Baksay Annamária

Telefonszám: +36303397943

Törökbálint, Törökbálint - Levendula Home
Magyarország 2045 Törökbálint , Honfoglalás utca 17.


Budapest, Egyeztetett helyszínen
Magyarország 1118 Budapest , Egyeztetett helyszínen

2007-ben végeztem gyógytornászként a Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Főiskolai Karán. A mozgás és a sport iránti szeretetem miatt választottam a gyógytornát. 2007-2017-ig kórházban dolgoztam  (belgyógyászaton) gyógytornászként, ahol nagyon változatos volt a munkám. A megszerzett tudásomat folyamatosan bővítem tanfolyamokkal, gyakorlati tapasztalattal és gyógyult, elégedett betegekkel. Édesapám jó hírű nőgyógyász, hatására lettem 2010-ben Kriston Intim torna tréner, ennek köszönhetően női egészséggel kapcsolatos kérdésekben is fordulhatnak hozzám betegeim. Elsősorban egyéni tornákat tartok nők és férfiak számára, de kiscsoportos foglalkozások is előfordulnak. Természetemből adódóan nagyon türelmes, empatikus vagyok a páciensekkel, mosolyt és vidámságot viszek mindennapjaikba. Az oktatás engem is energiával, lendülettel tölt fel.
 
Ami igazán magabiztossággal töltött el, hogy megkeresett egy idős hölgy súlyos inkontinencia panaszokkal és hogy 3 hónap múlva neki hólyagműtétre van időpontja süllyedés miatt. Hallott már az intimtornáról, ezért felkeresett, hogy esélyt adjon magának, hátha elkerülhető a műtét. Kitartó gyakorlása napi 2-3 alkalommal is meghozta számára a csodát. Felhívott és orvosa nevében is megköszönte, hogy elmarad a műtét, mert a hólyagsüllyedés mértéke fokozott javulást mutatott! Azóta is tartjuk a kapcsolatot és azóta sem kellett műteni viszont a torna mindennapjai részévé vált!

Ha kíváncsi vagy mivel foglalkozom még, látogass el weboldalamra, kövess a facebookon, vagy vedd fel velem közvetlenül a kapcsolatot:

www.prehab.hu

Facebook oldalam - PrehabGyogytorna

E-mail nekem

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Egyeztetett helyszínen
1118 Budapest Egyeztetett helyszínen
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Kinga - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper kis tanfolyam volt, kötelezővé tenném a tudásanyagot, elsajátított technikákat minden nőnek, de leginkább már középiskolás lánynak! Köszi a lelkes tanítást, Annamária! Még így évek (2 - azóta egy kislány anyukája :) ) elteltével is határozottan megvan bennem egy-két feladat és a hozzá tartozó hasonlat, hangsúly :) Megkönnyíti a gyakorlást.

 • Veronika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Baksay Annamáriát őszintén ajánlom! Felkészült, kedves, jó oktató. Az órák jó hangulatban teltek, sok hasznos kiegészítő információ hangzott el. A tanfolyam végére magabiztosan sikerült elsajátítanom az alapokat és a személyre szabott gyakorlatsor is bevált. Nekem nagyon sokat segített a torna és a mindennapi rutinom megváltoztatása is. Minden nőnek érdemes lenne elvégeznie a tanfolyamot (és alkalmaznia a tanultakat :))!

 • Orsolya - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt!

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Orulok, hog Annamária mellett dontottem, mint trener. Szakmailag felkeszult, nagyon konnyu kovetni az instrukcioit es minden mozdulatra figyel. Ehhez meg pluszban tarsul a kedvessege es nyitottsaga, ami az ora jo hangulatat hozza magaval! Koszonom!

 • Annamaria - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Baksay Annamariat csak ajanlani tudom, nagyon turelmes, kedves, megerto ember! Az idopontegyeztetes zokkenomentes volt. Ezt kovetoen 3 nagyon jo hangulatu oran atadta a tananyagot. Igazabol nem teljesen tudtam mire szamithatok, de 3 het utan azt mondom, hogy AZ INTIM TORNAT MINDEN NONEK KOTELEZOVE KENE TENNI!!!! :) Roviden ....szuper volt es felulmulta az elvarasaimat :). Koszonom

 • Dori

  Nagyon orulok, hogy vegre elvegeztem a treninget. Sok kis apro jel megertesebol osszeallt a valasz ket tunetre is es ugy erzem hogy lezarhatok egy regota nagyon zavaro problemat az eletemben. A testi es lelki kerdesekrol is szol a trening, onismeretrol, onszeretetrol es Annamaria nagyon oldottan , okosan es ertetoen meseli el a "legkenyesebb" reszleteket is. En nagyon elegedett vagyok az elmeleti es a gyakorlati oktatassal amit kaptam Annamariatol, a szemelyre szabott treningenl minden menet kozben felbukkano tunetre tudta a valaszt es a megoldast es a vegere nagyon szepen osszeallt a szemelyes feladatsorom. Koszonom a ket napot egyutt, mindenkinek csak ajanlani tudom ot.

 • Nóra

  Annamari szuper oktató volt, kedves, türelmes, rugalmas, mindenkinek tudom ajánlani. Nagyon jó volt a gyakorlati és az elméleti anyag átadása is. Köszönöm!!

 • Ágnes

  Nagyon-nagyon hasznos, ajánlom mindenkinek. A gyakorlati feladatok mellett volt egy kis biológia óra, pszichológia és életvezetési tanácsok is. Olyan összefüggéseket tárt fel Annamari, ami által rengeteg új dolgot tanultam.

 • Ágnes

  Oldott, őszinte hangulatban, pontos elméleti magyarázattal és türelmes gyakorlással zajlott a tanfolyam. Annamari külön figyelmet minden tanítványára és azok egyéni problémáira is. Az életmódra vonatkozó segítség nekem jól jött. Sajnálom, hogy nem évekkel ezelőtt kezdtem!

 • Ildikó

  Nagyon kedves, segitokesz oktato, elveztem ezt a 4 alkalmat, erdekes es elgondolkodtato torteneteket kaptunk a gyakorlatok melle, amelyek ravilagitottak sok osszefuggesre, koszonom :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?