Ballagóné Mártha Zsuzsanna - Kriston-módszer

Jászárokszállás, Tarisznyás Műhely
Magyarország 5123 Jászárokszállás , Reviczky u. 18.


Jászberény, RaMaDaSa Bőség és Jóga Stúdió
Magyarország 5123 Jászberény , Árpád u. 5.

Kriston Andrea tréneri csapatába egy nem szokványos szakmai területről érkeztem: 13 év rendőri pályafutással a hátam mögött szakmailag egyre sürgetőbben éreztem magamban a változtatás szükségességét , mivel régóta tudtam, hogy nem a saját utamat járom. Az elmúlt években folyamatosan keresgéltem a lehetőséget, mi lenne az, amiben ki tudnék teljesedni, amiben hasznosnak érezném magam, miközben az embereknek egyfajta értéket tudnék közvetíteni. Ha vannak véletlenek- szerintem nincsenek- egy véletlen folytán találkoztam 2018 tavaszán a Kriston-módszerrel, bár már előtte is volt róla némi ismeretem. Sok utánaolvasás, majd az alaptréning elvégzését követően a  gondolat makacsul befészkelte magát a fejembe, hogy igen, ezt kerestem, ezt a módszert nagyon szívesen oktatnám. Ma, végzett trénerként tudom, hogy végre jó irányba tartok. 

A Kriston Intim Torna ( KIT) foglalkozáson megtanulsz egy nagyon hatékony mozgássort a medencefenéki izomlemez megerősítése, záróizmaid jobb működése, alhasi szerveid védelme érdekében. Továbbá rálátást kaphatsz azon érzelmi folyamatokra is, amelyek gyakran -anélkül, hogy az összefüggéseket látnánk - nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy  intimtüneteink, nőgyógyászati vagy urulógiai betegségeink kialakuljanak. 

Bűnügyi  nyomozóként,  mint egy puzzle darabkáit,  úgy raktam össze egy -egy bűncselekmény részleteit,  vizsgálva az ok- okozati kapcsolatot, az indítékot, az áldozattá válás körülményeit. Most átadom neked  ezt a lehetőséget, hogy saját testi működéseddel, tüneteiddel kapcsolatban oknyomozóvá válj! Ehhez a segítséget tőlem megkapod, de a saját puzzle darabkáid összerakása a TE feladatod lesz, melyhez elengedhetetlen, hogy őszintén KITárulkozz magad előtt. 

Szeretettel várlak a csoportos tréningjeimen, vagy akár egyéni foglalkozáson!

Ballagóné Mártha Zsuzsanna KIT tréner

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Jászárokszállás
Tarisznyás Műhely
5123 Jászárokszállás Reviczky u. 18.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.02.08 13:00 - 16:00
2020.02.15 13:00 - 16:00
2020.02.22 13:00 - 16:00
2020.02.29 13:00 - 16:00
Jászárokszállás
Tarisznyás Műhely
5123 Jászárokszállás Reviczky u. 18.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.03.04 09:00 - 12:00
2020.03.11 09:00 - 12:00
2020.03.18 09:00 - 12:00
2020.03.25 09:00 - 12:00
Jászárokszállás
Tarisznyás Műhely
5123 Jászárokszállás Reviczky u. 18.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.03.07 09:00 - 12:00
2020.03.14 09:00 - 12:00
2020.03.20 12:30 - 15:30
2020.03.27 12:30 - 15:30
Jászberény
RaMaDaSa Bőség és Jóga Stúdió
5123 Jászberény Árpád u. 5.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Hajnalka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning lehetősége éppen jókor jött, tudtam, hogy erre van szükségem. Illetve csak sejtettem. Amit a tréningtől kaptam, sokkal több és mélyebb volt, mint azt gondoltam. Zsuzsi, a trénerünk nagy lelkesedéssel, nyitott szívvel és lélekkel fogadott minket szombatonként, ami ránk is “átragadt”. Ahhoz képest, hogy az első jászberényi csoportja voltunk, tökéletes profizmussal, maximális tudásanyaggal állt elő minden alkalommal, szívesen hallgattuk a történeteit és próbáltuk elsajátítani a gyakorlatokat. Türelmes volt és megértő. A szombat délelőtti foglalkozások egyre inkább felszabadult találkozásokká váltak. Nekem a tréning előtt nem volt konkrét fizikai panaszom, azonban, mivel már egy ideje tervezzünk a babavállalást, gondoltam kipróbálom, hátha segít. Számomra talán a “lelki rész” fontosabb is, mint a fizikai, de úgy gondolom, hogy a gyakorlatok végzése minden nő számára fontos (lenne), mert olyan terület egészségéért tudunk tenni és odahatni, ahová érdemes odafigyelni. A tornát próbálom beiktatni a mindennapjaimba és várom a pozitív változást! Köszönök mindent, Zsuzsi!

 • Erika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sziasztok! Mindenek előtt szeretném megköszönni a képzést. Nagyon jó hangulatú és kellemes 'időtöltés' volt az egész tréning. A trénerünk Zsuzsi nagyon kedves, türelmes és felkészült volt. Nyilvánvalóan az Ő személye teremtette meg a csapatunkban azt a légkört, amiben nagyon közvetlenek lehettünk egymásközt. Én örültem a 4 alkalomnak, mert így volt alkalmam a gyakorlatokat megérezni és a következő ráépülő feladatok - szerintem - jobban mentek. Lekötöttségben nagy elhatározás a 4 alkalom, de megérte. Örülnék ha lenne folytatás, valamilyen tudást 'frissítő', gyakorló foglalkozás havi, vagy kéthetes időközönként. Köszönöm, hogy megismerhettem a módszert! Köszönöm a lelki támogatást is. Nagyon jól éreztem magam!

 • Linda - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam a tréning folyamán. A trénernek köszönhetően a mozgásokat sikerült jól elsajátítanom. Próbáloma mindennapjaimba beépíteni a gyakorlatsort, és remélem meghozza a várt eredményt. Köszönöm!

 • Mónika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy Jászberényben is indul Kriston Torna. Már régóta szerettem volna megoldást a problémámra, ezért belevágtam. A foglalkozások jó hangulatban teltek, Zsuzsi türelmesen és alaposan elmagyarázott mindent. Már három hét után érzem a torna jótékony hatását, ez erőt ad ahhoz, hogy minden nap csináljam a gyakorlatokat. Nagyon hálás vagyok a segítségért, köszönöm szépen, remelem, meg találkozunk. Bús Mónika

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Ballagóné Mártha Zsuzsi egyik első óráján vettem részt és örömmel mondhatom, hogy semmit sem éreztem ebből. Nagyon profin, alaposan, tiszta szívvel adta át nekünk azt a sok információt, technikát, praktikát és gyakorlatot, amire véleményem szerint minden nőnek szüksége lenne. Zsuzsi minden felmerülő kérdésünket, problémánkat empatikusan fogadott és azokra megnyugtató és hasznos dolgokat mondott. Nyílt szivű és tekintetű, igazán elhivatottnak éreztem végig a tanfolyam során. Lelkesen, szeretettel ajánlottam őt jó pár ismerősömnek, akik kedvet is kaptak a torna elvégzésére :) Azzal a céllal érkeztem az órára, hogy rendberakjak néhány testi elváltozásomat, ehhez képest sokkal többet kaptam. Remek önismereti utat, ami a jógáimat szuperül kiegészíti, csak itt célzottan a nőiességemet, női oldalamat rendezhetem. Olyan régen elnyomott szégyen, bűntudatot felhozó események, képek jöttek fel, amikről rég megfeledkeztem. Ezek pedig egy (eddig) 1 hetes közti vérzést okoztak (mármint elképzelésem szerint ez okozta, soha ezelőtt ilyen tünetem nem volt még. 37 éves vagyok, 7 éve szültem. Kivizsgáltattam magam, semmilyen testi oka nincs a vérzésnek). A kezdeti ijedelem és értetlenség után most már örülök, hogy ilyen formán is tisztulhatok. A gyakorlatokat egyébként szinte minden nap végzem az első óra óta és bízom benne kitartásommal egy új szokást sikerül beépítenem az életembe. Továbbá hálásan köszönöm Kriston Andreának, hogy ezt a módszert kitalálta és Zsuzsinak, hogy általa hozzám is eljuthatott :) (Ha hasznosnak érzitek, név nélkül megosztható a tapasztalatom)

 • Ivett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Remek technikák egy kimagaslóan jó trénertől, jó csapat, kellemes hangulat. Minden adott ami egy kellemes időtöltéshez

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?