Szabó Luca - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36205320375

Budapest, Egészségműhely
Magyarország 1061 Budapest , Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)


Budapest, Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
Magyarország 1136 Budapest , Tátra utca 4.

Üdvözöllek a legjobb helyen!

2012- ben végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot Kriston Andrea vezetésével, aki ott és akkor megváltoztatta az életem. Emlékszem szégyennel, félelemmel és fenntartásokkal érkeztem meg a tréningre, de azt, amit kaptam mind mentálisan, mind fizikálisan óriási változást okozott és felismerést, hogy mikre is vagyok képes a saját testemmel és tudatommal. A tréningen szerzett élmények hatására rájöttem, hogy ez AZ, amit kerestem eddig, így 2014-ben jelentkeztem trénernek.

Azóta tanítom a Kriston módszert, ami mára nem csupán a munkámmá, hanem a hitvallásommá is vált. A tüneteim megszűntek, az életminőségem pedig olyan mértékben javult, amit szeretnék MindenKI(T)vel megosztani, akik eljönnek hozzám, hogy a Kriston módszert elsajátítsák, mert a tudás hatalom!

Egyéni képzés: 2 x 3 óra 48.000 Ft

Csoportos képzés: 33.000 Ft

 

Kriston- módszer Diák program

Kriston Andrea 33 éve fejleszti egészségnevelési módszerét az olyan témakörökben is, amik az intimitásunkat, a tabu témákat érintik. Miután ezen témákról nem beszélünk, nem kellő fórumon,  nem kellő mélységgel, így a fiatalok felkészületlenül, alulművelten kezdik meg szexuális életüket, ezzel kárt okozva maguknak, és gyakorta partnerüknek is. Ennek a mentális állapotra való hatása miatt fokozhatja a kapcsolataikban átélt feszültségüket, ezzel akár a deviáns magatartásukat is.

A Kriston-módszer kisgyerekkortól időskorig nyújt programokat a tabu területét érintő egészségnevelés területén. Norvégiában már 4 éve oktatják az óvodai programját, aminek célja az alhasi szervek egészségtudatos életmóddal való óvása. Kamaszprogramjából készült 1. tantervét 1991-ben fogadta el az Oktatási Minisztérium, 2. tantervét 1995-ben hagyta jóvá az Egészségügyi Minisztérium. Nagy sikerrel oktatjuk a diák programot a legkülönbözőbb iskolákban.

A módszer külön kidolgozott kisiskolásokra és kamaszokra. Ezen során egyik fő témánk az intim szervek (emésztő-, kiválasztó-, nemi szervek) épségét szolgáló szokások kialakítása, hogy elkerülhetőek legyenek a felnőtt lakosság nagy részét érintő tünetek: aranyér, inkontinencia, székrekedés, menstruációs fájdalom, herevéna-tágulat...

Felelős magatartásunk eredménye, a felelős szexuális életre való felkészülés és annak szeretet központú, párkapcsolatot központba helyező, a személyiséget pozitív irányba fejlesztő módja. Ennek érdekében a fiatalok olyan információra tesznek szert, ami hiánypótló.

Nem feltétele, hogy egy iskolába járjanak a gyerekek. Korosztályuknak megfelelő csoportos foglalkozás, ahol bővebben beszélünk az altestünket érintő témákról preventív céllal.

3X 2-3 órás foglalkozás keretében külön lányoknak és fiúknak (14- 17 éves kor között)

Díja: 15.000 Ft/ Fő

Kérek minden kiskorú résztvevőt, hogy szülői beleegyező nyilatkozattal érkezzen, köszönöm!

 

Foglalkozási tematika iskoláknak

 

 • Vetítéssel egybekötött gyakorlati prevenciót segítő előadás 2x45 percben.  A foglalkozás során kötetlen hangvételű előadás hangzik el, vetítéssel szemléltetve a szervek anatómiáját. A fiatalok kérdezhetnek, de az előadás minden olyan kérdésre kiterjed, ami érdekelheti őket. Sok humorral tárgyaljuk ezt a komoly témát
 • A foglalkozás harmadában az alhasra kiterjedő mozgásokat tanulnak a fiatalok az emésztési folyamatok serkentésére, és a menstruációs görcsök oldására. Ebből otthon is végezhető gyakorlatokat sajátítanak el. Röviden megismerkednek a medencefenéki izmok mozgásaival, hogy később természetes legyen számukra.

Díja:  osztályközösségeknek 20.000 ft/ óra  3 óra 3x45 perc

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.08.24 09:00 - 15:00
2019.08.25 09:00 - 15:00
Budapest
Egészségműhely
1061 Budapest Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston-módszer Diák program - Fiúknak 2019.08.27 15:00 - 17:00
2019.08.28 15:00 - 17:00
2019.08.29 15:00 - 17:00
Budapest
Egészségműhely
1061 Budapest Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.08.31 09:00 - 15:00
2019.09.01 09:00 - 15:00
Budapest
Egészségműhely
1061 Budapest Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • laszlo

  Luca rendkivul nyitott, magaval ragado szemelyisegevel olyan szolgaltatast nyujt, amilyet bar mindenhol elvarnek, ritkan kapok. Szakmai tudasa, gyakorlata, oktatoi kepessegei kimagasloak. Csak ajanlani tudom es fogom is ismeroseimnek. Koszonom, csak igy tovabb!

 • Péter

  LUCA egyéni órája talán kissé pörgősnek tűnhet elsőre, de ez egyértelműen a kivételes személyiségének köszönhető. Szemérmetlenül őszinte, nyitott és így az óra is természetes. Merevedési problémám már csak rajtam múlik, hiszen Luca mindent érthetően, rám figyelve átadott. Valószínűleg mind férfiak és nők imádják őt és az óráit. Köszi! (*ha ennél hosszabban áradoznék róla, azt úgysem olvasná el senki :))

 • Dávid

  Luca egy jelenség. A hungarikonjaim listájára szinte perceken belül felkerül. Profi, hiteles és nem utolsó sorban végtelenül természetes. Nem csak meghallgatott, meg is hallott. Ez ritkaság a mai világban. Remek tanár és kiváló ember. Köszönöm, hogy megismerhettem. A módszer pedig hiánypótló, biztos vagyok benne sok esetben életmentő is lehet. Sok erőt, kitartást, hogy minél több gyerekhez eljusson és remélem fel fog nőni egy Kriston generáció is, akik ezzel az előnnyel felvértezve bármire képesek lesznek.

 • Tímea

  Közvetlenségének köszönhetően gyorsan feloldódtam, nem éreztem magam feszélyezve. Őszintén, egyszerűen, érthetően magyarázott, szuper jó tanár, elképesztő lelkierővel, bátorsággal, és példamutató hozzáállással az élethez, egészségünkhöz. Köszönöm szépen, Luca.

 • György

  Minden teljesen rendben volt. Profi tréner.

 • Miklós

  Miklós A sorsom egy daganat miatt megnyirbálta férfiasságom, de annyiban kompenzált, hogy KIT trénerként véletlenül, LUCÁT adta mellém. Perceken belül (!!!) igazi intim társalgási partnerek lettünk, őszintesége, magabiztossága , humora, nyíltsága és közvetlensége egy ilyen intim témában értékmutató. Mellébeszélés nélkül világos, érthető válaszaival adja vissza jövőnkbe, a teljes gyógyulásunkba vetett hitet. Luca: köszönöm Neked.

 • Béla

  Luca nagyon közvetlen és pozitív személyiség, egyéniségének köszönhetően az óra minden perce élvezetes. Sok hasznos dolgot tanulhattam meg a saját testem működéséről, most már minden csak rajtam múlik :) Köszönöm

 • Noémi Éva

  Prevenciós célból jelentkeztem a tréningre. Luca első látásra szimpatikus volt számomra. Nagyon közvetlen, sok olyan témát tudtunk érinteni, amelyről a hétköznapokban nem könnyű beszélni. Szakszerűen, érthetően mutatta meg és tanította be a gyakorlatokat. Személyes példája ösztönző és igen tiszteletre méltó. A kapott ismeretekkel mindenképpen gazdagodtam és igyekszem azokat beépíteni a mindennapjaimba.

 • Tamás

  Kár, hogy csak most végeztem el a tréninget, mert nagyon sok hasznos dolgot tanultam, melyek segíthetnek az egészségem megőrzésében és egyes jelenlegi tüneteim megszüntetésében is. Valamilyen megérzés hatására választottam Lucát trénernek, ami szuper döntésnek bizonyult. Luca egy rendkívül vagány csaj, aki az intimitás kérdésköréről hihetetlen könnyedséggel valamint természetességgel és olykor jó humorral beszél, amely nagyon élvezhetővé teszi az órákat. Luca személyes példáját megismerve a tréning még inspirálóbb volt és már nem is tudom elképzelni az életemet Intim torna nélkül. Hálás köszönet Neked, Luca! :)

 • Attila

  Prevenció céljából végeztem el a tanfolyamot. Az intim torna gyakorlatok mellett sok hasznos ismeretet kaptunk az ide vonatkozó egészségügyi problémák lehetséges okairól, és kialakulásuk megelőzéséről is. Az elhangzott anonim esettanulmányok, valamint Luca személyes példája meggyőzött arról, hogy a gyakorlást érdemes az életem mindennapi részévé tennem.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?