dr. Horváthné Daróczy Gabriella

Telefonszám: 205622030

Gyöngyös, Gyöngyös
Magyarország 3200 Gyöngyös , Kossuth u. 18/2.


A KRISTON MÓDSZERT 2008 óta oktatom Nők, Férfiak és Gyermekek számára.

Két felnőtt lány büszke Édesanyja, és egy fiú ikerpár boldog Nagymamája vagyok.

A Kriston Intim Tornával második lányom születése után ismerkedtem meg, amikor kiderült a gáti izomzatom gyengülése.

Ekkor végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot, megtanultam és végeztem a gyakorlatokat. Így saját Magamon tapasztaltam meg a módszer rehabilitációs hatását, hiszen néhány hét alatt elmúltak a hónapok óta fennálló panaszaim.

Akkor még nem sejtettem, hogy a fizikai változásokon túl egy olyan úton indított el a módszer, aminek  következtében ma sokkal boldogabb életet élek. Hiszen a saját testi változásaim késztettek arra, hogy elvégezzem Andreánál a tréner képzést, és tréner legyek, ami azóta is rengeteg örömöt hoz az életembe.

Mindazt, amit Andreától akkor és azóta is kapok a továbbképzéseken, azzal szeretném meghálálni, hogy ezt a tudást átadom azoknak, akik Hozzám jönnek tanfolyamokra, elindítva Őket is a változás útján.

Mivel Nőket és Férfiakat is tanítok, a történeteiken keresztül kirajzolódik számomra, hogy mennyire hatunk egymásra, építjük vagy romboljuk Önmagunkat és kapcsolatainkat. És mivel mindkét fél történeteit hallom, így könnyebben tudok beszélni a Női csoportokban a Férfiakról és a Férfi csoportokban a Nőkről.

Azt látom, hogy nagyon sokan egyedül maradnak a nehézségeikkel, tüneteikkel, hiányzik a generációkról generációkra szálló tudás, bölcsesség. Sokszor szégyen övezi a tüneteket, és ez a szégyen az információ hiányával együtt megakadályozza azt, hogy rálássunk a problémáinkra.

A sok év alatt nem csak Én hatottam a résztvevőkre, hanem Ők is hatottak rám. Ennek az lett a következménye, hogy az évek alatt felmerülő kérdések hatására elvégeztem az aerobik edzőképzést. Ez a képzés utat nyitott az egész testem és az izmaim megismerése felé. Ez a tudás és tapasztalás ösztönzött arra, hogy utána elvégezzem a gerinc és a szétnyílt hasizom tanfolyamokat is. Közben jártam önismereti tanfolyamokra is, ahol a lelkem is fejlődött.

Így minden, amit tanítok, az a test és a lélek váltzását segíti elő. Hiszen a testi változások elindítják a lélekben a változást, és a lélekben történt változások visszahatnak a testre is. 

A KRISTON MÓDSZERBEN rejlő erő az, hogy megmutatja Nekünk, hogy csak a saját felelősségvállalásunk, csak a saját befektetetett energiánk hoz javulást az életünkbe. Hiszen nincs izomerősítő tabletta, amitől gyönyörű és erős izmaink lesznek, és nincs olyan tabletta sem, ami a lelkünkben lévő sérüléseinktől szabadít meg bennünket.

A változást csakis MI MAGUNK tudjuk elhozni az életünkbe!

Az izomgyengeségből adódó tünetek hihetetlenül rombolják az életminőségünket, az önbizalmunkat.

Ez a módszer hozásegített engem a saját izmaim megerősítéséhez és ezen keresztül a NŐI önképem átformálásához.

 

A KRISTON MÓDSZER MINDENKINEK EGY JÓ LEHETŐSÉG A VÁLTOZÁSRA!

 

Csoportos tanfolyamokat és egyéni oktatást Gyöngyösön tartok, de már többször hívtak kisebb falvakba is, ahova mindig szívesen elmegyek.

Várlak SZERETETTEL, ha Velem szeretnéd megtanulni ezt a fantasztikus módszert!

Elérhetőségeim:

Tel: 20/562-20-30

E-mail: intimgabi@gmail.com

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gyöngyös
Gyöngyös
3200 Gyöngyös Kossuth u. 18/2.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gyöngyös
Gyöngyös
3200 Gyöngyös Kossuth u. 18/2.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Gabriella - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nőgyógyászom javaslatára kerestem rá az intim tornára. Kezdés előtt voltak bennem kételyek, de a ténerem (Horváthné Gabi) ezeket hétről-hétre eloszlatta bennem. Fontos volt a tréner hozzáállása is, aki nagyon ügyesen, tapintatosan próbált mindket rávezetni a dolgokra. Nagyon tetszett a tanfolyam felépítése, hogy nem csak a gyakorlati, hanem a lelki részre is koncentrált, ez sokat segített a problémák megértésében. Mindenkinek csak ajánlani tudom, szerintem igen jelentős életminőség javulást lehet vele elérni.

 • Gábor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Tetszik a torna, bízok benne, hogy a rendszeres gyakorlás meghozza a hatását. Gabriella nagyon kedves tréner és sokkal többet tanít, mint reméltem. Köszönöm!

 • Annamária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyamon nagyon jól felkészült, széles látókörű, jó humorú oktató segítségével lehetett elsajátítani a gyakorlatokat. Sok hasznos információ elhangzott. Egy ilyen tanfolyamot mindenkinek végig kellene csinálni.

 • Bettina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam. Szuper tanár és remek csapat volt. Nagyon fog hiányozni! Köszönök mindent!

 • Noémi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A program nagyon hasznos és hatékony. Elismerésem a kidolgozásáért! Gabi egy nagyon felkészült tréner, tudását pedig élvezhetően adja át. Örülök, h részt vettem a tréningen.

 • Tímea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sokat segített a tanfolyam. Mindenkinek érdemes volna megismernie!

 • Péterné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam, sok új gyakorlatot tanultam, melyeket itthon is szeretnék rendszeresen használni. A tanfolyam hangulata kellemes, a tréner személyisége megnyerő, bizalomgerjesztő, segítőkész, szimpatikus.

 • József - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt a tréning. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • Zsuzsa - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Olvasó! A tréning élvezetes, érdekes és nagyon hasznos volt. Érdekes volt felfedezni a kismedence egyes izmainak létezését és elkülönítésének lehetőségét. A gyakorlatok kellő ogafigyeléssel megtanulhatók, de a tanfolyam után a tréner nélküli gyakorlás - egyelőre a hanganyag nélkül - kicsit nehezen, akadozva megy. Nagyon várom a hanganyagot, nagy segítség lesz. Köszönöm, hogy résztvehettem! Kovácsné Benkó Zsuzsa

 • Nóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tanfolyam, nagyon hasznosnak tartom és szívem szerint minden nőnek kötelezővé tenném :) Gabi nagyon jól elmagyarázott mindent, nagyon örültem, hogy Hozzá járhattam :) Jelenleg kismama vagyok és úgy érzem, hogy a tanfolyam alatt még a gyerek nevelésből is sok hasznos információt tudtam magamba gyűjteni és természetesen a szüléshez is, amitől már nem is félek annyira :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?