Soos Csilla - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +31 6 42 333 757

Amsterdam, Indischebuurt
Hollandia 1094KW Amsterdam , 1e Atjehstraat


Hollandia, Amsterdam
Hollandia 1087 BP Hollandia , Amsterdam 1087

Soós Csilla vagyok. 2006-ban végeztem el egy Kriston Intim Torna tanfolyamot, megelőzés céljából. Néhány hét gyakorlás után, azonban rájöttem, hogy amit én kellemetlen, de természetes állapotnak tekintettem 3 évvel fiam születése után, az egy tünet, amit a KIT segítségével teljes mértékben megszüntettem. Az örömteli változások a módszer hatására, arra ösztökéltek, hogy én magam is segítsek minél több nőt és férfit, hogy megtapasztalhassák a Kriston Intim Torna által elérhető életminőség változást. Ezért jelentkeztem egy Kriston Intim Torna tréner képzésre.
2014-ben sikeres tréneri vizsgát tettem. Azóta Hollandiában, főként Amsterdamban és környékén tevékenykedem Kriston Intim Torna trénerként. Mivel világéletemben erőteljesen foglalkoztatott a másokon való segítés, a nőiség örömteli megélése, a szexualitásunk, úgy érzem a Kriston módszer tanításával teljesedett ki igazán az életem. Trénernek lenni nemcsak felelősség, de óriási boldogság is! 
Magyarul és hollandul tartok nőknek és férfiaknak csoportos és egyéni tréningeket Amsterdamban. Előzetes egyeztetés alapján Hollandia más területén is. Ha arra van igény, házhoz megyek.
Ajándékozz magadnak 12 órát, a női vagy férfi egészséged teljességéért.
A tréningekre előzetes bejelentkezés szükséges:
e-mail: kristonmethode.nl@gmail.com
tel: +31 6 42 333 757
facebook: Kriston Intim Torna Amsterdam

                és

                 Kriston Intimate Training Amsterdam
Szeretettel várlak a tréningjeimen!

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Hollandia
Amsterdam
1087 BP Hollandia Amsterdam 1087
180 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Hollandia
Amsterdam
1087 BP Hollandia Amsterdam 1087
180 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.20 10:00 - 16:00
2019.05.04 10:00 - 16:00
Hollandia
Amsterdam
1087 BP Hollandia Amsterdam 1087
180 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.11 10:00 - 16:00
2019.05.12 10:00 - 16:00
Hollandia
Amsterdam
1087 BP Hollandia Amsterdam 1087
180 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.25 10:00 - 16:00
2019.05.26 10:00 - 16:00
Hollandia
Amsterdam
1087 BP Hollandia Amsterdam 1087
180 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Gabriella

  Nagyon örülök hogy rátaláltam Csillára itt Amszterdamban és hogy nála tudtam elvégezeni az alap tréninget! :) Az első 4 óra és a történetek nagyon jók voltak és ráhangoltak a gyakorlatokra, illetve sok mindent fel is hoztak amin lehetett utána gondolkodni. Teljesen jól felépített a tréning, illetve a gyakorlatok is jól egymásra épülnek, amiket Csilla mindig nagyon jól elmagyarázott és bemutatott. Egy biztonságos légkörben éreztem magam Csillával, semmit se éreztem úgy hogy gáz lenne erről beszélni, ami nagyon jó volt, mivel sajnos a hétköznapi életben elég keveset tudok én is őszintén a szexulitásról, nőiségről beszélni bárkivel. Csilla teljesen figyelt rám végig és egyénre szabta az otthoni gyakorlatokat is a jelenlegi tünetekre, tehát most rajtam áll hogy gyakororoljak, mert azért az eredmények amiket pl. Andi oldalán is lehet látni videókon, azért elég meggyőzőek. Úgyhogy kíváncsian várom a következő pár hetet és a változásokat! :) Illetve a lényeg hogy Csillát nagyon szívesen ajánlom mindenkinek, mint tréner, örülök hogy megismerhettem és hálás vagyok neki az átadott infókért!

 • Réka

  Nagyon érdekes volt a tanfolyam, szerintem mindenkinek hasznára válna egy KIT elvégzése és elsajátítása! Örülök, hogy részt vehettem a tréningen Amszterdamban! Köszönök mindent!

 • Agi

  Nagyon orulok neki,hogy ratalaltam Csillara es a KIT-modszerre. Nagyon sok uj dolgot tanultam az intim teruletekrol es azok karbantartasarol! Szerintem mindenkinek(!), ferfiaknak es noknel kortol fuggetlenul el kellene vegeznie egy ilyen kurzust!

 • Melinda

  Nagyon szépen köszönöm a traininget Csillának, rendkívül hasznosnak tartottam és nagyon sok új dolgot tanultam az intim területekről, illetve nagyon tetszett a problémák lelki megközelítése is. A training anyagával, annak körülményeivel és Csilla tanításával teljesen elégedett voltam, érthető volt minden, már ajánlottam is jó pár barátnőmnek és hamarosan a páromat is elküldöm, már be is jelentkezett.

 • Reka

  Csillaban egy odaado, lelkes, es erzekeny tanarra leltem. Nagyon orulok, hogy megismertett a Kriston modszerrel. Az egyutt toltott orakban sok mindenre feny derult. Mikozben Csilla figyelmes es komoly, rengeteget nevettunk is. Koszonom szepen, most rajtam a sor, hogy gyakoroljak.

 • Rita

  Augusztusban volt szerencsém a Csilla által vezetett tréningen részt venni. A több órás foglalkozás alkalmával, Csilla türelmes és világos "útmutatásának" köszönhetően olyan izmokat sikerült felfedezni és megmozgatni, amiknek létezéséről nem is tudtam! Az otthoni gyakorlatok után meglehetősen hamar érezhetőek a pozitív hatások. Csillát, mint trénert, meleg szívvel tudom ajánlani!

 • Ildikó

  Kedvesen és lelkiismeretesen tartotta a tréninget.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?