Kardos Zsófia - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36-20-557-56-12

Budapest XVI., Élet műhely
Magyarország 1163 Budapest XVI. , Borotvás u. 55


Budapest XVI., Egyéni órák telefonos egyeztetés alapján
Magyarország 1163 Budapest XVI. , Borotvás utca 55
Budapest XVI., Gyakorló órák itt
Magyarország 1163 Budapest XVI. , Borotvás utca 55

A KRISTON MÓDSZERT 2008 óta tanítom Nők, Férfiak és Gyerekek számára egyaránt.

2013 óta rendszeres gyakorló órákat is tartok.

 • Ezek mellett a Pető Intézetben végzett  konduktorként csecsemőszűrést, és mozgásfejlesztést végzek.  
 • A rákospalotai Fejlesztőházban dolgozom.   
 • Szexuális egészségnevelő órákat tartok.
 • Dúlaként szülésfelkészítő, támogató beszélgetésekre lehet jelentkezni.
 • 2015-ben elvégeztem a Waldorf-óvónőképzőt is, jelenleg leendő ovisoknak tartok játszóházat a Tündérrózsa Waldorf óvódában.

 

Három gyermek édesanyja vagyok. A Kriston Módszert nekik is köszönhetem.

Első gyermekem születése után tanultam meg a Kriston Intim Tornát® és saját magamon  tapasztaltam meg annak rehabilitációs és prevenciós (megelőző) hatását, melynek révén néhány hét alatt elmúltak a hónapok óta meglévő panaszaim.

Második gyermekem császármetszéssel jött a világra ezek után elsősorban a lelkem szorult rehabilitációra.

Harmadik gyermekem születésekor már képzett KIT tréner  és Dúla voltam. Hálás vagyok fiaimnak, hogy a születésük hatására ezt a pályát választottam és a KIT módszernek, hogy átélhettem kislányom érkezésekor a szülésben rejlő Női erőt.

A fizikai változásokon túl, a Kriston Módszer elindított egy olyan úton, aminek köszönhetően ma egy sokkal boldogabb  és teljesebb életet élhetek.

Mindazt, amit Andreától kaptam  azzal igyekszem viszonozni, hogy átadom a tudást azoknak, akik hozzám jönnek tanfolyamra.

Az életutamat kísérő férfiakkal kapcsolatos tapasztalataim és férfi tanítványaim történetei is segítenek talán  egyre jobban megérteni a másik nemet.
Látom a csoportokban, hogy milyen erősen hatunk egymásra, hogyan építjük vagy romboljunk önmagunkat és a társunkat kapcsolatainkban.

Úgy érzem, könnyebb tanítanom úgy, hogy mind a két fél történeteit ismerem.

 • Így képviselni tudom a férfiak nézőpontját a női csoportokban,
 • és a nőkét a férfi csoportokban és talán így egyre teljesebb képet látunk egymásról, önmagunkról.

 

Azt látom, hogy napjainkban elképesztően hiányzik a generációkról generációkra szálló tudás, a Női és a Férfi körök ereje. Egyedül maradunk a nehézségeinkkel. Legtöbbször szégyen övezi a tüneteinket. Az információk hiánya és ez a szégyen akadályoz minket abban, hogy megváltoztassuk a problémáinkat. Ezért a csoportokban sok történeten keresztül oldjuk a szégyent, és ránézünk a szokásainkra, hogy helyesen tudjunk sportolni, élni a mindennapokban. Úgy, hogy nem terheljük a testünket.

Bármit is tanulok, tanítok, az utam mindig az anyaság-nőiesség, a család, a gyerekek és az idős emberek témái köré csoportosulnak.
Hálás vagyok azoknak a nőknek, anyáknak, nagyanyáknak, férfiaknak, apáknak, nagyapáknak, akik történeteikkel gazdagították a foglalkozásokat, és tudásukkal hozzájárulnak közös fejlődésünkhöz.

A foglalkozásokon igyekszem megmutatni az emberek közötti tapasztalatok átadásának, a körnek erejét, és a közös tanulásnak a bölcsességét is.

A KRISTON-MÓDSZERben rejlő erő, az hogy a saját felelősségvállalásunk, a saját befektetett energiánk hoz javulást, változást az életünkben. A tornával, a helyes szokások kialakításával, és a helyes életmód kialalkításával komplex változást tudunk létrehozni. Ennek köszönhetően ilyen hatásos a módszer.

Az izomgyengeségből adódó- és egyéb  tüneteink nagyon  rombolják az életünk minőségét.
Az önmagunkba vetett hitet, a NŐi, FÉRFI képünket magunkról és a másikról.

A KRISTON MÓDSZER egy jó lehetőség mindezek helyreállítására.

Budapesten a XVI. kerületben tanítok elsősorban.

Bárhová elmegyek önszerveződő csoportokhoz,Budapesten és vidéken is,  ha erre van igény.

Bővebben a honlapom lehet még olvasni a módszerről és rólam.

www.intimtorna.co.hu

 

Vidéken is tartok csoportokat, ha arra van igény.

Gödöllő, Vác vonzáskörzetébe szeretnék rendszeres csoportokat tartani, ha arra nincs tréner.

Telefonszám: 06-20-557-56-12

intimtornakriston@gmail.com

www.intimtorna.co.hu

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.03.06 09:00 - 12:00
2019.03.13 09:00 - 12:00
2019.03.20 09:00 - 12:00
2019.03.27 09:00 - 12:00
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.06 09:00 - 15:00
2019.04.07 09:00 - 15:00
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.10 09:00 - 13:00
2019.04.17 09:00 - 13:00
2019.04.24 09:00 - 13:00
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.18 10:00 - 16:00
2019.05.19 10:00 - 16:00
Vác
Málnárium
2600 Vác Damjanich tér 7.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Csilla

  Testileg és lelkileg is nagyon hasznos a tréning. Otthonos, szuper hangulatú két nap volt, csak ajánlani tudom minden nőnek és fiatal lánynak. Életre szóló az élmény, és bízom benne, hogy a hatása is hosszú távon segítségemre lesz. Köszönöm Zsófi! :)

 • Dóra

  Nagyon érdekes utazás volt. Csak javasolni tudom mindenkinek.

 • Marina

  8 hónappal a szülés után csak egyet sajnálok, hogy nem a terhesség alatt kerültem Zsófihoz, és sajátítottam el a módszert. Már most érzek változást magamon. Zsófi maximális segítséget adott az órák alatt, és a beszélgetések a gyakorlások között könnyedebbé, lazábbá és hatékonyabbá tették az óráit. Ajánlani fogom az ismerőseimnek!

 • Orsolya

  Kismamaként és lányos anyukaként is nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, Zsófi végig nagyon figyelmes és segítőkész volt. Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek javaslom a részvételt, de a kismamáknak különösen!

 • Krisztina

  Nagyon hasznos információkhoz jutottam a tanfolyam során. Olyan összefüggésekre világított rá Zsófi, amikre eddig nem is gondoltam. Már pár hét után éreztem a jótékony hatását, az izmaimat végre érzem. A tanfolyam jó hangulatban zajlott és jó volt megosztani a problémákat hozzáértő személlyel. Örülök, hogy végre rászántam magam a tanfolyamra. Nagyon is megérte.

 • Anna Zsuzsanna

  Nagyon hasznos volt a tanfolyam.Minden óra után hatalmas pozitív töltettel mentem haza.Az órák remek, oldott hangulatban teltek. Zsófi magával söprő természetességgel és lelkesedéssel tartotta az órákat, szemléletesen magyarázott, minden kérdésre kimerítő választ adott, a gyakorlatokat alaposan begyakoroltuk.Örülök, hogy a 3. babám születése előtt sikerült eljutnom a tanfolyamra, önbizalmat adott és reményt egy csodás szülésélményhez és nincsenek már kétsegeim afelől sem, hogy sikerülni fog regenerálni a gátamat a szülés után.Jószívvel ajánlom mindenkinek a tanfolyamot és Zsófit.

 • Lászlóné

  Szuper volt a tanfolyam. Már az első óra után érezhető volt jótékony hatása. Ajánlani tudom mindenkinek.

 • Márta

  Életem egyik legjobb döntése volt jelentkezni az intim tornára. Mindig azt hittem,hogy a problémáimat nekem kell megoldanom, akár lelki, akár testi az és elég nehezen adom ki a kezeim közül őket. Az első szülésem óta aranyérrel küszködtem és egyre rosszabb lett a helyzet, míg meg nem műtötték. A kötőszöveti gyengeség és a helytelen napi gyakorlataim miatt a helyzet ismét műtét közelbe sodort. Ekkor döntöttem el h jelentkezem és megadom magamnak az esélyt a műtét nélküli gyógyulásra, de bizonytalan és szkeptikus voltam. Az órák baráti hangulatban teltek, Zsófi nagyon érthetően, szemléletesen tanította meg velünk a gyakorlatokat és nemcsak a testünk helyes működésére figyelt, hanem kicsit a lelkünkre is. Nekem nagyon sok támpontot adott ahhoz,h később se veszítsem el a motiváltságom! Már ez a 4 hét is több pozitív változást hozott. A legjobbnak azt érzem,h kulcsot kaptam a testem intim részeinek irányításához, ezzel megszűnt a kiszolgáltatott helyzetem és csak rajtam áll hogyan gazdálkodom a megszerzett tudással! Teljes szívvel ajánlom mindenkinek! Köszönöm szépen Neked Zsófi!

 • Anna

  Minden szempontból a legjobb volt és a legjobbkor jött számomra a tréning és Zsófi. Szívből ajánlom mindkettőt!

 • Ildikó

  53 évesen is olyan információkhoz jutottam, amelyeknek a tanfolyam előtt nem voltam birtokában. Zsófit kellemes jó előadónak ítélem, szakmai tapasztalata helytálló, ajánlani tudom mindenkinek.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?