Kis Gabriella - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36-20-480-5258

Budapest, Amira Art Studio
Magyarország 1088 Budapest , Szentkirályi utca 11.


Gyömrő, Napliget Életmódközpont
Magyarország 2230 Gyömrő , Nefelejcs u. 32/6

Kedves Érdeklődő!

 

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Kis Gabriella, Kriston Intim Torna tréner vagyok.

     Első végzettségemet tekintve marketing szakirányos közgazdász diplomával rendelkezem (egy alkalmazott statisztika mellékszakiránnyal megspékelve). Az egyetem befejezése után szinte azonnal találtam munkahelyet, a média szakmában. A színfalak mögé kerültem, ahonnan izgalmas perspektívából volt alkalmam megismerni ezt a színes világot. Sokat tanultam és fejlődtem, de egy idő után úgy éreztem valahol máshol van dolgom.

     Mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor komoly döntéseket kell meghoznunk, mert a szívűnk vagy az eszünk esetleg mindkettő olyan irányba - és szerencsés esetben ugyanabba az irányba húz, ami eltér az általunk eddig követett úttól.  

    Régóta foglalkoztatott a kérdés, hogy testünk, lelkünk, szellemünk milyen összefonódás révén és hogyan „működik”, de ami ennél is jobban izgatott, hogy miként tudnék jobban segítségére lenni másoknak. Na, ezekkel a kérdésekkel jól elleszek életem végéig… De azért már találtam válaszokat, amelyek mentén elindultam.

     Idén fejeztem be tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetem Mentálhigiénés segítő szakember képzésén, ahol alkalmam volt az NLP önismereti csoport keretén belül az NLP practitioner végzettséget megszereznem.

    Jelenleg a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív terápiás Klinika és a Magyar Hipnózis Egyesület közös szervezésében folytatott SASOK képzésén veszek részt (Szuggesztiók Alkalmazása Szomatikus Orvoslásban Képzés).

     A Kriston Intim Tornával® szintén útkeresés közben ismerkedtem meg. Azért lettem Tréner, mert a Kriston módszerben rátaláltam egy módjára annak, hogy miként tudok hozzájárulni magam és más emberek testi, lelki egészségének fenntartásához illetve visszanyeréséhez.  A Kriston Intim Torna testünk olyan területével foglalkozik, mely alapjaiban határozhatja meg önbecsülésünket, a magunkról, egészségi állapotunkról, férfi – női minőségünkről alkotott képünket. És itt nem csupán a medenceizmainkról van szó, hanem az agyunkról is!

Nagyon röviden a Kriston Intim Torna® az alhasi szervek egészségét szolgáló program, melynek 3 fő alappillére van:  a torna, a szokásáthangolás és a pszichoszomatika.

A női tréninggel kapcsolatban itt olvashatsz részletesebben: 

https://intimtorna.hu/hu/treningek/kriston-intim-torna-noknek

A férfi tréningről  pedig  itt:

https://intimtorna.hu/hu/treningek/kriston-intim-torna-ferfiaknak

 

A tréning egy összesen 12 órás tanfolyamsorozatból áll. A komplex ismeretanyag elsajátítása által lehetőséged nyílik:

>> a meglévő alhasi problémák*, szervi tünetek megszüntetésére, a betegségek gyógyulására, önrehabilitációra.

>> a tünetek kialakulásának megelőzésére

>> a szexualitásod fejlesztésére, izgalmasabbá tételére.

­*melyekről részletesebben itt olvashatsz:   https://intimtorna.hu/hu/miben-segit

 

Mi vár rád a tréningen?

Kérdőív:

A tanfolyam elején kapod meg és menet közben lesz szükséges kitöltened – A kérdőív abban segít, hogy pontosabb képet kapjak az egészségügyi állapotodról, az esetleges problémádról. A kérdőívre nem kell ráírnod a nevedet, csak egy  jeligét, ami alapján be tudod majd azonosítani, hogy melyik kérdőív a tiéd, miután visszakapod.

Saját, személyre szabott gyakorlatsor:

Az előbb említett kérdőív teszi lehetővé, hogy a számodra leginkább hatékony programot tudjam összeállítani. Ezt a tanfolyam végén kapod majd meg és ez alapján tudod otthon végezni a tornát.

Hanganyag a tornáról:

A tréning befejezését követően tudod letölteni innen a honlapról.

Beszéd:

Nyugalom, nem neked kell beszélned! Sőt neked egyáltalán nem kell. Én fogok sokat beszélni és magyarázni. Készülj arra, hogy valóban sokat fogok beszélni! Leginkább sok történetet fogsz hallani, melyek segítenek feltárni az esetlegesen már szervi funkciózavart is okozó benned zajló folyamatokat, melynek megállításához illetve visszafordításához a tréningen hallottak alapján egy egészség-forgatókönyvet lesz lehetőséged írni magad számára.

Tanulás:

Egyrészt a gyakorlatokat tanuljuk meg lépésről-lépésre  másrészt az új mozgások  érzékelésének kiépítése lesz a feladat.

Torna :

Természetesen minden gyakorlatot többször elvégzünk a tréning közben, de az igazi erőpróba otthon vár rád!

 

Amit kérlek hozz magaddal a tanfolyamra:

>> Törölközőt és/vagy matracot. A gyakorlatokat többnyire földön ülve vagy fekve végezzük.

>> Zoknit, papucsot, ha fázós a lábad, mivel a tornához levesszük a cipőt.

>> Enni-, inni valót. A tréning során lesznek szünetek, amikor lehetőséged nyílik ezeket elfogyasztani.

>> A figyelmedet és nyitottságod. A tanfolyamon ugyanis többek közt azt tanuljuk meg, hogy mi az, amit Te tehetsz az egészséged megóvásáért illetve visszanyeréséért. A jó hír az, hogy ez sokkal több, mint gondolnád!

 

Hogyan jelentkezhetsz a tréningre?

1) Az általam vezetett tanfolyamok időpontjairól a fentebb lévő „Aktuális tréningek” ikonra kattintva tájékozódhatsz.

2) Ezután kattints a kiválasztott időpont melletti „Jelentkezem” ikonra.

3) Ezt követően megjelenik egy űrlap, melyet kitöltve foglalhatsz helyet a tanfolyamra. A végén pedig a „Jelentkezem a tréningre” gombra kattintva küldheted el a véglegesített jelentkezésed.

Kérlek, ha bármilyen oknál fogva mégsem tudsz megjelenni a foglalkozáson, akkor azt legkésőbb 24 órával a kezdés előtt jelezd számomra.

 

Ha kérdésed lenne a tréninggel kapcsolatban a 06/20-480-5258 számon hívhatsz.

Vagy írhatsz a kisgabriella.kit@gmail.com e-mail címre.

 

Szeretettel várlak a tanfolyamon!

 Addig is ha van kedved látogass el a www.facebook.com/kisgabi.KIT  oldalra.

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2019.11.02 10:00 - 16:30
2019.11.03 10:00 - 16:30
Budapest
Amira Art Studio
1088 Budapest Szentkirályi utca 11.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.11.16 10:30 - 17:00
2019.11.17 10:30 - 17:00
Gyömrő
Napliget Életmódközpont
2230 Gyömrő Nefelejcs u. 32/6
30 000 Ft Megtelt
 • Csenge Dóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon sokat adott a tanfolyam, mind fizikailag, mind mentálisan. Csak ajánlani tudom és köszönöm, hogy részt vehettem rajta :)

 • Beáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hirtelen jött, hogy jelentkeztem az intim torna hétvégére. Úgy gondoltam nekem sem árt, van min javítonom, de főleg az motivált, hogy a páromnak mintát adjak és ő is elmenjen hozzátok. Mindenesetre nagyon kellemesen telt, nagyrészt sikerült megéreznem a gyakorlatok lényegét. Választ kaptam, ami érdekelt és foglalkoztatott. Nagyszerű dolog, hogy létezik ez a torna, már csak rá kell szánni az időt. Kis Gabriella igazán remek tréner, kellemes és finom személyisége abszolút elhivatottságot tükrőz és főleg hiteles. Köszönöm és remélem páromat is eljuttatom hozzá. Borbély Beáta

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Gabi! Nagyon köszönöm a mai képzést,nagyon sokrétű és érdekes volt. Erzsi

 • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kis Gabi trénernek nagyon köszönöm az átadott rengeteg tudást, történeteket, amelyekből nagyon sokat tanultam. Végtelenül szerethető egyéniség! Örülök, hogy Rátok találtam :) A tanfolyam bensőséges, oldott hangulatú, élményt adó, a felépítése nagyon jó. További sok tanfolyamot kívánok Nektek!!! Üdv Marcsi

 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Gabi! Mindent köszönök, hasznos és élvezetés volt.

 • Edit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Elindította a 9 hónappal ezelőtti trauma (szülésélmény) feldolgozását. Végre tudom merre tovább.

 • Edit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Gabi! Köszönöm a hétvégi tudást, remélem fogom tudni hasznosítani, életmódváltás kell. Mindenesetre a kritika amit megfogalmaznék, első nap túl sok volt a sztori kevés a torna, 2.nap túl sok volt a torna hirtelen, én személy szerint ezt jobban elosztottam volna a két nap folyamán. Mindez tudom, hogy a multinál dolgozó énemnek nem tetszett

 • Diána - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Csodálatos volt a tréning, gondolatébre sztő, szemlélet változtató, erőt adó, sok esetben megnyugtató volt számomra. Gabi személyében egy csodálatos nőt ismerhettem meg, lenyűgözött , ahogyan figyelmünket 12 órán át fenntartotta, lekötötte, humorral, meghökkentéssel, de mindeközben végig alázattal a tréning és a megjelenők felé. Nagyon tetszett a holisztikus gondolkodás, így több mint tornát tanulhattunk meg, a test , lélek, szellem hármasságát! Köszönettel: Dia

 • Gabriella - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Ajánlom mindenkinek :)

 • Lilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Gondolatébresztő, lelkesítő tréning volt, minden nőnek “kötelezővé tenném”... de legalábbis a barátnőim figyelmét biztosan felhívom a módszerre. Gabiból sugárzik a harmónia, a kedvesség, emellett felkészült és jó előadó.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?