Balajti Lilla - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36304892509

Tiszafüred, Tiszafüred-Kovács Pál Művelődési Központ
Magyarország 5300 Tiszafüred , Örvèny u.


Karcag, Karcag- Kuthen úti Óvoda
Magyarország 5300 Karcag , Kacsóh u.
Mezőtúr, Mezőtúr- Falshdance
Magyarország 5400 Mezőtúr , Dózsa Gy. u.

Hiszem,hogy Mindenki képes arra,hogy tisztán/tisztábban lássa a Lelke és a Teste működését.

Mindenki képes arra,hogy változásokat hozzon létre ebben a szoros egységben!

A Kriston Intim Torna kulcs a változások felé, egy olyan ajtó kulcsa, amin mindenkinek érdemes belépni.

2011-ben váltam trénerré, azóta sok Nőt, Férfit, és Gyermeket volt szerencsém megtanítani erre a fantasztikus módszerre, aminek abban rejlik a hatalmas ereje, hogy nem csupán a testet mozgatjuk meg, tanítjuk meg hihetetlen mozgásokra, nem csak fejlesztjük ezeket a rejtett izmokat, hanem az érzésekre és gondolatokra is hatunk vele.

Csoportos és egyéni formában is van lehetőség a tanfolyam elvégzésére!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, várlak Szeretettel!

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Karcag
Karcag- Kuthen úti Óvoda
5300 Karcag Kacsóh u.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Tiszafüred
Tiszafüred-Kovács Pál Művelődési Központ
5300 Tiszafüred Örvèny u.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intimtorna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Karcag
Karcag- Kuthen úti Óvoda
5300 Karcag Kacsóh u.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Karcag
Karcag- Kuthen úti Óvoda
5300 Karcag Kacsóh u.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Kisújszállás
Kisújszállás
5400 Kisújszállás fő utca
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.10.16 17:00 - 20:00
2018.10.23 17:00 - 20:00
2018.10.30 17:00 - 20:00
2018.11.06 17:00 - 20:00
Karcag
Karcag- Kuthen úti Óvoda
5300 Karcag Kacsóh u.
25 000 Ft Elkezdődött
 • Enikő

  Nagyon köszönök mindent Lillának! Fantasztikus élmény volt részese lenni egy ilyen tanfolyamnak és elsajátítani a technikát! Egy végtelenül kedves, segítőkész nőt ismertem meg Lilla személyében!

 • Istvánné

  Kedves Lilla! Nagyra értékelem a tudásodat,felkészültségedet.Nagy élmény volt hallgatni és látni hogy mennyire komolyan veszed ezt a tanfolyamot.Nagy szeretettel és türelemmel adtad át a tanulnivalókat.Köszönöm hogy részese lehettem ennek az élménynek,még ha más egészségi ok miatt nem tudtam tökéletesen elsajátítani mindent. Köszönet Neked!

 • Ilona

  Köszönöm szépen Lillának a tanfolyamot.Nagyon sokat tanultam tőle.Lilla nagyon nagy szakértelemmel,türelemmel ,figyelmeségel tanítot bennünket.A közvetlensége teljesen lenyügözött. Ezzel a tanfolyammal lehetöséget kaptunk,a komfort érzetünk javítására,az élt minőségünk javitására.Még egyszer köszönöm a lehetőséget.

 • Istvanne

  Köszönöm lenyűgöző szemelyiseged, bátorítást,figyelmesség.

 • Györgyné

  Nagyon örülök,hogy megismertem és elsajátítottam a módszert. Lilla nagyon nagy szeretettel,szakértelemmel tudta átadni a gyakorlatokat.Egyénisége magával ragadott, nagyon jól, érthetően tud magyarázni.Köszönöm a lehetőséget.

 • Szilvia

  A kenderesi csoportból írok. Igazán különleges volt számomra ez a tanfolyam, régóta szerettem volna már kipróbálni ezt a módszert. Külön örülök, hogy ezt Lillánál tudtam elsajátítani, tényleg nagyon kedves, türelmes és segítőkész ember. És csak úgy sugárzik belőle a nyugalom, a béke. :) Magát a gyakorlatokat is élveztem, de a lelki része igazán elgondolkodtató, néha megható, borzongásos élmény volt. Nekem hiányozni fog a tanfolyam, Lilla és maga a tanfolyam hangulata is. Köszönöm, hogy részese lehettem, és elsajátíthattam sok dolgot. Szorgalmasan gyakorlok, remélem hamarosan sikert érek el abban a dologban, ami miatt főképp elvégeztem ezt a tanfolyamot! :)

 • Magdolna

  2016-ban találkoztam először az intim tornával, a harmadik sima szülésemet követően. Könyvből és az internetről próbáltam ismereteket szerezni róla. Most, 35 évesen, immár 4 gyermekes anyaként, ergo 4 sima szülés után nagyon fontosnak tartottam, hogy elsajátítsam a módszert, a pontosan végzett gyakorlatokat. Sajnálom, hogy nem korábban találkoztam ezzel a fajta tornával. Óriási lehetőségnek tartottam, hogy Kenderesen részt vehetek ilyenen. Lilla, a szakértelmed és a személyiséged is teljesen lenyűgözött! Remélem, hogy még találkozunk!

 • Pálné

  Nagyon jól éreztem magam, sok új dolgot tanúltam .

 • Ilona

  Nagyon örülök, hogy részese lehetek ennek a tréningnek,nagyon lelkes a trénerem, bizonyára hasznos lesz az életemben amit elsajátítok, ajánlom , én széklet és némi vizelettartási gondokkal küszködöm, a gyakorlatokat rendszeresen akarom ismételni .A trénerem , lelkes és pontos, nagyon jónak értékelem.Köszönöm!

 • Katalin

  Kenderesi tanfolyamról, az második foglalkozás után, 1-5 skálán, 5-s Lillának, kedves, segítőkész, türelmes, figyelmes, biztat, bátorít, diszkrét. Lehetne még a tovább folytatni a felsorolást, de jelenleg ezek vannak a gondolataimban. Örülök, hogy eljutottam hozzá, és hogy Lilla eljutott hozzánk!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?