Andelic Beatrix - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36 70/776-7938

Békéscsaba, Forma Bontó
Magyarország 5600 Békéscsaba , Lázár utca 1.


Békéscsaba és környéke, Egyéni tréning
Magyarország 5600 Békéscsaba és környéke , helyszín egyeztetés alapján
Békéscsaba, Balett terem, régi József Attila Iskola
Magyarország 5600 Békéscsaba , Pásztor u. 17.

A Kriston Intim Tornáról a főiskolás éveim alatt hallottam először. 2008-ban védőnői diplomát szereztem a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, majd körzeti védőnőként kezdtem dolgozni. 2010-óta szervezek tréningeket Békéscsabán és környékén. 2015 -ben megszületett a kisfiam, most már a szülési szabadságom végéhez érve újból indítok tanfolyamokat a városban.

Eddigi tapasztalataim szerint nem csak nekünk nőknek, hanem a férfiaknak is hiánypótló lehet a Kriston módszer. Az egyik kedvenc tanítványom, aki prosztata eltávolító műtéten esett át, már a kórházban eldöntötte, hogy meg akarja tanulni a tornát. Nagyon jó volt látni a kitartó és reményteljes hozzáállását. Meg volt benne minden akarás, hogy a műtét után nagy eséllyel jelentkező tünetek ellen tegyen (potencia probléma, vizelettartási gondok). 4 és fél hónappal a tréning után felhívott, hogy kifejezze, mennyire hálás, hogy megtanítottam neki a gyakorlatokat és hogy elmesélje milyen életminőség javulás következett be nála. Mindig nagyon jó érzés látni, hogy a kitartó gyakorlásnak meg van az eredménye!
Hadd osszak meg veletek még egy sikertörténetet, egy nálam tréninget végzett kismama visszajelzését:

„Harmadik gyermekünk születése előtt jelentkeztem a tanfolyamra. Bár nem voltak komplikációk az első két szülésemnél, én mégis traumaként éltem meg őket, és rettegtem a harmadiktól. A második alkalommal is csak egy cél vezérelt: minél hamarabb túl lenni rajta. A legjobbkor jött a tanfolyam, mert ott nem csak a fizikai felkészüléshez kaptam segítséget, hanem fejben is sikerült helyre tenni a dolgokat. A fájdalomhoz való viszonyom is megváltozott. Végre nem volt az a kiszolgáltatottság érzés, hogy ezt nekem csak el kell szenvednem, valahogy kibírnom, hanem kaptam rá tudást, hogy hogyan tudok először is felkészülni, majd pedig aktívan részt venni, segíteni a babámnak. Örök hála ezért!” V.

Szeretettel várlak a tanfolyamok egyikére, hogy te is megtapasztald a változásokat és a lehető legjobb formába hozd magad.
A csoportos tanfolyamokon kívül, egyéni tréningre is van nálam lehetőség.
 
 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba és környéke
Egyéni tréning
5600 Békéscsaba és környéke helyszín egyeztetés alapján
35 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba és környéke
Egyéni tréning
5600 Békéscsaba és környéke helyszín egyeztetés alapján
35 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.07.07 09:00 - 13:00
2018.07.14 09:00 - 13:00
2018.07.21 09:00 - 13:00
Békéscsaba
GM Tánciskola - Rózsakert piac emeletén
5600 Békéscsaba Szabó Dezső utca 4.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
  • Szilvia

    A tanfolyamot nagyon hasznosnak találom. Hiszek benne, hogy gyakorlással megelőzhetőek azok a poblémák, melyek sok nőt utolérhetnek idővel különböző okokból, illetve a már jelentkező tüneteket kitartó munkával enyhíteni lehet, vagy akár megszüntethetők. Andelic Beát jó szívvel ajánlom mindenkinek! Felkészült oktató, a tréning jó hangulatban, kellemesen telt, figyelmes volt a résztvevőkkel, nagyon segítőkész, kedves ...

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?