Endometriózis kezelése természetesen

Amikor méh belső felületét adó nyálkahártya megjelenik a méhtesten kívüli területeken, endometriózis betegségről beszélünk. 

Ez az endometrium előfordulhat a méh külső felületén, a petevezetékeken, a petefészkeken, hólyagon, beleken, illetve még egyéb, rendellenes területeken is.  Ezeken a helyeken kialakult méhnyálkahártya úgy viselkedik, mint a méhben elhelyezkedő, így havonta egyszer leválik és vérzéssel ürül, vagy felhalmozódik a vér. Innen a csokiciszta elnevezése. A betegség óriási fájdalommal járhat, és komoly akadályát jelentheti a szexuális életnek, a megfoganásnak, a kellemes testérzetnek, ami a közérzet rombolásával a kiteljesedett párkapcsolatot gátolhatja. Sok tanítványom érkezett műtétek, hormonkezelések után, fennálló betegséggel, akiknek arra segítünk rájönni, hogy mit tehetnek magukért, ami az igazi változást hozza.

Külön öröm, amikor a Gólyatréningen találkozom a kismamákkal endometriózisban érintettség után.  Javasolt mihamarabb Kriston Intim Torna tanfolyamra jönni a diagnózist követően. A kiváltó ok megszűntetésével képes vagy megszűntetni a tünetet. A változás rajtad áll!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?