Juhász Józsefné Marika - Kriston-módszer

Telefonszám: 06 70 629 3153

Hatvan, Szinesház
Magyarország 3000 Hatvan , Tanács út 1.


Mezőkövesd, Mozgáskorlátozottak Egyesülete
Magyarország 3400 Mezőkövesd , Abkarovits Jenő tér 1.
Zsámbok, József Attila Műv.ház
Magyarország 2116 Zsámbok , Arany János u.12


Juhász Józsefné Marika vagyok.

 Magamról elmondhatom, hogy egy gyönyörűen szép és egyben nehéz hivatás elkötelezettje vagyok, ez pedig az egészségügy. Már 10 éves korom óta tudom, hogy nekem ezen az úton kell tovább haladnom. Ápoltam csecsemőket, felnőtt beteg embereket, életeket mentettem, részese lehettem számtalan születő csodának, mint anaesthesiológus asszisztens. Az elméleti, gyakorlati tudásomat 1989-től volt, van lehetőségem átadni, mint egészségügyi szakoktató, amit kiegészítettem önismereti, kommunikációs, mentálhigienes képzéssel, készségfejlesztéssel, amit a Magyar Pszichiátriai Társaság Személyközpontú Pszichoterápiás Egyesülete és a Heves Megyei Pedagógiai Intézet támogatott, szervezett.

A Kriston Intim Tornával –kb.1997-ben találkoztam először egy rádiós interjú kapcsán ahol Kriston Andrea a módszer megálmodója, beszélt a torna hatékonyságáról. Már akkor éreztem, hogy erről nekem többet kell tudnom és 1999/2000-ben kézhez vehettem a tréneri tevékenységről szóló tanúsítványt. Fontos,  ahhoz, hogy megkapjam és továbbra is trénerként dolgozhassak keményen, a módszert tisztelve kellett és kell dolgozni, hogy a torna megőrizze hitelességét, tisztaságát, eredményességét és tovább tudjon fejlődni.

A személyiségemből /vagy a Kos jegyből/ adódóan én szeretem a kihívásokat, mert ott megélhetem a bennem lévő kreativitások sokaságát. Ilyen terület a KIT is. 34 éve létezik, fejlődik, sok ellenállásba ütközött, de ma már SZAKORVOSOK ÁLTAL TÁMOGATOTT,  Nemzetközileg elismert, Egészségnevelési módszer.

Sikertörténeteim: pl.:

A sikertörténeteimet bővíteném egy 6 éves kisfiú történetével. A kis kliensem kb. másfél éve küszködött vizelet megtartási problémával. A Kriston  módszer megtanulásával,alkalmazásával ,szorgalmával elérte azt hogy most már kb. hat hete  a naci száraz.

legújjabb sikertörténetként élem meg azt hogy sikerült levizsgáznom  a Kriston diák programból, ami nagy segítség  az érintett gyermeknek, szülőnek, pedagógusnak egyaránt,

_   a  középiskolában beszélhetek olyan  témáról, amelyek  csapdaként vannak jelen a kamaszok, fiatalkorúak életében,

_  a második gyermekét váró anyuka a módszer elsajátításával, alkalmazásával elkerülte a gátmetszést, ami erősíti  az Önértékelését,

_  a prosztata  műtéten átesett  vendégem vizeletmegtartási problémája megszünt, önértékelése pozitív irányban változott, és a tornán kapott pszichés támogatás hatására sokat javult a feleségéhez fűződő viszonya,

_ a torna elsajátítása, gyakorlása, pszichés támogatása hozzásegítette a kliensemet az anyai örömök megéléséhez,

_ a fiatal, ÉN azonosságot megélni képtelen anyuka, aki mögött ott volt egy zsarnokoskodó a NŐT nem tisztelő férj, a foglalkozás után nem sokkal meghozta  a döntést, ami visszaadta szabadságát, hitét,

/Azóta a volt vendégem a két gyönyörű lányával boldogan kiegyensúlyozottan éli a kis életét. A legutolsó találkozásunkkor azt mondta, hogy a válással kapcsolatos hatások elviselése nagyon nehéz, és igen fájdalmas volt, de ennek ellenére nem bánta meg döntését./

Fontos! - én házasságpárti vagyok, de ha a házasság megmentése mindenféle próbálkozás ellenére nem sikerül, akkor meg kell hozni a fájdalmas lépést, mert különben lehúz a mélybe és elveszünk a mocsárba./

_ az is siker, amikor a módszer hatékonyságáról beszélek,  és látom az arcokon  hogy valami ott legbelül megmozdul, a hallottak  ösztönzik őt arra hogy változtasson és a hátán lévő hátizsákból, előbb vagy utóbb kirakja azt, amire már nincs szüksége.                                                                                                                                                                                                             

Várom kortól és nemtől függetlenül vendégeimet, akik az életükben pozitív változást szeretnének elérni:

                                                                    Juhász Józsefné Marika

                                                                          06 70 629 3153

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Hatvan
Szinesház
3000 Hatvan Tanács út 1.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston-módszer Diák program Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Hatvan
Szinesház
3000 Hatvan Tanács út 1.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Hatvan
Szinesház
3000 Hatvan Tanács út 1.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.06.23 17:30 - 20:30
2020.06.30 17:30 - 20:30
2020.07.07 17:30 - 20:30
2020.07.14 17:30 - 20:30
Hatvan
Szinesház
3000 Hatvan Tanács út 1.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.06.24 10:00 - 13:00
2020.07.01 10:00 - 13:00
2020.07.08 10:00 - 13:00
2020.07.15 10:00 - 13:00
Hatvan
Szinesház
3000 Hatvan Tanács út 1.
30 000 Ft Elkezdődött
 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szép napot kívánok mindenkinek! Nagyon ōrültem mikor a kolléganőm szólt, hogy indul intim torna Hatvanban. Jelentkeztem, elmentem és örülök, hogy megcsináltam. A trénerem nagyon kedves, figyelmes, türelmes volt. Rajzolt, szemléltető eszkōzōket használt és ügyelt arra, hogy mindenki megértse a feladatot. Kōszōnet neki érte! Mindenkinek csak ajánlani tudom. További sikereket kívánok neki, és természetesen minden KIT Trénernek!

 • Györgyi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm a lehetőséget! Élmény volt nem csak a testnek, de a léleknek is! Remélem a megtapasztalás segít abban, hogy beépüljön a torna a mindennapi rutinba!

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Megszeretném köszönni azt a sok hasznos és tanulságos információt amit átadtál nekem.Mindenkinek ajánlanám.Önbizalmamat is építte a tanfolyam. Csak jó érzésekkel tölt el ha visszagondlok rá. Üdv. Böbe

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Az órák nagyon jó hangulatban teltek, szerettem a hangulatát. A gyakorlatok nagyban segítették a problémám megoldását, sokat gyakoroltam és gyakorlok most is. Marika kedves, aranyos, segítőkész ember, aki lelkiismeretesen végzi munkáját. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • Zoltán - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Hosszasan gondolkodtam mielőtt értékelésre adtam volna magam, de ezzel együtt nem lett összeszedettebb a véleményem: összességében jónak és hasznosnak éreztem a képzést, bár (mint utólag kiderült) már akkor is eléggé beteg voltam, és ez a betegség rányomta a bélyegét ezekre a napokra (is). Anatómiailag nagyon erős és összeszedett volt a tréning, a módszerek átadására is kellő hangsúly lett fektetve. Ahol egy kis gyengeséget éreztem az a spirituális megalapozottság és tartalom. Ez egy kicsit eklektikus volt, valamint eresztény kultúrkörben élő emberként nagyon hiányzott a keresztény körből vett példák és megalapozások. (Pedig hát vannak) Összességében köszönöm szépen a lehetőséget! Zoli

 • Mihályné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyamon való részvétel segített alaposabban megismerni a testem és a lelkem működését. A tréner, Juhászné Józsefné Marika kedves és közvetlen modora biztosította a tanfolyam oldott hangulatát, segítőkész útmutatása a gyakorlatok pontos megismerését és elsajátítását. Ennek köszönhetően az eltelt idő rövidsége ellenére már érzem a torna jótékony hatását.

 • Margit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Engem már évek óta foglalkoztat a torna csak most adódott lehetőség a részvételen. Egy januári nőgyógyászati vizsgálat után az orvosom javaslatára is döntöttem az azonnali kezdésen. Valóban nagyon hasznos volt, megtanított Marika az izmok helyes használatára, koordinálására. Már a második alkalommal éreztem, hogy erősödött az izmaim szorítása a gyakorlás után. Igyekszek naponta gyakorolni és nagyon örülök, hogy elmentem a tanfolyamra, mert a magyarázatok nagyon fontosak az elsajátításra. Én úgy gondolom, hogy az kevés ha valamit olvasok a neten és magamtól elkezdtem volna tornázgatni, mert a részvétel, az oktatás nagyon fontos volt. Köszönöm szépen.

 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper

 • Gézáné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A foglalkozások mindegyike nagyon jó hangulatban telt. de ugyanakkor nagyon komolyan dolgoztunk. Marikának nagyon jók voltak a történeteik, amikkel "kikapcsolt" bennünket. Különbenis fantasztikus egy "csaj", de mondjuk ezt már régóta tudom. A gyakorlatokat jól tanította, szinte már a foglalkozáson megtanultuk. Jó volt az is,hogy minden foglalkozás után megkaptuk a gyakorlatok leírását, így otthon rögzíteni tudtuk. A tanfolyam óta minden nap csinálom a leírt gyakorlatokat, már érzem is jótékony hatását. Köszönöm szépen!!!

 • Józsefné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon különleges volt számomra a tanfolyam. Sok új ismeretet szereztem. Fesztelen, oldott, jó hangulatú foglalkozásokon vettem részt. Mindenkinek szívesen ajánlom.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?