Szabó Luca - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36205320375

Budapest, Katona József utca
Magyarország 1137 Budapest , Katona József utca 10/b


Budapest, Egészségműhely
Magyarország 1061 Budapest , Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)

 

Üdvözöllek a legjobb helyen!

2012- ben végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot Kriston Andrea  vezetésével, aki ott és akkor megváltoztatta az életem. Emlékszem szégyennel, félelemmel és fenntartásokkal érkeztem meg a tréningre, de azt, amit kaptam mind mentálisan, mind fizikálisan óriási változást okozott és felismerést, hogy mikre is vagyok képes a saját testemmel és tudatommal. A tréningen szerzett élmények hatására rájöttem, hogy ez AZ, amit kerestem eddig, így 2014-ben jelentkeztem trénernek. 
Azóta tanítom a Kriston módszert, ami mára nem csupán a munkámmá, hanem a hitvallásommá is vált. 
A tüneteim megszűntek, az életminőségem pedig olyan mértékben javult, amit szeretnék Mindenki(t)vel megosztani, akik eljönnek hozzám, hogy a Kriston módszert elsajátítsák, mert a tudás hatalom!

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Katona József utca
1137 Budapest Katona József utca 10/b
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Katona József utca
1137 Budapest Katona József utca 10/b
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.10.06 09:00 - 16:00
2018.10.07 09:00 - 16:00
Budapest
Egészségműhely
1061 Budapest Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)
33 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Ágnes

  Nagyon élveztem Lucával a közös munkát. Kb. 10 évvel ezelőtt már elvégeztem ezt a tanfolyamot Kriston Andreánál, huszonvalahányévesen, most pedig várandósként megerősítést, önbizalmat, elmélyülést és személyre szabott infókat kaptam. Feltöltött a két alkalom, sokat tanultam Lucától, és külön hálás voltam Luca figyelmességért és rugalmasságáért.

 • Zoltán

  Tegnap jártam Lucánál, kicsit izgultam, féltem, azt gondoltam nem merek majd őszintén beszélni a merevedési problémámról,mert nagyon szégyelltem. Luca nem nevetett ki, kedves volt, közvetlen, végighallgatott, és igazán jó, hasznos tanácsokat adott, egy tartalmas, és jó beszélgetéssel kezdtük az órát. Meg is lepődtem, hogy egy nő ilyen sokat tud,ennyire ismeri a férfi lélek működését! A tornát nagyon élveztem, sok gyakorlat kissé szokatlan, és muris volt, de nagyon hasznos: mert ma reggel már merevedéssel ébredtem! Szívből ajánlom Lucát minden férfi társamnak aki hasonló problémával küzd,és egy nagyon lelkiismeretes, igazán jó trénert keres.

 • Lili

  Nagy lelkesedéssel vágtam bele a tréningbe. Luca pedíg hihetetlen lendülettel és hozzáértésel adta át Nekem az anyagot, kisebb megszakításokkal, hiszen közben terhes lettem. De Luca ezt az "akadályt" is jól vette és segített a gyakorlatokat átgyúrni és átismételni. Félelem és panaszok helyett mára csak lelkesedés és bizakodás maradt bennem, hála Luca pozitív személyiségének. Örülni az életnek és kihozni mindenből a legjobbat! Többek között ezt is megtanultam a tréningen! Köszönöm a lehetőséget!

 • Aliz

  Szìvböl ajànlom a magàn tréninget Lucával! Szuperül magyarázta el és mutatta meg a KIT gyakorlatokat. Olyan személyiség aki könnyen teremt baràtságos légkört, egyböl jò hangulat van körülötte! Tehetsége van ahhoz, hogy átadja a mòdszert. Profin figyelembe vette a kérésemet is, így jòl tudtam profitálni abbol hogy ez 2 délután ròlam szólt! Köszönöm

 • Zsuzsa

  Lucával az órák jó hangulatban, energikusan telnek. Felszabadító az őszintesége és a szókimondása; bátorító, hogy az intim témákhoz bizalomteli légkört tud teremteni és természetesnek vesz minden testi és lelki reakciót, kérdést. Hálás vagyok a módszerért és a jó hangulatú órákért!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?