Szabó Luca - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36205320375

Budapest, Egészségműhely
Magyarország 1061 Budapest , Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)


Budapest, Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
Magyarország 1136 Budapest , Tátra utca 4.

Üdvözöllek a legjobb helyen!

2012- ben végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot Kriston Andrea vezetésével, aki ott és akkor megváltoztatta az életem. Emlékszem szégyennel, félelemmel és fenntartásokkal érkeztem meg a tréningre, de azt, amit kaptam mind mentálisan, mind fizikálisan óriási változást okozott és felismerést, hogy mikre is vagyok képes a saját testemmel és tudatommal. A tréningen szerzett élmények hatására rájöttem, hogy ez AZ, amit kerestem eddig, így 2014-ben jelentkeztem trénernek.

Azóta tanítom a Kriston módszert, ami mára nem csupán a munkámmá, hanem a hitvallásommá is vált. A tüneteim megszűntek, az életminőségem pedig olyan mértékben javult, amit szeretnék MindenKI(T)vel megosztani, akik eljönnek hozzám, hogy a Kriston módszert elsajátítsák, mert a tudás hatalom!

Egyéni képzés: 2 x 2,5 óra 40.000 Ft

Csoportos képzés: 33.000 Ft

 

Kriston- módszer Diák program

Kriston Andrea 33 éve fejleszti egészségnevelési módszerét az olyan témakörökben is, amik az intimitásunkat, a tabu témákat érintik. Miután ezen témákról nem beszélünk, nem kellő fórumon,  nem kellő mélységgel, így a fiatalok felkészületlenül, alulművelten kezdik meg szexuális életüket, ezzel kárt okozva maguknak, és gyakorta partnerüknek is. Ennek a mentális állapotra való hatása miatt fokozhatja a kapcsolataikban átélt feszültségüket, ezzel akár a deviáns magatartásukat is.

A Kriston-módszer kisgyerekkortól időskorig nyújt programokat a tabu területét érintő egészségnevelés területén. Norvégiában már 4 éve oktatják az óvodai programját, aminek célja az alhasi szervek egészségtudatos életmóddal való óvása. Kamaszprogramjából készült 1. tantervét 1991-ben fogadta el az Oktatási Minisztérium, 2. tantervét 1995-ben hagyta jóvá az Egészségügyi Minisztérium. Nagy sikerrel oktatjuk a diák programot a legkülönbözőbb iskolákban.

A módszer külön kidolgozott kisiskolásokra és kamaszokra. Ezen során egyik fő témánk az intim szervek (emésztő-, kiválasztó-, nemi szervek) épségét szolgáló szokások kialakítása, hogy elkerülhetőek legyenek a felnőtt lakosság nagy részét érintő tünetek: aranyér, inkontinencia, székrekedés, menstruációs fájdalom, herevéna-tágulat...

Felelős magatartásunk eredménye, a felelős szexuális életre való felkészülés és annak szeretet központú, párkapcsolatot központba helyező, a személyiséget pozitív irányba fejlesztő módja. Ennek érdekében a fiatalok olyan információra tesznek szert, ami hiánypótló.

Nem feltétele, hogy egy iskolába járjanak a gyerekek. Korosztályuknak megfelelő csoportos foglalkozás, ahol bővebben beszélünk az altestünket érintő témákról preventív céllal.

3X 2-3 órás foglalkozás keretében külön lányoknak és fiúknak (14- 17 éves kor között)

Díja: 15.000 Ft/ Fő

Kérek minden kiskorú résztvevőt, hogy szülői beleegyező nyilatkozattal érkezzen, köszönöm!

 

Foglalkozási tematika iskoláknak

 

 • Vetítéssel egybekötött gyakorlati prevenciót segítő előadás 2x45 percben.  A foglalkozás során kötetlen hangvételű előadás hangzik el, vetítéssel szemléltetve a szervek anatómiáját. A fiatalok kérdezhetnek, de az előadás minden olyan kérdésre kiterjed, ami érdekelheti őket. Sok humorral tárgyaljuk ezt a komoly témát
 • A foglalkozás harmadában az alhasra kiterjedő mozgásokat tanulnak a fiatalok az emésztési folyamatok serkentésére, és a menstruációs görcsök oldására. Ebből otthon is végezhető gyakorlatokat sajátítanak el. Röviden megismerkednek a medencefenéki izmok mozgásaival, hogy később természetes legyen számukra.

Díja:  osztályközösségeknek 20.000 ft/ óra  3 óra 3x45 perc

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest Tátra utca 4.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Miklós

  Miklós A sorsom egy daganat miatt megnyirbálta férfiasságom, de annyiban kompenzált, hogy KIT trénerként véletlenül, LUCÁT adta mellém. Perceken belül (!!!) igazi intim társalgási partnerek lettünk, őszintesége, magabiztossága , humora, nyíltsága és közvetlensége egy ilyen intim témában értékmutató. Mellébeszélés nélkül világos, érthető válaszaival adja vissza jövőnkbe, a teljes gyógyulásunkba vetett hitet. Luca: köszönöm Neked.

 • Béla

  Luca nagyon közvetlen és pozitív személyiség, egyéniségének köszönhetően az óra minden perce élvezetes. Sok hasznos dolgot tanulhattam meg a saját testem működéséről, most már minden csak rajtam múlik :) Köszönöm

 • Noémi Éva

  Prevenciós célból jelentkeztem a tréningre. Luca első látásra szimpatikus volt számomra. Nagyon közvetlen, sok olyan témát tudtunk érinteni, amelyről a hétköznapokban nem könnyű beszélni. Szakszerűen, érthetően mutatta meg és tanította be a gyakorlatokat. Személyes példája ösztönző és igen tiszteletre méltó. A kapott ismeretekkel mindenképpen gazdagodtam és igyekszem azokat beépíteni a mindennapjaimba.

 • Tamás

  Kár, hogy csak most végeztem el a tréninget, mert nagyon sok hasznos dolgot tanultam, melyek segíthetnek az egészségem megőrzésében és egyes jelenlegi tüneteim megszüntetésében is. Valamilyen megérzés hatására választottam Lucát trénernek, ami szuper döntésnek bizonyult. Luca egy rendkívül vagány csaj, aki az intimitás kérdésköréről hihetetlen könnyedséggel valamint természetességgel és olykor jó humorral beszél, amely nagyon élvezhetővé teszi az órákat. Luca személyes példáját megismerve a tréning még inspirálóbb volt és már nem is tudom elképzelni az életemet Intim torna nélkül. Hálás köszönet Neked, Luca! :)

 • Attila

  Prevenció céljából végeztem el a tanfolyamot. Az intim torna gyakorlatok mellett sok hasznos ismeretet kaptunk az ide vonatkozó egészségügyi problémák lehetséges okairól, és kialakulásuk megelőzéséről is. Az elhangzott anonim esettanulmányok, valamint Luca személyes példája meggyőzött arról, hogy a gyakorlást érdemes az életem mindennapi részévé tennem.

 • Ákos

  Nagyon szimpatikus, közvetlen és segítő kész és szuperül tart órát! Zavarban egyszer se éreztem magam a csoportos óráin, mindent helyén kezelt remek humorérzékkel, szakmai-és magán tapasztalataival! Csak pozitívat tudok írni és rengeteget tanultam mind a tornárol, magamról és úgy érzem a jó irányba terelt vele! Nagyon köszönöm!!

 • Zsolt

  Luca pont olyan tréninget tartott amire számítottam a többiek értékelése és egy pár perces telefon után (igazából még jobbat is). Laza volt, olyan légkört teremtett, amiben nem éreztem feszültnek magam. Egész napos munka után is felüdülés volt a tréning, és minden alkalommal energiával és rengeteg pozitív gondolattal telve jöttem el. Valószínűleg már az első alkalom végére éreztem és most már tudom is, hogy egy Gézával is folytatni fogom ezt a folyamatot, amit most vele elkezdtünk. Leköti a figyelmet, rengeteg gondolatot szeretne megosztani velünk, és ezt bármeddig el lehetne hallgatni (igaz néha egyszerre többet is :)) Luca, nagyon köszönöm a tréninget!

 • Balázs

  Nagyon laza, belevaló, energikus csaj. Én a három alkalmas tréningen voltam nála 18:00-22:00-ig, minden alkalommal munka után. Engem nagyon leszív a munka nap mint nap, és kicsit féltem, hogy majd nem fogok tudni figyelni, de már az első alkalom után bebizonyosodott, hogy ezek a félelmek alaptalanok voltak. Annyira lelkesen és figyelmet lekötően beszél, hogy a nap fáradalmainak ellenére tudod követni az történéseket. Amin leginkább meglepődtem, hogy ez annak ellenére így van, hogy sokszor több mindenbe is belekezd egyszerre. :)

 • Rita

  Érdekes, informatív foglalkozásokon vettem részt Lucánál. Szókimondó stílusa szerintem a legmegfelelőbb a kényes témák körüljárásához.

 • Sándor

  Nagyon sok kérdés és talànyvolt bennem, és tartottam az egész dologtòl, de ahogyan Lucával találkoztam, egyből minden elszállt. Megvolt a közös hang és a bizalom..csak ajánlani tudom.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?