Kodó Anita - Kriston-módszer

Telefonszám: +36706982137

Budapest, Szávitri Életmód Stúdió
Magyarország 1048 Budapest , Sárpatak utca 4.


Budapest, Lélek forma mozgás és szépségstúdió
Magyarország 1047 Budapest , Fóti út 59

KIT többről szól, mint az izmok megedzése. Magába foglalja gondolkodásunk tudatos mederbe való terelését, régi sérelmeink megértését, elengedését, életvitelünk radikális megváltoztatását.

A Kriston Intim Tornáról egyetemi éveim alatt hallottam először. 2016-ban testnevelő-gyógytestnevelő tanári diplomát szereztem a Testnevelési Egyetemen, 2017-ben vaisnava jógamester szakon a Bhaktivédanta Hittudományi Főiskolán (párhuzamosan végeztem tanulmányaimat).  2014 óta tartok KIT tanfolyamokat, egyéni tréningeket, kezdetben  Budapesten, majd Tirolban és Győr környékén, jelenleg újra Budapesten, de szívesen utazok a különböző helyszínekre.

Habár az egyetemen rengeteget tanultam az emberi test működéséről, a test-szellem-lélek egységnek fontosságáról, mindig akadtak „tabu” témák, sajnos a tapasztalatom az, hogy a gátizmok és a belső izmok működése is ebbe a körbe tartozik. A véleményem az, ahhoz, hogy sikeresek legyünk akár a sportályán, vagy akár a mindennapi életben elengedhetetlen a medencefenéki izmok jó állapota, edzettsége. Ha a belső szervek szép magasan vannak, jól funkcionálnak, megvan a belső tartás, utána építhetünk rá esztétikus izmokat a „kirakatba”.

Kriston Andrea egy fantasztikus, szenvedélyes tanító, rengeteg dolgot tanulhattam tőle, többek között, hogy milyen beszédes a testünk, egy-egy tünet háttarében mi húzódhat meg, mennyire fontos megérteni a testünk működését és képes lenni nézőpontot váltatni. Ha az általa felállított KIT rendszer szerint sajátítod el intimtornát elkerülhetetlen a fejlődés. A tréningjeimen mindig, hangsúlyt fektetek annak tudatosítására, hogy ha a tudást megkaptad, tőled függ, hogy mit teszel vele. Ez nagy felelősség. Csak is Te tehetsz a saját testedért (más nem fogja tudni a gátizmaidat fejleszteni)… Hogy segítsem fejlődésed, rendszeres gyakorló órára is van lehetőség!

Már alig várod, hogy elsajátítsad a Kriston Intim Tornát?

Szeretettel várlak egyéni és csoportos óráimon!

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Győr
Chakra Jóga Stúdió
9026 Győr Hédervári út 18/a
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Győr
Chakra Jóga Stúdió
9026 Győr Hédervári út 18/a
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Szávitri Életmód Stúdió
1048 Budapest Sárpatak utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Szávitri Életmód Stúdió
1048 Budapest Sárpatak utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.01.24 13:00 - 17:00
2020.01.31 13:00 - 17:00
2020.02.07 13:00 - 17:00
Budapest
Lélek forma mozgás és szépségstúdió
1047 Budapest Fóti út 59
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.02.09 09:00 - 15:00
2020.02.16 09:00 - 15:00
Budapest
Lélek forma mozgás és szépségstúdió
1047 Budapest Fóti út 59
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Márta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Márti: Meg voltam elégedve az oktatással, Anita figyelembe vette a koromból adódó mozgási nehézségeimet. Bizakodom, hogy sok gyakorlással hasznomra lesz a tanult módszer.

 • Kriszti - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kezdő vagyok még a tréningben, de nagyon hiszek benne. Nagyon tetszik ahogy fel van epitve a torna es ahogy kulonbozo pozokban megtanuljuk meg a masnit is. Nekem a tortenetek picit soknak tunnek, de a modszer szuper.

 • Csenge - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Anita szeretetteljes és barátságos légkörben, minden kérdést kiterjedően megválaszolva tanított meg a gyakorlatokra. Sok példával és illusztrációval segített, hogy vizualizálni tudjam belső működésemet, ráérezzek apróbb rezdüléseimre. Úgy tapasztaltam, hogy anatómiai ismereti legalább olyan mélyek mint a test és lélek összefüggéseiről való tudása. Tudom, hogy a jövőben is bármikor megkereshetem, ha kérdésem adódna. Hálás vagyok, hogy részt vehettem a tréningjén.

 • Melinda - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szépen köszönöm Anitának ezt a pár alkalmat! Kedves, részletes, türelmes oktató. Köszönöm a segítséget!

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam a tréningen. Anita kedves, közvetlen és segítőkész volt. A tréning 2 napja nagyon intenzív volt. Köszönöm.

 • Renáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó tanfolyam volt.

 • György - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Hasznos információkat kaptam, remélem, hogy a gyakorlások után el fogom érni a kitűzött célt. Ha sikerül elkerülni a prosztata operációt azt az oktatónak hálásan megköszönöm!

 • Andrea

  Az egész tréning szuper volt. Nemcsak a gyakorlatok hanem a beszélgetések is aranyat érnek. Igazán segít az embernek megismerni a saját testét és önmagát. Az oktatót csak dícsérni tudom. Abszolut szuper volt mindenteren. Ajánlom mindenkinek.

 • Adrienn

  Szuper tréning, szuper oktatóval:) Örülök, hogy elvégeztem a tréninget, már két hét után éreztem a pozitív hatását és a fejlődés is folyamatos.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?