Balajti Lilla - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36304892509

Tiszafüred, Tiszafüred-Kovács Pál Művelődési Központ
Magyarország 5300 Tiszafüred , Örvèny u.


Karcag, Karcag- Kuthen úti Óvoda
Magyarország 5300 Karcag , Kacsóh u.
Mezőtúr, Mezőtúr- Falshdance
Magyarország 5400 Mezőtúr , Dózsa Gy. u.

Hiszem,hogy Mindenki képes arra,hogy tisztán/tisztábban lássa a Lelke és a Teste működését.

Mindenki képes arra,hogy változásokat hozzon létre ebben a szoros egységben!

A Kriston Intim Torna kulcs a változások felé, egy olyan ajtó kulcsa, amin mindenkinek érdemes belépni.

2011-ben váltam trénerré, azóta sok Nőt, Férfit, és Gyermeket volt szerencsém megtanítani erre a fantasztikus módszerre, aminek abban rejlik a hatalmas ereje, hogy nem csupán a testet mozgatjuk meg, tanítjuk meg hihetetlen mozgásokra, nem csak fejlesztjük ezeket a rejtett izmokat, hanem az érzésekre és gondolatokra is hatunk vele.

Csoportos és egyéni formában is van lehetőség a tanfolyam elvégzésére!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet, várlak Szeretettel!

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Tiszafüred
Tiszafüred-Kovács Pál Művelődési Központ
5300 Tiszafüred Örvèny u.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Karcag
Karcag- Kuthen úti Óvoda
5300 Karcag Kacsóh u.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Karcag
Karcag- Kuthen úti Óvoda
5300 Karcag Kacsóh u.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Karcag
Karcag- Kuthen úti Óvoda
5300 Karcag Kacsóh u.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Tiszafüred
Tiszafüred-Kovács Pál Művelődési Központ
5300 Tiszafüred Örvèny u.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.11 17:00 - 20:00
2019.04.18 17:00 - 20:00
2019.04.25 17:00 - 20:00
2019.05.02 17:00 - 20:00
Karcag
Karcag- Kuthen úti Óvoda
5300 Karcag Kacsóh u.
25 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.09 17:00 - 20:00
2019.05.16 17:00 - 20:00
2019.05.23 17:00 - 20:00
2019.05.30 17:00 - 20:00
Tiszafüred
Tiszafüred-Kovács Pál Művelődési Központ
5300 Tiszafüred Örvèny u.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Zita

  Csak ajánlani tudom mindenkinek. A közös tornán kívül a lelki része hiányzik nagyon (amit az első foglalkozáson meg sem gondoltam volna). Lilláról csakis pozitív véleményem van!!! Nagyon hiányzik a szerdai "én" idő. :)

 • Simon

  Sziasztok! Hatalmas ajándékot kaptam Lillatol a torna megtanítása által. Lilla, erőt, biztatást adott ahhoz, hogy képesnek érezzem magam a feladatok elsajátításához. Lelkileg hátter megvilágításaval pedig esélyét kaptam, hogy ratalaljak a gyógyuláshoz vezető útra. Nagyon hálás vagyok neki!! Minden nőnek csak ajánlani tudom ot!!

 • Emília

  Nagyon örülök hogy részt vehettem ezen a tréningen. Sok-sok élménnyel és tapasztalással lettem gazdagabb. Nagyon sok mindent megtudtam a testemmel , lelkemmel kapcsolatban. Soha nem gondoltam volna hogy olyan izmokat is meg tudok mozgatni amik mélyen odabent vannak. (Talán mindegyikről nem is tudtam

 • Eszter

  Lilla hatalmas élmény nyújtott nekem ezen a 4 alkalmon! Az életemnek egy olyan szakaszában járok amikor lelkileg és testileg is szükségem volt erre a tanfolyamra és LILLÁRA!Minden percét élveztem!A tudást amit átadott,remélem tudom majd kamatoztatni az életem minden területén.Nem is számítottam arra,hogy lelkileg ennyi plusz élménnyel távozom majd! A tanfolyamot minden nőnek kötelezővé tenném,mert ezt mindenkinek át kellene élnie.Köszönöm Andreának hogy kifejlesztette ezt a módszert,Lillának pedig hogy maximális tudással átadta! Nagyon fog hiányozni a tanfolyam és Lilla! Köszönöm még egyszer!

 • Szabina

  Sziasztok! Régóta kinéztem magamnak az intim tornát, így hatalmas izgalommal vártam! Lilla egy csodálatos, kedves, segítőkész, kommunikatív NŐ! Hatalmas betűkkel!!! Igazán neki való ez a szakma! Ért hozzá, figyelnek rá! A tanfolyam folyamán mindent megtanultam tőle! Szerettem hallgatni a lelki részt is, sok mindenben megtaláltam magam. Kit beszélgetésre is keresni fogom! A torna...azon el is mosolyodtam az utolsó órán!

 • Erika

  Mióta hallottam , hogy elérhető es létezik a közelemben is a módszer , nagyon készültem és vártam az indulását. Sürgetett a probléma is ami megoldásra várt a módszer àltal . Lilla egy végtelenül kedves személy . Várakozáson felüli volt az a tudás , amit átadott ! Az a törődés es megértés , türelmem ,amivel rávezetett az elhanyagolt es nem is ismert izmaink működésére es tornáztatására az sokat jelentett . Megnyitott egy olyan utat számomra , amelyen ezután örömmel es felkészülten fogok járni. Ajánlom őt minden nőnek , hogy NŐ lehessen . Hálás vagyok !

 • András

  Lilla csodálatos tréner kedves, türelmes, megértő a gyakorlatok mellett sokat segítettek a kötetlen, tabumentes beszélgetések. Nagyon meg vagyok elégedve! Mindenkinek csak ajánlani tudom !

 • Viktória

  Ismétlőként vettem részt a tanfolyamon és ismét szuper élményt nyújtott. Mindenkinek ajánlom, ezt a mozgást kisiskolás kortol kellene mindenkinek gyakorolnia.

 • Erika

  Egyszerűen szükségét éreztem, hogy részt vegyek a tanfolyamon.. Segítséget vártam. Minden alkalom után várakozással mentem a következő tornára! Olyan "területeimmel" kerültem kapcsolatba amiket eddig csak felületesen ismertem. Elkezdtem megérezni, megérteni őket! Úgy, hogy mindeközben lelki síkon is beszédessé váltak rég elhallgatott érzések, meg nem értések.. Mennyi antenna jött működésbe!! Széleskörű hozzáértésed, egyéni törődésed nagy biztonságot jelentett nekem! Köszönöm a segítségedet Lilla! Kedves személyiségeddel mindig jó hangulatban mutattad meg nekünk a "bizonyos" gödörtől az aranybányáig vezető utat!! Köszönöm!

 • Barbara

  Kedves Lilla! Nagyon hasznos volt a tanfolyam, örülök hogy részt vehettem rajta és hogy megsimertelek. Ajánlom mindenkinek!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?