Rottenbacher Mónika - Kriston-módszer

Telefonszám: 06305452245

Nőtincs, Tó Vendégház
Magyarország 2610 Nőtincs , Szent István Tér


Vác, Miami Tánciskola
Magyarország 2600 Vác , Dr. Csányi László Krt.58.
Balassagyarmat, Projektek Háza(Czudar Ügyvédi Iroda)
Magyarország 2660 Balassagyarmat , Rákóczi út 13.

A Kriston intim torna trénerképzésén és saját tapasztalatom során megértettem, hogy milyen jelentőséggel bír gondoskodni, karbantartani, fejleszteni gátizmainkat. Mivel "rejtett" izmokról beszélünk, csak akkor foglalkozunk vele, amikor már tünet van. Célom, hogy minél több nőhöz, férfihoz, sőt a tinikhez is eljusson a KRISTON módszer, amely prevenciós és önfejlesztő célokon alapul.Nem titok mennyire imádom a munkám és milyen fantasztikus érzés  trénerként, a hozzám forduló embereken segíteni,és azok életminőségén javítani. A változás  természetesen a tanítvány szorgalmán és a hozzáállásán is múlik!

Egyéni órákat is vállalok,ha még nem állsz készen a csoportos tanfolyamra!

Saját honlapom:www.intimtorna-notincs.hu

Facebookon is követhetsz:Kriston Intim Torna Nőtincs 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete
Egyéni foglalkozás
2600 Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete Házhoz megyek
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Eleonóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A torna tartalmával, a tréner felkészültségével, tanfolyamvezetésével teljesen elégedett vagyok. Nagyon tetszett, azóta is csinálom a gyakorlatokat. Amint lehetőség lesz rá, szeretnék újabbra is jelentkezni.

 • MARIANNA - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tréning, sok hasznos információval gazdagodtam. Mindenképp beépítem a mindennapjaimban. Mónika csodálatos ember, nagyszerű tréner. Nagyon sok sikert kívánok a további munkához!

 • Erika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm Mónikának a széleskörű, hasznos információkat az intim tornáról!Csodálatos, vicces személyiséget és oktatót sikerült személyében megismerni.Minden nőnek ajánlom ezt a fajta "egészségünkhöz elengedhetetlen" tornát! Köszönöm, gyakorolni fogom!????????????????????

 • Renáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kíváncsian indultam neki a tanfolyamnak, mivel már olvastam róla a könyvet. Nagyon jól éreztem magam, sok új dolgot hallottam. Mónikával nem teltek unalmasan az órák,tetszett a közvetlensége. Szépen egymásra építve adta le a tananyagot az alapoktól kezdve. Igyekszem csinálni a gyakorlatokat remélve, hasznomra lesz problémám megoldásában.

 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning nagyon jó hangulatban telt. Mónika, kedves, nyitott, vidám ember és ez a tanfolyamon is végig érezhető volt. Sok hasznos és érdekes dolgot tanultam, melyeket később használni fogok.

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning rendben volt, sajnos eddig nem gyakoroltam. De majd most!

 • Erika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning számomra rendkívül hasznos volt. Mónika a közvetlen, kedves stílusával, nagyszerű előadásmódjával járult hozzá a tréning oldott hangulatához, a sok fontos információ és, a gyakorlatok rögzüléséhez. Köszönöm!

 • Hetti - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon! Érthető volt és Mónika humora még fantasztikusabbá tette a tanulást! Én mint természetgyógyász vettem részt a képzésen, hogy az ismereteimet bővítsem, de a prevenció miatt is hasznos volt! Egyedül a táplálkozás megemlítését hiányoltam egy picit, de ez lehet hogy csak azéert mert ez számomraközponti kérdés a szakmám miatt. De kiváló oktató Mónika, és köszönöm a lehetőséget! Kovács Hetti

 • Nikoletta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyam nagyon hasznos,szemlèletes,ès oldott hangulatú volt,így szorongàs nèlkül tehettünk fel akàr szemèlyesebb kèrdèseket is. Ahogy az első alkalom utàn teltek a napok,egyre hatèkonyabban tudtam a gyakorlatokat megcsinàlni.A trèner nagyon profi volt, szemléletesen,lèpèsről-lèpèsre haladva tanította mag a gyakorlatokat,így egyszerűbb volt az először elkèpzelhetetlennek tűnő "libikóka,vagy masni" elvègzése.Köszönöm!

 • Marianna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tréning! Mónika a legnagyobb természetességgel beszélt a problémákról, példákkal tette szemléletessé az előadást, nagy türelemmel, jó időbeosztással vezetett rá mindannyiunkat a gyakorlatokra. Az első héten tapasztaltam jó változást, és hiszek a gyakorlatok hasznosságában, így most komoly bennem az elhatározás, hogy napi rutinommá teszem a gyakorlatok végzését. Nagyon köszönöm a remek lehetőséget! További sok sikert kívánok!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?