Kardos Zsófia - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36-20-557-56-12

Budapest XVI., Élet műhely
Magyarország 1163 Budapest XVI. , Borotvás u. 55


Budapest XVI., Egyéni órák telefonos egyeztetés alapján
Magyarország 1163 Budapest XVI. , Borotvás utca 55
Budapest XVI., Gyakorló órák itt
Magyarország 1163 Budapest XVI. , Borotvás utca 55

A KRISTON MÓDSZERT 2008 óta tanítom Nők, Férfiak és Gyerekek számára egyaránt.

2013 óta rendszeres gyakorló órákat is tartok.

 • Ezek mellett a Pető Intézetben végzett  konduktorként csecsemőszűrést, és mozgásfejlesztést végzek.  
 • A rákospalotai Fejlesztőházban dolgozom.   
 • Szexuális egészségnevelő órákat tartok.
 • Dúlaként szülésfelkészítő, támogató beszélgetésekre lehet jelentkezni.
 • 2015-ben elvégeztem a Waldorf-óvónőképzőt is, jelenleg leendő ovisoknak tartok játszóházat a Tündérrózsa Waldorf óvódában.

 

Három gyermek édesanyja vagyok. A Kriston Módszert nekik is köszönhetem.

Első gyermekem születése után tanultam meg a Kriston Intim Tornát® és saját magamon  tapasztaltam meg annak rehabilitációs és prevenciós (megelőző) hatását, melynek révén néhány hét alatt elmúltak a hónapok óta meglévő panaszaim.

Második gyermekem császármetszéssel jött a világra ezek után elsősorban a lelkem szorult rehabilitációra.

Harmadik gyermekem születésekor már képzett KIT tréner  és Dúla voltam. Hálás vagyok fiaimnak, hogy a születésük hatására ezt a pályát választottam és a KIT módszernek, hogy átélhettem kislányom érkezésekor a szülésben rejlő Női erőt.

A fizikai változásokon túl, a Kriston Módszer elindított egy olyan úton, aminek köszönhetően ma egy sokkal boldogabb  és teljesebb életet élhetek.

Mindazt, amit Andreától kaptam  azzal igyekszem viszonozni, hogy átadom a tudást azoknak, akik hozzám jönnek tanfolyamra.

Az életutamat kísérő férfiakkal kapcsolatos tapasztalataim és férfi tanítványaim történetei is segítenek talán  egyre jobban megérteni a másik nemet.
Látom a csoportokban, hogy milyen erősen hatunk egymásra, hogyan építjük vagy romboljunk önmagunkat és a társunkat kapcsolatainkban.

Úgy érzem, könnyebb tanítanom úgy, hogy mind a két fél történeteit ismerem.

 • Így képviselni tudom a férfiak nézőpontját a női csoportokban,
 • és a nőkét a férfi csoportokban és talán így egyre teljesebb képet látunk egymásról, önmagunkról.

 

Azt látom, hogy napjainkban elképesztően hiányzik a generációkról generációkra szálló tudás, a Női és a Férfi körök ereje. Egyedül maradunk a nehézségeinkkel. Legtöbbször szégyen övezi a tüneteinket. Az információk hiánya és ez a szégyen akadályoz minket abban, hogy megváltoztassuk a problémáinkat. Ezért a csoportokban sok történeten keresztül oldjuk a szégyent, és ránézünk a szokásainkra, hogy helyesen tudjunk sportolni, élni a mindennapokban. Úgy, hogy nem terheljük a testünket.

Bármit is tanulok, tanítok, az utam mindig az anyaság-nőiesség, a család, a gyerekek és az idős emberek témái köré csoportosulnak.
Hálás vagyok azoknak a nőknek, anyáknak, nagyanyáknak, férfiaknak, apáknak, nagyapáknak, akik történeteikkel gazdagították a foglalkozásokat, és tudásukkal hozzájárulnak közös fejlődésünkhöz.

A foglalkozásokon igyekszem megmutatni az emberek közötti tapasztalatok átadásának, a körnek erejét, és a közös tanulásnak a bölcsességét is.

A KRISTON-MÓDSZERben rejlő erő, az hogy a saját felelősségvállalásunk, a saját befektetett energiánk hoz javulást, változást az életünkben. A tornával, a helyes szokások kialakításával, és a helyes életmód kialalkításával komplex változást tudunk létrehozni. Ennek köszönhetően ilyen hatásos a módszer.

Az izomgyengeségből adódó- és egyéb  tüneteink nagyon  rombolják az életünk minőségét.
Az önmagunkba vetett hitet, a NŐi, FÉRFI képünket magunkról és a másikról.

A KRISTON MÓDSZER egy jó lehetőség mindezek helyreállítására.

Budapesten a XVI. kerületben tanítok elsősorban.

Bárhová elmegyek önszerveződő csoportokhoz,Budapesten és vidéken is,  ha erre van igény.

Bővebben a honlapom lehet még olvasni a módszerről és rólam.

www.intimtorna.co.hu

 

Vidéken is tartok csoportokat, ha arra van igény.

Gödöllő, Vác vonzáskörzetébe szeretnék rendszeres csoportokat tartani, ha arra nincs tréner.

Telefonszám: 06-20-557-56-12

intimtornakriston@gmail.com

www.intimtorna.co.hu

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.15 09:00 - 13:00
2019.05.22 09:00 - 13:00
2019.05.29 09:00 - 13:00
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.06.05 09:00 - 13:00
2019.06.12 09:00 - 13:00
2019.06.19 09:00 - 13:00
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.06.29 09:00 - 15:00
2019.06.30 09:00 - 15:00
Budapest XVI.
Élet műhely
1163 Budapest XVI. Borotvás u. 55
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Judit

  3 alkalmas alaptréningen vettem részt, minden alkalom egy pozitív testi - lelki fröccs volt, ami után mindig úgy éreztem, hogy nincs olyan probléma, ami ne lenne megoldható. A testi bajaimmal mentem oda, de a lelkiek is előtérbe kerültek, most már tudom amit addig csak sejtettem, hogy "fejben dől el minden". Zsófiban nagyon sok ember veszett el - pszichológus, tanárnő, igaz barátnő, dúla, anya, standup homorista - hihetetlen, hogy mindez egy emberben megvan, őszintén és fesztelenül lehet Vele bármiről beszélgetni. A tréninget 3 hete végeztem el, azóta gyakorlok (madjnem) minden nap, és már érzem a pozitív hatását, csak ajánlani tudom mindenkinek - Zsófit is, és a tornát is.

 • Katalin

  Köszön szépen Zsófinak a tréninget, melyet nagyon hasznosnak találtam! Véleményem szerint minden nőnek (és férfinak a férfiaknak szóló tanfolyamot) érdemes lenne elvégeznie. Tetszett, hogy a tanfolyamon nem "csak" a tornát tanultuk meg, hanem sok szó esett a női/férfi minőségekről, megvilágítva egyes rendellenes működéseink lelki hátterét, sok példán át bemutatva. Én elsősorban emiatt végeztem el a tanfolyamot, hogy a nőiségem helyreállítását megsegítsem vele, és úgy érzem ez sikerült is. Zsófit szívből ajánlom, szakmailag és emberileg egyaránt! Akár "kellemetlen" témákról is oldottan, lazán, nyitottan és humorosan tud beszélni, ami nekünk, résztvevőknek sokat segített az ismeretek könnyebb befogadásában. Köszönöm még egyszer! :)

 • Ágnes

  Már kismamaként (1. trimeszter) vettem részt a kurzuson, ami összességeben nagyon tetszett. Zsófi külön-külön mindenkire nagyon odafigyelt, türelmesen megvárta, míg mindenki -amennyire elsö alkalommal lehetséges - ráérez a gyakorlatokra. A hétvége jó hangulatban telt, Zsófinak hamar sikerült kialakítania a bizalmi légkört a csoportban, illetve mindig volt lehetöseg feltenni a kerdeseinket. Rengeteget tanultam ez alatta két nap alatt, külön köszönöm, hogy kaptam olyan gyakorlatokat is, amelyek majd a szülés során segítségemre lehetnek.

 • Csilla

  A 4. gyermek születése után jelentkező problémák megoldására Zsófit választottam. Az órák nagyon jó hangulatban teltek, senki nem érezte feszélyezve magát. Folyamatosan lelkesített minket, minden kérdésünkre választ kaptunk. Rengeteg új dolgot hallottam tőle, mind a kamaszkorral mind a szüléssel és sok más nőgyógyászati problémával kapcsolatban. A torna, amit személyre szabottan ajánlott időben nem sok, így kis energia ráfordítással elvégezhető. Sok köszönettel tartozom Zsófinak! Kívánok sok sikert és örömöt a továbbiakban is ! Köszönettel: Horváth Csilla

 • Zsuzsanna

  Két napos alaptréningen voltam, szuper oktató, nagyon alapos, emellett laza minden részletre odafigyel! Babavárás 4. Hónapjában voltam ott jártamkor, a szüléshez illetve a várandósság alatti tornagyakorlatk végzéséhez külön információkat is kaptam. Emellett bátran lehet keresni ha bárminkérdés merül fel. Csak ajánlani tudom az oktatót és a tanfolyamot is mindenkinek! :)

 • Annamaria

  Nagy örömmel vettem részt a hétvégi alap tréningen. Zsófi kedves és nyitott termèszete és az otthonias környezet nagyon megnyugtató volt számomra és mások számára is, ahol nem volt ciki a problémainkròl nyitottan beszélgetni. Sok érdekes történetet és tapasztalatot osztott meg velünk, ami motiválò volt. Mindenkinek nagyon ajánlom a résztvételt.

 • Vera

  Köszönöm, nagyon hasznosnak érzem a tanult gyakorlatokat, különösen tetszik, hogy ennyire védik a gerincet is. Az óra király volt, tetszik a módszer test-lélekkel kapcsolatos szemlélete is, amit Zsófi szórakoztató stílusban mellékelt, az önmegfigyelés és elfogadás fontosságára irányítva a figyelmet.

 • Emese

  Szuper tanfolyam.Testi -lelki feltöltődés.Zsófi nagyon kedves,segítőkész személyiség,ajánlom mindenkinek!

 • Erzsébet

  Örülök, hogy jelentkeztem a tréningre! Új ismeretekkel lettem gazdagabb, mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • Bernadett

  Minden alkalommal örömmel készülődtem a kellemes hangulatban eltöltött délelőttökre. Zsófi felkészültsége, őszinte nyitottsága és kedves humora különleges élménnyé varázsolta számomra a tudnivalók és gyakorlatok elsajátítását. Minden nő számára nagyon fontos feladatnak érzem a torna végzését. Hálás vagyok a lehetőségért, köszönöm Zsófi!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?