Kardos Zsófia - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36-20-557-56-12

Budapest XVI., Élet műhely
Magyarország 1163 Budapest XVI. , Borotvás u. 55


Budapest XVI., Egyéni órák telefonos egyeztetés alapján
Magyarország 1163 Budapest XVI. , Borotvás utca 55
Budapest XVI., Gyakorló órák itt
Magyarország 1163 Budapest XVI. , Borotvás utca 55

A KRISTON MÓDSZERT 2008 óta tanítom Nők, Férfiak és Gyerekek számára egyaránt.

2013 óta rendszeres gyakorló órákat is tartok.

 • Ezek mellett a Pető Intézetben végzett  konduktorként csecsemőszűrést, és mozgásfejlesztést végzek.  
 • A rákospalotai Fejlesztőházban dolgozom.   
 • Szexuális egészségnevelő órákat tartok.
 • Dúlaként szülésfelkészítő, támogató beszélgetésekre lehet jelentkezni.
 • 2015-ben elvégeztem a Waldorf-óvónőképzőt is, jelenleg leendő ovisoknak tartok játszóházat a Tündérrózsa Waldorf óvódában.

 

Három gyermek édesanyja vagyok. A Kriston Módszert nekik is köszönhetem.

Első gyermekem születése után tanultam meg a Kriston Intim Tornát® és saját magamon  tapasztaltam meg annak rehabilitációs és prevenciós (megelőző) hatását, melynek révén néhány hét alatt elmúltak a hónapok óta meglévő panaszaim.

Második gyermekem császármetszéssel jött a világra ezek után elsősorban a lelkem szorult rehabilitációra.

Harmadik gyermekem születésekor már képzett KIT tréner  és Dúla voltam. Hálás vagyok fiaimnak, hogy a születésük hatására ezt a pályát választottam és a KIT módszernek, hogy átélhettem kislányom érkezésekor a szülésben rejlő Női erőt.

A fizikai változásokon túl, a Kriston Módszer elindított egy olyan úton, aminek köszönhetően ma egy sokkal boldogabb  és teljesebb életet élhetek.

Mindazt, amit Andreától kaptam  azzal igyekszem viszonozni, hogy átadom a tudást azoknak, akik hozzám jönnek tanfolyamra.

Az életutamat kísérő férfiakkal kapcsolatos tapasztalataim és férfi tanítványaim történetei is segítenek talán  egyre jobban megérteni a másik nemet.
Látom a csoportokban, hogy milyen erősen hatunk egymásra, hogyan építjük vagy romboljunk önmagunkat és a társunkat kapcsolatainkban.

Úgy érzem, könnyebb tanítanom úgy, hogy mind a két fél történeteit ismerem.

 • Így képviselni tudom a férfiak nézőpontját a női csoportokban,
 • és a nőkét a férfi csoportokban és talán így egyre teljesebb képet látunk egymásról, önmagunkról.

 

Azt látom, hogy napjainkban elképesztően hiányzik a generációkról generációkra szálló tudás, a Női és a Férfi körök ereje. Egyedül maradunk a nehézségeinkkel. Legtöbbször szégyen övezi a tüneteinket. Az információk hiánya és ez a szégyen akadályoz minket abban, hogy megváltoztassuk a problémáinkat. Ezért a csoportokban sok történeten keresztül oldjuk a szégyent, és ránézünk a szokásainkra, hogy helyesen tudjunk sportolni, élni a mindennapokban. Úgy, hogy nem terheljük a testünket.

Bármit is tanulok, tanítok, az utam mindig az anyaság-nőiesség, a család, a gyerekek és az idős emberek témái köré csoportosulnak.
Hálás vagyok azoknak a nőknek, anyáknak, nagyanyáknak, férfiaknak, apáknak, nagyapáknak, akik történeteikkel gazdagították a foglalkozásokat, és tudásukkal hozzájárulnak közös fejlődésünkhöz.

A foglalkozásokon igyekszem megmutatni az emberek közötti tapasztalatok átadásának, a körnek erejét, és a közös tanulásnak a bölcsességét is.

A KRISTON-MÓDSZERben rejlő erő, az hogy a saját felelősségvállalásunk, a saját befektetett energiánk hoz javulást, változást az életünkben. A tornával, a helyes szokások kialakításával, és a helyes életmód kialalkításával komplex változást tudunk létrehozni. Ennek köszönhetően ilyen hatásos a módszer.

Az izomgyengeségből adódó- és egyéb  tüneteink nagyon  rombolják az életünk minőségét.
Az önmagunkba vetett hitet, a NŐi, FÉRFI képünket magunkról és a másikról.

A KRISTON MÓDSZER egy jó lehetőség mindezek helyreállítására.

Budapesten a XVI. kerületben tanítok elsősorban.

Bárhová elmegyek önszerveződő csoportokhoz,Budapesten és vidéken is,  ha erre van igény.

Bővebben a honlapom lehet még olvasni a módszerről és rólam.

www.intimtorna.co.hu

 

Vidéken is tartok csoportokat, ha arra van igény.

Gödöllő, Vác vonzáskörzetébe szeretnék rendszeres csoportokat tartani, ha arra nincs tréner.

Telefonszám: 06-20-557-56-12

intimtornakriston@gmail.com

www.intimtorna.co.hu

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • réka

  Roviden: sokkal jobb volt a trening, mint remeltem. Zsofi kedves, rugalmas, mosolygos es nem utolso sorban megfelelo szakmai tudassal rendelkezik. A tanfolyamon valo reszvetel hatalmas elmeny volt, a futas utan a legjobb "en-ido", amit valaha eltoltottem.

 • Gonda

  A leglelkiismeretesebb tréner. Férjem és én is Zsófinál végeztünk. Azóta is bármikor fordulhatok hozzá segítségért pedig már lassan 4 éve, hogy voltam nála.

 • Kitti

  Kismamakènt vettem rèszt a kèt napos tanfolyamon bízva abban,hogy megkönnyíti majd a szülèsem.Nagyon sok új ès hasznos informàciót illetve szemèlyre szabott gyakorlatokat kaptam.Zsófi óriàsi tudàssal ès profizmussal tanított.Kedves,figyelmes,nyitott ès vidàm szemèlyisèg,ezèrt a bizalmi lègkör gyorsan kialakult a csoportban.Köszönöm szèpen,hogy segítettèl nekem.

 • Orsolya

  A.Orsi A kétnapos tréningen vettem részt , a problémám amiért így döntöttem szerintem inkább lelki eredetű lehet , de gondoltam csak jól járhatok ha megerősíthetem a gátizmaimat. Jól döntöttem , nagyon sok dologra ráébred az ember , saját magával kapcsolatban is , és nagyon örültem a történetek hallatán , hogy főként megelőzés céljából vehetek részt a tréningen , ami nagy ajándék és lehetőség a sorstól , most már csak rajtam múlik , hogy rendszeresen használjam a tanultakat . Zsófi nagyszerű oktató , kedves , segítőkész , vidám személyiség és valóban érdekli mi történt vagy történik a tanítványaival . Köszönök szépen mindent amire megtanítottál !!!

 • Iván

  Összehasonlítani nincs módom Zsófi teljesítményét,de nehezen tudom elképzelni,hogy lehetne lelkiismeretesebben végezni,azt amit nyilvánvalóan elkötelezettségnek tart és művel. A műtét utáni felépülésem most már a magam kezében van,tőle megkaptam a hozzávalókat. Köszönöm

 • Márta

  Nagyon jó lenne, ha minden nő és férfi már korán megtanulhatná ezeket az ismereteket. Zsófi pedig olyan könnyedén, sok humorral, empátiával , jó pszichológiai és pedagógiai érzékkel adta át tudását, ami mindenkit befogadóvá tett. Koszönöm

 • Emőke

  Szeretnék köszönetet mondani az elmúlt hetekben tartott foglalkozásért, amely kedveséged ès felkészültséged àltal kiemelkedő volt. Folytatom a megkezdett munkát, remélve, hogy korom ellenère is javulást hoz bajaimra.

 • Dóra

  Zsófi nagyon felkészült, hiteles, tapasztalt oktató. Óriási pedagógiai tudással, profi oktatói, előadói módszertannal dolgozik. Minden kérdésemre választ kaptam. Új szemléletet, látásmódot tanulhattam. Köszönöm a külön, személyre szabott gyakorlatokat, melyet már magabiztosan, itthon, önállóan végezhetek. Őszintén, tiszta szívből ajánlom minden nőnek!

 • Aniko

  3 alkalmas tréningen vettem részt, és bátran, jó szívvel ajánlom mindenkinek. Nem volt panaszom, alapvetően megelőzési célból menten a tréningre, és mindösszesen arra számítottam, hogy megtanulok pár alapgyakorlatot. Ehhez képes sokkal-sokkal többet kaptam, elsősorban lelkileg, pedig nem vagyok az a lelkizős fajta. Nagyon jól esett minden óra, Zsófi az a típusú ember, akinek az is megnyílik, aki nem akar. Mindenre van válasza vagy története, és végtelen mennyiségű együttérzés és empátia van benne. Jelenleg a fizikai változást még nem érzem, mivel csak pár napja fejeztem be a tanfolyamot, de női mivoltomban sokat erősödtem, és olyasmiket tanultam, amiket örömmel adok majd át a két kislányomnak, segítve ezzel őket abban, hogy magabiztos és tudatos nővé váljanak. Nagyon köszönöm az élményt, ha bárki hezitálna, hogy menjen-e tanfolyamra, az ne tegye, menjen, nem fogja megbánni.

 • Dorottya

  Sajnálom, hogy csak 3 alkalmas volt a tréning. Akár minden héten elmennék egyre :) sokat beszélgettünk és bármire rákérdeztünk mindre kaptunk megfelelő választ!Zsófi nagyon tapasztalt! Nagyon hasznosak ezek a tanfolyamok! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Idővel kiszeretném próbálni majd a Gésát is!! Addig gyakorlok minden nap!!! KÖszönöm a lehetőséget :) <3 Dorisz

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?