Szabó Luca - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36205320375

Budapest, Egészségműhely
Magyarország 1061 Budapest , Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)


Budapest, Roxy Studio
Magyarország 1136 Budapest , Tátra utca 4.

Üdvözöllek a legjobb helyen!

2012- ben végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot Kriston Andrea vezetésével, aki ott és akkor megváltoztatta az életem. Emlékszem szégyennel, félelemmel és fenntartásokkal érkeztem meg a tréningre, de azt, amit kaptam mind mentálisan, mind fizikálisan óriási változást okozott és felismerést, hogy mikre is vagyok képes a saját testemmel és tudatommal. A tréningen szerzett élmények hatására rájöttem, hogy ez AZ, amit kerestem eddig, így 2014-ben jelentkeztem trénernek.

Azóta tanítom a Kriston módszert, ami mára nem csupán a munkámmá, hanem a hitvallásommá is vált. A tüneteim megszűntek, az életminőségem pedig olyan mértékben javult, amit szeretnék MindenKI(T)vel megosztani, akik eljönnek hozzám, hogy a Kriston módszert elsajátítsák, mert a tudás hatalom!

 

Kriston- módszer Diák program

Kriston Andrea 33 éve fejleszti egészségnevelési módszerét az olyan témakörökben is, amik az intimitásunkat, a tabu témákat érintik. Miután ezen témákról nem beszélünk, nem kellő fórumon,  nem kellő mélységgel, így a fiatalok felkészületlenül, alulművelten kezdik meg szexuális életüket, ezzel kárt okozva maguknak, és gyakorta partnerüknek is. Ennek a mentális állapotra való hatása miatt fokozhatja a kapcsolataikban átélt feszültségüket, ezzel akár a deviáns magatartásukat is.

A Kriston-módszer kisgyerekkortól időskorig nyújt programokat a tabu területét érintő egészségnevelés területén. Norvégiában már 4 éve oktatják az óvodai programját, aminek célja az alhasi szervek egészségtudatos életmóddal való óvása. Kamaszprogramjából készült 1. tantervét 1991-ben fogadta el az Oktatási Minisztérium, 2. tantervét 1995-ben hagyta jóvá az Egészségügyi Minisztérium. Nagy sikerrel oktatjuk a diák programot a legkülönbözőbb iskolákban.

A módszer külön kidolgozott kisiskolásokra és kamaszokra. Ezen során egyik fő témánk az intim szervek (emésztő-, kiválasztó-, nemi szervek) épségét szolgáló szokások kialakítása, hogy elkerülhetőek legyenek a felnőtt lakosság nagy részét érintő tünetek: aranyér, inkontinencia, székrekedés, menstruációs fájdalom, herevéna-tágulat...

Felelős magatartásunk eredménye, a felelős szexuális életre való felkészülés és annak szeretet központú, párkapcsolatot központba helyező, a személyiséget pozitív irányba fejlesztő módja. Ennek érdekében a fiatalok olyan információra tesznek szert, ami hiánypótló.

Nem feltétele, hogy egy iskolába járjanak a gyerekek. Korosztályuknak megfelelő csoportos foglalkozás, ahol bővebben beszélünk az altestünket érintő témákról preventív céllal.

3X 2-3 órás foglalkozás keretében külön lányoknak és fiúknak (14- 17 éves kor között)

Díja: 15.000 Ft/ Fő

Kérek minden kiskorú résztvevőt, hogy szülői beleegyező nyilatkozattal érkezzen, köszönöm!

 

Foglalkozási tematika iskoláknak

 

 • Vetítéssel egybekötött gyakorlati prevenciót segítő előadás 2x45 percben.  A foglalkozás során kötetlen hangvételű előadás hangzik el, vetítéssel szemléltetve a szervek anatómiáját. A fiatalok kérdezhetnek, de az előadás minden olyan kérdésre kiterjed, ami érdekelheti őket. Sok humorral tárgyaljuk ezt a komoly témát
 • A foglalkozás harmadában az alhasra kiterjedő mozgásokat tanulnak a fiatalok az emésztési folyamatok serkentésére, és a menstruációs görcsök oldására. Ebből otthon is végezhető gyakorlatokat sajátítanak el. Röviden megismerkednek a medencefenéki izmok mozgásaival, hogy később természetes legyen számukra.

Díja:  osztályközösségeknek 20.000 ft/ óra  3 óra 3x45 perc

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio
1136 Budapest Tátra utca 4.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio
1136 Budapest Tátra utca 4.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston-módszer Diák program - Lányoknak 2019.03.07 18:00 - 21:00
2019.03.14 18:00 - 21:00
2019.03.21 18:00 - 21:00
Budapest
Egészségműhely
1061 Budapest Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)
15 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.03.18 09:00 - 13:00
2019.03.19 09:00 - 13:00
2019.03.25 09:00 - 13:00
Budapest
Egészségműhely
1061 Budapest Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)
33 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.04.23 18:00 - 22:00
2019.04.25 18:00 - 22:00
2019.04.29 18:00 - 22:00
Budapest
Egészségműhely
1061 Budapest Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)
33 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.27 10:00 - 16:00
2019.04.28 10:00 - 16:00
Budapest
Egészségműhely
1061 Budapest Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)
33 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Zoltán

  Nagyon jó volt. Tetszett a szókimondó közvetlen légkör, melyben hamar feloldódtam / feloldódtunk. Mindenre kitértünk, nagyon sok plusz infót, tanácsot kaptam, mely biztos hogy hozzásegít az újabb gyerkőchöz. :) Az órán nem volt tabu, nyíltan beszélhettünk bármiről. Annak ellenére jól érthető, követhető volt az előadás, bár meg-megálltunk ide-oda belekapva a sztorikba. A történetek nagyon érdekesek, és tanulságosak voltak. Külön elismerés Neked, hogy ilyen helyzetből ilyen jól kijöttél, tisztelet érte! Motiválóan hatott rám! A gyakorlatok könnyűnek tűntek, de azért kellett, hogy magyarázz:) Nagyon köszi! A hidegfröccs a harmadik nap után meg kell hogy mondjam kellemes, úgy látszik nem csak inni jó:) Neki is állok a gyakorlatsornak, aztán irány a Gézák titka:)

 • Tamas

  Klassz volt a trèning! Laza es szorakoztato :)

 • Géza

  Szia Luca! Nagyon jó élmény volt a tréning. Őszinte, laza légkört teremtettél a csoportban a szókimondásoddal és lendületességeddel, amiben könnyű volt feloldódni. A fizikai gyakorlatok mellet a rengeteg sztori, élettörténet és személyes élményed, amit megosztottál velünk, nagyon hasznos volt, mert egyikben-másikban magamra ismertem, és a csoport többi tagját elnézve a többiek is találtak kapcsolódási pontokat a saját életükből. Most már az otthoni rendszeresen gyakoroláson és önmegfigyelésen áll, hogy eredményes legyen a tréning! Te mindent, 130%-on beleadtál, hogy sikerélménnyel távozzunk - és ez sikerült is. :)

 • Zsuzsa

  Kedves Luca! Élmény volt részt venni az óráidon. Megmutattad, hogy napi 20-30 perc gyakorlással legyőzhetem a problémáimat. innen már csak rajtam múlik, ígérem nem adom fel!

 • Zita

  Kedves Luca! Köszönöm a megértésed, diszkreciodat és végtelen őszinteségedet. Maradj mindig ilyen vidám, és szókimondó személyiség. A két nap szuper volt, és ez által újabb ajtók nyíltak ki számomra. Köszi

 • Ági

  33 hetes kismamaként vettem részt Luca óráján, így elsődleges célom a gátizom megerősítése volt, de bátran kijelenthetem, hogy ennél sokkal többet kaptam. Imádtam Luca stílusát, és elképesztően jó humorát, nem gondoltam volna, hogy "kényes" témákról ilyen könnyedén lehet beszélni. Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam tőle mind a szüléssel, mind a szoptatással kapcsolatban, amiről eddig sem az orvosomtól, sem a védőnőmtől nem hallottam, ezért külön köszönet.

 • Katalin

  Egyéni órára jelentkeztem Lucához és most a tréning után nagyon motivált vagyok. Luca humorral, dinamikusan és elhivatottsággal tanít, könnyű volt vele a kapcsolatfelvétel, az időpont-egyeztetés is. A két délelőtt végén a rendszeres gyakorláshoz személyre szabott programot kaptam és megbeszéltük, hogy a jövőben is fordulhatok hozzá, ha kérdésem lenne. A Lucával való találkozás, a gyakorlás közbeni beszélgetések megerősítettek abban, hogy a KIT-et rendkívül széleskörűen lehet alkalmazni, és hogy mennyire fontos a saját anatómiánk és a saját testünk ismerete.

 • David

  Én egy speciális problémával jelentkeztem és nagyon jól esett, hogy egyrészről erre kihegyezve kaptam meg az oktatást, másrészről pedig az első perctől kezdve oldott hangulatban folyt a kommunikáció. Ez fontos szempont lehet sokaknak. Az is tetszett, hogy nem hallottam vissza más páciensekről beazonosítható módon...csakis általánosságban. Ez nyilván növeli az ember bizalmát egy ilyen tréningen...hiszen a legtöbb itt tárgyalt diszfunkció a hétköznapok során úgymond tabu téma. Luca érthető, energikus, vidám....és nagyon vonzó személyiség. Teljesen véletlen kerültem hozzá, de tökéletesen elégedett voltam vele. Hamar felvette velem a kapcsolatot, mindig elérhető volt avagy rövidesen visszahívott. Azt hiszem -az oktatás minőségén kívül- ezek is fontos szempontok egy ilyesfatja egészség-szolgáltatásnál. üdvözlettel, dávid

 • Eszter

  Nőgyógyászati probléma miatt küldött az orvosom a tornára. Luca nagyon jól magyarázott, mindent megkaptam ahhoz, hogy itthon tovább tudjak gyakorolni, és reményeim szerint elkerülni a műtétet. Kedves és figyelmes oktató, mindenkinek ajánlom!

 • Csaba

  Pár évvel ezelőtt láttam Kriston Andinak a Ted x előadását, ami nagyon meggyőző volt számomra, már akkor elhatároztam, hogy elvégzem a tanfolyamot. Lucánál kifejezetten tetszett, hogy gyerekeket is tanít, mivel tudjuk milyen nevelést kapnak a mai fiatalok többnyire tiltó, betegséget kilátásba helyező, bűntudatot keltő, "én csak jót akarok neked" beszélgetésekben. :D Úgyhogy, köszönöm Luca és további sok sikereket.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?