Rottenbacher Mónika - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06305452245

Nőtincs, Tó Vendégház
Magyarország 2610 Nőtincs , Szent István Tér


Vác, Miami Tánciskola
Magyarország 2600 Vác , Dr. Csányi László Krt.58.
Balassagyarmat, Projektek Háza(Czudar Ügyvédi Iroda)
Magyarország 2660 Balassagyarmat , Rákóczi út 13.

A Kriston intim torna trénerképzésén és saját tapasztalatom során megértettem, hogy milyen jelentőséggel bír gondoskodni, karbantartani, fejleszteni gátizmainkat. Mivel "rejtett" izmokról beszélünk, csak akkor foglalkozunk vele, amikor már tünet van. Célom, hogy minél több nőhöz, férfihoz, sőt a tinikhez is eljusson a KRISTON módszer, amely prevenciós és önfejlesztő célokon alapul.Nem titok mennyire imádom a munkám és milyen fantasztikus érzés  trénerként, a hozzám forduló embereken segíteni,és azok életminőségén javítani. A változás  természetesen a tanítvány szorgalmán és a hozzáállásán is múlik!

Egyéni órákat is vállalok,ha még nem állsz készen a csoportos tanfolyamra!

Saját honlapom:www.intimtorna-notincs.hu

Facebookon is követhetsz:Kriston Intim Torna Nőtincs 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete
Egyéni foglalkozás
2600 Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete Házhoz megyek
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.07 09:00 - 15:00
2019.04.14 09:00 - 15:00
Vác
Fészek-közösségi tér
2600 Vác Hanusz u.23.
30 000 Ft Megtelt
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.05 09:00 - 15:00
2019.05.12 09:00 - 15:00
Balassagyarmat
Fit Place
2660 Balassagyarmat Rákóczi Fejedelem út 74.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.17 16:00 - 20:00
2019.05.24 16:00 - 20:00
2019.05.31 16:00 - 20:00
Vác
Fészek-közösségi tér
2600 Vác Hanusz u.23.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Krisztina

  Nagyon köszönöm! Szuper!

 • Istvánné

  Óriási segítség volt a számomra Mónika rugalmassága. Az egyéni órák, Mónika kedves személyisége, pozitív hozáállása lendületet adott ehhez a páratlan gyakorlatsorozathoz! A kezdeti eredmények még inkább inspirálnak,hogy kitartóan folytassam a tornát! Köszönet a tréneremnek, Mónikanak, valamint az intim torna megálmodójának, Andreának a lehetőséget! További sikereket és jó egészséget kívánok!

 • Ildikó

  Nagyon tetszett a tréning, igyekszem hasznosítani a mindennapjaimban. A módszer szuper, Mónika kitűnő tréner. Köszönöm

 • Melinda Mónika

  Már nagyon régóta szerettem volna résztvenni egy ilyen képzésen,ami Mónika személységének,humorának ,tudásának hála nagyon sikeres volt. Igazán kellemesen,humorral fűszerezve és oldottan telt ez a két délelőt. Úgy érzem sok mindent tanultam a kismedencei szerveimről,jobban megértettem mire kell meginkabb odafigyelnem és mit tehetek azert hogy megelőzzek bizonyos problémákat,es a lehető legjobban működjön minden odalent. Jó szívvel ajánlom mindenkinek a képzést és a trénert(sugárzik belőle a pozitív energia és jókedv)! Köszönöm Mónika!

 • Kata

  Örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon és köszönöm, hogy hasznos, önállóan is alkalmazható gyakorlati tudással végezhettem rajta. Mónika személyisége, előadásmódja, lendülete inspirálóan hatott rám, az eleinte soknak tűnő 4 óra pillanatok alatt elröpült. Ha most kezdeném, megint hozzá mennék! Szívből ajánlom mindenkinek a tanfolyamot és a trénert is! Kata

 • Éva

  Nagyon tetszett a tréning, sokat hozzáadott Mónika egyénisége is. A két délelőtt jó hangulatban, tabuk nélkül telt el. Nagyon tetszettek a szemléletes példák arra, hogy "odalent" éppen minek kell történnie, könnyebb volt így megérteni, hogy a gyakorlatokat könnyebb volt elsajátítani. Szerintem erre a mozgásformára minden nőt és férfit a kamaszkor idején meg kellene tanítani, hogy a későbbiekben ne is alakuljanak ki a különböző problémák. A 21 éves lányomnak és barátnőinek jó szívvel ajánlottam. /a fiúkat talán nehezebb erre rávenni, pedig nekik is hasznos lehet, ha kicsit jobban megismerik ezt a testtájukat./ További sok sikert és sikerélményt kívánok Mónika! Éva

 • Katalin

  Hasznos elméleti és gyakorlati tudást adó, tanulságos alkalmak voltak. Gimnáziumtól, valamint kismamáknak kötelezővé tenném a részvételt az alapképzésen.

 • Júlia

  Jó szívvel ajánlom mindenkinek a képzést! Hitelesen, őszintén hallottam Mónikát olyan dolgokról beszélni, amiről minden nőnek hallania kellene. A legfontosabb pedig h képessé tett mozgatni, edzésbe hozni azokat az izomcsoportokat, ami nélkül nehéz teljes életet élni. Hálásan köszönöm!:)

 • Marianna

  Nagyon tetszett a tanfolyam . Sok dologba megerősített. Mónika csupa szív és hihetetlen odaadással adja át tudását. Köszönöm, hogy vele lehettem

 • Beáta

  Mónika személyisége, humora nagyon illett a tornához, egy percig sem volt kényelmetlen a helyzet. Könnyed és közvetlen a stílusa és természetes minden mozdulat amit a "fitness" alatt végzünk. Ajánlom mindenkinek!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?