Andelic Beatrix - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36 70/776-7938

Békéscsaba, GM Tánciskola - a Rózsakert piac emeletén
Magyarország 5600 Békéscsaba , Szabó Dezső utca 4.


Békéscsaba és környéke,, Egyéni tréning
Magyarország 5600 Békéscsaba és környéke, , helyszín egyeztetés alapján
Békéscsaba,, Egyéni tréning férfiak számára
Magyarország 5600 Békéscsaba, , egyénileg egyeztetett helyszínen

A Kriston Intim Tornáról a főiskolás éveim alatt hallottam először. 2008-ban védőnői diplomát szereztem a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. 2010-óta szervezek tréningeket Békéscsabán és környékén.

Tapasztalataim szerint nem csak nekünk nőknek, hanem a férfiaknak is hiánypótló lehet a Kriston módszer. Míg egy alakformáló torna a külső szépségre és egészségre öszpontosít, addig az intim torna az altesti belső, rejtett izmok tornája. Amíg nem tapasztaljuk a medencefenéki izom gyengülésével járó problémákat, addig teljesen természetesnek vesszük, hogy működik és sajnos nem törődünk vele kellőképp. A mi gátunk, a mi felelősségünk. Jó felismerni mi mit tudunk hozzátenni egészségünkhöz. 

Szeretettel várlak a tanfolyamok egyikére. A csoportos tanfolyamokon kívül, egyéni tréningre is van lehetőség.
Elérhetőségeim:
E-mail: andelicbea.kit@gmail.com
Telefon: 70/776-7938
Facebook oldalam:
Kriston Intim Torna Békéscsabán és környékén ( 
https://www.facebook.com/kitbekescsaba )
Nálam tréninget végzett férfiak visszajelzéséből néhány:
https://www.facebook.com/kitbekescsaba/posts/467484747015389?__tn__=K-R 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba és környéke,
Egyéni tréning
5600 Békéscsaba és környéke, helyszín egyeztetés alapján
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba,
Egyéni tréning férfiak számára
5600 Békéscsaba, egyénileg egyeztetett helyszínen
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.07.26 15:30 - 19:30
2019.07.27 09:30 - 13:30
2019.08.03 09:30 - 13:30
Békéscsaba
GM Tánciskola - a Rózsakert piac emeletén
5600 Békéscsaba Szabó Dezső utca 4.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Ilona Márta - Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning)

  Örülök, hogy "belevágtam". Nagyon sok mindent kaptam a tanfolyamtól, ami nem feltétlen a fizikai, testi egészségemet építi. Mély dolgokat hozott fel, megtapasztaltam, hogy lelkileg is van még mit dolgozni önmagamon. Az oktató személyében egy kedves, kommunikatív, szakmailag kiválóan felkészült embert ismerhettem meg. Pozitív életszemléletével és nyitottságával hatással volt rám, így indulok tovább! Csak hálámat fejezhetem ki! Köszönöm!

 • Krisztina

  Nagyon hasznos volt számomra a tréning. Sokat tanultam belőle.Remélem egyszer lesz haladó tréning is Békéscsabán.

 • Evelin

  A 2x6 órás tanfolyam végig nagyon jó hangulatban telt, érdekes tapasztalat volt. Jók voltak a szemléltető ábrák és Bea nagyon jól magyaráz, csak ajánlani tudom.

 • Edit

  Élményt adott, bár először kicsit tartottam tőle. Meglepetés volt mennyi mindenre képes a testem ha ráfigyelek és ehhez Bea segített hozzá. Köszönöm :)

 • József

  A tréning nagyon hasznos. Bea rendkívül jó pedagógiai érzékkel és mély empátiával adja át a tudását. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek.

 • Tünde

  Nagyon gyakorlatias, óriási segítség.

 • Orsolya

  A tanfolyamon a gyakorlati rész mellett az elméleti is nagy hangsúlyt kapott. Bea történetein keresztül mindenki kicsit közelebb kerülhetett önmagához, megtalálhatta a félelmek, belső gátak lehetséges okait. Családias, kényelmes, nyugodt környezetben, felkészült, kedves oktatóval tanulhattuk meg ezt a hasznos módszert. Köszönöm szépen!

 • Barbara

  Élményt és új ismereteket adott nekem a tréning, továbbá új célokat önmagunk megismeréséhez, fejlesztéséhez. Bízom a módszer hatékonyságában, jótékony hatásaiban. Bea felkészült és kedves tréner, szeretettel ajánlom minden érdeklődőnek.

 • Klára

  Számomra nagyon hasznos volt, mentálisan és fizikálisan a tréning. Bea érthetően , szeretettel adja át tudását amit nekünk kell alkalmaznunk.Köszönöm, hogy részese lehettem.

 • Katalin

  A 2x 6 órás tanfolyamon átfogó,hasznos ismeretek birtokába jutottunk az intim szféránk,a külvilág és lelkivilágunk kapcsolatáról,kölcsönhatásáról ill. a lehetséges megoldásokról,melyet Bea - sok-sok történettel megvilágítva - igen érzékletesen,néha humorosan tárt elénk. A gyakorlati rész - amit nem is könnyű- a résztvevők számára megoldhatóvá tenni,nagyon "ült". Mivel alaptréningen vettünk részt,természetesen érintette a női,a férfi,a várandós világot,hatását a hétköznapokra.Részemről egy kicsivel több gyakorlati részt tudnék elképzelni.Jó hangulatban,kellemes környezetben töltöttük el a két hétvégét,Bea szaktudása,habitusa,precizitása olyan tudáshoz juttatott,mellyel " csak" élni és hasznosítani kell.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?