dr. Horváthné Daróczy Gabriella - Kriston-módszer

Telefonszám: 205622030

Gyöngyös, Gyöngyös
Magyarország 3200 Gyöngyös , Mérges u. 8. fsz.


A KRISTON MÓDSZERT 2008 óta oktatom Nők, Férfiak és Gyermekek számára.

Két felnőtt lány büszke Édesanyja, és egy fiú ikerpár boldog Nagymamája vagyok.

A Kriston Intim Tornával második lányom születése után ismerkedtem meg, amikor kiderült a gáti izomzatom gyengülése.

Ekkor végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot, megtanultam és végeztem a gyakorlatokat. Így saját Magamon tapasztaltam meg a módszer rehabilitációs hatását, hiszen néhány hét alatt elmúltak a hónapok óta fennálló panaszaim.

Akkor még nem sejtettem, hogy a fizikai változásokon túl egy olyan úton indított el a módszer, aminek  következtében ma sokkal boldogabb életet élek. Hiszen a saját testi változásaim késztettek arra, hogy elvégezzem Andreánál a tréner képzést, és tréner legyek, ami azóta is rengeteg örömöt hoz az életembe.

Mindazt, amit Andreától akkor és azóta is kapok a továbbképzéseken, azzal szeretném meghálálni, hogy ezt a tudást átadom azoknak, akik Hozzám jönnek tanfolyamokra, elindítva Őket is a változás útján.

Mivel Nőket és Férfiakat is tanítok, a történeteiken keresztül kirajzolódik számomra, hogy mennyire hatunk egymásra, építjük vagy romboljuk Önmagunkat és kapcsolatainkat. És mivel mindkét fél történeteit hallom, így könnyebben tudok beszélni a Női csoportokban a Férfiakról és a Férfi csoportokban a Nőkről.

Azt látom, hogy nagyon sokan egyedül maradnak a nehézségeikkel, tüneteikkel, hiányzik a generációkról generációkra szálló tudás, bölcsesség. Sokszor szégyen övezi a tüneteket, és ez a szégyen az információ hiányával együtt megakadályozza azt, hogy rálássunk a problémáinkra.

A sok év alatt nem csak Én hatottam a résztvevőkre, hanem Ők is hatottak rám. Ennek az lett a következménye, hogy az évek alatt felmerülő kérdések hatására elvégeztem az aerobik edzőképzést. Ez a képzés utat nyitott az egész testem és az izmaim megismerése felé. Ez a tudás és tapasztalás ösztönzött arra, hogy utána elvégezzem a gerinc és a szétnyílt hasizom tanfolyamokat is. Közben jártam önismereti tanfolyamokra is, ahol a lelkem is fejlődött.

Így minden, amit tanítok, az a test és a lélek váltzását segíti elő. Hiszen a testi változások elindítják a lélekben a változást, és a lélekben történt változások visszahatnak a testre is. 

A KRISTON MÓDSZERBEN rejlő erő az, hogy megmutatja Nekünk, hogy csak a saját felelősségvállalásunk, csak a saját befektetetett energiánk hoz javulást az életünkbe. Hiszen nincs izomerősítő tabletta, amitől gyönyörű és erős izmaink lesznek, és nincs olyan tabletta sem, ami a lelkünkben lévő sérüléseinktől szabadít meg bennünket.

A változást csakis MI MAGUNK tudjuk elhozni az életünkbe!

Az izomgyengeségből adódó tünetek hihetetlenül rombolják az életminőségünket, az önbizalmunkat.

Ez a módszer hozásegített engem a saját izmaim megerősítéséhez és ezen keresztül a NŐI önképem átformálásához.

 

A KRISTON MÓDSZER MINDENKINEK EGY JÓ LEHETŐSÉG A VÁLTOZÁSRA!

 

Csoportos tanfolyamokat és egyéni oktatást Gyöngyösön tartok, de már többször hívtak kisebb falvakba is, ahova mindig szívesen elmegyek.

Várlak SZERETETTEL, ha Velem szeretnéd megtanulni ezt a fantasztikus módszert!

Elérhetőségeim:

Tel: 20/562-20-30

E-mail: intimgabi@gmail.com

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gyöngyös
Gyöngyös
3200 Gyöngyös Mérges u. 8. fsz.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Gyöngyös
Gyöngyös
3200 Gyöngyös Mérges u. 8. fsz.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Viktória - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon élveztem a tréninget, örülök, hogy belevágtam. Sok új dolgot hallottam és tanultam, amire a mindennapi életben mostantól próbálok odafigyelni. Gabival a beszélgetés mindig feltöltött és sok hasznos tanácsot kaptam. Hozzáértő és jól át tudja adni a tudást. Mindenkinek csak ajánlani tudom a tréninget és a trénert is. Aki kételkedik a módszerben, annak is megéri kipróbálni, más szemléletet ad átélni, mint csak olvasni róla. A kezdő tréning elindított egy jó irányba. =)

 • Edit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magamat a tréning során. Már tapasztaltam a jótékony hatását. Köszönöm Gabinak a közvetlen, humoros előadását is.

 • Adrienn - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper volt a trening es az oktato. Magas szakmaisag es segitokeszseg, az egyeni jellegzetessegeink figyelembevetele kiserte vegig a foglalkozasokat. Mind testi, mind lelki sikon uj informaciokat kaptunk es fejlodesi lehetoseget sajat magunk jobb ismerete tukreben. Koszonom! :)

 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyamot nagyon hasznosnak tartom, és csak ajánlani tudom mindenkinek. Sok olyan információra és tudásra tettem szert, amit a jövőben tudok, és fogok is hasznosítani. Ismerőseimnek is tervezem ajánlani, akikről tudom, hogy vannak problémáik. Gabika személye lenyűgöző, és barátságos, felkészültsége, tudása alapos. Nem bántam meg, hogy rászántam a pénz és az időt, mert hiszem és vallom, hogy az egészség a legfontosabb. Köszönöm! :-)

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Mindenkinek csak ajánlani tudom a tanfolyamot, annak is, aki nem is gondolná, hogy szüksége van rá, és szinte bármilyen életkorban! Én is így indultam neki, aztán rájöttem , hogy bizony vannak problémáim, amit elég önszorgalommal bízom benne, hogy meg tudok szüntetni. Mindenkinek tisztában kellene lennie, hogy a mindennapi életben mennyi mindent rosszul csinálunk. Nagyon köszönöm Gabinak a nagyszerű munkáját, türelmét, hozzáértését, kedvességét, bizalmát!

 • Zsófia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  12 hetes kismamaként vágtam bele a Kriston Intim Tornába. Gabi, a trénerünk oldott hangulatot teremtett, amiben mindannyiunknak sikerült ellazulni, senki nem érezte magát feszélyezve, felmerülő kérdéseinket is bátran fel mertük tenni (amikre választ is kaptunk minden esetben). Az elhangzottak között voltak ismerős dolgok, de bőven akadt új információ is. Érdekes volt megtapasztalni a pampuska, és lepke/pillangó izmaimat :) Az egyik kedvenc lazító gyakorlatom a kéjes macska póz :) Köszönöm, hogy megismerkedhettem a tornával. Remélem, hogy a gyakorlás hozzásegít majd egy gyors és könnyű szüléshez, valamint bízom abban, hogy sokkal könnyebb lesz a szülés utáni regeneráció is.

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning nagyon klassz volt és hasznos. Gabi felkészültsége példaértékű. Kedvessége és pozitív kisugárzása pedig csak hab volt a tortán.

 • Imre - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy Gabitól tanulhattam - lelkes szakértővel találkozni mindig öröm. Alaposan kiveséztük az elméleti és gyakorlati kérdéseket, előzményeket és lehetőségeket. Ilyen szokatlan, új területen járva könnyen zavarba jönnék, de gyakorlott segítő hozzáállásával félretett minden gondot, és nagyszerűen tudtunk együtt dolgozni. Köszönöm!

 • Melinda - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Félve jelentkeztem a tornára, de nagyon hálás vagyok a tréneremnek, élveztem minden pillanatát. Gabi felkészült és segítőkész tréner, szívesen ajánlom mindenkinek. Külön köszönet a kedvességért, figyelmességért, a humoros előadásmódért. A hangulat fantasztikus volt, köszönet a csoporttársaimnak is, Szeretettel gondolok az együtt töltött órákra. Köszönök mindent Gabi.

 • Beáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagy örömmel tölt el , hogy nem sokáig gondolkodtam és a tettek mezejére léptem , vagy is jelentkeztem a az intim tornára . Kellemes helyen , nagyon felkészült trénerrel és jó kis csapattal sikerűlt elsajátítani az alapokat . Megkaptam a kellő útravalót, illetve gyakorlatokat Gabikától , amit ezúttal is nagyon köszönök. Most már nekem kell időt , energiát szánni a gyakorlásra , és beépíteni a napi rutinba . Szuper jó hangulatú négy hét volt , mindent köszönök , további sok sikert kívánok .

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?