Szabó Luca - Kriston-módszer

Telefonszám: +36205320375

Budapest, Egészségműhely
Magyarország 1061 Budapest , Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)


Budapest, Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
Magyarország 1136 Budapest , Tátra utca 4.

Üdvözöllek a legjobb helyen!

2012- ben végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot Kriston Andrea vezetésével, aki ott és akkor megváltoztatta az életem. Emlékszem szégyennel, félelemmel és fenntartásokkal érkeztem meg a tréningre, de azt, amit kaptam mind mentálisan, mind fizikálisan óriási változást okozott és felismerést, hogy mikre is vagyok képes a saját testemmel és tudatommal. A tréningen szerzett élmények hatására rájöttem, hogy ez AZ, amit kerestem eddig, így 2014-ben jelentkeztem trénernek.

Azóta tanítom a Kriston módszert, ami mára nem csupán a munkámmá, hanem a hitvallásommá is vált. A tüneteim megszűntek, az életminőségem pedig olyan mértékben javult, amit szeretnék MindenKI(T)vel megosztani, akik eljönnek hozzám, hogy a Kriston módszert elsajátítsák, mert a tudás hatalom!

Egyéni képzés: 2 x 3 óra 48.000 Ft

Csoportos képzés: 33.000 Ft

 

Kriston- módszer Diák program

Kriston Andrea 33 éve fejleszti egészségnevelési módszerét az olyan témakörökben is, amik az intimitásunkat, a tabu témákat érintik. Miután ezen témákról nem beszélünk, nem kellő fórumon,  nem kellő mélységgel, így a fiatalok felkészületlenül, alulművelten kezdik meg szexuális életüket, ezzel kárt okozva maguknak, és gyakorta partnerüknek is. Ennek a mentális állapotra való hatása miatt fokozhatja a kapcsolataikban átélt feszültségüket, ezzel akár a deviáns magatartásukat is.

A Kriston-módszer kisgyerekkortól időskorig nyújt programokat a tabu területét érintő egészségnevelés területén. Norvégiában már 4 éve oktatják az óvodai programját, aminek célja az alhasi szervek egészségtudatos életmóddal való óvása. Kamaszprogramjából készült 1. tantervét 1991-ben fogadta el az Oktatási Minisztérium, 2. tantervét 1995-ben hagyta jóvá az Egészségügyi Minisztérium. Nagy sikerrel oktatjuk a diák programot a legkülönbözőbb iskolákban.

A módszer külön kidolgozott kisiskolásokra és kamaszokra. Ezen során egyik fő témánk az intim szervek (emésztő-, kiválasztó-, nemi szervek) épségét szolgáló szokások kialakítása, hogy elkerülhetőek legyenek a felnőtt lakosság nagy részét érintő tünetek: aranyér, inkontinencia, székrekedés, menstruációs fájdalom, herevéna-tágulat...

Felelős magatartásunk eredménye, a felelős szexuális életre való felkészülés és annak szeretet központú, párkapcsolatot központba helyező, a személyiséget pozitív irányba fejlesztő módja. Ennek érdekében a fiatalok olyan információra tesznek szert, ami hiánypótló.

Nem feltétele, hogy egy iskolába járjanak a gyerekek. Korosztályuknak megfelelő csoportos foglalkozás, ahol bővebben beszélünk az altestünket érintő témákról preventív céllal.

3X 2-3 órás foglalkozás keretében külön lányoknak és fiúknak (14- 17 éves kor között)

Díja: 15.000 Ft/ Fő

Kérek minden kiskorú résztvevőt, hogy szülői beleegyező nyilatkozattal érkezzen, köszönöm!

 

Foglalkozási tematika iskoláknak

 

 • Vetítéssel egybekötött gyakorlati prevenciót segítő előadás 2x45 percben.  A foglalkozás során kötetlen hangvételű előadás hangzik el, vetítéssel szemléltetve a szervek anatómiáját. A fiatalok kérdezhetnek, de az előadás minden olyan kérdésre kiterjed, ami érdekelheti őket. Sok humorral tárgyaljuk ezt a komoly témát
 • A foglalkozás harmadában az alhasra kiterjedő mozgásokat tanulnak a fiatalok az emésztési folyamatok serkentésére, és a menstruációs görcsök oldására. Ebből otthon is végezhető gyakorlatokat sajátítanak el. Röviden megismerkednek a medencefenéki izmok mozgásaival, hogy később természetes legyen számukra.

Díja:  osztályközösségeknek 20.000 ft/ óra  3 óra 3x45 perc

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston-módszer Diák program - Fiúknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston-módszer Diák program - Lányoknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Szilárd - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Köszönöm. Nagyon hasznos volt. Egy apró kis aranyér miatt jelentkeztem. Olyan régóta meg volt, hogy már nevet is adtam neki. Lalinak hívtam. Néhány nap gyakorlás után Lali kisebb lett és egyre kevésbé éreztem a jelenlétét, így naponta 2x végzem a gyakorlatokat. Hamarosan teljesen elbúcsúzok Lalitól. Bár e búcsú nem lesz fájdalmas. Lányok! Köszi, hogy elvettétek tőlem Lalit:) Luca! Király vagy!

 • Péter - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon jó hangulatú órák voltak tabuk nélkül. A különböző történetekből sok mindent leszűrhetünk amit később alkalmazni tudunk a mindennapokban. Luca a gyakorlatok helyes kivitelezésére nagyon odafigyelt és a tanfolyam végén mindenki személyre szabott gyakorlatsort kapott.

 • Norbert - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Hasznosnak találtam a képzést + Luca nagyon jó fej csaj. :D

 • László - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Luca egy nagyszájú, fantasztikus nő. Segítőkész, látszik, hogy imádja amit csinál. A gyakorlatokat nem könnyű jól kivitelezni, de a tudást megkaptuk, innen már rajtunk múlik, mit kezdünk vele. Köszönöm!

 • Ákos - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  A "Kriston intim torna férfiaknak" könyv elolvasása után jelentkeztem be a tanfolyamra. Főleg a gyakorlatok, a torna miatt határoztam el, hogy részt veszek. Érdekes és hasznos ismereteket kaptam, szokatlan és meglepő érzeteket tapasztaltam meg olyan kis belső izmaimról, amelyek létezéséről tudtam, de nem gondoltam, hogy valaha akaratlagosan irányítani tudom majd őket. Jelenleg vannak gondjaim, melyek megoldásában komoly segítséget remélek a tanfolyamon megtanult gyakorlatoktól, azokat majd rendszeresen végezve. Nagy szerencsének érzem, hogy rátaláltam erre a lehetőségre, Óriási köszönet Kriston Andreának, hogy kifejlesztette ezt a módszert, és Szabó Lucának, aki a tréninget tartotta. Luca remek oktató, felkészült, és mindenkire külön is figyelmet fordított. Bátran ajánlom a tanfolyamot, illetve Lucát, mint trénert. Aki részt vesz, nem fogja csalódás érni.

 • Tibor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Luca nyitott személyiségével egy olyan oldott hangulatot tudott teremteni, ami nagyban hozzájárult a tanfolyam sikeréhez. Azt gondolom, hogy mindeki rövid idő alatt le tudta vetkőzni gátlásait és így arra tudott összpontosítani, amiért érkezett. Köszönöm!

 • Dániel - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Jól éreztem magam. Nagyon hasznos volt.

 • Emese - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Luca nagyon nyíltan és megértően magyaráz el mindent, az órák lazán és jó hangulatban telnek. Testileg és lelkileg is hasznos.

 • Nándor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Luca nem csak a tornában segített, hanem arra is rávezetett, hogy mit kell rendbe tennem az életemben. Köszi Luca!

 • Karolina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett! Mindenkinek ajánlom, aki szeretné szeretni a testét és hajlandó érte tenni.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?