Szabó Luca - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36205320375

Budapest, Katona József utca
Magyarország 1137 Budapest , Katona József utca 10/b


Budapest, Egészségműhely
Magyarország 1061 Budapest , Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)

 

Üdvözöllek a legjobb helyen!

2012- ben végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot Kriston Andrea  vezetésével, aki ott és akkor megváltoztatta az életem. Emlékszem szégyennel, félelemmel és fenntartásokkal érkeztem meg a tréningre, de azt, amit kaptam mind mentálisan, mind fizikálisan óriási változást okozott és felismerést, hogy mikre is vagyok képes a saját testemmel és tudatommal. A tréningen szerzett élmények hatására rájöttem, hogy ez AZ, amit kerestem eddig, így 2014-ben jelentkeztem trénernek. 
Azóta tanítom a Kriston módszert, ami mára nem csupán a munkámmá, hanem a hitvallásommá is vált. 
A tüneteim megszűntek, az életminőségem pedig olyan mértékben javult, amit szeretnék Mindenki(t)vel megosztani, akik eljönnek hozzám, hogy a Kriston módszert elsajátítsák, mert a tudás hatalom!

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Katona József utca
1137 Budapest Katona József utca 10/b
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Katona József utca
1137 Budapest Katona József utca 10/b
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.01.19 09:00 - 16:00
2019.01.20 09:00 - 16:00
Budapest
Egészségműhely
1061 Budapest Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)
33 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Tibor

  Nagyon tetszett a tanfolyam, több olyan izmot fedeztem fel aminek a létezéséről sem tudtam :) Luca vicces közvetlen stílusa sokat segített, hogy tabutémának számító dolgokról is könnyebben tudjak beszélni. Bizakodó vagyok az otthoni gyakorlatok eredményességében.

 • Judit

  7 hónapos kismamaként, barátnőm ajánlására érkeztem Lucához a tréningre. Pontosan azt kaptam, amire vártam és nagyon bizakodóan tekintek a jövőre. Luca formabontó, önmagában is tabudöntögető személyisége, története és stílusa abszolút oldott hangulatot biztosít az amúgy kissé kényes témák feltérképezéséhez.

 • Dorottya

  Nagyon jó hangulatban teltek az órák, a tabunak számító területekről egyre bátrabban mertünk mi is beszélni, gondolkodni. Az itthoni gyakorlás során érzem, hogy egyre tudatosabb vagyok. Már néhány nap után feltűnő a torna jótékony hatása.

 • Viktoria

  Nagyon tetszett a trening, mind tananyag, mind az eloadasmod tekinteteben. Ertheto, emesztheto volt az "oktatas" es Luca igazan turelmes volt, mindig szivesen elcsacsogott velem a kerdeseim kapcsan.

 • Katalin

  Luca jól felépítve és pontosan megtanított arra amit éreznem kell és mozgatnom. Közvetlen és barátságos, az intim téma ellenére semmilyen feszengést nem éltem át. A saját története igen meggyőző, erőt ad nekem is, hogy kitartással végezzem a feladatokat a sikeres eredményért. Köszönöm!

 • Benedek

  Luca egy nagyon profi és közvetlen tréner, akivel igazán könnyen ment a gyakorlatok megtanulása. Amellett, hogy elsajátítottam az intimtornát, egy csomó új ismerettel gazdagodtam a saját testemről és a szexualitástól. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • Dóra

  Nagyon sokat tanultam a két napos tanfolyam alatt a saját testemről, testtudatról. Luca laza stílusa nagyon élvezetessé tette a témákat, rengeteg mindent vittem haza ez alatt a rövid idő alatt is. Sokkal többet kaptam, mint amit előzetesen vártam, csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

 • Sarolta

  Imadtam a tanfolyamot. Luca lendületes, szabad szaju stílusa remekul segít ellazulni. Az elso percrol kezdve azt éreztem hogy fejlodom, es azota is visszhangzanak a szavai a fulemben. Egeszen új eletszemleletet kaptam Tole, mindenkinek csak ajanlani tudom. Mind a gyakorlati, mind az elméleti részével teljesen elégedett vagyok. Szórakoztató, vagany gadzsi vagy, csak igy tovabb Luca

 • Zsófia

  Egy mondatban mindaz, mely a 2 nap alatt történt: úgy érzem, ez jóval több volt annál, mint amire számítottam, és mindemellé egy olyan gondolkodásmódot kaptam, mellyel új irányt kap az életem. Luca fantasztikus nő, a tanfolyam pedig tényleg egy igazi útravaló csomag. Az oktatás kifejezetten élvezetes volt: Luca könnyedén átadta nekünk az anyagot, és még ha elsőre nem is sikerült felfogni az összetettebb tornagyakorlatokat, a tréning ideje alatt szóban mindig végigkövetett minket, odafigyelve, mit hogyan csinálunk és segítve a helyes berögződést. A mesélt történetek nemcsak női-, hanem férfi-szereplői oldalról is érdekesek voltak, azaz fontos az is, hogy a férfiak hogyan élhetnek meg bizonyos szituációkat, mert ugye minden mindennel összefüggésben van, és ha mi agyban rendben vagyunk, a testünk is rendben lesz ezáltal, a környezetünkben élőkre pedig mi is jó hatással leszünk :) Köszönöm ezt a lehetőséget, hogy mindezt a felbecsülhetetlen és az életben ki nem mondott, sokszor tabunak számító témákat ilyen könnyedén megkaptam, tényleg ajánlom mindenkinek, aki kicsit is szeretne jobban élni! :)

 • Zsófia

  Imádtam az órákat, mert nagyon sok új dolgot tanulhattam a saját testemről és Luca stílusa nagyon szórakoztató volt! :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?