Soos Csilla - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +31 6 42 333 757

Amsterdam, Amsterdam
Hollandia 1094KW Amsterdam , Indischebuurt


Amsterdam, Indischebuurt
Hollandia 1094KW Amsterdam , 1e Atjehstraat
Amsterdam, Hollandia
Hollandia 1094KW Amsterdam , Indische buurt

Soós Csilla vagyok. 2006-ban végeztem el egy Kriston Intim Torna tanfolyamot, megelőzés céljából. Néhány hét gyakorlás után, azonban rájöttem, hogy amit én kellemetlen, de természetes állapotnak tekintettem 3 évvel fiam születése után, az egy tünet, amit a KIT segítségével teljes mértékben megszüntettem.
A több éves saját pozitív élmény és az örömteli változások arra ösztökéltek, hogy minél több nő és férfi megtapasztalja a Kriston Intim Torna által elérhető életminőség változást. Igy jelentkeztem egy Kriston Intim Torna tréner képzésre.
2014-ben sikeres tréneri vizsgát tettem. Azóta Hollandiában, főként Amsterdamban és környékén tevékenykedem Kriston Intim Torna trénerként. Mivel világéletemben erőteljesen foglalkoztatott a másokon való segítés, a nőiség örömteli megélése, a szexualitásunk, úgy érzem a Kriston módszer tanításával teljesedett ki igazán az életem. Trénernek lenni nemcsak felelősség, de óriási boldogság is! 
Magyarul és hollandul tartok nőknek és férfiaknak csoportos és egyéni tréningeket Amsterdamban az Indische buurtben. Előzetes egyeztetés alapján Hollandia más területén is. Ha arra van igény, házhoz megyek.
Ajándékozz magadnak 12 órát az életedből a női vagy férfi egészséged teljességéért.
A tréningekre előzetes bejelentkezés szükséges:
e-mail: kristonmethode.nl@gmail.com
tel: +31 6 42 333 757
facebook: Kriston Intimate Training Amsterdam
Szeretettel várlak a tréningjeimen!

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Amsterdam
Amsterdam
1094KW Amsterdam Indischebuurt
180 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Amsterdam
Amsterdam
1094KW Amsterdam Indischebuurt
180 Ft Elérhető Jelentkezem
  • Reka

    Csillaban egy odaado, lelkes, es erzekeny tanarra leltem. Nagyon orulok, hogy megismertett a Kriston modszerrel. Az egyutt toltott orakban sok mindenre feny derult. Mikozben Csilla figyelmes es komoly, rengeteget nevettunk is. Koszonom szepen, most rajtam a sor, hogy gyakoroljak.

  • Rita

    Augusztusban volt szerencsém a Csilla által vezetett tréningen részt venni. A több órás foglalkozás alkalmával, Csilla türelmes és világos "útmutatásának" köszönhetően olyan izmokat sikerült felfedezni és megmozgatni, amiknek létezéséről nem is tudtam! Az otthoni gyakorlatok után meglehetősen hamar érezhetőek a pozitív hatások. Csillát, mint trénert, meleg szívvel tudom ajánlani!

  • Ildikó

    Kedvesen és lelkiismeretesen tartotta a tréninget.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?