Magyarfi Tímea - Kriston-módszer

Telefonszám: +36 20 972 0656

Budapest , Hastánc műhely
Magyarország 1029 Budapest , Ördögárok utca 47


Budapest, Harappa Jógastúdió
Magyarország 1147 Budapest , Telepes utca 68
helyszín, egyeztetés
Magyarország Egyéni helyszín , alapján

2005-ben végeztem Kriston Andreánál, azóta tartok egyéni és csoportos tanfolyamokat.

Mint sok trénertársam, én is saját tüneteimre kerestem megoldás. A hatás pedig minden várakozásom felülmúlta. Szerintem, aki szeretne tenni önmagáért, ennél jobb Módszert nem talál! Ezt bizonyítja, hogy 2019-ben a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége az önrehabilitáció segítéséért, Természetgyógyászatért díjjal jutalmazta. Nagyon fontosnak tartom nőkkel, férfiakkal, idősekkel, fiatalokkal egyaránt megismertetni azt a gondolkodásmódot, amellyel megszüntethetik vagy megelőzhetik testi tüneteik kialakulását. Mivel nem lehet elég korán kezdeni, ezért foglalkozom fiatalokkal a Diákprogram lányoknak , Diákprogram fiúknak keretein belül. Szívesen tartok iskolák számára is egészségnevelési órákat.

Hálás vagyok minden tanítványomnak történeteikért, amelyekből folyamatosan tanulva tudom továbbadni tapasztalataikat mások fejlődésére!

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
helyszín
egyeztetés
Egyéni helyszín alapján
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
  • Lilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

    Nagyon meg voltam elègedve az egyèni tréninggel … Tímea olyan dolgokra is ràvezetett, amikre könyvből nem jöttem volna rà vagy a csoportos trèning során nem tudtam volna elsajàtítani. Minden kismamànak, nőnek szívből ajànlom!

  • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

    A tanfolyam nagyon jó volt. Tímeával öröm volt dolgozni, mindent részletesen elmondott és a tornát is együtt gyakoroltuk. Segítőkész és következetesen kérdezett rá a házi feladatokra. Köszönöm a lehetőséget.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?