Bátyai Gáborné Éva - Kriston-módszer

Telefonszám: 06 70 338 56 97

Jánoshalma, Jánoshalma és környező városok
Magyarország 6440 Jánoshalma , .


Császártöltés, Császártöltés
Magyarország 6239 Császártöltés , .
Soltvadkert, Soltvadkert
Magyarország 6230. Soltvadkert , Művelődési Ház

A KIT és én

Bátyai Gáborné Kiss Tamás Éva vagyok. Jánoshalmán lakom. A tréningjeimet Jánoshalmán és környékén ill. vidéken, ahol szerveződik csoport, tartom.

17éve a Testnevelő tanárok Nemzetközi Konferenciáján találkoztam  Kriston Andreával, a Kriston Intim Torna módszer kidolgozójával.  Ott az előadás után megrohamoztuk Andreát a kérdéseinkkel. Megtudtuk, hogy trénereket képez.  Alig vártam. Az elsők között végeztem.  Azóta 450 ember volt nálam tréningen. Hálás vagyok a sorsnak, mert  olyan DOLOGHOZ juttatott el Andrea, ami nélkül sokkal szegényebb lennék.  A rejtett izmok gyengeségéből adódó probléma, ezek pszichoszomatikája  minden embert érint ha bevallja, ha nem.  

Bármilyen tréninget, foglakozást csak úgy tartok, ha kipróbálom magamon, és megtapasztalom  a jótékony  hatásait.  Úgy van értelme,ha szívből adja  az ember, amit tud. A  módszer óriásit segített és segít rajtam.  De az az öröm,amit a sok hálás résztvevő  okoz nekem, mert megtapasztalja, hogy szuper  ÉRTÉKHEZ jutott,  az a szakmámban a csúcs.

Nem szoktam rábeszélni senkit a foglalkozásaimra. Meg kell, hogy érjen az elhatározás mindenkiben. De ezt a módszert   MINDENKINEK  minnél előbb ajánlom!  Nagyon köszönöm Kriston Andreának, hogy a csapatában  tevékenykedhetek ebben a világon egyedülálló  témában.

Néhány tapasztalat a hálás résztvevőktől: Volt már tizenhárom éves vidéki kislány, akinek „nem csorog be” sem éjjel sem nappal.70 éves néni, aki örömmel hívott fel, hogy megjárta Budapestet és Kecskemétet betét nélkül. Prosztata problémákkal küszködő férfi, akinek vizeletürítési nehézségei megszűntek és az aranyere is elmúlt. Egy másik hölgy, aki kétszeri hólyagfelvarrás után nem ért el olyan eredményt, mint 3 heti tornával. Sportoló lány, aki örömmel közölte, végre végig tudja játszani a meccset, mert nem kell közben „kimennie”. Más: „Ma már nyugodtan tüsszenthetek!” De van, aki egyszerűen csak közli velem: „Elmúltak a problémáim és a szexuális életem is megszépült”.

Számomra a legmeghatóbb vélemény: ”Itt van előttünk a csoda, csak élni kell vele”.

A foglalkozásokat helyben (Jánoshalmán) és érdeklődés esetén vidéken is tartom!

Kívánok minőségi életet Mindenkinek!

„Ami rajtad múlik az megvalósítható!”

Bátyai Gáborné

06/70 338 56 97

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Jánoshalma
Jánoshalma és környező városok
6440 Jánoshalma .
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Jánoshalma
Jánoshalma és környező városok
6440 Jánoshalma .
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Jánoshalma
Jánoshalma és környező városok
6440 Jánoshalma .
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Jánoshalma
Jánoshalma és környező városok
6440 Jánoshalma .
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Kelebia
Kelebia,egyeztetés alatt
6423 Kelebia egyeztetés alatt
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Fantasztikus embertől fantasztikus dolog... Köszönöm, hogy 3 gyermek után is teljes értékű nőnek érezhetem magam!

 • Nikolett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Hálásan köszönöm Bátyai Gáborné Évinek ezt a fantasztikus, izgalmas, rendkívül hasznos tréninget. Egészségnevelőként, anyaként, nőként fontosnak tartom hogy megismerjük, használjuk, fejlesszük testünket, elménket. Minden Nőnek, lánynak, férfinak meg kellene szerezni ezt a fajta tudást! Minden percét élveztem a képzésnek, és lelkesen gyakorlom, hogy elérjem azt amire képes vagyok!

 • Zsofia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hatékony a tanfolyam, Éva közvetlen és jól átadja az ismereteket. Minden kérdésre válaszolt, ezzel megszüntetve a bizonytalanságokat és hozzásegítette a csoportot az egyenileh is magabiztos gyakorláshoz.

 • richárd

  Kedves Éva! Köszönöm a kétnapos tréninget.Örülök hogy te voltál a trénerem, további jó munkát kívánok neked!

 • Norbert

  Nagyon hasznosnak ítélem a két napos tréninget. Éva az első fél órában el tudta érni, hogy erről az intim témáról nyíltan tudjunk beszélni. A gyakorlatokat fokozatosan vezette be, gyakoroltuk őket többször. Remek tréner. Köszönöm

 • Erzsébet

  Kedves Éva! Remek hangulat,kiváló TRÉNER,hasznos információ életvitelről,testünknek megfelelő sportról,magabiztosság érzés a torna elsajátítása,és tudatos végzése révén. Hálásan köszönöm,hogy Nálad tanulhattam!Jó egészséget,örömteli munkát kívánok Neked! Erzsébet

 • Lajosné

  Kellemes jó hangulatban telt a torna. Sokat tanulhattam. Bízom hogy sok hasznát veszem a tonfolyam elvégzésének.Köszönöm tréneremnek Évának hogy itt lehettem.

 • Erzsébet

  Már korábban is felkeltette az érdeklődésemet a módszer, örülök hogy részt vettem a tréningen. Éva odaadóan magyarázott és válaszolt minden kérdésünkre, sok új dolgot tudtam meg. Tetszettek a rávezető gyakorlatok, nekem sokat segített. Az eredményre még biztosan várni kell, de lelkesen gyakorolok. ;)

 • Éva

  Nagyon örülök, hogy részt vettem a tréningen. Jó hangulatban gyorsan elröppent az idő. Nagyon szemléletesen magyarázta el Évi a gyakorlatokat. Kedvesek és lelkesítők voltak a történetek, amiket közben mesélt. Köszönöm!

 • Anna

  Nagyon jó programon vettem részt, jó edzővel! A csapatunk tagjai jó hangulatban, nagy odafigyeléssel próbálták elsajátítani a gyakorlatokat. Az edzés nem csak a testnek szólt, hanem a léleknek is. Örülök, hogy részt vehettem rajta! Köszönöm

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?