Rottenbacher Mónika - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06305452245

Nőtincs, Tó Vendégház
Magyarország 2610 Nőtincs , Szent István Tér


Vác, Miami Tánciskola
Magyarország 2600 Vác , Dr. Csányi László Krt.58.
Balassagyarmat, Projektek Háza(Czudar Ügyvédi Iroda)
Magyarország 2660 Balassagyarmat , Rákóczi út 13.

A Kriston intim torna trénerképzésén és saját tapasztalatom során megértettem, hogy milyen jelentőséggel bír gondoskodni, karbantartani, fejleszteni gátizmainkat. Mivel "rejtett" izmokról beszélünk, csak akkor foglalkozunk vele, amikor már tünet van. Célom, hogy minél több nőhöz, férfihoz, sőt a tinikhez is eljusson a KRISTON módszer, amely prevenciós és önfejlesztő célokon alapul.Nem titok mennyire imádom a munkám és milyen fantasztikus érzés  trénerként, a hozzám forduló embereken segíteni,és azok életminőségén javítani. A változás  természetesen a tanítvány szorgalmán és a hozzáállásán is múlik!

Egyéni órákat is vállalok,ha még nem állsz készen a csoportos tanfolyamra!

Saját honlapom:www.intimtorna-notincs.hu

Facebookon is követhetsz:Kriston Intim Torna Nőtincs 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete
Egyéni foglalkozás
2600 Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete Házhoz megyek
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.01.18 16:00 - 20:00
2019.01.25 16:00 - 20:00
2019.02.01 16:00 - 20:00
Balassagyarmat
Projektek Háza(Czudar Ügyvédi Iroda)
2660 Balassagyarmat Rákóczi út 13.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.01.26 09:00 - 15:00
2019.02.09 09:00 - 15:00
Vác
Fészek-közösségi tér
2600 Vác Hanusz u.23.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.02.08 16:00 - 20:00
2019.02.15 16:00 - 20:00
2019.02.22 16:00 - 20:00
Vác
Fészek-közösségi tér
2600 Vác Hanusz u.23.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.02.16 09:00 - 15:00
2019.02.23 09:00 - 15:00
Salgótarján
Belvárosi Mozgássúdió
3100 Salgótarján Fő tér. 5.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Jánosné

  Először kicsit izgultam, hogy milyen is lesz a tanfolyam de Mónika közvetlensége és szókimondása oldotta a gátlásokat. Nagyon jó hangulatú 2 nap volt, sok tanulással és tanulsággal. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm:-)

 • Anikó

  Fantasztikus 2 nap volt. Ezt már iskola szinten kellene oktatni. Egy percig se gondolkozzon senki, hogy "rááldozza-e" a pénzét vagy idejét.

 • Krisztina

  Őszintén meg kell mondjam féltem, hogy ezt a kétszer hat órát hogyan lehet olyan hatékonyan kitölteni, hogy ne lankadjon a figyelmünk egy percre sem. Hát ez Mónikának maximálisan sikerült! Ragyogó lélek, empatikus, kirobbanó, magával ragadó személyiség. Habár én évekkel ezelőtt megvásároltam a könyvet és a DVD-t is, nem sikerült hatékonyan elsajátítanom a gyakorlatokat. Most azonban hanganyag nélkül is hallom a hangját:-), a jellegzetes jól láttató hasonlatait, melyek segítettek lépésről lépésre megérteni, felépíteni bennem a gyakorlatokat. Ennek már most, másfél hét után is érezhető eredménye van, ami számomra hihetetlen, de rengeteg plusz energiát ad a folytatáshoz, valamint felkeltette a kíváncsiságom, hogy vajon mi mindenre képes még a testem. A másik nagyszerű dolog, hogy a Férjemre is átragadt a lelkesedésem, habár szerencsés vagyok, mert négy gyerkőc után is töretlenül imád, és talán pont ezért határozta el, hogy mindenképpen szeretne részt venni egy férfiaknak kifejlesztett tréningen. Hálásan köszönöm Mónika!:-)

 • Katalin

  Csodálatos módszer, fantasztikus tréner! Köszönöm Mónika!

 • Nikoletta

  Nagyon élveztem az előadásodat. Tetszett, hogy szókimondó vagy, nem érezted zavarban magad akármilyen témáról is volt szó és én sem. Humorosan, de amikor kellett kellő komolysággal tartottad a tanfolyamot. Minden gyakorlatot a kezdőknek járó türelemmel és megértéssel tanítottál meg nekünk. Bevallom, egy kicsit szkeptikusan indultam el, de az első fél órában meggyőződtem arról, hogy jó helyen vagyok :) Köszönöm szépen +++++

 • Csilla

  Először az intim tornáról a 90-es években hallottam Budapesten, amikor egyetemre jártam. Sajnos nem szakítottam rá időt, hogy elvégezzem a tanfolyamot, de megragadott a téma. Az azóta eltelt 25 év alatt naponta végeztem "tornát" a magam módján (nevezhetjük CSIT-nek ). Időnként nagyobb lelkesedéssel, időnként kisebbel. Ez attól függött, hogy éppen milyen véleményt hallottam a dologról: "csináljuk csak bátran, az a lényeg, hogy mozgassuk ezeket az izmokat", vagy "inkább ne csináljuk magunktól, mert kárt is okozhatunk" ! Nos, ennek a tanfolyamnak elvégzése pontot tett a dilemmámra. Kíváncsi voltam arra is, hogy hogyan lehet ezt a - sajnos még manapság is tabunak számító - témát tanítani. Örültem Mónika temperamentumának, elkötelezettségének - tényleg át lehet adni ezeket az intim információkat, ha megfelelő személy teszi ezt. Szerencsére a magyar nyelv gazdagsága is lehetőséget biztosít, de azért kell hozzá Mónika bátorsága, hogy végre nevén nevezi a dolgokat úgy, ahogy kell, humorral, fantáziával, remek megjelenítő képességgel. Szóval, lányok, asszonyok, férfiak, férjek! Turbósítás, hajrá, hajrá, hajrá, öblögetés!

 • Katalin

  Katalin Köszönöm, hogy részt vehettem a két napos tréningen. Számomra nagyon hasznos volt. Érthetően, jól adtad át a tudásodat. Mind a két nap nagyon jól éreztem magam. Hála Neked. Köszönöm.

 • Enikő

  Köszönöm hogy részt vehettem. Mónika nagyon bátorítóan, segítőkészen vezette le a tanfolyamot. Konkrét céllal érkeztem. A szülésre szeretnék felkészülni amennyire csak tehetem testi és lelki folyamatokban. Úgy érzem ez előnyömre fog válni.

 • Bea

  Jó hangulatban telt a két napos tréning. Mónika közvetlen, nyitott, hiteles oktató volt. A gyakorlatok mellett jó volt hallani a sok életből vett példát, ezzel is alátámasztva, hogy mi mindenre jó lehet az intim torna és hogy milyen fontos ez egy nő életében. Munkám során is szeretném ezt a szemléletet tovább adni, amit itt kaptam. Köszönöm! :)

 • Mária

  Két fantasztikus szombaton sikeresen elsajátítottam a tornát. Mónika nagyon jól adta át a tudását .Nagyon jó szakembert ismertem meg benne. Mindenkinek ajánlom aki gondolkodik,hogy elinduljon-e ezen az úton.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?