Andelic Beatrix

Telefonszám: +36 70/776-7938

Békéscsaba, GM Tánciskola - a Rózsakert piac emeletén
Magyarország 5600 Békéscsaba , Szabó Dezső utca 4.


Békéscsaba és környéke,, Egyéni tréning
Magyarország 5600 Békéscsaba és környéke, , helyszín egyeztetés alapján
Békéscsaba,, Egyéni tréning férfiak számára
Magyarország 5600 Békéscsaba, , egyénileg egyeztetett helyszínen

A Kriston Intim Tornáról a főiskolás éveim alatt hallottam először. 2008-ban védőnői diplomát szereztem a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. 2010-óta szervezek tréningeket Békéscsabán és környékén.

Tapasztalataim szerint nem csak nekünk nőknek, hanem a férfiaknak is hiánypótló lehet a Kriston módszer. Míg egy alakformáló torna a külső szépségre és egészségre öszpontosít, addig az intim torna az altesti belső, rejtett izmok tornája. Amíg nem tapasztaljuk a medencefenéki izom gyengülésével járó problémákat, addig teljesen természetesnek vesszük, hogy működik és sajnos nem törődünk vele kellőképp. A mi gátunk, a mi felelősségünk. Jó felismerni, mi mit tudunk hozzátenni egészségünkhöz. 

Szeretettel várlak a tanfolyamok egyikére. A csoportos tanfolyamokon kívül, egyéni tréningre is van lehetőség.
Elérhetőségeim:
E-mail: andelicbea.kit@gmail.com
Telefon: 70/776-7938
Facebook oldalam:
Kriston Intim Torna Békéscsabán és környékén ( 
https://www.facebook.com/kitbekescsaba )
A teljesség igénye nélkül hoztam néhány visszajelzést, értékelést a nálam tanfolyamot végzet hölgyektől:
https://www.facebook.com/kitbekescsaba/photos/a.435335286897002/793679074395953/?type=3&theater
Nálam tréninget végzett férfiak visszajelzéséből néhány:
https://www.facebook.com/kitbekescsaba/posts/467484747015389?__tn__=K-R 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba és környéke,
Egyéni tréning
5600 Békéscsaba és környéke, helyszín egyeztetés alapján
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba,
Egyéni tréning férfiak számára
5600 Békéscsaba, egyénileg egyeztetett helyszínen
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Emese - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos!

 • Anikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyszerű tanfolyam, kiváló tréner!!! Mindenkinek ajánlom!

 • Beáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Andrea! Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon! Andelic Beánál voltam. Nagyon jó előadó, 12 órán keresztül fent tudta tartani az erdeklődésemet. Sok információt kaptam a saját testem működéséről.

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon büszke vagyok Beára, hogy ilyen komoly tudással, összeszedettséggel vezette a tréninget. A gyakorlatok profi betanítása mellett, hihetetlenül jól felépített motivációs előadást tartott, amiből nagyon sok mindenen elgondolkoztam, vittem haza magammal. Nagyon várom, hogy tartson további tréningeket a témában.

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Évek óta készültem már erre a képzésre, most csak azt sajnálom, hogy nem mentem már hamarabb el. Beatrix nagyon felkészült, kedves hölgy. Profinak tűnt, látszik, hogy már évek óta tart ilyen foglalkozásokat. A két délután hosszú, de érdekes volt. A történetek is szemléletesek voltak. A gyakorlatokat érthetően el tudta magyarázni, szerintem rögtön mindenki megértette pontosan mit és hogyan kell csinálni. A hangulat jó volt, gyorsan telt az idő, mindig időben voltak a szünetek, de jól haladtunk a tanulással is. Személyre szabott feladatsort kaptam, ami egyértelmű, követhető. Beszélt Beatrix a haladó tanfolyamról is, az is nagyon felkeltette az érdeklődésemet... Összességében profi vezetéssel jól megtanította Bea a gyakorlatokat és kellőképpen elmagyarázta az okokat és következményeket is. Köszönet érte!

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sok érdekes és új információjoz jutottam , bár alapvetően volt már amiről volt fogalmam . Kicsit hosszú időtartamúnak érzékeltem a tréninget , kicsit a mondanivalót összébb lehetne tömöríteni szerintem . A gyakorlatok viszont nagyon hasznosak és bízom benne ,h gyakorlással el fogom érni az érdemenyt . Köszönöm a lehetőséget ! Évi

 • Zita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon élveztem Bea intimtorna tréningjét, sok hasznos információval, élményekkel gazdagodva fejeztem. Ajánlom mindenkinek függetlenül attól, hogy van-e valamilyen szervi problémája vagy nincs. Olyan tudással leszünk a tanfolyam végére gazdagabbak, amiket mindenkinek szükséges lenne ismerni. :)

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Bea! Köszönöm szépen, hogy tanítottál minket, a tornán túl is. :-) Úgy gondolom nagy segítséget kaptam, főleg aranyeres panaszokkal küzdök már nagyon régóta. A hatékony módszert mostantól ismerem és gyakorlom, és mihamarabb szeretném vissza jelezni, hogy eredményes is.

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon vidám és jó hangulatú volt a tanfolyam. Nagyon jól éreztem magam és nagyon sok olyan információt kaptam, ami mély hatást tett rám. Sokmindent másképpen gondolok a nőiességemmel kapcsolatban, mint a tanfolyam előtt. Gratulálok Andreának, aki ezt az egész módszert kidolgozta, és gratulálok Beának is, aki ilyen magas szinten ezt át tudta adni. Igyekszem követni az útmutatásokat, hogy minél hamarabb meglegyen az eredménye. Köszönöm

 • Rita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A Békéscsabán megtartott intim torna nagyon hasznos volt számomra. Bea nagyon kedves volt, rengeteg új és hasznos dolgot mondott. Felért számomra egy önismereti tréninggel is! Nagyon szuper volt, köszönöm! ????

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?