Szabó Luca

Telefonszám: +36706122787

Budapest, Egészségműhely
Magyarország 1061 Budapest , Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)


Budapest, Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
Magyarország 1136 Budapest , Tátra utca 4.
Budapest, ReShape Studio
Magyarország 1138 Budapest , Népfürdő utca 3/b I.em 101 kcs: 3001

Üdvözöllek a legjobb helyen!

2012- ben végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot Kriston Andrea vezetésével, aki ott és akkor megváltoztatta az életem. Emlékszem szégyennel, félelemmel és fenntartásokkal érkeztem meg a tréningre, de azt, amit kaptam mind mentálisan, mind fizikálisan óriási változást okozott és felismerést, hogy mikre is vagyok képes a saját testemmel és tudatommal. A tréningen szerzett élmények hatására rájöttem, hogy ez AZ, amit kerestem eddig, így 2014-ben jelentkeztem trénernek.

Azóta tanítom a Kriston módszert, ami mára nem csupán a munkámmá, hanem a hitvallásommá is vált. A tüneteim megszűntek, az életminőségem pedig olyan mértékben javult, amit szeretnék MindenKI(T)vel megosztani, akik eljönnek hozzám, hogy a Kriston módszert elsajátítsák, mert a tudás hatalom!

Egyéni képzés: 2 x 3 óra 48.000 Ft

Csoportos képzés: 33.000 Ft

 

Kriston- módszer Diák program

Kriston Andrea 33 éve fejleszti egészségnevelési módszerét az olyan témakörökben is, amik az intimitásunkat, a tabu témákat érintik. Miután ezen témákról nem beszélünk, nem kellő fórumon,  nem kellő mélységgel, így a fiatalok felkészületlenül, alulművelten kezdik meg szexuális életüket, ezzel kárt okozva maguknak, és gyakorta partnerüknek is. Ennek a mentális állapotra való hatása miatt fokozhatja a kapcsolataikban átélt feszültségüket, ezzel akár a deviáns magatartásukat is.

A Kriston-módszer kisgyerekkortól időskorig nyújt programokat a tabu területét érintő egészségnevelés területén. Norvégiában már 4 éve oktatják az óvodai programját, aminek célja az alhasi szervek egészségtudatos életmóddal való óvása. Kamaszprogramjából készült 1. tantervét 1991-ben fogadta el az Oktatási Minisztérium, 2. tantervét 1995-ben hagyta jóvá az Egészségügyi Minisztérium. Nagy sikerrel oktatjuk a diák programot a legkülönbözőbb iskolákban.

A módszer külön kidolgozott kisiskolásokra és kamaszokra. Ezen során egyik fő témánk az intim szervek (emésztő-, kiválasztó-, nemi szervek) épségét szolgáló szokások kialakítása, hogy elkerülhetőek legyenek a felnőtt lakosság nagy részét érintő tünetek: aranyér, inkontinencia, székrekedés, menstruációs fájdalom, herevéna-tágulat...

Felelős magatartásunk eredménye, a felelős szexuális életre való felkészülés és annak szeretet központú, párkapcsolatot központba helyező, a személyiséget pozitív irányba fejlesztő módja. Ennek érdekében a fiatalok olyan információra tesznek szert, ami hiánypótló.

Nem feltétele, hogy egy iskolába járjanak a gyerekek. Korosztályuknak megfelelő csoportos foglalkozás, ahol bővebben beszélünk az altestünket érintő témákról preventív céllal.

3X 2-3 órás foglalkozás keretében külön lányoknak és fiúknak (14- 17 éves kor között)

Díja: 15.000 Ft/ Fő

Kérek minden kiskorú résztvevőt, hogy szülői beleegyező nyilatkozattal érkezzen, köszönöm!

 

Foglalkozási tematika iskoláknak

 

 • Vetítéssel egybekötött gyakorlati prevenciót segítő előadás 2x45 percben.  A foglalkozás során kötetlen hangvételű előadás hangzik el, vetítéssel szemléltetve a szervek anatómiáját. A fiatalok kérdezhetnek, de az előadás minden olyan kérdésre kiterjed, ami érdekelheti őket. Sok humorral tárgyaljuk ezt a komoly témát
 • A foglalkozás harmadában az alhasra kiterjedő mozgásokat tanulnak a fiatalok az emésztési folyamatok serkentésére, és a menstruációs görcsök oldására. Ebből otthon is végezhető gyakorlatokat sajátítanak el. Röviden megismerkednek a medencefenéki izmok mozgásaival, hogy később természetes legyen számukra.

Díja:  osztályközösségeknek 20.000 ft/ óra  3 óra 3x45 perc

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston-módszer Diák program - Lányoknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston-módszer Diák program - Fiúknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Anikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Lucával a munka minden perce érdekes, izgalmas és szórakoztató volt egyben. Nagyon jól éreztem magam. Jó döntés volt megcsinálni!

 • Vilmos - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Luca egy remek szakember! Türelmes és a lehető legaprólékosabb magyarázattal segít a feladatok megértésében és végrehajtásában. Közvetlenségével bizalmat kelt!

 • Márk - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Elsőosztályú :)

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  2. gyermekét váró kismamaként érkeztem a tréningre, hogy a szülésre minél jobban fel tudjak készülni. Lucától rengeteg új információt kaptam a megfelelő izmok működésével kapcsolatban. Nagyon gyakorlatiasak voltak az órák, személyre szabottan azt gyakoroltuk, amire nekem szükségem volt és csak a biztos tudás birtokában haladtunk tovább. Luca személyiségéből adódóan oldott, laza hangulatot teremtett számomra az órák során, amiért külön hálás vagyok. Nagyon köszönöm ezúton is az élményt és a támogatást!

 • Ferenc - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  A módszer, és a tananyag egyszerűen zseniális. Én előzőleg tanultam anatómiát, de soha nem jutott eszembe ilyen oldalról megközelíteni a témát. A tréneremről, Szabó Lucáról szintén csak Szuperlatívuszokban tudok beszélni. Kedves, humoros, és lehengerlő a stílusa, amivel ennek a kényes témának a feldolgozását segítette. A módszert, és a tréneremet is ajánlom mindenkinek. Erre nem szabad sajnálni a pénzt. Ajándéknak is jó ötlet. Akár karácsonyra, akár más alkalmakra.

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Menstruációs görcsökkel, és vizelet visszatartási problémával érkeztem a tréningre. Luca minden kérdésemre készségesen válaszolt, és érthető módon magyarázta el mind az anatómiát, mind a gyakorlatokat. Megnyugtató az, hogy nem maradok egyedül a tornával. Kérdésekkel a későbbiekben is kereshetem, ami számomra megnyugtató, és megadja azt a személyességet, amit vártam az egyéni tréningtől. Alig várom, hogy a gyakorlással megtapasztaljam az eredményeket.

 • András Csaba - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Luca érthető magyarázatokkal, lendületes egyéni képzést tartott. Egy stresszmentes, vidám légkört teremtett, amely előmozdította a bizalommal való hozzáfordulást. Éreztem, hogy őszintén segíteni szeretne.

 • Dalma - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Átlátható, tiszta magyarázat, érdekes és hasznos információkkal látott el a trénerem. Egy hét alatt már éreztem változást, minden perce megérte!

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  "Többé már nem fogadom el azokat a dolgokat, amelyeket nem tudok megvaltoztatni. Inkább megváltoztatom a dolgokat, amelyeket nem tudok elfogadni." Köszönök mindent Luca :)

 • Rozália - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szuper élmény volt Lucával átismételni a kezdő tréning kismama verzióját! Az első szülésem után is rengeteget segített a torna, és most, a masodik terhesség során is.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?