Kelemen Ottilia

Telefonszám: 06709356884

Érd, KIT Érd
Magyarország 2030 Érd , Pemetefű utca 15.


 

 Szeretettel köszöntelek! J

 

A Kriston intim tornát oktatom nőknek és férfiaknak, csoportos illetve egyéni formában is. 

 

 

A Kriston Módszer már bőven járta az útját, amikor 1997-ben megszületett a fiam, de sajnos akkoriban én nem hallottam erről a csodás lehetőségről. Nem is tudtam a testemet-lelkemet erre a nagyon fontos „érkezésre”  felkészíteni, aminek meg is lettek  a következményei minden szinten, ami hosszú évekig megnehezítette a mindennapjaimat.

 

Aztán 2012-ben megismerkedtem a Kriston Intim Tornával, pontosabban én rögtön a trénerképzéssel indultam.  Amikor jelentkeztem a képzésre, már nekem is voltak tüneteim, ezért pontosan tudom, mennyire kellemetlen tud lenni egy váratlan szituáció, hogy milyen kétségbeejtő, amikor nincs kivel beszélni ezekről a problémákról , mert ugyebár szemérmes kis világunkban mindenki úgy tesz, mintha minden rendben lenne, aztán kiderül, hogy szinte mindenki küzd valamivel. Nagyon magányossá tud válni az ember, amikor a  problémáival  magára marad, mert látszólag igen felszabadult világot élünk, valójában a „szeméremnek” elnevezett terület, valóban szemérmességre sarkall, sajnos.

 

 Szerencsére Andrea a trénerképzésre nem probléma mentes embereket keresett sem fizikai, sem pedig lelki szinten! Sőt, mondhatni életemben először előnnyé  vált az összes problémám, hiszen saját magam lettem a legnagyobb referenciám!

 

És onnantól egy fantasztikus, de nem könnyű folyamatba csöppentem! Döbbenten hallgattam az előadásokat és jöttek a nagybetűs AHA élmények! Túlzás nélkül állíthatom, újra tanultam magam.  Nem mondom, hogy könnyű változni és merni változtatni, de ma már úgy gondolom, hogy elhatározás kérdése az egész. Azóta is folyamatosan dolgozom magamon, hogy minél inkább önazonos életet élhessek, mert ez a titka minden testi-lelki elváltozásnak. Mára szerves része lett az életemnek a KIT, és örömmel továbbítom az önismeretnek ezt a különleges formáját.

Ahogy a tanfolyamaimon is hallhatjátok, minden tünet, megélés, történet az életünkben egyszer csak előnnyé és erővé kovácsolódik bennünk, ahogyan bennem is.

 

CélomMinél több embert  megszólítani, és hozzásegíteni ahhoz a szemlélethez, hogy  mennyi  mindent tudnuk tenni magukért, az egészségükért  a Kriston  Módszer alkalmazásával.  Kiemelten fontosnak tartom,  hogy a testünkhöz, a nemiségünkhöz  fűződő viszonyunk  természetes és pozitív legyen, hogy a mindennapjaink kevéske szabad ideje inkább az örömökről szóljanak, mintsem a tünetekről.

 

 

“Jó dolog az embereken segíteni, de még jobb megtanítani őket, hogyan segíthetnek magukon.”  /Aesculap/

 

 

A weboldalamon is megtalálod részletesen az induló csoportjaimat! 

http://www.intimtorna-erd.hu

 

Remélem, minél hamarabb találkozunk!

Szeretettel,

Ottilia

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Érd
KIT Érd
2030 Érd Pemetefű utca 15.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Érd
KIT Érd
2030 Érd Pemetefű utca 15.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Egyéni Beszélgetés (HALADÓ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Érd
KIT Érd
2030 Érd Pemetefű utca 15.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.04.30 17:00 - 21:00
2021.05.07 17:00 - 21:00
2021.05.14 17:00 - 21:00
Érd
KIT Érd
2030 Érd Pemetefű utca 15.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2021.05.05 18:00 - 21:15
2021.05.12 18:00 - 21:15
2021.05.19 18:00 - 21:15
2021.05.26 18:00 - 21:15
Érd
KIT Érd
2030 Érd Pemetefű utca 15.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.05.06 18:00 - 21:15
2021.05.13 18:00 - 21:15
2021.05.20 18:00 - 21:15
2021.05.27 18:00 - 21:15
Érd
KIT Érd
2030 Érd Pemetefű utca 15.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.05.08 09:00 - 15:30
2021.05.15 09:00 - 18:00
Érd
KIT Érd
2030 Érd Pemetefű utca 15.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Henriett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon élveztem a tréninget. 4 alkalom volt, úgy érzem ez kellet is az otthoni begyakorlas végett. Egy hónap után tapasztalatom szerint már javult a valamit a vizelet tartási probléma. Sajnos még nem 100 százalék de probállok minden nap tornázni hogy újra mehessek futni. Köszönöm. Heni

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örülök,hogy hallgattam a "sugallatra" és jelentkeztem Ottiliához a KIT-re. Nagyon kedves, barátias fogadtatásban volt részem és vidám hangulatban teltek az órák. Szívem szerint mindenkinek csak ajánlani tudnám kortól, nemtől függetlenül, mert ezáltal is több lesz az ember.

 • Mónika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Egy ismerősöm ajánlotta a tréninget, de nem mesélt róla sokat, így nem igazán tudtam, hogy mire számíthatok, csak azt éreztem, szeretném kipróbálni, és megnézni, mit ad nekem. Noha még nem telt el túl sok idő a tréning befejezése óta, bátran mondhatom, hogy nagyon jó döntésnek bizonyult. A tornagyakorlatok elsajátítása mellett nagyon sokat beszélgettünk a testi-lelki egészségünket befolyásoló tényezőkről, mely beszélgetések kapcsán sok gondolat indult el bennem, s részemről önmagában már ezért megérte. Ottit személyében egy nagyon lelkiismeretes és számomra rendkívül hiteles oktatót ismerhettem meg, aki odafigyel a résztvevőkre és jó érzékkel tud hozzájuk kapcsolódni is. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a tréninget, akár már serdülőkortól kezdve. Azt gondolom, aki nyitott rá, meg fogja találni benne a számára hasznos útravalót.

 • Alexandra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Iszonyú sokat tanultam önmagamról, köszönöm.

 • Gabor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon jó hangulatú és hasznos volt a tréning. A gyakorlás most kezdődőik igazán, de az irány megvan:-) Köszönöm szépen mégegyszer a szuper oktatást!

 • Gabor - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm szépen ezt a nagyon remek és hasznos tréninget Ottiliának! Nagyon jó hangulatú volt, rengeteg hasznos és használható információval látott el. Köszönöm szépen!

 • Mihály - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Tetszett a torna, de a munka csak most kezdődik igazán!

 • Gábor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam! Jó alapokat ad a további fejlődéshez. Köszönöm!

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Egy régóta tervezett álmom februárban valóra vált. Két gyerekes édesanyaként harmincon túl, enyhe tünetekkel sikerült eljutnom Ottíliához, aki "tárt karokkal fogadott". Igen, ha lehetett volna biztosan megöleltük volna egymást, ölelés helyett viszont a fantasztikus az volt, hogy a kezdetektől fogva sikerült egy nyelvet beszélnünk. Amilyen intim ez a téma, Ottília annyira finoman vezette fel, magyarázta el, értette meg velem mire kell figyelnem. A három délelőtt nagyon intenzív tornán vagyok túl, de minden pillanatát szerettem mert sikerült közelebb kerülnöm a nőiességem lényegéhez és ezt már régóta szerettem volna. Sok siker élmény is ért e tanulási folyamat közben például a libikókázás vagy a három pipás szorítás vagy a masni. Elkezdtem csodálni a testem és büszke vagyok, hogy ilyenekre képes és ez hatalmas önbizalmat adott. Ezt a tudást természetesen nem csak nekem nagy ajándék, hanem a férjemnek is, akinek külön köszönöm, hogy támogatott ebbe a lépésemben. Örülök, hogy elsajátítottam ezt a tornát mert azt is látom mekkora felelősség ennek gyakorlása és tovább adása a gyermekeim számára. Köszönöm Ottíliának a türelmét, a sok tanulságos történetét, tanítását a személyre szabott feladat soromat, amit kincsként őrzök, mint ahogy ezt a három alkalmat is. :-) <3

 • József - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Köszönöm, hasznos volt a tréning, úgy érzem megkaptam minden alapot arra, amit vártam, gondoltam ezzel kapcsolatosan.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?