Rottenbacher Mónika

Telefonszám: 06305452245

Nőtincs, Tó Vendégház
Magyarország 2610 Nőtincs , Szent István Tér


Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete, Egyéni foglalkozás
Magyarország 2600 Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete , Házhoz megyek
Göd, Biophytt mozgás studió
Magyarország 2131 Göd , Szabadságharcosok u.4.

A Kriston intim torna trénerképzésén és saját tapasztalatom során megértettem, hogy milyen jelentőséggel bír gondoskodni, karbantartani, fejleszteni gátizmainkat. Mivel "rejtett" izmokról beszélünk, csak akkor foglalkozunk vele, amikor már tünet van. Célom, hogy minél több nőhöz, férfihoz, sőt a tinikhez is eljusson a KRISTON módszer, amely prevenciós és önfejlesztő célokon alapul.Nem titok mennyire imádom a munkám és milyen fantasztikus érzés  trénerként, a hozzám forduló embereken segíteni,és azok életminőségén javítani. A változás  természetesen a tanítvány szorgalmán és a hozzáállásán is múlik!

Egyéni órákat is vállalok,ha még nem állsz készen a csoportos tanfolyamra!

Saját honlapom:www.intimtornanotincs.hu

Facebookon is követhetsz:Kriston Intim Torna Nőtincs 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete
Egyéni foglalkozás
2600 Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete Házhoz megyek
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete
Egyéni foglalkozás
2600 Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete Házhoz megyek
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.01.31 09:00 - 15:00
2021.02.06 09:00 - 15:00
Vác
Fészek-közösségi tér
2600 Vác Hanusz u.23.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.02.20 09:30 - 15:30
2021.02.27 09:30 - 15:30
Salgótarján
Mystic Mozgásstúdió
3100 Salgótarján Füleki u.90.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Barbara - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Várandósan vágtam bele a KIT alapjainak elsajátításába, sok jót olvastam róla, bízom benne, hogy én is megfelelően tudom majd alkalmazni. Móni nagyon lelkiismeretes munkát végzett, nagyon jó hangulatban telt minden perc! Köszönöm a lehetőséget!

 • Nikolett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Imádtam a tanfolyamot, rengeteget tanultam belőle. Nagyon informatív és gyakorlatias órák voltak, aminek már most érzem a hatását! Nagyon szépen köszönöm! ????

 • Adrienn - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam. Úgy vélem, a jövőben nagyon jól fogom tudni kamatoztatni az elsajátított tudást a mindennapokhoz. Szuper volt.

 • Adrienn - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök hogy részt vettem rajta:)

 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper volt!

 • Gabriella - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt, sokkal többet kaptam, mint amit vártam. Jó hangulatot teremtő, inspiráló oktató Móni, aki ezerrel figyel mindenkire. :) A közreműködésével, szóbeli instrukcióival olyan izmaimat is megmozgattam, amire nem is gondoltam, hogy képes lennék. Azt a lazaságot képviseli, amit már egy ideje én is próbálok megvalósítani az életemben, talán sikerrel... :) Köszönök mindent...és remélem a sok gyakorlás a várt eredményt is meg fogja hozni... :)

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Oldott hangulatú, közvetlen, személyes hangvételű tanfolyamon vettem részt Mónikánál. Nagy tudással rendelkező tréner, aki hangsúlyt fektet a tünetek, testi jelzések lelki hátterére is. Amellett, hogy sokat tanultam tőle, jól is szórakoztam. Rendkívül hasznos volt. Ha valaki hezitál, hogy elkezdje-e a tanfolyamot, ne tegye, vágjon bele ????

 • Klára - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon ajánlom mindenkinek! Én eléggé félve mentem, mert egész életemben ez a téma számomra az intimitás azon része, amelyről nem szeretek a páromon kívül másokkal beszélni, és persze sok részletről még vele sem. Főleg, mivel a kor és a szülések megviselték a szervezetemet, a téma egyre kényesebb dolgokat hoz elő... . Mónika kiváló tréner, és gondolom az egész módszer lényege, hogy egy másodpercig sem kellett a saját dolgaimról beszélnem senkinek, mégis minden kérdésemre választ kaptam, és ez számomra tökéletes biztonságot adott. A magam részéről kisebb kellemetlen tünetekkel jelentkeztem, gondolván, hogy nem szeretném megvárni, amíg ezek súlyosbodnak, hiszen ne legyenek illúzióink: 40 év fölött az idő önmagában nem abban az irányban hat a testünkre, hogy az csak úgy magától egyre fittebb és feszesebb legyen... Most már csak egy van hátra: gyakorolni kell! Köszönöm a biztonságos, pozitív légkört és a nagyon profi tréningvezetést!

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper jól éreztem magam. Nem csak a gyakorlatok hasznosak, De a gondolat-ebresztők is!

 • Adrienn - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Egy barátnőmtől hallottam, milyen sok pozitív hatása van a Kriston intim tornának. Mivel a párommal nemsokára babát szeretnénk, úgy éreztem szükségem van a megerősítésre és ezt időben el szerettem volna kezdeni. :) Nagyon tetszettek az órák, főleg Mónika felszabadult stílusa, ahogyan az egész intimitáshoz hozzááll és beszél, amivel feloldotta bennünk is a gátlásokat. :) Jó szívvel ajánlom mindenkinek, hisz nem csak alul erősít...szexuálisan, lelkileg és kisugárzásban is! :-*

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?