Zsiros Andrea

Telefonszám: 06703734626

Szolnok, Aba Novák Agóra
Magyarország 5000 Szolnok , Hild tér 1.


Velence, Jóga Stúdió és Egészségközpont
Magyarország 2481 Velence , Hársfa u.
Székesfehérvár, YourBody Power Plate Alakformáló Stúdió
Magyarország 8000 Székesfehérvár , Palotai út 25.

Kedves Érdeklődő!

Mindenek előtt anya vagyok. Két növekvő, aktív fiúcska édesanyja.

Emellett KIT tréner 2011 óta. Eredeti hivatásom szerint mérnök, vezető.

Hogy mi vezetett alternatív utakra? Mindig is kerestem a szokásostól eltérő, egyedi megoldásokat, helyzeteket. Első gyermekem szültése olyan mélyreható fizikai és lelki változásokat okozott, amelyek MÁS UTAK keresésére ösztönöztek.. A testi tüneteim miatt kerestem egy KIT tréninget, amelynek szemlélete megfertőzött. Azokban a napokban tudtam, hogy nekem DOLGOM lesz ezzel a módszerrel. Tudtam, hogy szeretnék segíteni. Tudtam, hogy ha nekem sikerül javulást elérnem és bizonyos síkokban másképp gondolkodnom, akkor másoknak is adhatok ezzel, legalább szabadságot.

A születés körüli misztikus erők, a megmagyarázhatatlan folyamatok mélységes tiszteletet érdemelnek, részemről is mindenképpen. Tiszteletet a természetnek, a tökéletes rendszereknek, nekünk nőknek.

Töltekezés és eszméletlen boldogság olvasni a hálás üzeneteket, e-maileket, sms-eket. Öröm látni a hálás szemeket. Öröm látni a bizalmat a személyemben.

A barátaim egészségmániásnak tartanak. Szabad perceimben, óráimban futok, talán nem annyira távoli álmom egy félmaraton.

Hiszek abban, hogy az egészségünkért mi tehetünk a legtöbbet... ki más tenne érte? Hiszek a mozgás gyógyító erejében, hiszek a gondolatok testet, döntéseket, jellemet formáló hatalmában. Hiszek abban, hogy együtt könnyebb rálépni egy útra. Hiszek abban, ha valaki hiteles, akkor már önmagában lehet példakép.

Jelenleg csak női tréningekekt tartok. Várok szeretettel minden fiatal és kevésbé fiatal NŐT, aki valóban tenni szeretne a saját egészségéért, a leendő vagy már növekvő babájáért, a psziché megértéséért, a társas egységért.

Andrea

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Székesfehérvár
Egyezetetett helyszín
8000 Székesfehérvár azsiros77@gmail.com
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Szolnok
Egyeztetett helyszín
5000 Szolnok Egyeztetett helyszín
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Edina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Korábban már részt vettem intim torna tréningen, de akkor egy egészen más élethelyzetben voltam. A mostani tréningen elhangzott történetek új oldalról hatottak rám, mint korábban és lehetőséget adtak a szemléletem továbbfejlődéséhez. Jó volt feleleveníteni a gyakorlatokat szakmai segítséggel. Hálás köszönet érte!

 • Lilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magamat a tréningen, oldott és vidám volt a hangulat, s rengeteg érdekes dologról beszélgettünk! Nagyon örülök, hogy megtanulhattam a Kriston módszert, minden nőnek szívből ajánlom, nagyon fontosnak tartom az egészségünk megőrzéséhez! A legfontosabb, amit nekem adott a tréning, az a szemlélet, amit megismerhettem. Hatalmas löketet adott ahhoz, hogy elfogadjam és megszeressem magamat! Köszönöm szépen a tréneremnek, Zsiros Andinak ezt a szuper két napot!!!

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon sok értékes eszmével gazdagodtam a tréning során. Nem elég, hogy megkaptam a gyakorlati tudást egy hatalmas lelki fejlődés utjára léptem! Köszönöm ezt az élményt a módszernek és a tréneremnek!

 • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagy köszönettel tartozom Andreának ezért a két csodálatos napért. Segítségemre van a gyógyulásom elindításában. Jó kedv ,sok nevetés és nagyon sok jó tanács hangzott el a tanfolyam alatt. Nagyon jól éreztem magam. Marcsi

 • Mària - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon elègedett vagyok,azt kaptam amit îgèrtek! Remèlem segîteni fog ,ha az ott hallottakat betartom! Az elôadò rendkîvül lelkiismeretes ès szakmailag felkèszült! Sajnàlom,hogy koràbbi èletembôl valahogy kimaradt ez az ismeretanyag. Azonban igy is segîtsègemre volt sok règi “dolog “ megèrtèsèben,talàn mèg a feldolgozàsàban is! Udv.Dobos Sàndornè Mària

 • Mariann - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Andrea! Nagy izgalommal és kicsit félve indultam a tréningre, de percek alatt bebizonyosodott , hogy semmi okom erre. Személyiséged nagyon megnyerő, kedves.Humoros előadásmódod segített feloldani a gátlásokat. Az általad mesélt történetekből segítséget kaptunk saját életünkkel kapcsolatban. Nagyon sokat kaptam ezen a két napon mind önbizalom, mind nőiségem terén. Minden nőnek, legyen az bármilyen korú csak ajánlani tudom , hogy vegyen részt egy ilyen tréningen.

 • Anett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  28 hetes kismamaként vettem részt egy, két napos alap tréningen, melyet mind testileg mind pedig lelkileg nagyon hasznosnak találtam. Andreától a szüléshez is hasznos információkat kaptam. Igyekszem mindennap gyakorolni a tréningen elsajátítottakat, bízva hogy természetes úton, gátvédelemmel sikerül majd szülnöm. A növekvő magzat és méhem súlya miatt, esetenként tüsszentésnél vagy nevetésnél kezdeti vizelettartási problémáim jelentkeztek, viszont négy hét gyakorlás után ennek már nyoma sincs :). Andreát nyitott, nyugodt, pozitív kisugárzású, kedves, segítőkész trénernek ismertem meg, aki hatékonyan át tudta adni tudását a csoport és jó magam részére is.

 • LAJOSNÉ - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök hogy végül is elmentem!Nagyon jó hangulatban,minden feszélyezettség nélkül zajlott az egész.Jól érthető gyakorlati útmutatást,és ami még jobban tetszett,hogy a történetek révén lelki támogatást és sok-sok gondolkodni valót kaptunk Köszönöm

 • Bianka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kétnapos tréningen vettem részt.Nagyon tetszett a tréning,rengeteg hasznos tanácsot kaptam.A tréner nagyon kedves,szimpatikus,segítőkész volt. Mindenkinek ajánlani tudom,hogy részt vegyen egy ilyen képzésen. Az önbizalmamat és a nőiességemet is erősitette.

 • Ilona - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning nagyon hasznos volt, és személyre szabott . A tréner kedves , őszinte , segítőkész , rugalmas, nagyon jól át tudta adni a módszert. Örülök , h egyéni tréninget választottam, így minden kérdésemre kaptam választ.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?