Kis Gabriella - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36-20-480-5258

Budapest, Amira Art Studio
Magyarország 1088 Budapest , Szentkirályi utca 11.


Gyömrő, Szivárvány ház
Magyarország 2230 Gyömrő , Táncsics M. 2/a

Kedves Érdeklődő!

 

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Kis Gabriella, Kriston Intim Torna tréner vagyok.

     Első végzettségemet tekintve marketing szakirányos közgazdász diplomával rendelkezem (egy alkalmazott statisztika mellékszakiránnyal megspékelve). Az egyetem befejezése után szinte azonnal találtam munkahelyet, a média szakmában. A színfalak mögé kerültem, ahonnan izgalmas perspektívából volt alkalmam megismerni ezt a színes világot. Sokat tanultam és fejlődtem, de egy idő után úgy éreztem valahol máshol van dolgom.

     Mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor komoly döntéseket kell meghoznunk, mert a szívűnk vagy az eszünk esetleg mindkettő olyan irányba - és szerencsés esetben ugyanabba az irányba húz, ami eltér az általunk eddig követett úttól.  

    Régóta foglalkoztatott a kérdés, hogy testünk, lelkünk, szellemünk milyen összefonódás révén és hogyan „működik”, de ami ennél is jobban izgatott, hogy miként tudnék jobban segítségére lenni másoknak. Na, ezekkel a kérdésekkel jól elleszek életem végéig… De azért már találtam válaszokat, amelyek mentén elindultam.

     Jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem Mentálhigiénés segítő szakember képzésében veszek részt, ahol alkalmam volt az NLP önismereti csoport keretén belül az NLP practitioner végzettséget megszereznem.

     A Kriston Intim Tornával® szintén útkeresés közben ismerkedtem meg. Azért lettem Tréner, mert a Kriston módszerben rátaláltam egy módjára annak, hogy miként tudok hozzájárulni magam és más emberek testi, lelki egészségének fenntartásához illetve visszanyeréséhez.  A Kriston Intim Torna testünk olyan területével foglalkozik, mely alapjaiban határozhatja meg önbecsülésünket, a magunkról, egészségi állapotunkról, férfi – női minőségünkről alkotott képünket. És itt nem csupán a medenceizmainkról van szó, hanem az agyunkról is!

Nagyon röviden a Kriston Intim Torna® az alhasi szervek egészségét szolgáló program, melynek 3 fő alappillére van:  a torna, a szokásáthangolás és a pszichoszomatika.

A női tréninggel kapcsolatban itt olvashatsz részletesebben: 

https://intimtorna.hu/hu/treningek/kriston-intim-torna-noknek

A férfi tréningről  pedig  itt:

https://intimtorna.hu/hu/treningek/kriston-intim-torna-ferfiaknak

 

A tréning egy összesen 12 órás tanfolyamsorozatból áll. A komplex ismeretanyag elsajátítása által lehetőséged nyílik:

>> a meglévő alhasi problémák*, szervi tünetek megszüntetésére, a betegségek gyógyulására, önrehabilitációra.

>> a tünetek kialakulásának megelőzésére

>> a szexualitásod fejlesztésére, izgalmasabbá tételére.

­*melyekről részletesebben itt olvashatsz:   https://intimtorna.hu/hu/miben-segit

 

Mi vár rád a tréningen?

Kérdőív:

A tanfolyam elején kapod meg és menet közben lesz szükséges kitöltened – A kérdőív abban segít, hogy pontosabb képet kapjak az egészségügyi állapotodról, az esetleges problémádról. A kérdőívre nem kell ráírnod a nevedet, csak egy  jeligét, ami alapján be tudod majd azonosítani, hogy melyik kérdőív a tiéd, miután visszakapod.

Saját, személyre szabott gyakorlatsor:

Az előbb említett kérdőív teszi lehetővé, hogy a számodra leginkább hatékony programot tudjam összeállítani. Ezt a tanfolyam végén kapod majd meg és ez alapján tudod otthon végezni a tornát.

Hanganyag a tornáról:

A tréning befejezését követően tudod letölteni innen a honlapról.

Beszéd:

Nyugalom, nem neked kell beszélned! Sőt neked egyáltalán nem kell. Én fogok sokat beszélni és magyarázni. Készülj arra, hogy valóban sokat fogok beszélni! Leginkább sok történetet fogsz hallani, melyek segítenek feltárni az esetlegesen már szervi funkciózavart is okozó benned zajló folyamatokat, melynek megállításához illetve visszafordításához a tréningen hallottak alapján egy egészség-forgatókönyvet lesz lehetőséged írni magad számára.

Tanulás:

Egyrészt a gyakorlatokat tanuljuk meg lépésről-lépésre  másrészt az új mozgások  érzékelésének kiépítése lesz a feladat.

Torna :

Természetesen minden gyakorlatot többször elvégzünk a tréning közben, de az igazi erőpróba otthon vár rád!

 

Amit kérlek hozz magaddal a tanfolyamra:

>> Törölközőt és/vagy matracot. A gyakorlatokat többnyire földön ülve vagy fekve végezzük.

>> Zoknit, papucsot, ha fázós a lábad, mivel a tornához levesszük a cipőt.

>> Enni-, inni valót. A tréning során lesznek szünetek, amikor lehetőséged nyílik ezeket elfogyasztani.

>> A figyelmedet és nyitottságod. A tanfolyamon ugyanis többek közt azt tanuljuk meg, hogy mi az, amit Te tehetsz az egészséged megóvásáért illetve visszanyeréséért. A jó hír az, hogy ez sokkal több, mint gondolnád!

 

Hogyan jelentkezhetsz a tréningre?

1) Az általam vezetett tanfolyamok időpontjairól a fentebb lévő „Aktuális tréningek” ikonra kattintva tájékozódhatsz.

2) Ezután kattints a kiválasztott időpont melletti „Jelentkezem” ikonra.

3) Ezt követően megjelenik egy űrlap, melyet kitöltve foglalhatsz helyet a tanfolyamra. A végén pedig a „Jelentkezem a tréningre” gombra kattintva küldheted el a véglegesített jelentkezésed.

Kérlek, ha bármilyen oknál fogva mégsem tudsz megjelenni a foglalkozáson, akkor azt legkésőbb 24 órával a kezdés előtt jelezd számomra.

 

Ha kérdésed lenne a tréninggel kapcsolatban a 06/20-480-5258 számon hívhatsz.

Vagy írhatsz a kisgabriella.kit@gmail.com e-mail címre.

 

Szeretettel várlak a tanfolyamon!

 Addig is ha van kedved látogass el a www.facebook.com/kisgabi.KIT  oldalra.

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.17 10:00 - 16:30
2019.05.08 10:00 - 16:30
Gyömrő
Szivárvány ház
2230 Gyömrő Táncsics M. 2/a
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.05.25 10:00 - 16:30
2019.05.26 10:00 - 16:30
Budapest
Amira Art Studio
1088 Budapest Szentkirályi utca 11.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Edit

  Kedves Gabi! Nagyon örülök, hogy ott voltam a tréningeden, nekem nagyon sokat adott, sokat tanultam. Köszönöm a lelkes, fáradhatatlan, empatikus hozzáállásodat! Szívből kívánom, hogy minél több embernek add át ezt az "őstudást"! Edit

 • Péter Pál

  Kedves Gabi! Nagyon jól éreztem magam a tréningen és örülök, hogy megismerhettelek! Csodálatos, hogy mekkora lelkesedéssel végzed ezt a szolgálatot! Ez engem is inspirál a magam területén! További sok erőt és kitartást kívánok! fenyő

 • Péter

  Kedves Gabi! Biztos voltam benne, hogy egy olyan technikát ismerek majd meg mely kipróbált és működő. Abban nem lehettem biztos, hogy egy ilyen elkötelezett és szívvel-lélekkel dolgozó segítőt nyerek majd amilyen te vagy! Köszönöm ez úton is. Odaadással és alapossággal magyaráztad el a gyakorlatokat, valamint tűrted a renitens résztvevők (köztük az én) odaillő vagy oda nem illő hozzászólásait. Kellő komolysággal vetted a kérdéseinket is. Sokat tanultam és kezemben van a továbblépés lehetősége. Hálásan köszönöm Neked! Péter

 • Imre

  Köszönöm a tréningen elhangzott javaslatokat, információkat. Most már csak a gyakorlatok rendszeres végzése szükséges, ami az én feladatom. A kívánt eredmény csak a rendszerességen múlik. Mindent még egyszer köszönök sok sikert kívánok.

 • Mária

  Kedves Gabi! Kiváncsian készültem a Kriston Intim tornára - intim izmaink fejlesztését szolgáló tanfolyamodra. Az elméleti és technikai szemléltetés, az előadás kimagasló minősége és hangulata - a NŐ kisugárzása ÁLTALAD - hozta azt a kimondhatatlan és felejthetetlen jó érzést, mellyel boldogan, örömmel vártam az elkövetkezendő foglalkozásokat. Remekül éreztem magam és úgy hallgattam megható, igaz történeteidet és példáidat, mint egy gyermek, akinek mesélnek. Személyiségedben őszinte, tudatos, alázatos, példamutató trénert, egyben tanítót ismerhettem meg. Hálásan köszönöm mindazt, amit nyújtottál e nemes tanításon és őszinte szívvel és szeretettel kívánok további sikereket tanításaidban. Marcsi

 • Anna

  Kedves Gabi! Nagyon fontos számomra az egészségem, és az utóbbi időben a női egészség került az egyik legfontosabb helyre számomra. Többféle dolgot kipróbáltam már a problémáim javítására (Aviva torna, talpmasszázs, stb.), és úgy érzem, hogy az intimtorna egy hiányzó láncszem volt. A tréning által jobban megértettem az idális működést, és hogy mely gyakorlatok szolgálják a legjobban az egészségemet. Nekivágok ennek az új útnak, köszönve a tudást, amit átadtál a három alkalom alatt. Számomra nagyon jó volt, hogy a három alkalom között volt lehetőség otthoni gyakorlásra, és kutakodásra, kérdések megfogalmazására. Kevesen voltunk, de így sem kellett feltétlenül személyes problémákról beszélni. Bár nem vagyok félénk, és nem is szégyellem a problémáimat, ezek konkrét átbeszélése nélkül is meg tudtam magamban fogalmazni válaszokat, vagy legalábbis elindulni egy belső úton, a megfelelő irányban. A történetek sokat adtak. Most jön majd a java, amikor végig kell járni a lelki utat, és mellette naponta gyakorolni! Köszönöm a segítségedet ebben! B. Anna

 • Andrea

  Kedves Gabi! Hálás köszönet a fantasztikus tanfolyamért, sokat kaptam általad és nagyon jól éreztem magamat. Egyrészt ez köszönhető alapos felkészültségednek, lelkesedésednek, ahogy igyekezted szakmailag jól felépítetten, vidáman, szeretettel átadni ezt a tudást. Amihez hozzájárult a te személyiséged, ami még színesebbé tette számunkra a tanfolyamot. Köszönettel: R. Andi

 • Barbara

  Kedves Gabi, Nagyon élveztem az óráidat, nem unatkoztam vagy bambultam el, amit ilyen hosszú időtartamban szoktam, ha nem tartják éberen a figyelmem. :) Különösen tetszett, hogy a sok gyakorlati példából (tanmese) lehetett tanulni, így elkerülve a kényes problémák, mindenki előtt történő feltárását. AZ óra felépítése is tetszett, hogy a gyakorlatok fokozatosan épültek be a napokba. Szorítok tovább, sok tisztelettel: Barbi

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?