Szabó Luca - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36205320375

Budapest, Katona József utca
Magyarország 1137 Budapest , Katona József utca 10/b


Budapest, Egészségműhely
Magyarország 1061 Budapest , Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)

 

Üdvözöllek a legjobb helyen!

2012- ben végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot Kriston Andrea  vezetésével, aki ott és akkor megváltoztatta az életem. Emlékszem szégyennel, félelemmel és fenntartásokkal érkeztem meg a tréningre, de azt, amit kaptam mind mentálisan, mind fizikálisan óriási változást okozott és felismerést, hogy mikre is vagyok képes a saját testemmel és tudatommal. A tréningen szerzett élmények hatására rájöttem, hogy ez AZ, amit kerestem eddig, így 2014-ben jelentkeztem trénernek. 
Azóta tanítom a Kriston módszert, ami mára nem csupán a munkámmá, hanem a hitvallásommá is vált. 
A tüneteim megszűntek, az életminőségem pedig olyan mértékben javult, amit szeretnék Mindenki(t)vel megosztani, akik eljönnek hozzám, hogy a Kriston módszert elsajátítsák, mert a tudás hatalom!

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Katona József utca
1137 Budapest Katona József utca 10/b
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Katona József utca
1137 Budapest Katona József utca 10/b
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.11.17 09:00 - 16:00
2018.11.18 09:00 - 16:00
Budapest
Egészségműhely
1061 Budapest Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)
33 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Diana

  Ez volt az egyik legjobb "befektetesem". Annyira hasznos, hogy iskolaban kellene tanitani (milyen jol jott volna gyerekszules elott / utan is! ), Luca rugalmassaga es sugarzo egyenisege pedig megf elvezetesse is tette a tanfolyamot. Csak ajanlani tudom mindenkinek! - Ja, es mar van hatasa ;-) DD

 • Gabriella

  4 hónapos kismamaként vettem részt a most hétvégi tanfolyamon. Andrea könyvét ugyan már korábban olvastam (nagyon szuper és rengeteg hasznos infó található benne :) ), nálam mégis a személyes tanfolyam lett az igazán nyerő. Elsődleges motivációm az volt, hogy megtanuljam a gátizom területének megerősítését majd a szüléshez, valamint az utána következő regenerációs időszakhoz. Ennél azonban sokkal többet kaptam. A gyakorlatokon felül számos témát érintettünk és sok-sok konkrét példán keresztül az is kiderült, hogy milyen széles is a paletta, mi mindenre is alkalmazható és mennyi embernek segített és segít kortól és nemtől függetlenül. Köszönet Andreának ezért a csodálatos módszerért! Külön köszönet Lucának! Profizmus és hitelesség egy fantasztikus személyiségbe csomagolva. Nagyon nagy tudással rendelkező oktató, mindenkivel szemben figyelmes, segítőkész és türelmes. Garantáltan mindenki megtalálja a pampuskáját az óráján. :)

 • Anita

  Két napos csoportos tréningen vettem részt, ami alapesetben nehezített pálya egy ilyen témakörben (pláne egy introvertáltnak), azonban Luca könnyed stílusa, őszintesége az első perctől kezdve átlendít a tabuérzésen és felold minden addig cipelt (és gondosan dédelgetett) „ciki”, „ufó” és „defektes vagyok” minősítést. Az elméleti anyag, az ok-okozati összefüggések feltárása kellemes és izgalmas keretet adtak a gyakorlatok elvégzésének és azok átismétlésének. A tréning végén nemcsak hasznos tudással gazdagodtam, hanem sikerült pár blokktól is megszabadulni, így magabiztosan és motiváltan távozhattam. Örülök, hogy végül Lucára esett a választásom, mert telitalálat volt számomra minden szempontból: stílus, humor, önirónia és nem utolsó sorban az előzőek köntösébe öltöztetett tudásanyag…imádtam ezt hétvégét, köszönöm!

 • Gábor

  Bő másfél héttel ezelőtt jelentkeztem be Lucánál egyéni tréningre kisebb fizikai problémák (bár tudom itt probléma helyett megoldandó feladatot kellene írnom...:) ), azaz elsősorban alhasi feszülések miatt. Magát a módszert, amit a tréning során kaptam is nagyon hasznosnak gondolom és alkalmazom azóta is nap, mint nap. A fizikai gondjaim gyakorlatilag teljesen megszűntek, de ha néha elő is jönnek, akkor a tanult technikák és életviteli tanácsok gyakorlásának hatására másnap reggelre el is tűnnek. A jó módszer nyílván önmagában még kevés lenne. Ehhez társul egy nagyon segítőkész és hiteles oktató Luca személyében. A gyakorlatokat neki köszönhetően kellő humorral ellátva, oldott hangulatban tudtam megtanulni. Nagyon tetszett, hogy a fizikai gondokat kiváltó lelki tényezőkkel is foglalkoztunk a 2 délelőtt során, így teljesen személyre szabott programot kaptam. Bátran ajánlom Lucát mindenkinek, aki szeretne tenni a saját egészségéért és egy jó hangulatú oktatás keretében szeretné elsajátítani a KIT módszert. Köszönöm még egyszer: Gábor

 • Ágnes

  Nagyon élveztem Lucával a közös munkát. Kb. 10 évvel ezelőtt már elvégeztem ezt a tanfolyamot Kriston Andreánál, huszonvalahányévesen, most pedig várandósként megerősítést, önbizalmat, elmélyülést és személyre szabott infókat kaptam. Feltöltött a két alkalom, sokat tanultam Lucától, és külön hálás voltam Luca figyelmességért és rugalmasságáért.

 • Zoltán

  Tegnap jártam Lucánál, kicsit izgultam, féltem, azt gondoltam nem merek majd őszintén beszélni a merevedési problémámról,mert nagyon szégyelltem. Luca nem nevetett ki, kedves volt, közvetlen, végighallgatott, és igazán jó, hasznos tanácsokat adott, egy tartalmas, és jó beszélgetéssel kezdtük az órát. Meg is lepődtem, hogy egy nő ilyen sokat tud,ennyire ismeri a férfi lélek működését! A tornát nagyon élveztem, sok gyakorlat kissé szokatlan, és muris volt, de nagyon hasznos: mert ma reggel már merevedéssel ébredtem! Szívből ajánlom Lucát minden férfi társamnak aki hasonló problémával küzd,és egy nagyon lelkiismeretes, igazán jó trénert keres.

 • Lili

  Nagy lelkesedéssel vágtam bele a tréningbe. Luca pedíg hihetetlen lendülettel és hozzáértésel adta át Nekem az anyagot, kisebb megszakításokkal, hiszen közben terhes lettem. De Luca ezt az "akadályt" is jól vette és segített a gyakorlatokat átgyúrni és átismételni. Félelem és panaszok helyett mára csak lelkesedés és bizakodás maradt bennem, hála Luca pozitív személyiségének. Örülni az életnek és kihozni mindenből a legjobbat! Többek között ezt is megtanultam a tréningen! Köszönöm a lehetőséget!

 • Aliz

  Szìvböl ajànlom a magàn tréninget Lucával! Szuperül magyarázta el és mutatta meg a KIT gyakorlatokat. Olyan személyiség aki könnyen teremt baràtságos légkört, egyböl jò hangulat van körülötte! Tehetsége van ahhoz, hogy átadja a mòdszert. Profin figyelembe vette a kérésemet is, így jòl tudtam profitálni abbol hogy ez 2 délután ròlam szólt! Köszönöm

 • Zsuzsa

  Lucával az órák jó hangulatban, energikusan telnek. Felszabadító az őszintesége és a szókimondása; bátorító, hogy az intim témákhoz bizalomteli légkört tud teremteni és természetesnek vesz minden testi és lelki reakciót, kérdést. Hálás vagyok a módszerért és a jó hangulatú órákért!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?