Andelic Beatrix - Kriston-módszer

Telefonszám: +36 70/776-7938

Békéscsaba, GM Tánciskola - a Rózsakert piac emeletén
Magyarország 5600 Békéscsaba , Szabó Dezső utca 4.


Békéscsaba és környéke,, Egyéni tréning
Magyarország 5600 Békéscsaba és környéke, , helyszín egyeztetés alapján
Békéscsaba,, Egyéni tréning férfiak számára
Magyarország 5600 Békéscsaba, , egyénileg egyeztetett helyszínen

A Kriston Intim Tornáról a főiskolás éveim alatt hallottam először. 2008-ban védőnői diplomát szereztem a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. 2010-óta szervezek tréningeket Békéscsabán és környékén.

Tapasztalataim szerint nem csak nekünk nőknek, hanem a férfiaknak is hiánypótló lehet a Kriston módszer. Míg egy alakformáló torna a külső szépségre és egészségre öszpontosít, addig az intim torna az altesti belső, rejtett izmok tornája. Amíg nem tapasztaljuk a medencefenéki izom gyengülésével járó problémákat, addig teljesen természetesnek vesszük, hogy működik és sajnos nem törődünk vele kellőképp. A mi gátunk, a mi felelősségünk. Jó felismerni mi mit tudunk hozzátenni egészségünkhöz. 

Szeretettel várlak a tanfolyamok egyikére. A csoportos tanfolyamokon kívül, egyéni tréningre is van lehetőség.
Elérhetőségeim:
E-mail: andelicbea.kit@gmail.com
Telefon: 70/776-7938
Facebook oldalam:
Kriston Intim Torna Békéscsabán és környékén ( 
https://www.facebook.com/kitbekescsaba )
A teljesség igénye nélkül hoztam néhány visszajelzést, értékelést a nálam tanfolyamot végzet hölgyektől:
https://www.facebook.com/kitbekescsaba/photos/a.435335286897002/793679074395953/?type=3&theater
Nálam tréninget végzett férfiak visszajelzéséből néhány:
https://www.facebook.com/kitbekescsaba/posts/467484747015389?__tn__=K-R 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba és környéke,
Egyéni tréning
5600 Békéscsaba és környéke, helyszín egyeztetés alapján
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba,
Egyéni tréning férfiak számára
5600 Békéscsaba, egyénileg egyeztetett helyszínen
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.05.08 15:00 - 19:00
2020.05.09 14:00 - 18:00
2020.05.16 14:00 - 18:00
Békéscsaba
GM Tánciskola - a Rózsakert piac emeletén
5600 Békéscsaba Szabó Dezső utca 4.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Gyöngyi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Az órák testi-lelki felfrissülést hoztak . Tartalmasak , hasznosak voltak a foglalkozások , nagyon jó pedagógiai módszerrel , szemléletesen tanított a feladatokra , jó hangulatban, jó intenzitással . Köszönjük !

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó tanfolyamot tartott Bea, ő egy nagyon aranyos nő, segítőkész. A feladatokat addig gyakoroltatja, míg mindenki azt nem érzi, amit kell. Mindenkinek csak ajánlani tudom a tanfolyam elvégzését, mivel ennek a területnek a karbantartása is nagyon fontos egészségünk megőrzése érdekében. Külön hasznos volt a rengeteg történet elmesélése, rengeteg gondolatébresztő dolog volt bennük.

 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Igazán hasznosnak és inspirálónak érzem a tréninget. Nagyon szép környezetben lehettünk. Trénerünk nagyon lelkiismeretes és türelmes volt! Köszönöm!

 • Tiborné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szuper volt a tréning .

 • Adrienn - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon köszönök minden mondatot, ami a tréningen elhangzott. Nagyon sok mindenben megerősített - agyban már most is. Kíváncsian várom a rendszeres gyakorlás és a mindennapi életbe átültetett javaslatok hatásait. Édesanyámat is mindenképp buzdítom egy tréning elvégzésére!

 • László - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

 • IRÉN - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Andi! Elsősorban enged meg, hogy gratuláljak a módszer kidolgozásához és a sok munkához, amit belefektettél. A Kriston-torna nagymértékben hozzájárul a teljes testi egészség védelmére is visszaállítására a nőknél és a férfiaknál is egyaránt. Remélem sok emberhez eljut a módszered, hogy orvosi műtétek,kezelések és betegségek nélkül élhessenek teljes életet. Kedves Bea! Köszönöm a sok tudást amit átadtál Kriston tornán. Egy életre szóló tudással gazdagodtam és 1hét után már javult az állapotom. További sikeres munkát kívánok mindkettőtöknek! Csiri

 • Lilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Korábban sokat olvastam arról, milyen pozitív eredmények érhetőek el tréning segítségével. Megtapasztalhattam, hogy lelkileg is be kell fogadnunk a változást. Mindenképpen pozitív élményt nyújtott számomra a tréning. Lelkileg is megkaptam azt a pluszt, ami ösztönöz arra, hogy változtassak. Biztos vagyok a sikerben, hiszen a személyreszabott gyakorlatsor és a most kapott motivácómmal el fogom érni a célomat. Köszönöm!

 • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hálás vagyok, hogy ott lehettem, már évekkel ezelőtt meg kellett volna tennem! Rendkívüli módon tetszett, hogy nem csak a gyakorlatokról szólt, hanem a jelentkező problémák hátteréről is, mert véleményem szerint is 80 % ban legalább a lelki háttere, a rosszul megélt NŐi minőség,ahozott minták okozzák a tüneteket, a test jelez. Andelic Bea rendkívül jó tréner, mindannyiunkra folyamatosan odafigyelve,óriási lelkesedéssel adta át számunkra tudását és tapasztalatait. Életkortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlom, sokat javít az életminőségen minden téren . Kívánom, hogy minél több emberhez eljusson ez a tudás általatok! Köszönettel: Mária

 • Szimonetta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Rengeteget tanultam, szuper élmény volt. Bea nagyon kedves, közvetlen és felkészült tréner.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?