Bencze Bernadett

Telefonszám: +3670-253-88-59

Budapest, Örökmozgás Fejlesztőház
Magyarország 1182 Budapest , Háromszéki u.12/a.


Tanítok. Napközben gyerekeket testnevelés óra keretein belül a mozgás örömére, az egészséges életmódra, a mozgásügyesség fejlesztésére, erőfeszítésre, kitartásra, különböző sportágak megismerésére, a testmozgás fontosságára, a sport szeretetére. A kora esti órákban illetve hétvégéken felnőtteket testük rejtett izmainak megismerésére, megerősítésére, karbantartására, az alhasi szervek tudatos védelmére, a hétköznapi szokások helyes áthangolására, a testi-lelki állapot összefüggéseire, a test egészséges működtetésére, a belső harmóniára, az önmagunkért való felelősségre. A test tiszteletére, a lélekkel való törődésre. A Kriston intim tornát 14 éve tanítom és az a tapasztalatom, hogy óriási szükség van rá, hiánypótló és rendkívül eredményes.  Nagy örömmel tölt el, hogy egy ilyen különleges, egyedülálló dolgot közvetíthetek, és fontosnak tartom, hogy minél többen részesüljenek abban a pozitív, örömteli változásban  amit a Kriston módszer által megtapasztalhatnak életükben.

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Örökmozgás Fejlesztőház
1182 Budapest Háromszéki u.12/a.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Anett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Maximálisan meg voltam elégedve, Betti nagyon kedves és türelmes. Nagy szaktudással rendelkezik a témakörben. Nagyon sokat segített köszönöm :)

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréner egyénisége megnyerő, szaktudása profi, pedagógiai érzéke nagyon jó. /Ez utóbbi volt számomra a legnagyobb kérdés: "Hogy fogják nekem ezt megmagyarázni /megmutatni?"/ Két nagyon kellemes és hasznos napot töltöttem Bettivel, aki ráébresztett arra, hogy ott is van izmom, ahol nem gondoltam. Köszönöm: MMÉ

 • Dóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning hangulata nagyon kellemes volt. Érezhető volt, hogy nincsenek tabuk a témával kapcsolatban, ami mind testileg és lelkileg felemelő volt. Érdekes volt ilyen kapcsolatba kerülni a bennem élő női energiákkal és megélni azokat. Remélem megszerzett tudást a hétköznapokban is tudom hasznosítani és a torna segítségével sikerül a problémákat megoldani/megelőzni.

 • Szilvia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Andrea! Szeretném megköszönni a lehetőséget ahhoz, hogy meggyógyulhassak. Betti csodálatos minden szempontból, rendkívül felkészült, alapos, végtelen türelemmel és lelkiismeretesen támogatott végig a tréningen egyéni problémámra fókuszálva. Köszi Betti! Fantasztikus vagy! Kívánok további sikereket és jó egészséget Önnek és Bettinek is, üdvözlettel: Szilvi

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?