Endometriózis kezelése természetesen

Amikor méh belső felületét adó nyálkahártya megjelenik a méhtesten kívüli területeken, endometriózis betegségről beszélünk.

Az endometrium előfordulhat a méh külső felületén, a petevezetékeken, a petefészkeken, hólyagon, beleken, illetve még egyéb, rendellenes területeken is. Ezeken a helyeken megtalálható méhnyálkahártya úgy viselkedik, mint a méhben elhelyezkedő, így havonta egyszer leválik és vérzéssel ürül, vagy annak akadályozottsága folytán felhalmozódik a vér. Innen a csokiciszta elnevezés is.

A betegség óriási fájdalommal járhat, és komoly gátját jelentheti a szexuális életnek, a megfoganásnak, a kellemes testérzetnek, ami a közérzet rombolásával a kiteljesedett nőiséget, ezáltal a párkapcsolatot jelentősen gátolhatja. Sok tanítványom érkezett műtétek, hormonkezelések után még mindig fennálló endometriózissal. A hallgatóinknak segítünk olyan elengedhetetlen változtatások meghozatalában, ami segíthet az egészség visszanyerésében.

Az orvosi segítségnyújtás mellett javasolt mihamarabb részt venni a Kriston-módszer nyújtotta foglalkozásokon, hogy te is hozzátehesd aktivitásod a gyógyulásodhoz.

Javasolt tréningek: Kriston Intim Torna, Endometriózis workshop, Gésák titka

  1. öröm, amikor a Gólyatréningen találkozom a kismamákkal endometriózisban érintettség után.

Semmi ellenjavallat nincs endometriózis esetén. Bármilyen súlyosságú tünettel érkezhetsz. A komplex hatású tréningelemek együttes alkalmazása adja a legnagyobb hatást.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?