gombra kattintva küldheted el a véglegesített jelentkezésed.

Kérlek, ha bármilyen oknál fogva mégsem tudsz megjelenni a foglalkozáson, akkor azt legkésőbb 24 órával a kezdés előtt jelezd számomra.

 

Ha kérdésed lenne a tréninggel kapcsolatban a 06/20-480-5258 számon hívhatsz.

Vagy írhatsz a kisgabriella.kit@gmail.com e-mail címre.

 

Szeretettel várlak a tanfolyamon!

 Addig is ha van kedved látogass el a https://www.facebook.com/kisgabi.KIT  oldalra.

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Egyéni Beszélgetés (HALADÓ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Amira Art Studio
1088 Budapest Szentkirályi utca 11.
20 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Tibor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Sok információt kaptam a lelki dolgokról is. Tartalmas két nap volt. Köszönöm

 • Tibor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Gabi átélt, elhivatott előadásmódjára mi sem jellemzőbb, hogy egyszercsak így kezdte a mondatát önmagát is beleértve: "Mi, férfiak..." :) ;) nem tudom, bárkinek, akárcsak saját magának feltűnt-e... Pedig Gabi nem az a típus, akinél egy ilyen mondat fel sem tűnne... :) Élőben még helyesebb, mint a fényképen, nagyon kedves és segítőkész, bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzá. Az időt nagyon jól osztotta be, hogy a rengeteg elmondandó és gyakorlat beleférjen - pedig ez szerintem cseppet sem könnyű feladat! Gabi 100%-ot hozott, tisztelet és köszönet érte! Másfelől én is azokhoz csatlakozom, akik keveselték a gyakorlatokra jutó időt. (Ez valószínűleg nem Gabin múlik, hanem Andrea építhette fel így az anyagot.) Első nap történetek 90%, gyakorlatok 10%-nak éreztem az arányt, második napon éppen fordítva, gyakorlatok 90%, történetek 10%-nak. Úgy tűnt, életemben nem ültem ennyit, mint első nap - pedig ez talán nem is igaz, a Buteyko tanfolyam is elég húzós volt :)... Mindennek meg van az oka persze, és egyrészt ez nem olyan téma, amibe ráhangolódás nélkül bele lehet vágni, másrészt segíthet is sokaknak ha párhuzamot találnak az életük és a történetek között. Azért a fenti arányok helyett 80/20 vagy 75/25-öt el tudnék képzelni (második nap meg a fordítottja). Ahogy első nap az ülésben, úgy második nap a gyakorlásban fáradtam el - és hát igen, a masni... Egyszer-egyszer úgy tűnt, hogy már-már ráéreztem, de most az itthoni próbálkozásoknál kicsit elveszettnek érzem magam. Talán ennek elsajátítására jó lett volna MÉG több idő a tanfolyamon - bár lehet, hogy akkor is inkább csak az otthoni munka hozná meg az eredményt. Remélem, legalább 10 hét intenzív gyakorlásig ki tudok tartani, hogy lássam a változást. Lehetséges, hogy a két hosszú nap helyett a három vagy négy rövidebb alkalom jobban bejött volna nekem, de az időbeosztásomhoz most csak ezt tudtam illeszteni. Mindent egybevéve értékes tudással gazdagodtam, Gabi trénerként szerencsés és jó választás volt. Csak javasolni tudom mindenkinek a részvételt! Köszönöm a tanfolyamot, Gabi!

 • József - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Olyan helyeken van izomlázam a tréning után ahol még soha nem volt. Már önmagában ez is megérte a tréninget. Az foglalkozás első napján kicsit hosszúra nyúltak az anekdoták és magyarázatok, ezeket talán érdemes lenne gyakrabban megszakítani valami (akár kezdő) fizikai mozgásgyakorlással, esetleg fizikai jellegű példákkal, demókkal, mert a figyelem pár óra után különösen földön ülő, fekvő állapotban könnyen lankad és álmosság tört rám többször is. Esetleg egy perces frissítő jellegű gyakorlat elég lenne óránként. Például a turbó kezdő elemeinek ismétlése vagy ismételt öblögetés stb. A második nap már sokkal könnyebben követhető volt mert jobb volt a szóbeli magyarázat és a gyakorlatok aránya.

 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó hangulatban zajlott a tanfolyam.. rengeteg hasznos és megnyugtató információt kaptam.. A gyakorlatok során olyan nagyon nagy meglepetés volt számomra, hogy a módszer és Gabi tényleg meg tudta éreztetni velem az eddig teljesen ismeretlen izmaim használatát is. Köszönöm!

 • Réka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Ami nem tetszett: a helyszínen sem a kaputelefonon sem a lakás ajtaján nem volt feltüntetve, hogy ott lesz a torna. Pici tábla segített volna. Kedves volt a tréner, ajtó előtt állva kinyitotta az ajtót. Cetli az ajtón elég lett volna. A trénerem pont olyan volt, mint egy trénernek lennie kell. Meg voltam vele elégedve. 2 nap alatt sok hasznos dolgot hallottam, sok segítséget kaptam lelkileg. Torna tanulása hasznos volt, érthető volt, picit többet gyakorolhattunk volna. Most fogom kezdeni a tornát, napi rendszerességgel, kíváncsi leszek az eredményre. Összességében pozitív élmény, szeretnék egy újabb tanfolyamon részt venni. Köszönöm

 • Viktória - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon köszönöm ezt a két napot, sok mindenben megerősített, és ezt nem csak fizikailag értem. ;) Köszönöm!

 • Ivett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Tetszett a tanfolyam, Gabi nagyon kedves és érthető volt. Nagyon örültem a személyre szabott gyakorlatnak is. Igyekszem majd minden nap végezni a feladatsort :) Szívesen ajánlom bárkinek.

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  :-)

 • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Más volt, mint amire számítottam. Talán jobb... nem tudom! Egy viszont biztos, sok munka van még előttem fizikailag és lelkileg is!

 • Adrienn - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Gabi nagyon kedves, és vicces tréner, nagyon örülök hogy találkoztam vele, és Ő tartotta a képzésünket! Nagyon jó oktatói készségekkel van megáldva, szuperül átadott minden információt és történetet úgy, ahogyan kell! Nagyon hálás vagyok neki, és persze Kriston Andinak is! :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?