Mórocz Magdolna - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 00421907861400

Győr, Családi Erőközpont, Győr
Magyarország 9024 Győr , Pátzay Pál. 24.


Révkomárom, Amaryllis Központ, Révkomárom
Szlovákia 94501 Révkomárom , Valchovnícka 11
Dunaszerdahely, Üzleti és Tájékoztatási Központ, Dunaszerdahely
Szlovákia 930 21 Dunaszerdahely , Erszébet tér 1203

Kérlek ha jelentkezel bármely tréningemre, akkor email-t is írj nekem: momagdi@realmail.sk

Szlovákiában és Magyarországon is egyaránt fizetheted Euróban és Forintban is a részvételi díjat.

Mórocz Magdolna Kriston intim torna  (KIT) tréner és egészségügyi nővér vagyok. 

Kora gyermekkoromtól érdekelt és elvarázsolt az emberi test működése, ezért választottam az egészségügyi nővéri hivatást.

Jó döntést hoztam. Az életem  mindennapjainak nagy részét a KIT oktatása, továbbá  egészségi állapotfelmérés és a tanácsadás tölti ki.

Nőgyógyászati asszisztensként munkámat hosszú évekig nagy kedvvel és szeretettel végeztem.

Az ott szerzett tapasztalatok alapján célommá vált, hogy a nőket hozzásegítsem egy egészségesebb, komfortosabb élethez és boldogabb női léthez.

Az urológiai szakrendelőben való tevékenységem során pedig olyan esetekkel találkoztam, amelyek a férfiak sorsát nehezítették meg jelentősen.

Mivel mindkét nem, a NŐ és a FÉRFI is megérdemli, hogy részemről szakszerű segítséget kapjon a tudatos alhasi egészségvédelem terén is, így 2005-ben Kriston Intim Torna® tréneri tanúsítványt szereztem a jogvédett módszer kidolgozójánál.

 Azóta nagy lelkesedéssel, rendületlen kitartással, alázattal, folyamatos szakmai képzéssel, nagy sikerekkel végzem feladatom sokszor olyan orvosok ajánlásával, akik nyitottak erről az oldalról is megtámogatni az egészséget. Köszönet nekik érte!

Aki elhatározza magát a változtatásra és elvégzi a KIT ® tréninget, annak az a néhány óra sorsdöntő lehet!

 Ezt igazolják az eddigi eredményeim, illetve a részvevők  eredményei. 

Véleményem szerint és a résztvevők tapasztalatai is azt igazolják, hogy a Kriston intim torna  kihagyhatatlan és  egyedülállóan komplex módszer, amely nagyon sok fontos elemet foglal magába az urológia, szülészet, nőgyógyászat, proktológia, andrológia, urológia, neurológia, onkológia, szexológia, sporttudomány területéről.

A  KIT® tanfolyamtól várható többek közt:

-rendeltetésüknek megfelelően működő alhasi szervek,

-jól kiépített mozgásminta a gát területén,

-ruganyos és  kellően feszes gátizomzat,

- a teljes közérzet javulása,

-lelki feltöltődés,

-nemiségünkkel kapcsolatos jó érzések táplálása

   

Rendkívüli jó érzés amikor hálás hangon így búcsúznak el a hölgyek és a férfiak: 

- sokkal többet kaptam, mint amit vártam a tanfolyamtól

-az életem legjobb befektetése volt

-várandósság alatt visszahúzódott az aranyerem 

-megszűnt a vizeletvesztésem, nem kell betét, nincs keresztbe rakott láb 

-a tréning az alapjaiban változtatta meg az életemet

-útravalót kaptam tőled az egész életre

-energiád, kitartásod példaértékű, motiválásod a gyakorláshoz mérhetetlenül segített

 

Kell ennél nagyobb sikerélmény résztvevőnek és oktatójának?

Amit nyújtok:

-Csoportos foglalkozások nőknek és férfiaknak

-Egyéni foglalkozások szükség szerint az érdeklődő otthonában

-Gyakorló órák-rendszeres gyakorlás biztosítása

-Ismétlő órák- régen végzett tanítványok tudásának felfrissítése

Személyemből adódóan  a tanfolyamon jó hangulatban tanulhat, új KÉPESségre tesz szert, miközben  pihen, kikapcsolódik és felfrissül.

A tanfolyamon való részvétel  semmilyen előképzést nem igényel. Mindegy, hogy párkapcsolatban él, vagy sem,  végzett –e egyéb testedzést eddig vagy sem.

Ön KÉPES lesz megtanulni és végezni kortól függetlenül a gyakorlatokat, én ezt GARANTÁLOM!

Önt is szeretettel várom rendszeresen Győrben, Dunaszerdahelyen, Révkomáromban vagy felkérésre Magyarország és Szlovákia egyéb területein is.

"Senki sem tehet többet érted, mint az, aki megtanít segíteni önmagadon".

 

Itt olvashat, hallgathat és láthat videófelvételeket a munkásságomból:

https://www.facebook.com/kitmoroczmagdolna/

 

Pátria Rádióban stúdióvendégként:

http://patria.rtvs.sk/clanky/tizorai-desiata/156241/morocz-magdolna-eletmodtanacsado

 

Szlovák Televízió Magyar adásában stúdióvendégként a Szemtől-szemben c. műsorban a Szülői háztól elindulva...

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/11911/146224#0

Előadóként Nagymegyeren: 

http://kabelteve.sk/index.php/archivum/video/283-szoptato-madonna-kiallitas

Tisztelettel: Mórocz Magdolna

 

Ilyen és hasonló köszönő sorok  és vélemények melengetik a  szívemet nap mint nap:

"Tisztelt Mindenki!

Meg szeretném Önökkel osztani pozitív élményeimet amit a Kriston Intim Torna tréningen szereztem. Először is meg kell hogy jegyezzem, gyógytornász az eredeti foglakozásom és ami erre a tréningre vezérelt, az a kíváncsiság volt – mi mást kínálnak a tanult  tornán kívül?

Szakmámból kifolyólag olvastam, és a média által halottam is a KIT® tornáról, így kerestem a lehetőséget, hogy vajon Szlovákiában van –e valaki aki esetleg oktatja ezt a módszert. 

Így találtam rá Mórocz Magdira.Telefonos megbeszélés alapján megszerveztük a tréninget, én személyesen nagyon vártam, mivel mi is tornáztattuk az inkontinenciában szenvedő nőket és nem csak azokat, akik ezzel a gonddal küszködnek, hanem a különböző műtétek utáni állapotokat is.Kedves fogadtatás, kis létszámú csoport, és a legfontosabb intimitás megőrzése-sok társamnak talán ez volt a mérvadó - mellet sok hasznos és könnyen megérthető információt kaptunk, míg egy kórházi tornáztatás során nem biztos hogy van idő arra, hogy elmagyarázzák miért is teszed azt, amit tornázol. Sok olyan információval látott el amit a napi reklámok tömkelege tévesen vés az agyunkba. Mi is jó egy nőnek ha menstruál - bizony  azóta tampont csak elvétve használok...de sok minden mást is másképp teszek az egészségem érdekében. Pedig addig is tettem! 

Kedves Hölgyek, Lányok, Anyukák és Nagymamák! Mindenkinek melegen ajánlom, ha csak teheti, jelentkezzen be egy ilyen tréningre, hiszen egészségünk csak egy van és nem mindegy hogy mennyire és hogyan óvjuk! Semmi nehéz és megtanulhatatlan nincs benne és a siker elmaradhatatlan!

Köszönet Kriston Andreának a program kidolgozójának és Mórocz Magdinak aki átadta tudását nekünk!

Stancz Alíz

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy elvégezzem a KIT tanfolyamot, ezért volt külön öröm számomra, mikor Kriston Andrea oldalán felfigyeltem Mórocz Magdi videójára, s hogy van valaki, aki Szlovákiában oktatja a módszert. A tanfolyam felülmúlta a várakozásaimat, hiszen nem is gondoltam, hogy ennyire komplex ez az egész, valamint az intim izmaimon kívül a hasizmaim is rendesen igénybe lettek véve a rengeteg nevetéstől, amit Magdi a történetek mesélésével okozott nekünk. Azon felül, hogy egy csomó mindent megtanultam és elsajátítottam ez alatt a pár alkalom alatt, egyszerűen felüdülés volt a lelkem számára is, s alig vártam a következő órát. Voltak bennem fenntartások a gyakorlatok napi szintű végzését illetően, amit úgy kell az ember lányának beépítenie a mindennapjaiba, akár fogmosást, s bevallom elég hamar el is tudok lustulni, VISZONT! Igenis lehet minden nap gyakorolni! A tanfolyamot már jó ideje elvégeztem, s eddig egyetlenegy reggeli- és esti gyakorlatot sem hagytam ki. Sőt, olyannyira fogmosás szintjén áll már nálam a dolog, hogy egy átmulatott szombat este után, hajnali 4 órakor dögfáradtan az ágyba esve, ugrándozó bárányok bégetését hallgatván is sikerült a 3 pipa mellett egy nagy pipát tennem az esti tornához :D Minden fejben dől el, egy idő után pedig tényleg rutinszerű lesz a dolog, s már nem  kell azon hőzöngened, hogy "jajj, már megint ez a torna", mert azon kapod magad, hogy előbb még az illemhelyen ültél, utána pedig az ágyon hanyatt fekve szorgosan terpesztesz. És nyugi, az sem baj, ha a gyakorlatsorok elkallódnak a költözés során, vagy össze rajzolja a gyerek, mert egy idő után mert már simán megy fejből is :D Egy biztos, minden nőnek tisztában kéne lennie azzal, hogy miként is őrizze meg gátizmai erősségét, s hogy ne akkor figyeljen rá oda, mikor már valami baj van. Ezért én akinek tehetem ajánlom a KIT-et. Köszönök Neked mindent Magdim. :)

R.

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Győr
Családi Erőközpont, Győr
9024 Győr Pátzay Pál. 24.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Győr
Családi Erőközpont, Győr
9024 Győr Pátzay Pál. 24.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Gyakorló óra 2018.07.14 15:30 - 17:30
Győr
Családi Erőközpont, Győr
9024 Győr Pátzay Pál. 24.
2 500 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.07.14 09:00 - 15:00
2018.07.15 09:00 - 15:00
Győr
Családi Erőközpont, Győr
9024 Győr Pátzay Pál. 24.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
  • Kristína

    Értékelés - tíz pontból ezret adnék, ha lehetne:) Hihetetlen az, amit Magdi képvisel, a lelkesedése, a munka és a torna iránti alázata egyszerűen elképesztő! Sokkal több lettem az által, hogy elvégeztem a tanfolyamot, és ez a torna nagyszerűségének is köszönhető természetesen, de Magdi ahogyan átadta - hihetetlen!:) A képzés vidám hangulatú volt. A könnyed légkört Magdi természetessége, nyitottsága biztosította, ahogy egyszerűen, könnyen és mindenfajta feszengősség nélkül beszélt olyan témákról, amikről az átlag ember még csak suttogni sem mer - persze mégis mindenkit érint. Magdi elragadó személyiségű. Vidámságával, derűlátásával egyből belopja magát az ember szívébe, és olyan természetességgel osztja meg vele az ember a gondját, baját, mintha ezer éve ismerné. Rendkívül figyelmes mindenkivel és azt hiszem, ehhez a szakmához ez mindenképpen szükséges.:) Aki nem szeretne beszélgetni még az sem érzi kellemetlenül magát, abszolút magával ragadó volt minden egyes óra. Rengeteg hasznos történetet ismerhettünk meg, amiből mindenki a saját élete szerinti tanulságot vonhatott le. A torna által a lelkünket is meggyúrta Magdi, sokat tanulhattam tőle, az előadás módja szuper, szakmai felkészültsége megkérdőjelezhetetlen :) A tréningen eltöltött órák észrevétlenül elröppentek, annyira érdekes volt, nem is éreztük az idő múlását. A torna megoldást kínál rengeteg dologra, a pozitív hatását pár nappal a kezdés után észre lehet venni:) A közérzetem, a kisugárzásom is megváltozott, sokkal jobban érzem magam a bőrömben:) A torna fizikailag is jót tesz, a tréning pedig lelkileg teszi helyre az embert, mindenkinek csak ajánlani tudom! Bátran menjen el mindenki, a szégyenlősebbek is nyugodtan jelentkezzenek a tréningre, a csoport foglalkozás hangulata felülmúlhatatlan:) Idősebbeket, fiatalokat, korosztályra tekintet nélkül mindenkit elküldenék erre a tréningre:) Iskolában kéne oktatni, csodálatos dolog! A tréning megoldást kínál olyan problémákra, amik az emberek hétköznapjait befolyásolják. A tréning során olyan megoldhatatlannak tűnő problémákhoz kapunk megfejtést, amikből eddig nem látszott a kiút, úgymond útmutatást kapunk:) Olyan tippek, trükkök és praktikák hangzanak el, ami világosságot mutat a szürke hétköznapokból, rávilágít arra, hogy az élet bizony nagyonis színes.:) Nagyon hálás vagyok Kriston Andreának, hogy létrehozta ezt a tornát, és a drága Magdimnak, hogy ezt a tudást tovább adta. Biztos vagyok benne, hogy Magdi személyisége sokban hozzájárult ahhoz, hogy engem ennyire megérintett a dolog:) Úgy érzem ez egy életre szóló élmény volt, ami hihetetlen erővel hatott rám, egy igazi fordulópont az életben!:) A torna nem csak fizikailag hatásos, de az ember lelkére is hihetetlen hatást gyakorol:) Új nézőpontba helyez bennünket és az életet:) Kimondhatatlanul hálás vagyok a tornáért, a tréningért. Az egészet egy hatalmas csodának tartom, mindenkivel megismertetném!:) Köszönöm, köszönöm, köszönöm:) Kriszti

  • Enikő

    Magdi egy fantasztikus NŐ, aki a tréning alatt teljesen feltöltött a pozitív kisugárzásával. Nagyon örülök, hogy mellette döntöttem végül, bár szerintem az összes tréner csodálatos lehet, hiszen mindenki, aki ezzel foglalkozik azt hiszem, hogy alapjaiban varázsolja át, aki hozzájuk kerül. Tiszta szívemből csak köszönetet és hálát érzek Kriston Andrea iránt, aki ezt az egészet elindította. Csodálatos, hogy valaki ennek szenteli az életét. Kívánom, hogy minél több emberhez eljusson ez a nélkülözhetetlen tudás! Köszönettel: Enikő :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?