dr. Horváthné Daróczy Gabriella - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 205622030

Gyöngyös, Gyöngyös
Magyarország 3200 Gyöngyös , Mérges u. 8. fsz.


A KRISTON MÓDSZERT 2008 óta oktatom Nők, Férfiak és Gyermekek számára.

2013 óta tartok rendszeresen gyakorló órát is.

2013-ban végeztem Aerobik edző képzésen

2014-ben  Gerinc tanfolyamot végeztem

2017-ben elvégeztem a LoveYourBelly képzést is, ami a szétnyílt hasizom rehabilitációs tornája.

 

Két felnőtt lány büszke Édesanyja, és egy fiú ikerpár boldog Nagymamája vagyok.

A Kriston Intim Tornával második lányom születése után ismerkedtem meg, amikor kiderült a gáti izomzatom gyengülése.

Ekkor végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot, megtanultam és végeztem a gyakorlatokat. Így saját Magamon tapasztaltam meg a módszer rehabilitációs hatását, hiszen néhány hét alatt elmúltak a hónapok óta fennálló panaszaim.

Akkor még nem sejtettem, hogy a fizikai változásokon túl egy olyan úton indított el a módszer, aminek  következtében ma sokkal boldogabb és teljesebb életet élek. Hiszen a saját testi változásaim késztettek arra, hogy elvégezzem Andreánál a tréner képzést, és tréner legyek.

Mindazt, amit Andreától akkor és azóta is kapok a továbbképzéseken, azzal szeretném meghálálni, hogy ezt a tudást átadom azoknak, akik Hozzám jönnek tanfolyamokra, elindítva Őket is a változás útján.

Mivel Nőket és Férfiakat is tanítok, így a történeteiken keresztül kirajzolódik számomra, hogy mennyire hatunk egymásra, építjük vagy romboljuk Önmagunkat és Társunkat a kapcsolatainkban. És mivel mindkét fél történeteit hallom, így könnyebben és talán hitelesebben is tudok beszélni a Női csoportokban a Férfiakról és a Férfi csoportokban a Nőkről.

Azt látom, hogy nagyon sokan egyedül maradnak a nehézségeikkel, tüneteikkel, hiányzik a generációkról generációkra szálló tudás, bölcsesség. Sokszor szégyen övezi a tüneteket, és ez a szégyen az információ hiányával együtt megakadályozza azt, hogy rálássunk a problémáinkra. Ezért a csoportokban történeteken keresztül oldjuk a szégyent, és ránézünk azokra a hétköznapi szokásainkra, amik a tüneteinket okozhatják. 

És mivel nem csak Én hatok a résztvevőkre, hanem Ők is hatnak rám, így az évek alatt felmerült kérdések hatására végeztem el az aerobik edzőképzést. Ez a képzés utat nyitott az egész testem és az izmaim megismerése felé. Ez a tudás és tapasztalás ösztönzött arra, hogy utána elvégezzem a gerinc és a szétnyílt hasizom tanfolyamokat is. Közben jártam önismereti tanfolyamokra is, ahol a lelkem is fejlődött.

Így minden, amit tanítok, az a test és a lélek kapcsolatát mutatja, hiszen a testi változások elindítják a lélekben a változást, és a lélekben történt változások visszahatnak a testre is. 

A KRISTON MÓDSZERBEN rejlő erő az, hogy megmutatja Nekünk, hogy csak a saját felelősségvállalásunk, csak a saját befektetetett energiánk hoz javulást az életünkbe. Hiszen nincs izomerősítő tabletta, amitől gyönyörű és erős izmaink lesznek, és nincs olyan tabletta sem, ami a lelkünkben lévő sérüléseinktől szabadít meg bennünket.

A változást csakis MI MAGUNK tudjuk elhozni az életünkbe!

Az izomgyengeségből adódó tünetek hihetetlenül rombolják az életminőségünket, az önbizalmunkat.

Ez a módszer hozásegített engem a saját izmaim megerősítéséhez és ezen keresztül a NŐI önképem átformálásához.

 

A KRISTON MÓDSZER MINDENKINEK EGY JÓ LEHETŐSÉG A VÁLTOZÁSRA!

 

Csoportos tanfolyamokat és egyéni oktatást Gyöngyösön tartok, de már többször hívtak kisebb falvakba is, ahova mindig szívesen elmegyek.

Várlak SZERETETTEL, ha Velem szeretnéd megtanulni ezt a fantasztikus módszert!

Elérhetőségeim:

Tel: 20/562-20-30

E-mail: intimgabi@gmail.com

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gyöngyös
Gyöngyös
3200 Gyöngyös Mérges u. 8. fsz.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gyöngyös
Gyöngyös
3200 Gyöngyös Mérges u. 8. fsz.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Mónika

  3 éve és most ismét részt vettem ezen a nagyszerű tréningen. Sajnos 1 évig elhanyagoltam az otthoni gyakorlást, de mivel sokat felejtettem úgy éreztem ismét el kell mennem. Én már több területen éreztem a torna nagyon pozitív hatásait. Gabi nagyon jól felépítette az egyes alkalmakat. Sok hasznos anatómiai ismerettel gazdagodtam ezen a 4 alkalmon, élveztem a tréning minden percét. A gyakorlati részt is sikerült jól begyakorolni, elsajátítani. Gabi nagyon kedves, segítőkész, érthetően beszélt és minden kérdésre szívesen válaszolt, sok hasznos tanácsot adott.

 • Irén

  Nagyon hálás vagyok a tréneremnek, nagyon éveztem a foglalkozásokat, ennyi évesen sok új dolgot tanulhattam, remélem a folyamatos gyakorlás meghozza az eredményt. Külön köszönet a kedvességért, az élvezetes előadásmódért, egy pillanatra nem hagyta lankadni a figyelmet. Irén

 • Zsuzsanna

  Élveztem a 12 órás tréning minden percét, testileg és lelkileg feltöltődve, és nem mellesleg egy jó kis érzelmi "batyuval" tértem haza minden alkalom után. Gabi nagyon felkészült, empatikus, humoros, mindenkinek csak ajánlani tudom!Pozitív személyisége és szakmai tudása egyaránt nagyban segítette a torna elsajátítását!

 • Erzsébet

  Nagyon felkészült volt a tréner, figyelmes, érezhető volt a több éves gyakorlata. Segítőkész, nagyszerűen irányított, vezetett. Tisztán, érthetően beszélt. A képzést lelkesen, élvezetesen és örömmel végezte magabiztos fellépéssel.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?