Pálóczi Ildikó - Kriston-módszer

Telefonszám: 06-30-828-60-57

Szombathely, AB Stúdió
Magyarország 9700 Szombathely , Wesselényi u. 4.


Sopron, EnerChi Jóga-és Egészségközpont
Magyarország 9400 Sopron , Vörösmarty u.8.
Sopronban és környékén, Egyénileg egyeztetett
Magyarország 9400 Sopronban és környékén , -

  Pálóczi Ildikó vagyok, 35 éve tevékenykedem az egészségügy területén, ezen belül  3 évtizede dolgozom védőnőként. Az emberekkel való törődést, segíteni akarást, a gyermekek szeretetét a családom felmenő ága hagyta rám örökségül. Tanulmányi éveim alatt láthatatlan infúzióban csepegtették belém a hivatástudatot, az empátiát, a megelőző szemléletet, amely mondhatni véremmé vált az eltelt évtizedek alatt. 

Kriston Andrea nevével már a védőnői pályám kezdetén találkoztam egy felvilágosító film kapcsán, amelyet serdülő lányoknak vetítettünk. Már akkor megfogott az a másfajta, hagyományostól eltérő szemléletmód, ahogy a tinik intim problémáiról beszélt, és másutt addig nem hallott megoldásokat ajánlott.

A Kriston Intim Tornával 15 évvel ezelőtt ismerkedtem meg, és a mindennapjaim részévé vált. Munkámban mindig kerestem és keresem az új kihívásokat. Igyekszem megragadni azokat a lehetőségeket, amelyekkel konkrét, hatékony módon tudok a családoknak, édesanyáknak, nőknek-férfiaknak segíteni és képessé tenni őket arra, hogy önmagukon segítsenek. Ilyen megfontolásokból lettem KIT tréner. A módszerrel olyan komplex testi-lelki egészségmegőrző, életminőséget javító csomagot adhatok a résztvevőknek, amely egyedülálló a világon. Mindezt jó hangulatban, vidáman, tabuk nélkül. 
 A XXI. század NŐjének különösen fontos, hogy testileg egészséges, lelkileg stabil legyen ahhoz, hogy sokrétű feladatainak és számos szerepkörének meg tudjon felelni úgy, hogy közben egyéniségét megőrizze. Ugyanakkor minden nő mögött van egy FÉRFI, egy házastárs, vagy partner, és csak úgy lehet teljes egy család egészsége, ha nemcsak a NŐ, de a FÉRFI is egészséges.
Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon segítséget, inspirációt tudok adni egy intim torna tréningen. 
Csoportos tanfolyamaimat Szombathelyen egy kellemes hangulatú stúdióban tartom. Vas megye egész területén és Sopron környékén vállalok egyéni oktatást, illetve csoport szerveződése esetén más városokban is szívesen tartok tanfolyamot. Sopronban az EnerChi Jóga- és Egészségközpontban várom a módszer iránt érdeklődőket a tanfolyamaimon. Ha már végeztél KIT alaptanfolyamot, akkor jelentkezhetsz hozzám KIT beszélgetésre. Itt találsz róla bővebb információt: https://www.intimtorna.hu/hu/treningek/kriston-egyeni-beszelgetes-halado
Ha Te is megtapasztalnád a KIT jótékony hatásait, jelentkezz a tréningemre! 

Elérhetőségeim:

Tel:  06-30-828-60-87 E-mail: paloczi.ildiko@gmail.com Facebook: Kriston Intim Torna Szombathely-Sopron

Várlak szeretettel!

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Szombathely
AB Stúdió
9700 Szombathely Wesselényi u. 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Sopronban és környékén
Egyénileg egyeztetett
9400 Sopronban és környékén -
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.10.10 14:00 - 20:00
2020.10.17 14:00 - 20:00
Szombathely
AB Stúdió
9700 Szombathely Wesselényi u. 4.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.11.15 09:00 - 15:00
2020.11.22 09:00 - 15:00
Sopron
EnerChi Jóga-és Egészségközpont
9400 Sopron Vörösmarty u.8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Anett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm Ildikónak a tudást, a profizmust, a humort, a tudatosságot. Minden nagyon hasznos volt.

 • Csilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Minden nőnek csakis ajánlani tudom! Iskolai tananyagnak kellene lennie!!!

 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól èreztem magamat a tanfolyamon, mindkèt alkalommal feltöltődve érkeztem haza. Ildikó humorosan , kedvességgel ès nagy lelkesedéssel tartotta az óràkat, làtszik, hogy szeret oktatni, segíteni. Mindenki bàtran fordulhatott hozzà a problèmàjàval. A tanfolyam végèn az egyèni "edzèsterveket" is nagyon hasznosnak tartom. :) Köszönöm a sok tanàcsot és a jó hangulatú tanfolyamot!

 • Szabolcs - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon elégedett vagyok a tréning struktúrájával, tananyagával és trénerèvel egyaránt. Nagyon érdekes ismeretekkel bővítettem a tudásom, ajánlom mindenkinek.

 • Dóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó hangulatú tanfolyam, sokat tanultam, remélem hasznos is lesz.

 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nem kis meglepetést okozott a sok elmélet. Visszagondolva, nagyon hasznosnak tartom. A tréning jó hangulatú, az intim témák ellenére fesztelen volt. Köszönöm, üdvözlettel: Ildikó

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Ildikó csúcs volt, rengeteget nevettem, jó volt ilyen oldott hangulatban tanulni, végezni a gyakorlatokat. És persze irtó hasznos is volt, köszönöm.

 • Annamária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Ildikó! A soproni KIT tréningen vettem részt, ami számomra már repeta volt, mert 8 évvel ezelőtt Andreánál voltam már egyszer a képzésen, akkor várandós kismamaként. Az a tréning katartikus élmény volt. Órákig pityeregtem utána a Rakparton, a hallottakon gondolkozva.. Lustaságom miatt a tornát később sajnos abbahagytam, el is felejtettem nagyrészt, s közben többször is felmerült, hogy folytassam. Újra, vagy még komolyabban. Hálás vagyok most Neked, Ildikó, mert Andrea személyisége átütő, perzselő, felrázó volt, ami hozzátartozik a módszer sikerességéhez, de a Te alkatod, humorod, előadásmódod ugyanúgy elért a lelkemig, testemig. Gratulálok ehhez a nagyszerű munkához, Ildikó, Andrea!!! Nagyon köszönöm Nektek! S mindenkinek receptre írnálak fel Benneteket, 6-96 éves korig!! Baráti üdvözlettel: dr. Horváth Annamária

 • Károlyné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Tanfolyamon elhangzottak hasznos tanácsokat adtak a napi tornára. Egyelőre még mást nem tapasztaltam. Örülök hogy megismerkedtem az intim torna egészsége való jó hatásával.

 • Henrietta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt a tanfolyam, gyakorlatilag már 2 hét gyakorlás után érzem a hatását. A menstruációs görcseim csökkentek, illetve a bioritmusomra is jótékony hatással van. Köszönöm, hogy megismerhettem ezt a módszert!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?