Wertheim műtét

Wertheim műtéten átesett nők méh, petefészkek, petevezetékek, nyirokcsomók eltávolítását követően jelentősen megváltozik a medencei szervek élettani helyzete, valamint a női szervek eltávolításával a szervezet működése. További tünetek képződhetnek a sugár terápia alkalmazása során. Gyakori, mindennapos tünet lehet a székrekedés, a hüvely merevvé válása, a gyakori ürítési inger, a szexuális problémák, illetve előfordulhat az ürítési inger hiánya, a kiürítés nehezítettsége, vagy arra való képtelenség.

 

A Kriston Intim Torna komplex segítséget jelent a gyógyulni vágyó nőknek. Véleményünk szerint minden oldalról érdemes alátámogatni a gyógyulást. A Kriston Intim Torna sikere abban rejlik, hogy komplexen hoz lére hatást az életminőség javítás érdekében. Amikor a testi, lelki, szellemi hatások egyszerre érvényesülnek, akkor a legintenzívebb a fejlődés. Ezt a rendkívüli változtatást ígéri a módszer annak érdekében, hogy az ürítési, szexuális funkciók javuljanak, a női önértékeléssel összefüggő érzések fejlődjenek, a szövetek elérjék rugalmasságuknak a csúcsát. Kutatások igazolják, hogy a Kriston-módszer jelentős szervi, funkcionális, és pszichés változást képes generálni. Fókuszban a NŐ kiteljesítése áll annak érdekében, hogy a Wertheim műtéten, vagy egyéb petefészek-, méheltávolító műtéten átesettek mélyen átérezzék, hogy a nőiségünk nem egy szerv meglététől függ.

A Kriston-módszer segítséget jelent abban, hogy a Wertheim műtéten átesett nők felgöngyölíthessék a műtétet megelőző állapot kiváltó tényezőit, amik a műtéttel még nem lettek eltávolítva. A Wertheim műtétet követően nem csupán a jelen állapotban elérhető legjobb szervi és pszichés funkciók elérése a cél, hanem arról való gondoskodás, hogy a jövőben megvalósítsuk mindazon érzelmi és szerveink működését támogató helyzeteket, melyek új létezési módot biztosítanak egészségünk érdekében.

 

A Kriston-módszer egyedi, más módszerrel meg nem tanulható mozgáskészletet nyújt a Wertheim műtött nők regenerálására, mely gyors fejlődést ígér személyre szabott feladatsorával. A mozgások megtanítását különleges oktatási módszertanával garantálja. Viszont a Kriston-módszer sokkal többet nyújt a Wertheim műtéten átesett nők újszerű létezéséhez. Ezért a módszer 70%-a a mozgáson túl, kutatással igazoltan kívánja szolgálni a nők egészségét. Egy onkológus, maga is műtéten átesett szerint a Kriston-módszert kötelezővé kellene tenni minden daganat miatt műtött számára. A Kriston-módszert azt oktatja a Wertheim műtött nők számára, amit az orvos (gyógytornász, dietetikus) nem tud helyettünk megtenni. A Wertheim műtét után ránk vár korlátozó részeink felismerése, újszerű működésre bírása. Amikor az újszerű létezés megvalósul, akkor megjelenik életünkben az öröm.

 

Műtét után a tudatos védelmet szolgálja a Kriston-módszer több modulja is. Különösen javasolt az alaptréning utn a gésák titka tréning, és a test karbantarására a Kriston Fitness, mely gondoskodik az újszerű működés védeklem, javítása mellett az egész test karbantartásáról.

Műtét után, a javasolt időszak a védőprogram elsajátítására, a műtétet követő 6. hét. Amennyiben szövődmény alakult ki a műtétnél, és ez orvosolható, akkor először annak kezelésére kerüljön sor. 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?