Zsiros Andrea

Telefonszám: 06703734626

Szolnok, Aba Novák Agóra
Magyarország 5000 Szolnok , Hild tér 1.


Velence, Jóga Stúdió és Egészségközpont
Magyarország 2481 Velence , Hársfa u.
Székesfehérvár, YourBody Power Plate Alakformáló Stúdió
Magyarország 8000 Székesfehérvár , Palotai út 25.

Kedves Érdeklődő!

Mindenek előtt anya vagyok. Két növekvő, aktív fiúcska édesanyja.

Emellett KIT tréner 2011 óta. Eredeti hivatásom szerint mérnök, vezető.

Hogy mi vezetett alternatív utakra? Mindig is kerestem a szokásostól eltérő, egyedi megoldásokat, helyzeteket. Első gyermekem szültése olyan mélyreható fizikai és lelki változásokat okozott, amelyek MÁS UTAK keresésére ösztönöztek.. A testi tüneteim miatt kerestem egy KIT tréninget, amelynek szemlélete megfertőzött. Azokban a napokban tudtam, hogy nekem DOLGOM lesz ezzel a módszerrel. Tudtam, hogy szeretnék segíteni. Tudtam, hogy ha nekem sikerül javulást elérnem és bizonyos síkokban másképp gondolkodnom, akkor másoknak is adhatok ezzel, legalább szabadságot.

A születés körüli misztikus erők, a megmagyarázhatatlan folyamatok mélységes tiszteletet érdemelnek, részemről is mindenképpen. Tiszteletet a természetnek, a tökéletes rendszereknek, nekünk nőknek.

Töltekezés és eszméletlen boldogság olvasni a hálás üzeneteket, e-maileket, sms-eket. Öröm látni a hálás szemeket. Öröm látni a bizalmat a személyemben.

A barátaim egészségmániásnak tartanak. Szabad perceimben, óráimban futok, talán nem annyira távoli álmom egy félmaraton.

Hiszek abban, hogy az egészségünkért mi tehetünk a legtöbbet... ki más tenne érte? Hiszek a mozgás gyógyító erejében, hiszek a gondolatok testet, döntéseket, jellemet formáló hatalmában. Hiszek abban, hogy együtt könnyebb rálépni egy útra. Hiszek abban, ha valaki hiteles, akkor már önmagában lehet példakép.

Jelenleg csak női tréningekekt tartok. Várok szeretettel minden fiatal és kevésbé fiatal NŐT, aki valóban tenni szeretne a saját egészségéért, a leendő vagy már növekvő babájáért, a psziché megértéséért, a társas egységért.

Andrea

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székesfehérvár
Egyezetetett helyszín
8000 Székesfehérvár azsiros77@gmail.com
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagy köszönettel tartozom Andreának ezért a két csodálatos napért. Segítségemre van a gyógyulásom elindításában. Jó kedv ,sok nevetés és nagyon sok jó tanács hangzott el a tanfolyam alatt. Nagyon jól éreztem magam. Marcsi

 • Mària - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon elègedett vagyok,azt kaptam amit îgèrtek! Remèlem segîteni fog ,ha az ott hallottakat betartom! Az elôadò rendkîvül lelkiismeretes ès szakmailag felkèszült! Sajnàlom,hogy koràbbi èletembôl valahogy kimaradt ez az ismeretanyag. Azonban igy is segîtsègemre volt sok règi “dolog “ megèrtèsèben,talàn mèg a feldolgozàsàban is! Udv.Dobos Sàndornè Mària

 • Mariann - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Andrea! Nagy izgalommal és kicsit félve indultam a tréningre, de percek alatt bebizonyosodott , hogy semmi okom erre. Személyiséged nagyon megnyerő, kedves.Humoros előadásmódod segített feloldani a gátlásokat. Az általad mesélt történetekből segítséget kaptunk saját életünkkel kapcsolatban. Nagyon sokat kaptam ezen a két napon mind önbizalom, mind nőiségem terén. Minden nőnek, legyen az bármilyen korú csak ajánlani tudom , hogy vegyen részt egy ilyen tréningen.

 • Anett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  28 hetes kismamaként vettem részt egy, két napos alap tréningen, melyet mind testileg mind pedig lelkileg nagyon hasznosnak találtam. Andreától a szüléshez is hasznos információkat kaptam. Igyekszem mindennap gyakorolni a tréningen elsajátítottakat, bízva hogy természetes úton, gátvédelemmel sikerül majd szülnöm. A növekvő magzat és méhem súlya miatt, esetenként tüsszentésnél vagy nevetésnél kezdeti vizelettartási problémáim jelentkeztek, viszont négy hét gyakorlás után ennek már nyoma sincs :). Andreát nyitott, nyugodt, pozitív kisugárzású, kedves, segítőkész trénernek ismertem meg, aki hatékonyan át tudta adni tudását a csoport és jó magam részére is.

 • LAJOSNÉ - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök hogy végül is elmentem!Nagyon jó hangulatban,minden feszélyezettség nélkül zajlott az egész.Jól érthető gyakorlati útmutatást,és ami még jobban tetszett,hogy a történetek révén lelki támogatást és sok-sok gondolkodni valót kaptunk Köszönöm

 • Bianka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kétnapos tréningen vettem részt.Nagyon tetszett a tréning,rengeteg hasznos tanácsot kaptam.A tréner nagyon kedves,szimpatikus,segítőkész volt. Mindenkinek ajánlani tudom,hogy részt vegyen egy ilyen képzésen. Az önbizalmamat és a nőiességemet is erősitette.

 • Ilona - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning nagyon hasznos volt, és személyre szabott . A tréner kedves , őszinte , segítőkész , rugalmas, nagyon jól át tudta adni a módszert. Örülök , h egyéni tréninget választottam, így minden kérdésemre kaptam választ.

 • Melinda

  Kedves Andrea! Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam és hallottam az órákon, nem csak a tornával kapcsolatban, de a történetekből is rengeteget lehet megtudni-tanulni, ami szerintem éppolyan fontos és szuper dolog, mint a torna maga, hiszen a lelkünknek és a testünknek összhangban kell lennie és ehhez az órákon tovább fejlődhettem azon az úton amin már járok egy ideje. Ezt IS nagyon köszönöm, de azt hiszem a legfontosabb, hogy mindezt tiszta szívvel és kellő humorral adtad át nekünk óráról órára, jó volt hallgatni és jóleső érzés volt, hogy érdeklődve és figyelmesen hallgattál minket is ha volt mondandónk! Szuper vagy! Köszönöm!

 • Attiláné

  Kedves Andrea! Nagyon érdekesnek és hasznosnak tartottam a tanfolyamot. Sok olyan hasznos információ birtokába jutottam melyet a későbbiekben használni és alkalmazni fogok. Egy nagyon kedves és szimpatikus embert ismertem meg a személyedben aki nyitottságával és közvetlenségével maximálisan tudta átadni az ismereteket .Köszönöm.

 • Tünde

  Kedves Andrea!Nagyon kiváncsian vártam a tanfolyamot, nem is kellett csalódnom! A lelkesedésed magával ragadó, játékos stílusod, kedves személyiséged, inteligens közlésmódod mind mind hozzájárult az örömteli élményhez.Hálásan köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?