Szabó Luca

Telefonszám: +36706122787

Budapest, Egészségműhely
Magyarország 1061 Budapest , Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)


Budapest, Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
Magyarország 1136 Budapest , Tátra utca 4.
Budapest, ReShape Studio
Magyarország 1138 Budapest , Népfürdő utca 3/b I.em 101 kcs: 3001

Üdvözöllek a legjobb helyen!

2012- ben végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot Kriston Andrea vezetésével, aki ott és akkor megváltoztatta az életem. Emlékszem szégyennel, félelemmel és fenntartásokkal érkeztem meg a tréningre, de azt, amit kaptam mind mentálisan, mind fizikálisan óriási változást okozott és felismerést, hogy mikre is vagyok képes a saját testemmel és tudatommal. A tréningen szerzett élmények hatására rájöttem, hogy ez AZ, amit kerestem eddig, így 2014-ben jelentkeztem trénernek.

Azóta tanítom a Kriston módszert, ami mára nem csupán a munkámmá, hanem a hitvallásommá is vált. A tüneteim megszűntek, az életminőségem pedig olyan mértékben javult, amit szeretnék MindenKI(T)vel megosztani, akik eljönnek hozzám, hogy a Kriston módszert elsajátítsák, mert a tudás hatalom!

Egyéni képzés: 2 x 3 óra 48.000 Ft

Csoportos képzés: 33.000 Ft

 

Kriston- módszer Diák program

Kriston Andrea 33 éve fejleszti egészségnevelési módszerét az olyan témakörökben is, amik az intimitásunkat, a tabu témákat érintik. Miután ezen témákról nem beszélünk, nem kellő fórumon,  nem kellő mélységgel, így a fiatalok felkészületlenül, alulművelten kezdik meg szexuális életüket, ezzel kárt okozva maguknak, és gyakorta partnerüknek is. Ennek a mentális állapotra való hatása miatt fokozhatja a kapcsolataikban átélt feszültségüket, ezzel akár a deviáns magatartásukat is.

A Kriston-módszer kisgyerekkortól időskorig nyújt programokat a tabu területét érintő egészségnevelés területén. Norvégiában már 4 éve oktatják az óvodai programját, aminek célja az alhasi szervek egészségtudatos életmóddal való óvása. Kamaszprogramjából készült 1. tantervét 1991-ben fogadta el az Oktatási Minisztérium, 2. tantervét 1995-ben hagyta jóvá az Egészségügyi Minisztérium. Nagy sikerrel oktatjuk a diák programot a legkülönbözőbb iskolákban.

A módszer külön kidolgozott kisiskolásokra és kamaszokra. Ezen során egyik fő témánk az intim szervek (emésztő-, kiválasztó-, nemi szervek) épségét szolgáló szokások kialakítása, hogy elkerülhetőek legyenek a felnőtt lakosság nagy részét érintő tünetek: aranyér, inkontinencia, székrekedés, menstruációs fájdalom, herevéna-tágulat...

Felelős magatartásunk eredménye, a felelős szexuális életre való felkészülés és annak szeretet központú, párkapcsolatot központba helyező, a személyiséget pozitív irányba fejlesztő módja. Ennek érdekében a fiatalok olyan információra tesznek szert, ami hiánypótló.

Nem feltétele, hogy egy iskolába járjanak a gyerekek. Korosztályuknak megfelelő csoportos foglalkozás, ahol bővebben beszélünk az altestünket érintő témákról preventív céllal.

3X 2-3 órás foglalkozás keretében külön lányoknak és fiúknak (14- 17 éves kor között)

Díja: 15.000 Ft/ Fő

Kérek minden kiskorú résztvevőt, hogy szülői beleegyező nyilatkozattal érkezzen, köszönöm!

 

Foglalkozási tematika iskoláknak

 

 • Vetítéssel egybekötött gyakorlati prevenciót segítő előadás 2x45 percben.  A foglalkozás során kötetlen hangvételű előadás hangzik el, vetítéssel szemléltetve a szervek anatómiáját. A fiatalok kérdezhetnek, de az előadás minden olyan kérdésre kiterjed, ami érdekelheti őket. Sok humorral tárgyaljuk ezt a komoly témát
 • A foglalkozás harmadában az alhasra kiterjedő mozgásokat tanulnak a fiatalok az emésztési folyamatok serkentésére, és a menstruációs görcsök oldására. Ebből otthon is végezhető gyakorlatokat sajátítanak el. Röviden megismerkednek a medencefenéki izmok mozgásaival, hogy később természetes legyen számukra.

Díja:  osztályközösségeknek 20.000 ft/ óra  3 óra 3x45 perc

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston-módszer Diák program Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
0 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Mónika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Olyan trénert kerestem, aki a lakóhelyemhez közel található. Véletlenül bukkantam Lucára. Már pedig tudjuk, hogy véletlenek nincsenek! Hihetetlen jó hangulatú órán vehettem részt. Luca magával ragadó, laza, könnyed stílusban mesélt, magyarázott. Mindenkinek ajánlom az óráját lányoknak, nőknek, fiúknak és férfiaknak is egyaránt! Bárcsak hamarabb megtaláltam volna!

 • ANIKÓ - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Gyerekkoromban fuvolázni tanultam, ahol fontos szerepe volt a hangképzésnek, amihez a belső hasizmokat kellett úgymond tartani, és a levegőt lassan préselni.. A tanfolyamon újra megtapasztaltam, milyen érezni a belső mély hasizmokat. Ülőmunka mellett már évek óta éreztem, hogy a testem követeli ezt a fajta törődést, és regenerálást, amit a tornagyakorlatokkal megkaphatok. Nagy vágyam, hogy a folyamatos gyakorlás segíthet majd ahhoz, hogy kisbabánk lehessen. Köszönöm Lucának, hogy bemutatta nekem az alapokat.

 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyam során igazán felszabadult lehettem, sok új dolgot megtudtam magamról, nagyon jól éreztem magam! Luca egyszerre laza és hozzáértő, minden helyén volt, amit mondott, imádtam a személyiségét. Nagyon örülök, hogy megismerhettem!

 • Marianna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Luca fantasztikus tréner! Olyan ember aki mellett maximálisan biztonságban érztem magam.Amikor telefonon beszéltünk már tudtam,hogy megérkeztem. Nyílt,őszinte,határozott és kedves. Azt a támogátás amit kaptam Tőle sosem felejtem el. Köszönöm Luca és köszönöm Andinak,hogy megalkotta ezt a programot ,????

 • Zoltán - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Luca stílusa magával ragadó. Olyan légkört tudott teremteni, amiben egyáltalán nem éreztem magam kínosan, sőt meglehetősen komfortosan tudtam jelen lenni, pedig azért a téma elég intim. Nem mondom hogy könnyű azokat az izmokat megmozgatni, melyekről eddig nem is tudtam hogy vannak, de a második alkalomra már jobban ment. A várható előnyöket figyelembe véve remélem ez lesz életem egyik legjobb befektetése, melyet egy oltár emelésével fogok megkoronázni a trénerem és a "teremtő asszony" tiszteletére :) Köszönöm Luca !

 • Lilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szabó Luca trénert nyitott, közvetlen személyiségként ismertem meg. A tananyagot professzionálisan, érthetően adta át nekem, személyre szabta az igényeimnek megfelelően (19. hetes várandós vagyok). Kérdéseimet bátran feltehettem neki. Nagyon jó élmény volt a tréning elsajátítása.

 • Anikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Lucával a munka minden perce érdekes, izgalmas és szórakoztató volt egyben. Nagyon jól éreztem magam. Jó döntés volt megcsinálni!

 • Vilmos - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Luca egy remek szakember! Türelmes és a lehető legaprólékosabb magyarázattal segít a feladatok megértésében és végrehajtásában. Közvetlenségével bizalmat kelt!

 • Márk - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Elsőosztályú :)

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  2. gyermekét váró kismamaként érkeztem a tréningre, hogy a szülésre minél jobban fel tudjak készülni. Lucától rengeteg új információt kaptam a megfelelő izmok működésével kapcsolatban. Nagyon gyakorlatiasak voltak az órák, személyre szabottan azt gyakoroltuk, amire nekem szükségem volt és csak a biztos tudás birtokában haladtunk tovább. Luca személyiségéből adódóan oldott, laza hangulatot teremtett számomra az órák során, amiért külön hálás vagyok. Nagyon köszönöm ezúton is az élményt és a támogatást!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?