Kovács Laura - Kriston Intim Torna

Győr, Győr
Magyarország 9022 Győr , Nemzetőr utca 6. III./2


Győr, VIRASANA JÓGASTÚDIÓ
Magyarország 9022 Győr , Bisinger sétány 26. 3/2.

Kovács Laura vagyok. 2017. május 23-án vettem át a módszer kidolgozójától, Kriston Andreától az intimtorna oktatására jogosító tanúsítványt.

Megadatott nekem, hogy két gyermek édesanyja lehetek. Kétszer átélhettem a szülés csodáját és a szülések után megtapasztaltam a meggyengült gátizomzattal összefüggő kínos tüneteket. Anyaként kiteljesedhettem, nőként viszont önbizalmamat vesztettem.

Elkezdtem megoldás után kutatni. Védőnői és orvosi tanácsra megkerestem a hozzám legközelebbi Kriston Intimtorna oktatására jogosult trénert és 2016 februárjában elkezdtem a tanfolyamot. A tanfolyam három egymást követő csütörtökön zajlott és a harmadik alkalommal úgy érkeztem a tréningre, hogy azt mondhattam a többieknek, hogy a tünetek egy része elmúlt, a többi pedig javulóban van. Még ebben az évben, júliusban részt vettem Kriston Andrea Gésák Titka tanfolyamán, ami egy életre szóló élmény volt. Újjászülettem.

Szeptemberben tudomásomra jutott, hogy októberben indul a trénerképzés. Nem tudtam szabadulni a jelentkezés gondolatától. Sok mindent kellett mérlegelnem. A mérleg egyik serpenyőjében ott volt a családom, a gyerekeim, az elsődleges szakmám, az addigi tanulmányaim, a másik oldalon ott volt egy olyan szakma, ami a hivatásom lehet. Olyan nőknek segíteni, akik olyan, vagy hasonló problémákkal küzdenek, mint amilyenekkel én küzdöttem.

Úgy érzem, hogy életem egyik legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem a trénerképzésre és nagy lelkesedéssel vágok bele az új hivatásom gyakorlásába.

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intimtorna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Győr
Győr
9022 Győr Nemzetőr utca 6. III./2
0 Ft Elérhető Jelentkezem
  • Nincs még elfogadott értékelése a trénernek.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?