Vidács Tímea

Telefonszám: 304162679

Kiskunfélegyháza, Kiskunfélegyháza
Magyarország 6100 Kiskunfélegyháza , Bajcsy utca 5.


Kiskunmajsa, Kiskunmajsa
Magyarország 6120 Kiskunmajsa , Kálvária u.6.

Vidács Tímeának hívnak. Egészségügyi főiskolát végeztem Szegeden 2002-ben.

A diploma megszerzése után egy idősek otthonában helyezkedtem el mentálhigiénés

munkatársként.

2008 óta védőnőként dolgozom szülővárosomban Kiskunfélegyházán.

Két gyermek édesanyja, nő, feleség vagyok. Második gyermekem születése után végeztem el

a Kriston intim torna trénerképzést, ami megváltoztatta életemet, látásmódomat.                

2014-ben sikeres vizsgát tettem, azóta tanítom nőknek és férfiaknak a módszert.

 Munkám során nagyon sok emberrel találkozom, hálás feladat kísérni őket a különböző

életszakaszokban –a születéstől egészen az öregkorig. A tréningek során, a torna tanítása

közben én is  mindig tanulok  a jelenlévőktől.

Fontosnak tartom, hogy minél többen elsajátítsák, megtanulják a módszert, ezért előadásokat

tartok, egészségmegőrző rendezvények szervezésében is részt veszek

Pl :Születés hete- A Kriston intim torna lehetőségei a szülés előtti és utáni időszakban

Baba-mama klub -A Kriston intim torna bemutatása

Egészségnap- Kriston intim torna tanácsadás

Férfias az egészség-a prosztata védelméért- A férfi intim tornáról.

Szeretettel várlak a tanfolyamon!

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Kiskunfélegyháza
Kiskunfélegyháza
6100 Kiskunfélegyháza Bajcsy utca 5.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Kiskunfélegyháza
Kiskunfélegyháza
6100 Kiskunfélegyháza Bajcsy utca 5.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.05.15 09:00 - 15:00
2021.05.16 09:00 - 15:00
Kiskunfélegyháza
Kiskunfélegyháza
6100 Kiskunfélegyháza Bajcsy utca 5.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2021.05.22 09:00 - 15:00
2021.05.29 09:00 - 15:00
Kiskunfélegyháza
Kiskunfélegyháza
6100 Kiskunfélegyháza Bajcsy utca 5.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Csaba - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Hasznos tapasztalatokkal bővültem, sok érdekes történetet hallottam. Szorgalmasan végzem a gyakorlatokat és várom a változást. Köszönöm szépen!

 • Tünde - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Timi ! Nagyon köszönöm hogy részt vehettem a tréningen! Leginkább az elméleti rész tetszett ! A sok-sok hasonlat például a macskás nő .....és sorolhatnám! Olyan természetességgel beszéltél a tabukról mint egy pszihológus :) Következő tréningre benevezem lányomat is persze csak ha Ő is szeretné .Azt gondolom hogy ezt a sok információt minél fiatalabb korban tudja valaki annál hamarabb tudja felismerni teste jelzéseit és ez fontos útravaló lehet :) A gyakorlatsort szorgalmasan gyakorolom :) Köszönöm a türelmedet természetességedet s örülök hogy megismertelek !

 • Klaudia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt a tréning, a további képzések is érdekelnek. Tetszik a bennünk lévő ősnőt támogató hozzáállás, 24 éves vagyok, úgy érzem, van mit tanulnom erről. Minden korosztály megtalálja a képzésben a kérdéseit-válaszokat.

 • Tibor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Ezúton is szeretném megköszönni Tímeának a képzést. Kis csoportban, nyugodt, barátságos, azt is mondhatom, hogy családias hangulatban telt el a képzés két napja. Ezalatt sokat beszélgettünk, történeteket hallgattunk és megtanultuk a torna gyakorlatait. A képzés végeztével megkaptuk saját gyakorlatsorunkat mellyel már otthon tudjuk tovább alkalmazni a tanultakat. Ha valaki kérdezné megérte-e, határozottan állítanám, hogy igen. Még egyszer köszönöm! :)

 • Tamás - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Biztonságos légkörben megismertük az alap gyakorlatokat, ezzel együtt kicsit jobban saját magunkat is, volt pár "aha" élmény is. A fejlődés/változás néha nehéz és kellemetlen, de talán maguk a gyakorlatok könnyebbek, mint saját magunkban megtalálni a gátló tényezőket. Tímea kedves és segítőkész volt, a saját ritmusunkban tudtunk haladni. Kis hiányérzetem volt, hogy vége a foglalkozásnak- de remélem, hogy lesz lehetőség még a közös munkára. Most azt érzem, hogy hosszú út áll előttem és kíváncsi vagyok, hogy hova érkezek majd meg. Jó lenne, ha nagyobb közösség alakulna ki- egy egymást segítő/önfejlesztő műhely- úgy érzem, hogy sokunknak szüksége lenne erre. Változnunk kell, le kellene vetkőznünk a prüdériát- társadalmi szinten és szembenézni a saját valónkkal, a valós igényeinkkel. Az a benyomásom, hogy kompenzálás amit látunk magunk körül: a karrier, pénz, értéktárgyak halmozása, a social mediában való létezés. Ez egy inga kilengése, ami az életünk során megszerzett tapasztalatok miatti hiányok, sérülések, eltorzulások következménye. Ha ezt az ingát középen tudnánk tartani és kiegyensúlyozottá tudnánk válni- ha csak nemet tudnánk mondani a számunkra kellemetlen dolgokra (nem a régi megszokott/káros mintákhoz ragaszkodni), akkor új dimenziók nyílnának meg előttünk. Úgy gondolom, hogy a fókuszunk véges és ha olyan dolgokra fordítjuk ami nekünk nem jó, akkor attól vesszük el a figyelmünket ami segítene a kiteljesedésben. Megdöbbentő- de megnyugtató, hogy két nap intenzív gyakorlás mennyi új kaput nyit ki- jó eljátszani a gondolattal, hogy a gyógyuláshoz és aztán a kiteljesedéshez vezető út megtalálásához mennyi eszköz áll a rendelkezésünkre. Örülök, hogy jelentkeztem, köszönöm szépen a segítséget! :)

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örültem, hogy bekerülhettem az Efi programon keresztül a Kriston tornába. Régóta foglalkoztatott a dolog, azonban nem tudtam még összegyűjteni a tafolyam árát. Engem megdöbbentett, amikor 2 gyermek után újra a régi tornámhoz vissza akartam térni, és nem tudtam alhasi fájdalmak miatt. Így felhagytam ezzel és könnyebb mozgást választottam. Mint a tanfolyamon is kiderült fontos volt nekem, hogy részt vegyek. Pont olyan dolgok derültek ki, amelyekre nem is gondoltam és még nem is érzékeltem. Azonban ezek később biztosan nagyobb bajt okoztak volna. Nagyon hasznosnak találtam a képi megjelenítéseket, így könnyebb volt megtalálni az izmokat és a biztatás hatására...amit 'érzékelünk erősíteni is tudunk' szerintem már a 3 nap alatt sikerült erősödnie bizonyos izmoknak. Folytatni fogom napi szinten, hiszen nagyon kíváncsi vagyok a 10 hét utáni eredményeimre. Mint említettem már rögtön éreztem hatását, pont a tanfolyam után jógára mentem és teljesen másképp tartottam magam a gáti területen. A történetek szerintem sokmindent felfedtek, ráébresztettek, hogy milyen régi dolgokat raktározok magamban, miket érdemes elengedni és hogyan :) Én nagyon hálás vagyok ezért a módszerért! Köszönöm, hogy van!!! :)

 • Szilvia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon vártam már a tréninget és nagyon nagy reményeket fűztem hozzá. A reményeim a tréning után valósággá váltak és úgy gondolom, hogy a 3 nap alatt megtanult és elsajátított gyakorlatokat alkalmazni tudom és fogom is életem hátralévő részében. Nagyon köszönöm Vidács Timea tréner profi oktatását és tanítását, melyet a 3 nap alatt végig alkalmazott. Kedvessége, intimitása, érzékenysége és tudása a témához hatalmas ösztönző erőt ad ahhoz, hogy képes legyek változtatni életminőségemen a tréningen elsajátított és megtapasztalt gyakorlatok segítségével. Ezen kívül mentálisan és pszichikailag is kaptam egy olyan feltöltődést, mely még nagyobb erőt ad ahhoz, hogy otthon is folytassam mind azt, amit kaptam. Az gondolom, hogy egy új élet kezdődik számomra, melyért nem lehetek elég hálás. Köszönöm!!!

 • Orsolya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Timi kiegyensúlyozottsága, nyugalma nagyon sokat adott a gyakorlatok megértéséhez és begyakorlásához. Nagyon kellemes, jó hangulatú foglalkozások voltak, új felfedezésekkel és sok AHA élménnyel. Köszönöm, hogy támogatott utamon.

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tréning, jól éreztem magam az intim problémák megoldásán túl lelki tréning is volt. Nagyon hasznosnak tartom hogy foglalkoztunk azokkal a szokásokkal is, amiket kerülünk kell, ahhoz hogy a probléma fokozódjon. Szerintem ezeket az ismereteket az általános iskolákban oktatni kellene.

 • Csilla

  Nagyon jó hangulatú volt a tanfolyam, a torna mellett sokat beszélgettünk. Ez is nagyon fontos része a programnak. Hasznos tanácsokat kaptunk a sportolással kapcsolatban is. Gyorsan elrepült az idő, jól éreztük magunkat.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?