Andelic Beatrix - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36 70/776-7938

Békéscsaba, Forma Bontó
Magyarország 5600 Békéscsaba , Lázár utca 1.


Békéscsaba és környéke, Egyéni tréning
Magyarország 5600 Békéscsaba és környéke , helyszín egyeztetés alapján
Békéscsaba, Egyéni tréning férfiak számára
Magyarország 5600 Békéscsaba , egyénileg egyeztetett helyszínen

A Kriston Intim Tornáról a főiskolás éveim alatt hallottam először. 2008-ban védőnői diplomát szereztem a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, majd körzeti védőnőként kezdtem dolgozni. 2010-óta szervezek tréningeket Békéscsabán és környékén. 2015 -ben megszületett a kisfiam, most már a szülési szabadságom végéhez érve újból indítok tanfolyamokat a városban.

Eddigi tapasztalataim szerint nem csak nekünk nőknek, hanem a férfiaknak is hiánypótló lehet a Kriston módszer. Az egyik kedvenc tanítványom, aki prosztata eltávolító műtéten esett át, már a kórházban eldöntötte, hogy meg akarja tanulni a tornát. Nagyon jó volt látni a kitartó és reményteljes hozzáállását. Meg volt benne minden akarás, hogy a műtét után nagy eséllyel jelentkező tünetek ellen tegyen (potencia probléma, vizelettartási gondok). 4 és fél hónappal a tréning után felhívott, hogy kifejezze, mennyire hálás, hogy megtanítottam neki a gyakorlatokat és hogy elmesélje milyen életminőség javulás következett be nála. Mindig nagyon jó érzés látni, hogy a kitartó gyakorlásnak meg van az eredménye!
Hadd osszak meg veletek még egy sikertörténetet, egy nálam tréninget végzett kismama visszajelzését:

„Harmadik gyermekünk születése előtt jelentkeztem a tanfolyamra. Bár nem voltak komplikációk az első két szülésemnél, én mégis traumaként éltem meg őket, és rettegtem a harmadiktól. A második alkalommal is csak egy cél vezérelt: minél hamarabb túl lenni rajta. A legjobbkor jött a tanfolyam, mert ott nem csak a fizikai felkészüléshez kaptam segítséget, hanem fejben is sikerült helyre tenni a dolgokat. A fájdalomhoz való viszonyom is megváltozott. Végre nem volt az a kiszolgáltatottság érzés, hogy ezt nekem csak el kell szenvednem, valahogy kibírnom, hanem kaptam rá tudást, hogy hogyan tudok először is felkészülni, majd pedig aktívan részt venni, segíteni a babámnak. Örök hála ezért!” V.

Szeretettel várlak a tanfolyamok egyikére, hogy te is megtapasztald a változásokat és a lehető legjobb formába hozd magad.
A csoportos tanfolyamokon kívül, egyéni tréningre is van nálam lehetőség.
 
 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba és környéke
Egyéni tréning
5600 Békéscsaba és környéke helyszín egyeztetés alapján
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba
Egyéni tréning férfiak számára
5600 Békéscsaba egyénileg egyeztetett helyszínen
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.11.16 14:30 - 17:30
2018.11.17 09:00 - 13:30
2018.11.24 09:00 - 13:30
Békéscsaba
GM Tánciskola - Rózsakert piac emeletén
5600 Békéscsaba Szabó Dezső utca 4.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Marietta

  Kedves Bea! Történeteid hallgatása közben jöttem rá,hogy a családomban előfordult egészségügyi gondok később nálam is jelentkezhetnek. A torna viszont akár meg is előzheti őket. Köszönöm a lehetőséget!

 • Ilona

  Beácska! Nagyon szépen köszönöm a testi és lelki fejlődést! Egy élmény volt!

 • Edit

  Nagyon jól éreztem magam a tréning során. Kiemelném, hogy nem csak a testünkkel hanem a lelkünkkel is sokat foglalkoztunk. Úgy gondolom , hogy a fejlődéshez ez elengedhetetlen.

 • Marianna

  Sokat segítettek és segítenek nemcsak a gyakorlatok, hanem azok a történetek is, amiket a szöveges részben elmondtál. Még csak pár napja volt az utolsó foglalkozásunk, de máris érzek változást. Köszönöm Bea!

 • Annamária

  Kedves Bea! Nagyon tetszett a közvetlen hangvétel, amivel idegen embereket gyorsan összekovácsoltál. Nem szégyeltük a problémáinkat. Az órákon hamar megtanultuk a mozdulatokat. Hiszek benne, hogy segíteni fog. Szívesen járnék még heti rendszerességgel tanulni, ismételni. Lenne rá igény... Sajnos nem nagyon van más forrás a női témákban. Köszönök mindent!

 • Tünde

  Nagyon szépen köszönöm Neked a sok-sok értékes tudást, amellyel gazdagítottál, nagyon sok minden most került a helyére! Tündi

 • Ildikó

  A tanfolyam alatt felismerésekkel lettem gazdagabb, hogy amilyen a szervezetünk, akármilyen is az "normális", és bár lehet különbözik az átlagtól, a helyes tornával és odafigyeléssel elérhetőek azok a dolgok amiket szeretnénk. Én is csak ajánlani tudom Beát.

 • Szilvia

  Csak ennyi: Köszönöm! Tornázok és krémezem a tortámat. ;)

 • Nóra

  Bea! Nagyon szépen köszönöm azt a rengeteg mindent, amit a tréning során elsajátítottam. Különösen tetszett, hogy nem csak “uccu neki” tornáztunk, hanem lelkileg megtámogattál minket! Sokat segített! Minden alkalom végén, ugyan fáradtan, de békésen és boldogan távoztam. :) Köszönöm!

 • László

  László Jól éreztem magam a tréningen,bár feszélyezve indultam neki a dolognak. Bea nagyon jól,érthetően figyelemfelkeltően magyaráz,motivál, mint egy jó pedagógus! Mindenkinek jó szívvel ajánlom !

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?