dr. Horváthné Daróczy Gabriella

Telefonszám: 205622030

Gyöngyös, Gyöngyös
Magyarország 3200 Gyöngyös , Kossuth u. 18/2.


A KRISTON MÓDSZERT 2008 óta oktatom Nők, Férfiak és Gyermekek számára.

Két felnőtt lány büszke Édesanyja, és egy fiú ikerpár boldog Nagymamája vagyok.

A Kriston Intim Tornával második lányom születése után ismerkedtem meg, amikor kiderült a gáti izomzatom gyengülése.

Ekkor végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot, megtanultam és végeztem a gyakorlatokat. Így saját Magamon tapasztaltam meg a módszer rehabilitációs hatását, hiszen néhány hét alatt elmúltak a hónapok óta fennálló panaszaim.

Akkor még nem sejtettem, hogy a fizikai változásokon túl egy olyan úton indított el a módszer, aminek  következtében ma sokkal boldogabb életet élek. Hiszen a saját testi változásaim késztettek arra, hogy elvégezzem Andreánál a tréner képzést, és tréner legyek, ami azóta is rengeteg örömöt hoz az életembe.

Mindazt, amit Andreától akkor és azóta is kapok a továbbképzéseken, azzal szeretném meghálálni, hogy ezt a tudást átadom azoknak, akik Hozzám jönnek tanfolyamokra, elindítva Őket is a változás útján.

Mivel Nőket és Férfiakat is tanítok, a történeteiken keresztül kirajzolódik számomra, hogy mennyire hatunk egymásra, építjük vagy romboljuk Önmagunkat és kapcsolatainkat. És mivel mindkét fél történeteit hallom, így könnyebben tudok beszélni a Női csoportokban a Férfiakról és a Férfi csoportokban a Nőkről.

Azt látom, hogy nagyon sokan egyedül maradnak a nehézségeikkel, tüneteikkel, hiányzik a generációkról generációkra szálló tudás, bölcsesség. Sokszor szégyen övezi a tüneteket, és ez a szégyen az információ hiányával együtt megakadályozza azt, hogy rálássunk a problémáinkra.

A sok év alatt nem csak Én hatottam a résztvevőkre, hanem Ők is hatottak rám. Ennek az lett a következménye, hogy az évek alatt felmerülő kérdések hatására elvégeztem az aerobik edzőképzést. Ez a képzés utat nyitott az egész testem és az izmaim megismerése felé. Ez a tudás és tapasztalás ösztönzött arra, hogy utána elvégezzem a gerinc és a szétnyílt hasizom tanfolyamokat is. Közben jártam önismereti tanfolyamokra is, ahol a lelkem is fejlődött.

Így minden, amit tanítok, az a test és a lélek váltzását segíti elő. Hiszen a testi változások elindítják a lélekben a változást, és a lélekben történt változások visszahatnak a testre is. 

A KRISTON MÓDSZERBEN rejlő erő az, hogy megmutatja Nekünk, hogy csak a saját felelősségvállalásunk, csak a saját befektetetett energiánk hoz javulást az életünkbe. Hiszen nincs izomerősítő tabletta, amitől gyönyörű és erős izmaink lesznek, és nincs olyan tabletta sem, ami a lelkünkben lévő sérüléseinktől szabadít meg bennünket.

A változást csakis MI MAGUNK tudjuk elhozni az életünkbe!

Az izomgyengeségből adódó tünetek hihetetlenül rombolják az életminőségünket, az önbizalmunkat.

Ez a módszer hozásegített engem a saját izmaim megerősítéséhez és ezen keresztül a NŐI önképem átformálásához.

 

A KRISTON MÓDSZER MINDENKINEK EGY JÓ LEHETŐSÉG A VÁLTOZÁSRA!

 

Csoportos tanfolyamokat és egyéni oktatást Gyöngyösön tartok, de már többször hívtak kisebb falvakba is, ahova mindig szívesen elmegyek.

Várlak SZERETETTEL, ha Velem szeretnéd megtanulni ezt a fantasztikus módszert!

Elérhetőségeim:

Tel: 20/562-20-30

E-mail: intimgabi@gmail.com

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gyöngyös
Gyöngyös
3200 Gyöngyös Kossuth u. 18/2.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gyöngyös
Gyöngyös
3200 Gyöngyös Kossuth u. 18/2.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Adrienn - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Családias légkörben és jó hangulatban telt a tanfolyam, Gabi igazán magával ragadó személyiség. Sok érdekes sztorival fűszerezi a hasznos tanácsokat, így sokkal motiválóbb. Örülök, hogy rászántam magam, és remélem kitartás is lesz bennem annyi, hogy megoldódjon a probléma, ami miatt elindultam.

 • Gáborné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jónak tartom, várakozáson felül hatásos, már az első alkalom után éreztem, hogy elindult a változás. Az csak hab a tortán, hogy más egyéb problémáimra is megoldást találtam. Sajnálom, hogy vége :) Jó lenne, ha lehetne heti rendszerességgel emlékeztető tornára járni. Gabriel egy csodálatos ember!!!!

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Elégedettséggel töltött el a tanfolyam elvégzése.

 • Wiszler-Magyari - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot. A megtanult gyakorlatokat szeretném a mindennapi rutin részévé tenni.

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm a figyelmes és értékes segítséget, a jó tanácsokat.

 • Zsuzsi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Remek tréning, remek oktató! Ezt minden nőnek receptre kéne felírni!

 • Gabriella - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm a segítséget, nagyon jól éreztem Magam. Sokat tanultam Gabitól. Tervezem a tovább tanulást .

 • Sára - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Teljesen új perspektívát mutatott a testemmel, a nőiségemmel kapcsolatban.

 • Marianna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon érdekes, és hasznos volt a torna. Gabika a tréner egy tündér, érthetően és nagyon jól leadta az órákat. Örülök, hogy részese lehettem az óráknak.

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm a lehetőséget,hogy részt vehettem a tanfolyamon! Saját egyéni problémáim miatt Kerestem meg Gabikát. Nagyon sokat tanultam tőle, és szuper csapatba kerültem, nagyszerű NŐKKEL ismerkedtem meg. És már tudok "masnit" is kötni! Mindenkinek ajánlom! Köszönöm! Andi

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?