Pálóczi Ildikó - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06-30-828-60-57

Szombathely, AB Stúdió
Magyarország 9700 Szombathely , Wesselényi u. 4.


Sopron, EnerChi Jóga-és Egészségközpont
Magyarország 9400 Sopron , Vörösmarty u.8.
Sopronban és környékén, Egyénileg egyeztetett
Magyarország 9400 Sopronban és környékén , -

  Pálóczi Ildikó vagyok, 35 éve tevékenykedem az egészségügy területén, ezen belül csaknem 3 évtizede dolgozom védőnőként. Az emberekkel való törődést, segíteni akarást, a gyermekek szeretetét a családom felmenő ága hagyta rám örökségül. Tanulmányi éveim alatt láthatatlan infúzióban csepegtették belém a hivatástudatot, az empátiát, a megelőző szemléletet, amely mondhatni véremmé vált az eltelt évtizedek alatt. 

Kriston Andrea nevével már a védőnői pályám kezdetén találkoztam egy felvilágosító film kapcsán, amelyet serdülő lányoknak vetítettünk. Már akkor megfogott az a másfajta, hagyományostól eltérő szemléletmód, ahogy a tinik intim problémáiról beszélt, és másutt addig nem hallott megoldásokat ajánlott.

A Kriston Intim Tornával 13 évvel ezelőtt ismerkedtem meg, és a mindennapjaim részévé vált. Munkámban mindig kerestem és keresem az új kihívásokat. Igyekszem megragadni azokat a lehetőségeket, amelyekkel konkrét, hatékony módon tudok a családoknak, édesanyáknak, nőknek-férfiaknak segíteni és képessé tenni őket arra, hogy önmagukon segítsenek. Ilyen megfontolásokból lettem KIT tréner. A módszerrel olyan komplex testi-lelki egészségmegőrző, életminőséget javító csomagot adhatok a résztvevőknek, amely egyedülálló a világon. Mindezt jó hangulatban, vidáman, tabuk nélkül. 
 A XXI. század NŐjének különösen fontos, hogy testileg egészséges, lelkileg stabil legyen ahhoz, hogy sokrétű feladatainak és számos szerepkörének meg tudjon felelni úgy, hogy közben egyéniségét megőrizze. Ugyanakkor minden nő mögött van egy FÉRFI, egy házastárs, vagy partner, és csak úgy lehet teljes egy család egészsége, ha nemcsak a NŐ, de a FÉRFI is egészséges.
Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon segítséget, inspirációt tudok adni egy intim torna tréningen. 
Csoportos tanfolyamaimat Szombathelyen egy kellemes hangulatú stúdióban tartom. Vas megye területén és Sopron környékén vállalok egyéni oktatást, illetve csoport szerveződése esetén más városokban is szívesen tartok tanfolyamot. Sopronban az EnerChi Jóga- és Egészségközpontban várom a módszer iránt érdeklődőket a tanfolyamaimon.
Ha Te is megtapasztalnád a KIT jótékony hatásait, jelentkezz a tréningemre! Várlak szeretettel!

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Vas megye
Egyénileg egyeztetett
Szombathely Vas megye területén
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Sopronban és környékén
Egyénileg egyeztetett
9400 Sopronban és környékén -
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.06 14:00 - 20:00
2019.04.13 14:00 - 20:00
Szombathely
AB Stúdió
9700 Szombathely Wesselényi u. 4.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.04.27 14:00 - 20:00
2019.05.04 14:00 - 20:00
Szombathely
AB Stúdió
9700 Szombathely Wesselényi u. 4.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.06.23 09:00 - 15:00
2019.06.30 09:00 - 15:00
Sopron
EnerChi Jóga-és Egészségközpont
9400 Sopron Vörösmarty u.8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Viktória

  Nagyon tetszett, hogy egy ilyen meglehetősen kényes témàban ennyire kötetlen vicces és jó hangulatú előadàst tartottàl. Egy csomó új dolgot tanultam, feltétlenül folytatni szeretném a gyakorlàst.

 • Kinga

  Szenzációs volt a tréning. Korábban volt már szerencsém Andreával is részt venni egy tréningen, Ildikó is ugyanazt a magas színvonalat képviseli. A legjobb az, hogy pár nap elteltével már érzem a jótékony hatását a tornának. Köszönöm a lehetőséget!

 • Nikolett

  A tanfolyam,elméletben is nagyon hasznos,a gyakorlat odafigyelést igényel, sok gyakorlást.Még az elején vagyok,de remélem pár hónap múlva észre fogom venni magamon a változást,mert már két hét után is érezhető a javulás. Ildikó jó humorú közvetlen tréner.A tanfolyam tanulságos,odafigyelést igényel.

 • Gáborné Vera

  Nagyon örültem, hogy szinte házhoz jött a régóta halogatott tanfolyam. Kimondottan élveztem Ildikó stílusát, közérthető, humoros, figyelmes eladó. Azt gondolom, hogy most jön a neheze, de meg kell próbálnom az egészségem érdekében, hiszen annyi embernek segített már Andrea módszere. Nem ígérhetem, hogy nem találkozunk még valamelyik haladó tanfolyamon...

 • Valéria

  Nagyon hasznosnak találtam a tréninget. Ildikó kiváló tréner. Oldott hangulatú, színvonalas volt az előadása. Köszönöm, hogy részt vehettem rajta! Vali

 • Nora

  Nagyon felkészült tréner, hatalmas szaktudással és jo humorral. Számomra a marcipán-torta és a szintek tisztítása lesz a legnagyobb feladat. Jo élmény volt, már csak rajtam múlik ebből mit teszek meg otthon magamét :)

 • Gyöngyi

  Nagy izgalommal vártam a tréninget, hogy ismereteimet bővíthessem, hogy új megvilágításba helyezzem az "intim részeimet". Úgy éreztem, hogy szükségem van a változásra, és reméltem, hogy az intim tornával ezt el is érhetem. Ildikó a felkészültségével, a tapasztalataival, a humoros és hiteles személyiségével megerősítette bennem az intim torna fontosságát. Folyamatosan fenn tudta tartani a csoport figyelmét, jó hangulatát, és ösztönző gondolatai lelkileg is segítséget nyújtottak. Köszönöm az élményt!

 • Gabriella

  Két egymást követő szombaton egy nagyon jó hangulatú, humoros tréningen vehetem részt. Nagyon sok mindent megtanultam magamról és a nőiesség megélésének lehetőségeiről,az intim izmaimról. Ildikónak a humora,a természetessége annyira magával ragadó volt,hogy abszolút oldotta a bennünk lévő gatlásokat. Tisztában voltunk vele,hogy mi akik ott ülünk azon a polifomon azoknak problémája van. De mindannyian felismertük és változást akartunk amihez Ildikótól tökéletes segítséget kaptunk! Megtanította nekünk,hogy hogyan tartsuk jó erőben és egészségben az intim izmainkat! Köszönöm ✔✔✔

 • Julianna

  A tréningen hallottak életmód változtatásra ösztönöznek. Ildikó meggyőző, humoros, tanulságos előadása utat mutat, a gyakorlatok végzésével el is kezdtem tenni magamért. Szívesen részt vennék gyakorló órán is. Köszönöm.

 • Piroska

  Kedves, sokat tudó, jó humorú embert ismertem meg a tréning során. Rendkívül ügyesen oldotta a gátlásokat. Alaposan felkészülten várt bennünket a tréningen. BÍZNOM KELL önmagamban, hogy naponta csinálni tudjam a feladatokat.Muszáj tennem valamit magamért, mert helyettem senki se tud tornászni, így javulni is csak a saját erőfeszítésem által fogok. Köszönöm Ildikónak , hogy inspirált minket.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?