Meddőség

Akkor beszélünk megfoganási nehézségről, ha nehezített a teherbeesés, ha nem jön a baba, pedig szeretnénk.  Amennyiben nincs szervi elváltozás, akkor érdemes úgy tekinteni rá, hogy amennyiben megszűntetjük a kiváltó okot, akkor nagy eséllyel búcsút mondhatunk az egész problémának. Az ok lehet női, vagy férfi oldalról de gyakori, hogy mindkét oldal tud tenni a sikerért. Ez az állapot egy erős jelzés, hogy valami változtatni szükséges. A „harmonikus” állapotod eredménye, hogy erős termékenység tapasztalható.

 

Női meddőség

Nem szervi ok, hanem funkcionális eltérés a peteérés kimaradása, a petevezeték átjárhatatlansága, a megtapadás hiánya és a vetélés. A Kriston-módszer kapcsán ezekre úgy tekintünk, mint következményekre, amin változtatni tudunk. Az orvosi segítségen túl ne csupán kívülről várd a megoldást. Légy aktív résztvevője a termékenységi egészségednek. A petesejtek is küzdenek minden hónapban a célért. Ne engedd, hogy passzivitásba merülj! Olyan változások várnak, amiket magad tudsz csak meglépni, és a végén tiéd lesz a siker!

 

Férfi meddőség

Amennyiben nem áll fenn ok-okozati viszony a nemi szervek egészsége és  meddőség között, úgy hiába a hormonpótlás, a here visszérműtétje. A következő esetekben tudsz változtatni:

  1. Nem termelődik elegendő hímivarsejt.
  2. Teljes egészében blokkolt a hímivarsejtek termelése.
  3. Nagyon lassúak a hímivarsejtek.
  4. Alkatilag nem alkalmasak a megfogantatásra, nem fejlődnek egészséges, funkcióra alkalmas fizikummal.
  5. Ne csak orvostól várd a megoldást. A megfelelő autóvezetésben nem tud segíteni a szerelő.
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?