Pálóczi Ildikó - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06-30-828-60-57

Szombathely, AB Stúdió
Magyarország 9700 Szombathely , Wesselényi u. 4.


Sopron, EnerChi Jóga-és Egészségközpont
Magyarország 9400 Sopron , Vörösmarty u.8.
Sopron, Sopron környéke
Magyarország Egyénileg egyeztetett Sopron , környéke

  Pálóczi Ildikó vagyok, 1990-ben szereztem védőnői diplomát az OTE EFK-n, azóta védőnőként dolgozom. 14 éves korom óta tevékenykedem az egészségügy területén. Az emberekkel való törődést, segíteni akarást, a gyermekek szeretetét a családom felmenő ága hagyta rám örökségül. Tanulmányi éveim alatt láthatatlan infúzióban csepegtették belém a hivatástudatot, az empátiát, a megelőző szemléletet, amely mondhatni véremmé vált az eltelt évtizedek alatt. 

Kriston Andrea nevével már a védőnői pályám kezdetén találkoztam egy felvilágosító film kapcsán, amelyet serdülő lányoknak vetítettünk. Már akkor megfogott az a másfajta, hagyományostól eltérő szemléletmód, ahogy a tinik intim problémáiról beszélt, és másutt addig nem hallott megoldásokat ajánlott.

A Kriston Intim Tornával 10 évvel ezelőtt, saját probléma kapcsán ismerkedtem meg, és a mindennapjaim részévé vált. Munkámban mindig kerestem és keresem az új kihívásokat. Igyekszem megragadni azokat a lehetőségeket, amelyekkel konkrét, kézzelfogható, hatékony módon tudok a családoknak, édesanyáknak, nőknek segíteni és képessé tenni őket arra, hogy önmagukon segítsenek. Ilyen megfontolásokból lettem KIT tréner. A módszerrel olyan komplex testi-lelki egészségmegőrző, életminőséget javító csomagot adhatok a résztvevőknek, amely egyedülálló a világon. Mindezt jó hangulatban, vidáman, tabuk nélkül. 
 A XXI. század NŐjének különösen fontos, hogy testileg egészséges, lelkileg stabil legyen ahhoz, hogy sokrétű feladatainak és számos szerepkörének meg tudjon felelni úgy, hogy közben egyéniségét megőrizze. 
Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon segítséget, inspirációt tudok adni egy intim torna tréningen. 
Csoportos női tanfolyamaimat Szombathelyen egy kellemes hangulatú stúdióban tartom. A megye területén vállalok egyéni oktatást, illetve csoport szerveződése esetén más városokban is szívesen tartok tanfolyamot. Így jutottam el Sopronba, ahol az EnerChi Jóga- és Egészségközpontban várom a módszer iránt érdeklődőket.
Ha Te is megtapasztalnád a KIT jótékony hatásait, jelentkezz a tréningemre! Várlak szeretettel!

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Vas megye
Egyénileg egyeztetett
Szombathely Vas megye területén
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Sopron
Sopron környéke
Egyénileg egyeztetett Sopron környéke
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.02.09 14:00 - 20:00
2019.02.16 14:00 - 20:00
Szombathely
AB Stúdió
9700 Szombathely Wesselényi u. 4.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.03.03 09:00 - 15:00
2019.03.10 09:00 - 15:00
Sopron
EnerChi Jóga-és Egészségközpont
9400 Sopron Vörösmarty u.8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Éva

  Örülök, hogy részt vehettem a programon, Ildikó derűs személyisége, odafigyelése sokat segített abban, hogy rávegyem magam a változtatásra... Remélem sikerül...

 • Borbála

  Köszönöm, hogy részt vehettem a tréningen. Ildikó kedves, humoros, közvetlen formában tartotta a tréninget. Én minden percét élveztem az előadásának, humoros történeteinek. Teljesen felszabadult voltam, így a gyakorlatokra is könnyebb volt koncentrálni. Bízom maganban, hogy kitartó leszek a gyakorlásban és három hét után olyan természetes tevékenység lesz számomra a torna, mint most a fogmosás. Bori

 • Istvánné

  Ildikó a munkájában rendkívül motivált személyiség, ezt a motiváltságot pedig könnyedén adja tovább tanfolyama résztvevőinek. Empátiával kezeli a jelenlevők érzékenységét, hiszen mindannyian küszködünk valamilyen problémával, akik foglalkozásán megjelenünk. Egyedi stílusával képes feszültségek oldására, ami pozitívan hat a csoport hangulatára. A jó hangulatban megélt tréning pedig már fél siker. A teljes sikerhez azonban az egyén elszántságára van szükség. Köszönöm Ildikónak a tréningen tanultakat, s remélem a teljes siker kiteljesedéséhez az én elszántságom is elég lesz. Anna

 • Noémi

  Nagyon hasznosnak találtam a tréninget. Ildikó nagyon kedves, pozitív volt. Engem mindenképpen elindított a változtatás felé vezető úton. ☺ Köszönöm a lehetőséget.

 • Barbara

  Köszönöm a lehetőséget és a sok segítséget! Sok mindent jobban megértettem és néhány nap alatt nem várható semmi csoda, de már egy-két hét alatt érezhető némi változás. Ildikó nagyon kedves és segítőkész volt, hasznosak voltak a történetei és megtett mindent, hogy helyesen sajátítsuk el a gyakorlatokat.

 • Adél

  Erdekes Testi-Lelki utazas volt ez a 2 nap... de minden perce megerte!! Ildiko nagyon kedves, közvetlen es irto jopofa NÖ!! Arad belöle a pozitiv energia!! Barmikor azonnal ujra es ujra!!! :)

 • Andrea

  Ildikó nyugalmat árasztó, pozitív személyisége, humoros történetei könnyebbé tették a KIT elsajátítását! Köszönöm a színvonalas oktatást ! :)

 • Orsolya

  Ildikó kedves, humoros, segítőkész.Nagyszerű, színvonalas az oktatása! :)

 • Imelda

  Ildikót nagyon megkedveltük,jó humora van. Élvezetes volt a tanfolyam. Nem csak testünket edzette,hanem a lelkünket is. Sok jó tanácsot kaptunk. Volt min gondolkodni otthon, hogy min változtassunk. Remélem lesz elég kitartásom a tornát rendszeresen végezni. Üdvözlet a mamutcsorda közepéből.

 • Rozália

  A tréning rendkívül szemléletformáló és hiánypótló a női egészségmegőrzés terén. Remélem, hogy lesz elegendő kitartásom a rendszeres gyakorláshoz és megtapasztalhatom a módszer pozitív élettani hatásait.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?