Bodainé Grosz Erzsébet - Kriston-módszer

Telefonszám: 06209479583

Budapest, Palánta utca-KUCKÓ
Magyarország 1025 Budapest , Palánta utca 7.


Budapest, Kálvin térnél -Harmónia Palota
Magyarország 1088 Budapest , Múzeum utca 9

Védőnőként és egészségfejlesztő mentálhigiénikusként fontosnak tartom az altesti szervek tudatos védelmét. Nekem is voltak a nőiességgel kapcsolatos problémáim. Nehezen estem teherbe és több vetélésem is volt. Elmondhatom, hogy a KIT trénerképzés teljesen megváltoztatta az életemet. Miután az én életemet megoldotta a Kriston Intim Torna, megszülettek a gyermekeim, 2001-ben főállású tréner lettem. Széles körben szeretném átadni tudásomat nőknek is és férfiaknak is. Hiszem, hogy a tornánk hozzájárul az életminőségünk javulásához, a testi-lelki harmóniához.

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Palánta utca-KUCKÓ
1025 Budapest Palánta utca 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.08.15 09:30 - 15:30
2020.08.16 09:30 - 15:30
Budapest
Kálvin térnél -Harmónia Palota
1088 Budapest Múzeum utca 9
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Jánosné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jó volt a torna, hangulat a tanfolyamon. Most már itthon gyakorolom a feladatsort. Egy kicsit már jobb a közérzetem, a húzó-feszülő érzés csökkent. Nekem legnehezebb a masni gyakorlat.

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper, bár nekem nagyon nehezen érzékelhetőek a gyakorlatok. Lehet ésszerűbb döntés lett volna egy több alkalmas tréning kiválasztása, hogy több gyakorlás és fokozatosság legyen a tanulási folyamatban. Nem vagyok biztos a gyakorlatokban, abban sem hogy jó helyen érzem-e, de talán majd ismétlek, ha nagyon nem akar menni.

 • Janina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon izgalmas, új tapasztalat a torna, örülök, hogy belevágtunk.

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Igazán jó élmény volt a tréning! És nagyon jó volt, hogy a gyakorlatok mellett sok elméleti magyarázatot, tanácsot is kaptunk.

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Gyors és látványos eredményeket hozott! Az intimtornázás az énidő kiváló formája :)

 • Gézáné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm érdeklődésüket. A tanfolyam nagyon hatásos volt. Főleg így 1 év távlatából visszanézve, nagyon köszönöm - nem hittem volna ilyen eredményt. Még egyszer köszönöm, hogy részt vehettem a tornán. Üdv: Bódy Kati

 • Annamária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kíváncsiságomat és tudásomat messzemenően kimerítő, szüléssel kapcsolatos kételyeimet és aggodalmamat teljes mértékben feloldó tréningben volt részem.

 • Sarolta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Erzsébet türelemmel és kedvességgel vezetett minket a tréning során.A gyakorlatok elsajátításához egyértelmű instrukciókat adott és jópofa hasonlatokat.Köszönöm a segítséget,számomra az a terület hozta a legnagyobb változást,amiről nem is gondoltam,hogy gyengèn funkcionál.

 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A KIT számomra - sajátos problémám okán - a tréning vége felé elvégezhetetlen gyakorlatokat tartalmazott (egy műtét miatt nem tudtam olyan pózba kerülni, amibe kell), azonban az azóta eltelt több mint fél év gyakorlás, amely a napi minimális időráfordítást jelenti pozitív változásokat eredményezett. Mindenkinek ajánlom és Erzsébet gondos és alapos segítségét is.

 • Betti - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Zsóka nagyon szuper volt, minden percét élveztem az oktatásnak. Betti

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?