Andelic Beatrix - Kriston-módszer

Telefonszám: +36 70/776-7938

Békéscsaba, GM Tánciskola - a Rózsakert piac emeletén
Magyarország 5600 Békéscsaba , Szabó Dezső utca 4.


Békéscsaba és környéke,, Egyéni tréning
Magyarország 5600 Békéscsaba és környéke, , helyszín egyeztetés alapján
Békéscsaba,, Egyéni tréning férfiak számára
Magyarország 5600 Békéscsaba, , egyénileg egyeztetett helyszínen

A Kriston Intim Tornáról a főiskolás éveim alatt hallottam először. 2008-ban védőnői diplomát szereztem a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. 2010-óta szervezek tréningeket Békéscsabán és környékén.

Tapasztalataim szerint nem csak nekünk nőknek, hanem a férfiaknak is hiánypótló lehet a Kriston módszer. Míg egy alakformáló torna a külső szépségre és egészségre öszpontosít, addig az intim torna az altesti belső, rejtett izmok tornája. Amíg nem tapasztaljuk a medencefenéki izom gyengülésével járó problémákat, addig teljesen természetesnek vesszük, hogy működik és sajnos nem törődünk vele kellőképp. A mi gátunk, a mi felelősségünk. Jó felismerni mi mit tudunk hozzátenni egészségünkhöz. 

Szeretettel várlak a tanfolyamok egyikére. A csoportos tanfolyamokon kívül, egyéni tréningre is van lehetőség.
Elérhetőségeim:
E-mail: andelicbea.kit@gmail.com
Telefon: 70/776-7938
Facebook oldalam:
Kriston Intim Torna Békéscsabán és környékén ( 
https://www.facebook.com/kitbekescsaba )
A teljesség igénye nélkül hoztam néhány visszajelzést, értékelést a nálam tanfolyamot végzet hölgyektől:
https://www.facebook.com/kitbekescsaba/photos/a.435335286897002/793679074395953/?type=3&theater
Nálam tréninget végzett férfiak visszajelzéséből néhány:
https://www.facebook.com/kitbekescsaba/posts/467484747015389?__tn__=K-R 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba és környéke,
Egyéni tréning
5600 Békéscsaba és környéke, helyszín egyeztetés alapján
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba,
Egyéni tréning férfiak számára
5600 Békéscsaba, egyénileg egyeztetett helyszínen
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.11.23 13:30 - 19:30
2019.11.30 13:30 - 19:30
Békéscsaba
GM Tánciskola - a Rózsakert piac emeletén
5600 Békéscsaba Szabó Dezső utca 4.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Sándorné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon élveztem a Beával töltött időt. Jól, szemléletesen magyarázza el a feladatokat. Az intim tornát mindenkinek csak javasolni tudom. Még az elején tartok, de már érzem a változást. Köszönöm

 • Anikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A torna vezetője, Andelic Bea lelkiismeretes és nagyon barátságos hölgy, aki rengeteg hasznos információt adott át testünk működésével kapcsolat. Rájöttem, hogy az inkontinencia és az aranyér miatt sokkal többet kell a testemmel foglalkozni, mint eddig....69 éves létemre még mindig hallottam új dolgokat. Javasolnám minden nőnek, hogy már fiatal korában sajátítsa el ezt a tudást. Köszönöm az élményt, és azt, hogy megmutatták a gyógyuláshoz vezető utat.

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyamra jellemző volt: jó hangulat, nyugodt környezet, jó csapat, testi-lelki erősítés. Andelic Bea, a Tréner: kedves, humoros, tapintatos, érdeklődést fenntartó, felkészült, határozott, segítőkész, bíztató, érthető. Köszönettel: ZsjakPillárAndrea

 • Tímea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örülök, hogy elvégeztem a tanfolyamot. A tréner kedves volt. A lelki-érzelmi része nem volt ismeretlen számomra, hiszen évek óta foglalkozom vele. A gyakorlatokért viszont hálás köszönet.

 • Adrienn - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy Békéscsabán is élvégezhető a kezdő tréning. Sok információt és gyakorlati tapasztalatot kaptam. A tréning alatt nem éreztem magam kellemetlenül, inkább jó hangulatban telt el.

 • Orsolya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon, nagyon jó volt! Nem is gondoltam,hogy mennyit ad egy ilyen tréning! Köszönöm! Orsi

 • Ilona - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kellemes hangulatban adta át az információkat Bea. Nagyon örülök hogy eljöttem, mert úgy gondolom ha kitartóan végzem agyakorlatokat az egészségem és önbizalmam is visszakapom. Köszönöm Bea!

 • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak találtam a tornát, csak ajánlani tudom minden nőnek. Nagyon jó hangulatú, felkészült oktató. Köszönöm a lehetőséget.

 • Enikő - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak érzem a tréning elvégzését. Még nagyon az elején járok a gyakorlásnak, de érzem, hogy jó irányba indultam el, és ehhez ez az alapképzés adta meg a kezdő lökést.

 • Erika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Már legalább 3 éve készültem elmenni erre a tréningre, de mindig volt valami akadálya. Végre most sikerült! Nem csalódtam!!! Sok mindenben megerősítést kaptam, hogy jól csinálom, életvitel, gondolkodásmód tekintetében, vagy megbizonyosodtam róla, hogy a lelkemben helyére került már néhány dolog, és nagyon sok hasznos új infóval lettem gazdagabb a gyakorlatsoron, egyéni bajaim megoldására adott extra feladatokon túl is. Bea személyisége, kisugárzása számomra különösen kellemessé tette a tanulást, persze nem volt kevés a 6 óra alkalmanként, de az új infók és Bea előadásmódja miatt nem lankadt a figyelmem, végig tudtam koncentrálni és szívtam magamba a tudást! Külön tetszett, hogy milyen nyitottsággal tudott beszélni sok úgynevezett tabu-témát illetően is! Örülök, hogy részese lehettem ennek a tréningnek! Erika

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?