Kardos Zsófia - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36-20-557-56-12

Budapest XVI., Élet műhely
Magyarország 1163 Budapest XVI. , Borotvás u. 55


Budapest XVI., Egyéni órák telefonos egyeztetés alapján
Magyarország 1163 Budapest XVI. , Borotvás utca 55
Budapest XVI., Gyakorló órák itt
Magyarország 1163 Budapest XVI. , Borotvás utca 55

A KRISTON MÓDSZERT 2008 óta tanítom Nők, Férfiak és Gyerekek számára egyaránt.

2013 óta rendszeres gyakorló órákat is tartok.

 • Ezek mellett a Pető Intézetben végzett  konduktorként csecsemőszűrést, és mozgásfejlesztést végzek.     
 • Szexuális egészségnevelő órákat tartok.
 • Dúlaként szülésfelkészítő, támogató beszélgetésekre lehet jelentkezni.
 • 2015-ben elvégeztem a Waldorf-óvónőképzőt is. 

 

Három gyermek édesanyja vagyok. A Kriston Módszert nekik is köszönhetem.

Első gyermekem születése után tanultam meg a Kriston Intim Tornát® és saját magamon  tapasztaltam meg annak rehabilitációs és prevenciós (megelőző) hatását, melynek révén néhány hét alatt elmúltak a hónapok óta meglévő panaszaim.

Második gyermekem császármetszéssel jött a világra ezek után elsősorban a lelkem szorult rehabilitációra.

Harmadik gyermekem születésekor már képzett KIT tréner  és Dúla voltam. Hálás vagyok fiaimnak, hogy a születésük hatására ezt a pályát választottam és a KIT módszernek, hogy átélhettem kislányom érkezésekor a szülésben rejlő Női erőt.

A fizikai változásokon túl, a Kriston Módszer elindított egy olyan úton, aminek köszönhetően ma egy sokkal boldogabb  és teljesebb életet élhetek.

Mindazt, amit Andreától kaptam  azzal igyekszem viszonozni, hogy átadom a tudást azoknak, akik hozzám jönnek tanfolyamra.

Az életutamat kísérő férfiakkal kapcsolatos tapasztalataim és férfi tanítványaim történetei is segítenek talán  egyre jobban megérteni a másik nemet.
Látom a csoportokban, hogy milyen erősen hatunk egymásra, hogyan építjük vagy romboljunk önmagunkat és a társunkat kapcsolatainkban.

Úgy érzem, könnyebb tanítanom úgy, hogy mind a két fél történeteit ismerem.

 • Így képviselni tudom a férfiak nézőpontját a női csoportokban,
 • és a nőkét a férfi csoportokban és talán így egyre teljesebb képet látunk egymásról, önmagunkról.

 

Azt látom, hogy napjainkban elképesztően hiányzik a generációkról generációkra szálló tudás, a Női és a Férfi körök ereje. Egyedül maradunk a nehézségeinkkel. Legtöbbször szégyen övezi a tüneteinket. Az információk hiánya és ez a szégyen akadályoz minket abban, hogy megváltoztassuk a problémáinkat. Ezért a csoportokban sok történeten keresztül oldjuk a szégyent, és ránézünk a szokásainkra, hogy helyesen tudjunk sportolni, élni a mindennapokban. Úgy, hogy nem terheljük a testünket.

Bármit is tanulok, tanítok, az utam mindig az anyaság-nőiesség, a család, a gyerekek és az idős emberek témái köré csoportosulnak.
Hálás vagyok azoknak a nőknek, anyáknak, nagyanyáknak, férfiaknak, apáknak, nagyapáknak, akik történeteikkel gazdagították a foglalkozásokat, és tudásukkal hozzájárulnak közös fejlődésünkhöz.

A foglalkozásokon igyekszem megmutatni az emberek közötti tapasztalatok átadásának, a körnek erejét, és a közös tanulásnak a bölcsességét is.

A KRISTON-MÓDSZERben rejlő erő, az hogy a saját felelősségvállalásunk, a saját befektetett energiánk hoz javulást, változást az életünkben. A tornával, a helyes szokások kialakításával, és a helyes életmód kialalkításával komplex változást tudunk létrehozni. Ennek köszönhetően ilyen hatásos a módszer.

Az izomgyengeségből adódó- és egyéb  tüneteink nagyon  rombolják az életünk minőségét.
Az önmagunkba vetett hitet, a NŐi, FÉRFI képünket magunkról és a másikról.

A KRISTON MÓDSZER egy jó lehetőség mindezek helyreállítására.

Budapesten a XVI. kerületben tanítok elsősorban.

Alkalmanként a XX. kerülteben is szervezünk csoportokat.

Bárhová elmegyek önszerveződő csoportokhoz,Budapesten és vidéken is,  ha erre van igény.

Bővebben a honlapom lehet még olvasni a módszerről és rólam.

www.intimtorna.co.hu

 

Vidéken is tartok csoportokat, ha arra van igény.

Gödöllő, Vác vonzáskörzetébe szeretnék rendszeres csoportokat tartani, ha arra nincs tréner.

Telefonszám: 06-20-557-56-12

intimtornakriston@gmail.com

www.intimtorna.co.hu

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.11.08 09:00 - 12:00
2018.11.15 09:00 - 12:00
2018.11.22 09:00 - 12:00
2018.11.29 09:00 - 12:00
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.11.17 09:00 - 15:00
2018.11.18 09:00 - 15:00
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.12.15 09:00 - 15:00
2018.12.16 09:00 - 15:00
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Rita

  Örülök, hogy Zsófit választottam trénernek. Hangulatosak, családiasak voltak az órák sok gyakorlással, történetmeséléssel, lelkizéssel. (És a kávéja is isteni :) Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • Klaudia

  Nagyon hasznos volt a kétnapos tréning Zsófival. Nemcsak a gyakorlatok elsajátítása miatt érte meg elmenni, de lelkileg is hatalmas löketet adott, tényleg mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom! :) Felkeszult, nyitott és az általa mesélt történetek mindenki számára inspiráloak lehetnek.

 • Eszter

  Zsófit mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon gyakorlott, lelkes, profi, elkötelezett, segítőkész trénert ismerhettem meg a személyében. A 2 nap során végig figyelte és érzékelte a csoport dinamikáját. Folyamatosan fenn tudta tartani a résztvevők érdeklődését és lelkesedését. A felmerülő kérdésekre, mindig megfelelő részletességgel, érthető módon válaszolt. Rövid időn belül családias, nyitott, bizalmas légkört tudott teremteni a tréningen. Így minden résztvevő fel merte tenni a kérdéseit és mindenki aktívan részt vett az így kialakult beszélgetésekben. Köszönöm Zsófi!

 • Noèmi

  Zsófi nagyon jó tréner.Közvetlen,nyitott,bármilyen intim kérdéssel fordulhattunk hozzá. A gyakorlatokat érthetően magyarázza,az esetleges hibákat azonnal észreveszi és korrigálja. A tanfolyam kellemes légkörben zajlott,jól éreztem magam.Sok dolgot tanultam,és sokszor mikor mesélt mások történeteiről, olyan volt mintha a saját életemet hallottam volna. Jó érzés tudni,hogy van segítség. Köszönöm Zsófi!

 • Zsuzsa

  Zsófi nagyon nyitott, kedves, humoros,könnyen teremt kapcsolatot.Nagyon érdekes és tanulságos történeteket mesélt amiből mindenki találhatott a saját életére vonatkozó hasznos felismeréseket.A gyakorlatokat precízen és könnyen érthetően magyarázta el és mutatta be.Ezt az egész módszert tényleg mindenkihez el kellene juttatni már a középiskolai évek alatt.Mind a két nap nagyon hasznos volt mindenkinek csak ajánlani tudom.Köszönöm

 • Gabriella

  Alapvetően az volt az első gondolatom, hogy mindenkinek kötelezővé tennék egy ilyen tréninget. Zsófi hiteles, az órák kellemesen teltek, igyekezett figyelni mindenkire. Köszönöm!

 • Árpád

  Köszönöm Zsófinak a kedves, oldott légkörű órákat, amivel átadta ezeket a szokatlan ismereteket. Már az első nap után éreztem, hogy ezek nagyon erős hatású gyakorlatok. Innentől már "egyszerű", csak gyakorolni kell, és sohasem abbahagyni! :-)

 • Edit

  Zsófi kellő komolysággal, humorral és nagyon hitelesen adott át egy olyan tudást, amit minél előbb,minél több embernek ismernie kellene. Megmutatta, mennyire fontos ismerni és elismerni érzéseinket testi és lelki egészségünkért. Gondolatébresztő és motiváló két nap volt, KÖSZÖNÖM!

 • Réka

  Zsófi nagyon kellemes légkört teremtett az órákon. A részletes magyarázataival és vizualizációs technikájával nagymértékben megkönnyítette az érintett izmok megismerését, mozgatását. A gyakorlatok közben elmesélt történeteit hallgatva pedig kicsit jobban megismertük magunkat, valamint megtanítottak az önelfogadásra és az önmagunkkal szembeni türelemre is, melyek a fejlődés szempontjából elengedhetetlenek.

 • Zsuzsanna

  Zsuzsa Kellemes órákat töltöttem a tréning alatt a tanulni vágyókkal. Zsófi magabiztossága és felkészültsége megnyugtató volt és oly természetességgel beszéltünk intim kérdésekről, hogy a végén már nem is számított intim témának. Igyegszem ezen ismeretek birtokában élni tovább, egészségesebben mind lelkileg, mind testileg. Zsófi, köszönöm szépen! Már több ismerősömnek ajánlottam.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?