Ballagóné Mártha Zsuzsanna

Telefonszám: 706353993

Jászárokszállás, Tarisznyás Műhely
Magyarország 5123 Jászárokszállás , Reviczky u. 18.


Jászberény, RaMaDaSa Bőség és Jóga Stúdió
Magyarország 5123 Jászberény , Árpád u. 5.
Nagykáta, Tündérkert
Magyarország 2760 Nagykáta , Ond u. 19.

Kriston Andrea tréneri csapatába egy nem szokványos szakmai területről érkeztem: 13 év rendőri pályafutással a hátam mögött szakmailag egyre sürgetőbben éreztem magamban a változtatás szükségességét , mivel régóta tudtam, hogy nem a saját utamat járom. Az elmúlt években folyamatosan keresgéltem a lehetőséget, mi lenne az, amiben ki tudnék teljesedni, amiben hasznosnak érezném magam, miközben az embereknek egyfajta értéket tudnék közvetíteni. Ha vannak véletlenek- szerintem nincsenek- egy véletlen folytán találkoztam 2018 tavaszán a Kriston-módszerrel, bár már előtte is volt róla némi ismeretem. Sok utánaolvasás, majd az alaptréning elvégzését követően a  gondolat makacsul befészkelte magát a fejembe, hogy igen, ezt kerestem, ezt a módszert nagyon szívesen oktatnám. Ma, végzett trénerként tudom, hogy végre jó irányba tartok. 

A Kriston Intim Torna ( KIT) foglalkozáson megtanulsz egy nagyon hatékony mozgássort a medencefenéki izomlemez megerősítése, záróizmaid jobb működése, alhasi szerveid védelme érdekében. Továbbá rálátást kaphatsz azon érzelmi folyamatokra is, amelyek gyakran -anélkül, hogy az összefüggéseket látnánk - nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy  intimtüneteink, nőgyógyászati vagy urulógiai betegségeink kialakuljanak. 

Bűnügyi  nyomozóként,  mint egy puzzle darabkáit,  úgy raktam össze egy -egy bűncselekmény részleteit,  vizsgálva az ok- okozati kapcsolatot, az indítékot, az áldozattá válás körülményeit. Most átadom neked  ezt a lehetőséget, hogy saját testi működéseddel, tüneteiddel kapcsolatban oknyomozóvá válj! Ehhez a segítséget tőlem megkapod, de a saját puzzle darabkáid összerakása a TE feladatod lesz, melyhez elengedhetetlen, hogy őszintén KITárulkozz magad előtt. 

Szeretettel várlak a csoportos tréningjeimen, vagy akár egyéni foglalkozáson!

Ballagóné Mártha Zsuzsanna KIT tréner

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Jászárokszállás
Tarisznyás Műhely
5123 Jászárokszállás Reviczky u. 18.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.05.16 08:00 - 12:00
2021.05.24 08:00 - 12:00
2021.05.30 08:00 - 12:00
Jászárokszállás
Galéria terem
5123 Jászárokszállás Lehel u. 6.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Csilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Februárban kezdtem a tanfolyamot. Nagyon jó hangulatban teltek a tréningek Zsuzsival és a lányokkal. Érthetően,szakszerűen elmagyarázott mindent,és jól átadta nekünk tudását. Képekkel,gondolatokkal ,történetekkel segített,hogy megfelelően megtanuljuk a gyakorlatokat testi és pszichés oldalról is. Maximálisan elégedett voltam és vagyok,innen már rajtam múlik a siker. Köszönöm szépen! Győri Csilla

 • Gizus - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szimpatikus előadó, kellemes környezetben érthetően adta át az ismereteket.

 • Tünde - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Test- lélek- szellem, nagyon jó volt a tanfolyam felépítése, holisztikus megközelítése. Csakúgy mint a felkészült, jó kedélyű, rugalmas trénerünk :-) Valódi oktatás kaptunk, a mozgáson túl igencsak éles megéléseket hoztak a példák és nagyfokú tisztulást. Jógaoktató lévén nagy örömmel tapasztaltam, hogy bizonyos gyakorlatok - melyeket a sztenderd óráim szerves részét képezik - megjelennek a Kriston módszerben is. Külön tetszett a "kitekintő" rész - a lehetőség, ahogyan a gyerkőcök , seniorok, férfiak is edukálhatók ebben a sajnos még sok helyen mindig tabunak számító témakörben,

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett az előadás, köszönöm a felvilágosítást! Nagyon hasznosnak találom ezt a tréninget és az oktatóm, Zsuzsi nagyon segítőkész volt mindenkivel!

 • Klaudia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó volt a tréning. Egyáltalán nem kellemetlen. Sokszor nagyon vicces volt. Nem csak fizikailag hasznos, hanem lelkileg is sokat jelent. Nem is gondoltam, hogy ennyire tudatosan lehet írányítani egyes dolgokat. Nekem mindenképpen hasznos volt. Köszönöm.

 • Enikő - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon nehéz élethelyzetben sikerült eljutnom KIT tanfolyamra, pedig már évek óta tervezem, csak eddig helyben nem volt rá lehetőségem. A légkör, az elfogadás, a tabu nélküliség nagyon sokat segített a lelki egészségemnek is. A gyakorlatokat még nem tudtam a mindennapi rutinba beépíteni, de már minimális változást így is tapasztalok. Jó szívvel ajánlom mind a tanfolyamot, mind pedig Zsuzsit, igazán jó tréner és fantasztikus ember!

 • Nóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nem bántam meg, hogy jelentkeztem a tornára és végig is csináltam! Minden alkalommal jól éreztem magam és bevallom, nagyon elfáradtam! Sok éve készültem rá, és nagyon örülök, hogy egy igazán lelkes, felkészült, kedves és figyelmes oktatónál kötöttem ki! Sok érdekes dolgot hallottam, tanultam, tapasztaltam! Gratulálok Zsuzsi! Szuper tréner vagy és számomra teljesen hiteles is, ami nagyon fontos! Csak így tovább! ????

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Zsuzsi! Amikor jelentkeztem a tornára, nem tudtam hová megyek, csak azt, hogy kivel. Hogy mire számíthatok, azt pedig végképp nem. Nekem már az is feltöltődés volt, hogy 3 héten keresztül, heti 1 napból 4 óra hosszát csak magammal tudtam foglalkozni. Amit az anatómia területén kaptam, nagyon sok új ismeretet hozott a számomra, ami azt gondolom, meghatározó lesz a tovább i életem során. A torna befejezése óta (és közben is), nem volt még nap, hogy valakinek ne beszéljek az átélt, megtapasztalt vagy hallott élményekről. Természetesen felemelő minden, amit kaptunk. Az utolsó óra után, úgy indultunk el haza, hogy elolvastuk a kapott feladatsort. Egy mondat megfogott: Gésa képzés! Megbeszéltük, hogy nem hagyjuk ki! Köszönöm, hogy részt vehettem! További jó munkát, sikereket, a gyerekekhez pedig kitartást és jó egészséget kívánok Neked! Üdvözlettel: Bertalanné Drávucz Katalin

 • Flóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Zsuzsi! Nagyon régóta szerettem volna eljutni egy tréningre és nagyon örülök, hogy végül Nálad végezhettem el. Azt kaptam, amit vártam, azon leszek, hogy a tanultakat beépítsem a mindennapjaimba. Szuper tréner vagy! Köszönöm!

 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréningbe egészen váratlanul a nővérem ajánlására vágtam bele, hallottam már az intim torna szót de valójában fogalmam sem volt mire számítsak. Az órák az első perctől fogva nagyon jó hangulatban teltek, nagyon ritka alkalom hogy felnőtt nők csoportja együtt kényelmesen tudna beszélgetni intim problémákról. Nem vagyok egy kifejezetten spirituális alkat, viszont ezen a tréningen azt éreztem a saját életem is bizonyítéka mennyire meghatározza életünk minden területét a szexualitással, intimitással való viszonyunk. Ahogy felnőttem és a magyar társadalomban szocializálódtam, egy visszatekintve nagyon egészségtelen szülői mintával, korlátozott, szégyennel teljes viszonyom alakult ki a szexualitással. Rengeteg példában felismertem magam, ahogy kislányként megszégyenítenek az intim területem felfedezéséért, vagy akár csak hogy életem során sem szülőkkel sem barátokkal erről a témáról nem tudtam beszélgetni. Felnőve elfogadtam hogy a szex a férfi kielégüléséről szól, én örüljek ha nem fáj. Valahol sosem tudtam tudatosan azonosulni a viselkedésemmel, mert agyban egyáltalán nem értettem egyet vele, így folytonos önazonosságtalanság állapota állt fent, de sosem álltam meg ezen elgondolkodni. Mindezt a tornának köszönhetően gondoltam végig, és még sok munka vár rám hogy valóban a helyére tegyem, de talán mire nekem gyermekem lesz, már tudok neki segíteni hogy egészséges szexualitással nőljön fel. Valahol nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy fiatalon rátaláltam a tréningre, és még lényegében megelőzésre tudom használni. Viszont nagyon szomorú vagyok azért a rengeteg fiatal lányért és felnőtt nőért akik nem indulnak el a saját intimitásuk megismerése és elfogadása útján. Hálás köszönet, egyérteműen megért minden percet ott lenni, minden nőtársamnak ajánlani fogom a részvételt. Még gondoltam elmesélem, a születéssel kapcsolatos sztorim amin magam is meglepődtem de valóban nagyon érvényes rám. Én túlhordva, végül burokrepesztés után születtem meg, akkor már viszonylag könnyen. Reflektálva az életemre, mindig is a kényszer/szorult helyzetekben voltam leginkább elememben, ha minden nagyon rosszul áll én összekapom magam és megoldom a legnehezebb szituációt is, mert muszáj. Viszont amikor "minden rendben", az élet egy lassan csörgedező patak, egyszerűen képtelen vagyok rávenni magam hogy magamtól, csak a magam kedvéért tegyek valamit. Sokkal könnyebben megy a mások kedvéért, meg ha muszáj. Iszonyat érdekes hogy ennek köze van a születésemhez, de így felismerve aktívan aktivizálom magam, magamért:)) Köszi mindent Zsuzsi és Andi, egy szorongós kislányból vált örömteli nő

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?