Szabó Luca - Kriston-módszer

Telefonszám: +36706122787

Budapest, Egészségműhely
Magyarország 1061 Budapest , Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)


Budapest, Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
Magyarország 1136 Budapest , Tátra utca 4.
Budapest, ReShape Studio
Magyarország 1138 Budapest , Népfürdő utca 3/b I.em 101 kcs: 3001

Üdvözöllek a legjobb helyen!

2012- ben végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot Kriston Andrea vezetésével, aki ott és akkor megváltoztatta az életem. Emlékszem szégyennel, félelemmel és fenntartásokkal érkeztem meg a tréningre, de azt, amit kaptam mind mentálisan, mind fizikálisan óriási változást okozott és felismerést, hogy mikre is vagyok képes a saját testemmel és tudatommal. A tréningen szerzett élmények hatására rájöttem, hogy ez AZ, amit kerestem eddig, így 2014-ben jelentkeztem trénernek.

Azóta tanítom a Kriston módszert, ami mára nem csupán a munkámmá, hanem a hitvallásommá is vált. A tüneteim megszűntek, az életminőségem pedig olyan mértékben javult, amit szeretnék MindenKI(T)vel megosztani, akik eljönnek hozzám, hogy a Kriston módszert elsajátítsák, mert a tudás hatalom!

Egyéni képzés: 2 x 3 óra 48.000 Ft

Csoportos képzés: 33.000 Ft

 

Kriston- módszer Diák program

Kriston Andrea 33 éve fejleszti egészségnevelési módszerét az olyan témakörökben is, amik az intimitásunkat, a tabu témákat érintik. Miután ezen témákról nem beszélünk, nem kellő fórumon,  nem kellő mélységgel, így a fiatalok felkészületlenül, alulművelten kezdik meg szexuális életüket, ezzel kárt okozva maguknak, és gyakorta partnerüknek is. Ennek a mentális állapotra való hatása miatt fokozhatja a kapcsolataikban átélt feszültségüket, ezzel akár a deviáns magatartásukat is.

A Kriston-módszer kisgyerekkortól időskorig nyújt programokat a tabu területét érintő egészségnevelés területén. Norvégiában már 4 éve oktatják az óvodai programját, aminek célja az alhasi szervek egészségtudatos életmóddal való óvása. Kamaszprogramjából készült 1. tantervét 1991-ben fogadta el az Oktatási Minisztérium, 2. tantervét 1995-ben hagyta jóvá az Egészségügyi Minisztérium. Nagy sikerrel oktatjuk a diák programot a legkülönbözőbb iskolákban.

A módszer külön kidolgozott kisiskolásokra és kamaszokra. Ezen során egyik fő témánk az intim szervek (emésztő-, kiválasztó-, nemi szervek) épségét szolgáló szokások kialakítása, hogy elkerülhetőek legyenek a felnőtt lakosság nagy részét érintő tünetek: aranyér, inkontinencia, székrekedés, menstruációs fájdalom, herevéna-tágulat...

Felelős magatartásunk eredménye, a felelős szexuális életre való felkészülés és annak szeretet központú, párkapcsolatot központba helyező, a személyiséget pozitív irányba fejlesztő módja. Ennek érdekében a fiatalok olyan információra tesznek szert, ami hiánypótló.

Nem feltétele, hogy egy iskolába járjanak a gyerekek. Korosztályuknak megfelelő csoportos foglalkozás, ahol bővebben beszélünk az altestünket érintő témákról preventív céllal.

3X 2-3 órás foglalkozás keretében külön lányoknak és fiúknak (14- 17 éves kor között)

Díja: 15.000 Ft/ Fő

Kérek minden kiskorú résztvevőt, hogy szülői beleegyező nyilatkozattal érkezzen, köszönöm!

 

Foglalkozási tematika iskoláknak

 

 • Vetítéssel egybekötött gyakorlati prevenciót segítő előadás 2x45 percben.  A foglalkozás során kötetlen hangvételű előadás hangzik el, vetítéssel szemléltetve a szervek anatómiáját. A fiatalok kérdezhetnek, de az előadás minden olyan kérdésre kiterjed, ami érdekelheti őket. Sok humorral tárgyaljuk ezt a komoly témát
 • A foglalkozás harmadában az alhasra kiterjedő mozgásokat tanulnak a fiatalok az emésztési folyamatok serkentésére, és a menstruációs görcsök oldására. Ebből otthon is végezhető gyakorlatokat sajátítanak el. Röviden megismerkednek a medencefenéki izmok mozgásaival, hogy később természetes legyen számukra.

Díja:  osztályközösségeknek 20.000 ft/ óra  3 óra 3x45 perc

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston-módszer Diák program - Lányoknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston-módszer Diák program - Fiúknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Rozália - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szuper élmény volt Lucával átismételni a kezdő tréning kismama verzióját! Az első szülésem után is rengeteget segített a torna, és most, a masodik terhesség során is.

 • Melinda - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Mar a kapcsolatfelvetelnel ereztem, hogy Lucanal jo lesz tanulni, mert nyitott, oszinte es baratsagos kommunikacioval indult a beszelgetesunk, egyertelmuen a megoldasokra fokuszalva, amivel rogton megnyugtatott. A trening alatt mindenrol tudtunk beszelni, nem letezik nala tabu, megkaptam a valaszokat, sok volt az 'aha' pillanat. Luca hatarozottan es gyakorlatiasan tanitott, es iranyt mutatott, hogy mire figyeljek szemely szerint. A trening soran is - az egyutterzese mellett - a megoldasokon volt a hangsuly. Koszonom Luca a biztato, fegyelmezett es pozitiv hozzaallasodat es figyelmedet, erodet. Orulok, hogy Nalad tanulhattam!

 • György - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Üdv! Luca alap tréning oktatása kiváló volt, mind emberileg és mind szakmailag, nagyon köszönöm neki a segítséget! Gyuri

 • Aliz - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Ismerős ajánlására kerestem meg Lucát, és milyen jól tettem. 32 hetes kismamakent nagyon nagy segítséget jelent, hogy tudatosan tudom fejleszteni az intim területeket. Kötelezővé tennem minden kismamának ????

 • Attila - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Lucát, mint trénert jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik szeretik a nyílt és egy szinten való kommunikációt, értékelik a szép beszédet és jó hangképzést - és persze fejlődni, gyógyulni akarnak, amiért tesznek is, s nemcsak várják, hogy egyszer majd jobb legyen. Nagyon szépen köszönöm, Luca!

 • Blanka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sok-sok hasznos információval lettem gazdagabb a tanfolyam által, számomra nem kérdés többé, hogy mennyire fontos ezzel az intim területtel foglalkoznunk. Lucánál nincsen mellébeszélés és a dolgok a nevükön vannak nevezve, pironkodás és prüdéria nélkül. Itt nincsenek félreértések, ami szerintem nagyon fontos. Közvetlen stílusa és egyéni történetei által megtanultam, hogy nem létezik olyan kínos téma, amiről ne lehetne beszélni. Ezt köszönöm neki, nagyon inspriáló volt az a pár óra, amíg tanított, és bátran ajánlom másoknak is.

 • Zsolt - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Luca nagyon ugyes trener! Konnyen / konnyeden adta at a tananyagot, ami persze nehez, hiszen nem mindennapi temakrol volt szo!

 • Anett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szuper, élvezetes tréninget kaptam Lucától. Intenzív volt és sok hasznos dolgot tanultam????

 • Ádám - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt ez a torna. Sejtettem, hogy nem lesz egyszerű megmozgatni olyan izmokat, amelyeknek nem is vagyok a mindennapi életben tudatában. Rengeteg gyakorlásra van szükségem. Luca mindent elmagyarázott és sikerült felfedeztetnie velem ezeket a nagyon rejtett izmokat. Most már rajtam múlik, hogy a gyakorlással elmulasztom a bajaimat. Mindenkinek ajánlom, aki el akarja kerülni a prosztata és egyéb urológiai problémákat. Luca pedig kitűnő trénernek bizonyult a tanulásomhoz.

 • Gábor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Ez a training egy fantasztikus utazás volt testem és férfiasságom felfedezéséhez. Azért jelentkeztem, mert nagyszerű szerető szeretnék lenni. Arra is rávilágított ez a 6 óra, hogy a csodás testiséghez és szeretkezéshez 2 ember kell. Bármit tehet az egyik de mindkét félnek bele kell tennie a maga részét.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?