Kardos Zsófia - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36-20-557-56-12

Budapest XVI., Élet műhely
Magyarország 1163 Budapest XVI. , Borotvás u. 55


Budapest XVI., Egyéni órák telefonos egyeztetés alapján
Magyarország 1163 Budapest XVI. , Borotvás utca 55
Budapest XVI., Gyakorló órák itt
Magyarország 1163 Budapest XVI. , Borotvás utca 55

A KRISTON MÓDSZERT 2008 óta tanítom Nők, Férfiak és Gyerekek számára egyaránt.

2013 óta rendszeres gyakorló órákat is tartok.

 • Ezek mellett a Pető Intézetben végzett  konduktorként csecsemőszűrést, és mozgásfejlesztést végzek.     
 • Szexuális egészségnevelő órákat tartok.
 • Dúlaként szülésfelkészítő, támogató beszélgetésekre lehet jelentkezni.
 • 2015-ben elvégeztem a Waldorf-óvónőképzőt is, jelenleg leendő ovisoknak tartok játszóházat a Tündérrózsa Waldorf óvódában.

 

Három gyermek édesanyja vagyok. A Kriston Módszert nekik is köszönhetem.

Első gyermekem születése után tanultam meg a Kriston Intim Tornát® és saját magamon  tapasztaltam meg annak rehabilitációs és prevenciós (megelőző) hatását, melynek révén néhány hét alatt elmúltak a hónapok óta meglévő panaszaim.

Második gyermekem császármetszéssel jött a világra ezek után elsősorban a lelkem szorult rehabilitációra.

Harmadik gyermekem születésekor már képzett KIT tréner  és Dúla voltam. Hálás vagyok fiaimnak, hogy a születésük hatására ezt a pályát választottam és a KIT módszernek, hogy átélhettem kislányom érkezésekor a szülésben rejlő Női erőt.

A fizikai változásokon túl, a Kriston Módszer elindított egy olyan úton, aminek köszönhetően ma egy sokkal boldogabb  és teljesebb életet élhetek.

Mindazt, amit Andreától kaptam  azzal igyekszem viszonozni, hogy átadom a tudást azoknak, akik hozzám jönnek tanfolyamra.

Az életutamat kísérő férfiakkal kapcsolatos tapasztalataim és férfi tanítványaim történetei is segítenek talán  egyre jobban megérteni a másik nemet.
Látom a csoportokban, hogy milyen erősen hatunk egymásra, hogyan építjük vagy romboljunk önmagunkat és a társunkat kapcsolatainkban.

Úgy érzem, könnyebb tanítanom úgy, hogy mind a két fél történeteit ismerem.

 • Így képviselni tudom a férfiak nézőpontját a női csoportokban,
 • és a nőkét a férfi csoportokban és talán így egyre teljesebb képet látunk egymásról, önmagunkról.

 

Azt látom, hogy napjainkban elképesztően hiányzik a generációkról generációkra szálló tudás, a Női és a Férfi körök ereje. Egyedül maradunk a nehézségeinkkel. Legtöbbször szégyen övezi a tüneteinket. Az információk hiánya és ez a szégyen akadályoz minket abban, hogy megváltoztassuk a problémáinkat. Ezért a csoportokban sok történeten keresztül oldjuk a szégyent, és ránézünk a szokásainkra, hogy helyesen tudjunk sportolni, élni a mindennapokban. Úgy, hogy nem terheljük a testünket.

Bármit is tanulok, tanítok, az utam mindig az anyaság-nőiesség, a család, a gyerekek és az idős emberek témái köré csoportosulnak.
Hálás vagyok azoknak a nőknek, anyáknak, nagyanyáknak, férfiaknak, apáknak, nagyapáknak, akik történeteikkel gazdagították a foglalkozásokat, és tudásukkal hozzájárulnak közös fejlődésünkhöz.

A foglalkozásokon igyekszem megmutatni az emberek közötti tapasztalatok átadásának, a körnek erejét, és a közös tanulásnak a bölcsességét is.

A KRISTON-MÓDSZERben rejlő erő, az hogy a saját felelősségvállalásunk, a saját befektetett energiánk hoz javulást, változást az életünkben. A tornával, a helyes szokások kialakításával, és a helyes életmód kialalkításával komplex változást tudunk létrehozni. Ennek köszönhetően ilyen hatásos a módszer.

Az izomgyengeségből adódó- és egyéb  tüneteink nagyon  rombolják az életünk minőségét.
Az önmagunkba vetett hitet, a NŐi, FÉRFI képünket magunkról és a másikról.

A KRISTON MÓDSZER egy jó lehetőség mindezek helyreállítására.

Budapesten a XVI. kerületben tanítok elsősorban.

Bárhová elmegyek önszerveződő csoportokhoz,Budapesten és vidéken is,  ha erre van igény.

Bővebben a honlapom lehet még olvasni a módszerről és rólam.

www.intimtorna.co.hu

 

Vidéken is tartok csoportokat, ha arra van igény.

Gödöllő, Vác vonzáskörzetébe szeretnék rendszeres csoportokat tartani, ha arra nincs tréner.

Telefonszám: 06-20-557-56-12

intimtornakriston@gmail.com

www.intimtorna.co.hu

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.01.10 09:00 - 12:00
2019.01.17 09:00 - 12:00
2019.01.24 09:00 - 12:00
2019.01.31 09:00 - 12:00
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.02.02 09:00 - 15:00
2019.03.03 09:00 - 15:00
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.02.07 09:00 - 12:00
2019.02.14 09:00 - 12:00
2019.02.21 09:00 - 12:00
2019.02.28 09:00 - 12:00
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Andrea

  Az elmúlt két nap nagyon hasznos és tanulságos volt a számomra. Nem csak a torna lépéseit tanulhattuk meg, illetve gyakorolhattuk, hanem olyan témákról beszélgettünk nyíltan, tabuk nélkül amikben mindenkinek volt érdekesség és újdonság. Rávilágított néhány olyan alapvető információra a nőiségemmel kapcsolatban, amit eddig sajnos nem tudtam, holott nagyon hasznos. Amennyiben sikerül napi szinten gyakorolnom a tornát is, azt hiszem csak profitálhatok ebből a tréningből. Minden nőnek szívből ajánlom.

 • Erzsébet

  Az elmúlt két nap nagyon hasznos volt számomra, sok új ismeretet adott a saját testemmel kapcsolatban. Ezidáig nem gondoltam bele abba, hogy milyen fontos ismernunk és uralnunk a testünk működését. Tetszett, hogy ezt az ismeretanyagot úgy kaptuk meg, hogy közben egy percig sem éreztük, hogy mi most egy komoly képzésen vagyunk. Nagyon köszönöm Zsófinak, hogy ilyen tartalmas és hasznos 3 napot szervezett nekünk.

 • Marina

  A tréning közvetlen hangulatú, családias légkörben zajlik. A torna elsajátításán túl sokat tanultam a női szervek védelmét érintő életmódbeli kérdésekről is. Zsófi egyénre szóló információt is átadott élethelyzetünket vagy problémáinkat illetően. Nagyon hasznos volt, köszönöm!

 • Tímea

  A Zsófi által tartott órák szemléletformálóak; közvetlen, őszinte hangon ad át új információkat, fontos történeteket, saját bölcsességeket. Nemcsak tanítja, éli is ezt a szemléletet, mely ezáltal lehet igazán hatásos. Köszönöm!

 • Amanda

  Zsófi nagyon jó oktató, könnyen teremt oldott légkört és precízen tanítja meg a gyakorlatokat, melyek közben sok érdekes és tanulságos történetet is mesél. A felmerülő egyéni kérdésekre is mindig szívesen válaszolt. Köszönöm!

 • Szabolcs

  Gyakorlott, kedves oktató, gyorsan megteremti az oldott hangulatot. Jó érzés beszélni ezekről az általában tabu témákról, amiknek teljesen természetesnek kéne lenniük. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem fog csalódást okozni a tréning.

 • Hajnalka

  Nagyon érdekes volt a két nap. Zsófi felkészült oktató, történetei tanulságosak, sokat tanultam a testem működéséről. Ajánlani fogom ismerőseimnek.

 • Emese

  Zsófi nagyon alapos mélyreható ismereteket adott át a tanfolyamon, kedves, tájékozott, felkészült oktató

 • Mária

  Csodálatos dolog volt megtapasztalni, hogy mit tud a testem ha én úgy akarom. Ezenkívül rengeteg tanulságos történetet osztott meg velünk Zsófi, aki nagyon profi, látszik hogy szívvel lélekkel csinálja. Köszönöm

 • Liubita

  Sziasztok! nagyon jól éreztem magam a tréning alatt, Zsófi nagyon felkészült, ügyes, segítőkész, és bármelyik kérdésre van válasza. Mind két nap nagyon tanulságos volt. Zsófit csak ajánlani tudom mindenkinek. :-)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?