Liszkainé Csipszer Melinda

Telefonszám: +36 20 527 2350

Budapest, RUANDER Oktatóközpont
Magyarország 1139 Budapest , Frangepán u. 7.


Két kisgyermek édesanyja vagyok. Mikor találkoztam a Kriston Intim Tornával, teljesen magával ragadott hiánypótló jellege.

Olyan tudást ad, melyhez az előző generációk nem juthattak hozzá, mert tabu volt. Az inkontinencia, szervi süllyedések, menstruációs görcs, gátmetszés csak néhány példa, amiről legtöbben azt gondolták, hogy természetszerűleg hozzátartoznak a női lét adott szakaszaihoz, csendben viselni kell ezeket a terheket. Ráadásul egészen a megtapasztalásukig általában gyanútlan volt az ember. Valódi megoldás híján akik hasonló cipőben jártak, ennyit tudtak mondani: „Üdv a klubban!”

Csatlakozom az úttörő munkához, hogy minél több nőhöz eljusson az információ: lehetőségünk van arra, hogy mi magunk tegyünk alhasi szerveink egészségének megtartása és visszaszerzése érdekében, hogy tudatosan védjük anatómiailag gyengébb női gátunkat. Akinek ép az ideg-izom kapcsolat a medencefenéken, az meg tudja tanulni a mozgássort – előképzettség nélkül, életkortól függetlenül. A fent említetteken kívül egyéb női szervi megbetegedésekre is megoldási lehetőséget kínál a Kriston Módszer. Életminőséget javít.

A tréningen nemcsak a torna elsajátítása vár Rád: rendkívüli érzelmi támogatást ad a pszichoszomatikai algoritmus, melyen végigmegyünk. A tapasztalat az, hogy többet kapsz, mint amiért jössz. Nincs bemutatkozás, csak engem hallgatsz, és közben csak magadnak nyílsz meg, saját élettörténeteden dolgozol. Olyan érzelmi utazásban lesz részed, hogy a tanfolyam után felszabadultabban mész haza, és azt fogod érezni: a változás elkezdődött Benned, és ez a változás előre visz.

Szeretettel üdvözöllek ebben a klubban, és várlak a tanfolyamaimon!

 

Keress bizalommal az alábbi elérhetőségeimen:

+36 20 527 2350

kitmelinda@gmail.com

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.06.12 09:00 - 15:00
2021.06.13 09:00 - 16:00
Budapest
RUANDER Oktatóközpont
1139 Budapest Frangepán u. 7.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
  • Nincs még elfogadott értékelése a trénernek.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?