Szabó Luca - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36205320375

Budapest, Katona József utca
Magyarország 1137 Budapest , Katona József utca 10/b


 

2013- ban a Férjem hatására mentem el (K)riston (I)ntim (T)ornára. Ő már a megismerkedésünk előtt gyakorolta a módszert és olyan élményekről, a saját magán tapasztalt változásokról számolt be, hogy egyre nyitottabbá és érdeklődőbbé váltam a KIT iránt. A tanfolyam közben nagyon sok olyan dologra döbbentem rá, amelyeknek addig nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget, pedig visszagondolva, ezek azok az apró momentumok, melyek alakítják, formálják és befolyásolják az egész életünket.
A tréningen szerzett élmények hatására döntöttem úgy, hogy ezt az utat fogom járni, és a saját magam által szerzett tapasztalataimat szeretném másokkal is megosztani, így 2014-ben jelentkeztem KIT Trénernek. 

Azóta tanítom a Kriston módszert, ami mára nem csupán a munkámmá, hanem a hitvallásommá is vált. 
A tüneteim megszűntek, az életminőségem pedig olyan mértékben javult, amit szeretnék Mindenkivel megosztani, akik eljönnek hozzám, hogy a Kriston módszert elsajátítsák. 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston intim torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Katona József utca
1137 Budapest Katona József utca 10/b
35 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Katona József utca
1137 Budapest Katona József utca 10/b
38 000 Ft Elérhető Jelentkezem
  • ba

    proba

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?