Pálóczi Ildikó - Kriston-módszer

Telefonszám: 06-30-828-60-57

Szombathely, AB Stúdió
Magyarország 9700 Szombathely , Wesselényi u. 4.


Sopron, EnerChi Jóga-és Egészségközpont
Magyarország 9400 Sopron , Vörösmarty u.8.
Sopronban és környékén, Egyénileg egyeztetett
Magyarország 9400 Sopronban és környékén , -

  Pálóczi Ildikó vagyok, 35 éve tevékenykedem az egészségügy területén, ezen belül csaknem 3 évtizede dolgozom védőnőként. Az emberekkel való törődést, segíteni akarást, a gyermekek szeretetét a családom felmenő ága hagyta rám örökségül. Tanulmányi éveim alatt láthatatlan infúzióban csepegtették belém a hivatástudatot, az empátiát, a megelőző szemléletet, amely mondhatni véremmé vált az eltelt évtizedek alatt. 

Kriston Andrea nevével már a védőnői pályám kezdetén találkoztam egy felvilágosító film kapcsán, amelyet serdülő lányoknak vetítettünk. Már akkor megfogott az a másfajta, hagyományostól eltérő szemléletmód, ahogy a tinik intim problémáiról beszélt, és másutt addig nem hallott megoldásokat ajánlott.

A Kriston Intim Tornával 13 évvel ezelőtt ismerkedtem meg, és a mindennapjaim részévé vált. Munkámban mindig kerestem és keresem az új kihívásokat. Igyekszem megragadni azokat a lehetőségeket, amelyekkel konkrét, hatékony módon tudok a családoknak, édesanyáknak, nőknek-férfiaknak segíteni és képessé tenni őket arra, hogy önmagukon segítsenek. Ilyen megfontolásokból lettem KIT tréner. A módszerrel olyan komplex testi-lelki egészségmegőrző, életminőséget javító csomagot adhatok a résztvevőknek, amely egyedülálló a világon. Mindezt jó hangulatban, vidáman, tabuk nélkül. 
 A XXI. század NŐjének különösen fontos, hogy testileg egészséges, lelkileg stabil legyen ahhoz, hogy sokrétű feladatainak és számos szerepkörének meg tudjon felelni úgy, hogy közben egyéniségét megőrizze. Ugyanakkor minden nő mögött van egy FÉRFI, egy házastárs, vagy partner, és csak úgy lehet teljes egy család egészsége, ha nemcsak a NŐ, de a FÉRFI is egészséges.
Ahhoz, hogy mindez megvalósuljon segítséget, inspirációt tudok adni egy intim torna tréningen. 
Csoportos tanfolyamaimat Szombathelyen egy kellemes hangulatú stúdióban tartom. Vas megye területén és Sopron környékén vállalok egyéni oktatást, illetve csoport szerveződése esetén más városokban is szívesen tartok tanfolyamot. Sopronban az EnerChi Jóga- és Egészségközpontban várom a módszer iránt érdeklődőket a tanfolyamaimon.
Ha Te is megtapasztalnád a KIT jótékony hatásait, jelentkezz a tréningemre! Várlak szeretettel!

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Szombathely
AB Stúdió
9700 Szombathely Wesselényi u. 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Sopronban és környékén
Egyénileg egyeztetett
9400 Sopronban és környékén -
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.02.08 14:00 - 20:00
2020.02.15 14:00 - 20:00
Szombathely
AB Stúdió
9700 Szombathely Wesselényi u. 4.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.02.16 09:00 - 15:00
2020.03.01 09:00 - 15:00
Sopron
EnerChi Jóga-és Egészségközpont
9400 Sopron Vörösmarty u.8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.03.22 09:00 - 15:00
2020.03.29 09:00 - 15:00
Sopron
EnerChi Jóga-és Egészségközpont
9400 Sopron Vörösmarty u.8.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Hajnalka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam a tornán, jó hangulatú volt a két nap, megtanultunk mindent amiért mentünk :) . Számomra nem kérdés hogy ez a módszer hasznos és fontos de nyilván csakis akkor ha beépítjük az életünkbe. Köszönöm : Hajni

 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Félve mentem az első alkalomra, nem tudtam elképzelni, hogy 6 órán keresztül mit lehet csinálni. Tartottam attól, hogy nem fogom kibírni. "Ráadásul a szombat délutánomat áldozom fel" - gondoltam magamban. Eldöntöttem, hogy pénz ide vagy oda, ha nem bírom, nem tetszik, fogom magam és elmegyek. Ezek után a második alkalmat már alig vártam. Mivel a következő hét szombatja, nem volt számomra megfelelő, több, mint egy hónapot kellett várnom a várva várt második alkalomra. Abban az egy hónapban igyekeztem csinálni, gyakorolni a tornát, s azt vettem észre, hogy az addig nem szűnő - közel fél év - problémám kezd enyhülni, nagy mértékben javulni, rendeződni. Ezek után már nagyon vártam a második alkalmat. Azóta próbálok kijönni az "álbuddha macska" szerepből, s kipróbáltam a "kiwi macska" viselkedést. Nagy meglepetést okoztam vele a környezetemben. Talán életemben most először mertem a munkahelyemen is kiállni magamért, s az engem ért indokolatlan sérelmet - tisztelet ide, vagy oda - nem lenyeltem, hanem kikértem magamnak! Jó szívvel ajánlgatom ismerőseimnek is a KIT "tréninget"! Ezúton is köszönöm, hogy részt vehettem, s, hogy VAN. Szeretettel és Köszönettel: Anita

 • Gertrúd - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon. Nemcsak a tanult technikákkal lettem gazdagabb de lelki síkon is megerősített. Ildikó szakmai elhivatottsága csodálatra méltó; nagyszerű előadó! – élvezet volt hallgatni. Sok komoly téma kellően, ízlésesen, némi humorral fűszerezve mindezt családias légkörben. Hasznos ismeretekkel gazdagodtam komplexen a NŐISÉG vonatkozásában. Köszönöm!

 • Kinga - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon sok ismerettel lettem gazdagabb. :-) Elsajatitottam olyan technikakat, amivel tehetek magamert, az egeszsegemert. Ildiko egy nagyon jo tanar, közvetlen, humoros, nagyon erti es szereti a szakmajat. Tenyleg elvezet volt a vele töltött 2 nap.

 • Mónika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Óriási élmény volt számomra a tréning. A kényes témák ellenére az órák oldott, vidám hangulatban teltek, amit Ildikó humoros, felkészült előadásmódja biztosított. Hol kacagtam, hol a könnyeim potyogtak, testi-lelki felüdülés volt. Köszönöm, hálás vagyok hogy eljutottam.

 • Ivett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Bár elég zárkózott vagyok, hála a családias hangulatnak, és Pálóczi Ildikó közvetlen, humoros és végtelenül kedves lényének, nagyon hamar oldódott a feszültségem. Örülök, hogy végre rászántam magam, hogy jelentkezzek a kurzusra. Ez a két nap lelkileg és testileg is változást indított el bennem. Felkavart és erőt adott egyszerre. Köszönöm a segítséget !

 • Veronika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Ildikó, A tréning első órájában tudtam, hogy nagyon jó helyen vagyok: a lelki háttér fontosságának részletezésekor még a könnyeim is kicsordultak. Azt hiszem, ez sokat elmond arról, milyen energiák mozognak az Általad tartott Intimtorna tanfolyamon. Mindkét nap szuper volt, rengeteg gyakorlati példával, sok-sok gyakorlással és biztatással! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm az Élményt! <3

 • Zsuzsa - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sok hasznos és megnyugtató információval gazdagodtam, kifejezetten örültem Ildikó védőnői tapasztalatainak, amiket kismamaként igyekszem majd hasznosítani a torna mellett :) Sokat tanulhattunk magunkról, érzelmeink kifejezésének fontosságáról, és ennek kommunikációs módjairól szemléletes példákon keresztül :)

 • Dóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Pálóczi Ildikó nagyon felkészült és alapos oktató volt nemcsak a tréninget illetően, hanem a csecsemőgondozással és gyermekneveléssel kapcsolatban is. Eredeti stílusával és humorával meleg légkört teremtett az órákon. Köszönöm, hogy tőle tanulhattam!

 • Rita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper tréner, jó hangulatú órák, sok mindenre ráébresztett!!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?