Szabó Luca - Kriston-módszer

Telefonszám: +36205320375

Budapest, Egészségműhely
Magyarország 1061 Budapest , Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)


Budapest, Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
Magyarország 1136 Budapest , Tátra utca 4.

Üdvözöllek a legjobb helyen!

2012- ben végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot Kriston Andrea vezetésével, aki ott és akkor megváltoztatta az életem. Emlékszem szégyennel, félelemmel és fenntartásokkal érkeztem meg a tréningre, de azt, amit kaptam mind mentálisan, mind fizikálisan óriási változást okozott és felismerést, hogy mikre is vagyok képes a saját testemmel és tudatommal. A tréningen szerzett élmények hatására rájöttem, hogy ez AZ, amit kerestem eddig, így 2014-ben jelentkeztem trénernek.

Azóta tanítom a Kriston módszert, ami mára nem csupán a munkámmá, hanem a hitvallásommá is vált. A tüneteim megszűntek, az életminőségem pedig olyan mértékben javult, amit szeretnék MindenKI(T)vel megosztani, akik eljönnek hozzám, hogy a Kriston módszert elsajátítsák, mert a tudás hatalom!

Egyéni képzés: 2 x 3 óra 48.000 Ft

Csoportos képzés: 33.000 Ft

 

Kriston- módszer Diák program

Kriston Andrea 33 éve fejleszti egészségnevelési módszerét az olyan témakörökben is, amik az intimitásunkat, a tabu témákat érintik. Miután ezen témákról nem beszélünk, nem kellő fórumon,  nem kellő mélységgel, így a fiatalok felkészületlenül, alulművelten kezdik meg szexuális életüket, ezzel kárt okozva maguknak, és gyakorta partnerüknek is. Ennek a mentális állapotra való hatása miatt fokozhatja a kapcsolataikban átélt feszültségüket, ezzel akár a deviáns magatartásukat is.

A Kriston-módszer kisgyerekkortól időskorig nyújt programokat a tabu területét érintő egészségnevelés területén. Norvégiában már 4 éve oktatják az óvodai programját, aminek célja az alhasi szervek egészségtudatos életmóddal való óvása. Kamaszprogramjából készült 1. tantervét 1991-ben fogadta el az Oktatási Minisztérium, 2. tantervét 1995-ben hagyta jóvá az Egészségügyi Minisztérium. Nagy sikerrel oktatjuk a diák programot a legkülönbözőbb iskolákban.

A módszer külön kidolgozott kisiskolásokra és kamaszokra. Ezen során egyik fő témánk az intim szervek (emésztő-, kiválasztó-, nemi szervek) épségét szolgáló szokások kialakítása, hogy elkerülhetőek legyenek a felnőtt lakosság nagy részét érintő tünetek: aranyér, inkontinencia, székrekedés, menstruációs fájdalom, herevéna-tágulat...

Felelős magatartásunk eredménye, a felelős szexuális életre való felkészülés és annak szeretet központú, párkapcsolatot központba helyező, a személyiséget pozitív irányba fejlesztő módja. Ennek érdekében a fiatalok olyan információra tesznek szert, ami hiánypótló.

Nem feltétele, hogy egy iskolába járjanak a gyerekek. Korosztályuknak megfelelő csoportos foglalkozás, ahol bővebben beszélünk az altestünket érintő témákról preventív céllal.

3X 2-3 órás foglalkozás keretében külön lányoknak és fiúknak (14- 17 éves kor között)

Díja: 15.000 Ft/ Fő

Kérek minden kiskorú résztvevőt, hogy szülői beleegyező nyilatkozattal érkezzen, köszönöm!

 

Foglalkozási tematika iskoláknak

 

 • Vetítéssel egybekötött gyakorlati prevenciót segítő előadás 2x45 percben.  A foglalkozás során kötetlen hangvételű előadás hangzik el, vetítéssel szemléltetve a szervek anatómiáját. A fiatalok kérdezhetnek, de az előadás minden olyan kérdésre kiterjed, ami érdekelheti őket. Sok humorral tárgyaljuk ezt a komoly témát
 • A foglalkozás harmadában az alhasra kiterjedő mozgásokat tanulnak a fiatalok az emésztési folyamatok serkentésére, és a menstruációs görcsök oldására. Ebből otthon is végezhető gyakorlatokat sajátítanak el. Röviden megismerkednek a medencefenéki izmok mozgásaival, hogy később természetes legyen számukra.

Díja:  osztályközösségeknek 20.000 ft/ óra  3 óra 3x45 perc

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston-módszer Diák program - Lányoknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston-módszer Diák program - Fiúknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Luca szuper tréner, köszönöm!

 • Szilvia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Lucával jól megértettük egymást az első pillanattól kedve, értékes tudást kaptam egy hiteles személytől, izgatottan várom h belevessem magam az itthoni tornába! Köszönöm mindenkinek, aki elérhetővé tette a módszert!

 • Zoltán - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon sok hasznosat tanultam a tréningen. Olyan problémákra is választ kaptam, amelyekre még nem voltak megfogalmazva a kérdéseim. Luca rendkívül közvetlen stílusa miatt könnyedén lehet haladni a gyakorlatokkal, rengeteg jó tanáccsal látott el. Korábbi tüneteim azóta sem jelentkeztek, minden férfinak csak ajánlani tudom mind a tréninget, mind pedig Luca segítségét a tudás megszerzéséhez! Ezúton is köszönöm neki a lehetőséget, hogy Tőle tanulhattam!

 • Diána - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Luca közvetlen, szabad stílusa nagyban hozzájárult a torna alapjainak elsajátításához. Innentől kezdve már csak rajtam a sor! :)

 • Tibor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Luca jó fej, közvetlen tréner, aki kiválóan adja át tudását. A feszültséget nagyon jól oldja, első pillanattól kezdve el tudtam lazulni. Figyelembe veszi az egyéni fáradtságküszöböt, és csak annyira terhel, hogy emlékezetes legyen a tréning, de ne menjen el az ember kedve, sőt.

 • Alex - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Lucával rendkívül könnyű megtalálni a közös hangot: laza, közvetlen, profi és egy nagyon hiteles tréner akinél tényleg lehet érezni, hogy az amit csinál és oktat hisz benne és tudja, hogy működik. Az általa elmesélt saját és mások történetei mind nagyon tanulságosak voltak, könnyen tudtam reflektálni a saját életemben tapasztaltakkal, ezzel már felismerve rosszul berögzült mintákat. Ha valamit elsőre nem értettem, kicsit más világításban, akár játékosan próbált meg rávezetni a mozdulatok és a mondanivalója lényegére - rendkívül hatékonyan. Lucával eltöltött két délután rendkívül inspiratív volt, köszönöm ezt az energia löketet!

 • István - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Luca órái remek hangulatban teltek! Motiváló személyisége miatt mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy az ő tréningjeit válassza! Egész napos munka után is felüdülés volt a tréning, és minden alkalommal energiával és rengeteg pozitív gondolattal telve jöttem el. A gyakorlatokat könnyen megértettem, de a mindennapi gyakorlás szükséges ahhoz, hogy a helyes végrehajtás rögzüljön.

 • Ferenc - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  A kétnapos tréning után igencsak feldobódva éreztem,erzem magam. Ezt a tudást, nézőpontot, információkat az alapműveltség részévé kellene tenni, mert ez amilyen egyszerű, annyira nagyszerű is..

 • Tibor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Luca nem csak kiválóan elmutogatja a gyakorlatokat, hanem részletesen el is magyarázza és sztorikkal is kiegészíti. Férfiként tartottam, hogy egy női oktató, hogy fogja átadni a különböző gyakorlatokat, viszont pozitívan csalódtam. A tréninget azért is ajánlom, mert nem csak gyakorlatokkal foglalkoztunk, hanem a lélekkel is, ami ugyan olyan fontos. Ha bármilyen félelmed is lenne a képzéssel kapcsolatban, ne legyen, hidd, el nem fogsz csalódni!!! :)

 • Orsolya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Luca fantasztikus oktató, amellett, hogy maximális szaktudással rendelkezik a Kriston Intim Tornával kapcsolatban, hitelesen, érthetően és megnyerően adja át az anyagot. Bár a torna nagyon nehéz, s maximális koncentrációt követel, már 2 alkalom után érezhető volt a változás. Nagyon fontosnak tartom, hogy a tréner értse, amit csinál, s saját tapasztalatai átadásával, érthető kommunikációval adja át tudását. Maximálisan elégedett vagyok azzal, amit kaptam, csak ajánlani tudom!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?