Balajti Lilla - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36304892509

Tiszafüred, Tiszafüred-Kovács Pál Művelődési Központ
Magyarország 5300 Tiszafüred , Örvèny u.


Karcag, Karcag- Kuthen úti Óvoda
Magyarország 5300 Karcag , Kacsóh u.
Mezőtúr, Mezőtúr- Falshdance
Magyarország 5400 Mezőtúr , Dózsa Gy. u.

Hiszem,hogy Mindenki képes arra,hogy tisztán/tisztábban lássa a Lelke és a Teste működését.

Mindenki képes arra,hogy változásokat hozzon létre ebben a szoros egységben!

A Kriston Intim Torna kulcs a változások felé, egy olyan ajtó kulcsa, amin mindenkinek érdemes belépni.

2011-ben váltam trénerré, azóta sok Nőt, Férfit, és Gyermeket volt szerencsém megtanítani erre a fantasztikus módszerre, aminek abban rejlik a hatalmas ereje, hogy nem csupán a testet mozgatjuk meg, tanítjuk meg hihetetlen mozgásokra, nem csak fejlesztjük ezeket a rejtett izmokat, hanem az érzésekre és gondolatokra is hatunk vele.

Csoportos és egyéni formában is van lehetőség a tanfolyam elvégzésére!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, várlak Szeretettel!

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Karcag
Karcag- Kuthen úti Óvoda
5300 Karcag Kacsóh u.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Karcag
Karcag- Kuthen úti Óvoda
5300 Karcag Kacsóh u.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Tiszafüred
Tiszafüred-Kovács Pál Művelődési Központ
5300 Tiszafüred Örvèny u.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Tiszafüred
Tiszafüred-Kovács Pál Művelődési Központ
5300 Tiszafüred Örvèny u.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Karcag
Karcag- Kuthen úti Óvoda
5300 Karcag Kacsóh u.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.02.13 17:00 - 20:00
2019.02.20 17:00 - 20:00
2019.02.27 17:00 - 20:00
2019.03.06 17:00 - 20:00
Karcag
Karcag- Kuthen úti Óvoda
5300 Karcag Kacsóh u.
25 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.03.13 17:00 - 20:00
2019.03.13 17:00 - 20:00
2019.03.27 17:00 - 20:00
2019.04.03 17:00 - 20:00
Kisújszállás
Kisújszállás
5310 Kisújszállás fő
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Sándorné

  Kedves Lilla! Örülök, hogy Rád találtam. Segítségeddel tökéletesíthettem a Kriston könyvből megtanultakat. A többi már csak rajtam múlik. Köszönöm a kedvességed, a türelmed.

 • Ildikó

  Kedves Lilla ! Nagyon örülök hogy megismerhettelek és hogy részt vehettem a tanfolyamon. Remélem a továbbiakban hasznosítani tudom a tanfolyamon tanultakat és ezáltal az egészségügyi problémáim is megszűnnek, vagy legalábbis javulnak.

 • Ágnes

  Kedves Lilla! Örülök, hogy megismertelek és részt vettem a tanfolyamodon. Sokat tanultunk Tőled, bárkinek ajánlom, személyiséged és nyitottságod nagyon megfogott. A többi már tényleg csak rajtunk múlik.

 • Mihàlyné

  Kedves Lilla! Köszönöm a megértésedet és az odaadó, önzetlen segítségedet. A többi már rajtam múlik. Felüdülés, kikapcsolódás volt a Veled eltöltött idő.

 • Andrea

  Kedves Lilla! Nagyon örülök, hogy invitálást kaptam a tanfolyamodra, és sikerült elsajátítani ezt a módszert egy hiteles trénertől. A tanfolyamon sikerült átadnom magam "csak" a tornának. Sok mindent megtudtam, megtanultam, megértettem. Szívesen folytatnám akár beszélgetés formájában, akár másik tanfolyam elvégzésével. Életminőségem remélem ezzel is javulni fog, azután teljes lesz az életem. Személyiséged igazán figyelemreméltó, türelmes, igazi tanításra termett.

 • Edit

  Teljes kikapcsolódást nyújtott a tanfolyamon eltöltött idő,a gyakorlatok megtanulása mellett! Szuper volt! Köszönjük Lilla! Most mar valóban csak rajtunk múlik:)

 • Margit

  A tanfolyam során olyan gyakorlatokat tanulhattam meg,amelyek az életkoromban jelentkező problémákra segítséget ad.Lelkileg is kaptam olyan támaszt,amely segít abban,hogy a megtanult gyakorlatokat beépítve a hétköznapi életbe, a problémák megoldását ezzel a módszerrel próbáljam megoldani. KÖSZÖNÖM!

 • Krisztina

  Kedves Lilla! Nagyon szépen köszönöm, hogy átélhettem egy ilyen magas színvonalú tréninget. Amelyen nagyon sok újat hallottam, tapasztaltam meg egy fantasztikus tréneren keresztül. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

 • Tiborné

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a Kriston Intim Tornára. Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, és örülök, hogy megismerhettem egy végtelen kedves, türelmes embert a személyedben Lilla!. Remélem a tanultakat megfelelően tudom alkalmazni, de ez már nem rajtad múlik, hisz Te megtetted amit meg tehettél. Köszönöm! :-D

 • Lászlóné

  Kedves Lilla! Egy nő ha úgy érzi nőiségében sérül az ijesztő fizikális változások kapcsán minden lehetőséget felkutat a segítség reményében, hogy visszájára fordítsa azokat. A tanfolyam lehetősége egy reménysugár, amely mellett a TE segítő, felkészült személyiséged sokat jelentett számomra. Jó ha az ember kimozdul a komfort zónájából és elkezd tenni azért,hogy pozitív irányt vegyen az élete. A gyakorlatok elsajátítása agyban teljesen érthetőek a kivitelezés azt gondolom a mindennapi határozott tevékenységgel fog eredményt hozni.Ezen még sokat kell dolgoznom. De ez a lényege az egésznek. Bízom abban,hogy fog segíteni. Köszönöm. Lászlóné

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?