Rottenbacher Mónika - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06305452245

Nőtincs, Tó Vendégház
Magyarország 2610 Nőtincs , Szent István Tér


Vác, Miami Tánciskola
Magyarország 2600 Vác , Dr. Csányi László Krt.58.
Balassagyarmat, Projektek Háza(Czudar Ügyvédi Iroda)
Magyarország 2660 Balassagyarmat , Rákóczi út 13.

A Kriston intim torna trénerképzésén és saját tapasztalatom során megértettem, hogy milyen jelentőséggel bír gondoskodni, karbantartani, fejleszteni gátizmainkat. Mivel "rejtett" izmokról beszélünk, csak akkor foglalkozunk vele, amikor már tünet van. Célom, hogy minél több nőhöz, férfihoz, sőt a tinikhez is eljusson a KRISTON módszer, amely prevenciós és önfejlesztő célokon alapul.Nem titok mennyire imádom a munkám és milyen fantasztikus érzés  trénerként, a hozzám forduló embereken segíteni,és azok életminőségén javítani. A változás  természetesen a tanítvány szorgalmán és a hozzáállásán is múlik!

Egyéni órákat is vállalok,ha még nem állsz készen a csoportos tanfolyamra!

Saját honlapom:www.intimtorna-notincs.hu

Facebookon is követhetsz:Kriston Intim Torna Nőtincs 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete
Egyéni foglalkozás
2600 Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete Házhoz megyek
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.17 16:00 - 20:00
2019.05.24 16:00 - 20:00
2019.05.31 16:00 - 20:00
Vác
Fészek-közösségi tér
2600 Vác Hanusz u.23.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.06.07 16:00 - 20:00
2019.06.14 16:00 - 20:00
2019.06.28 16:00 - 20:00
Vác
Fészek-közösségi tér
2600 Vác Hanusz u.23.
30 000 Ft Megtelt
 • Márta

  Én egy elég komoly nőgy.- i problémával jelentkeztem a tanfolyamra, hozzá kell tennem, nagyon régóta bátortalanul döntés képtelenül gondolkodtam,hogy jelentkeztem vagy sem...Mónika már az első perctől bátorított, felvette velem a kapcsolatot és egy percig sem bántam meg,hogy jelentkeztem.Rendkívül felkészült trénerhez volt szerencsém, már a 2. óra után érzek javulást ami ösztönöz,hogy ne hagyjam abba,mert ez volt a cél a műtét elkerülése és tudom , hogy a saját szorgalmam, gyakorlásom hozza meg a változást!Köszönöm Mónika!!

 • Andrea

  Mónika tökéletes előadó, spéci humorral megáldva, ami szerintem elengedhetetlen, főleg ilyen témájú kérdésekben, mint amiről a tanfolyam szól. Türelmes, segítőkész, nagyon pozitív beállítottságú. Emellett az anatómiai és biológiai tudása is magas színvonalú (ezt egészségügyisként bátran állíthatom!), ami nem elhanyagolható. Az első napon a rossz idő ellenére (ami elég depissé tett) nagyon élveztem mindent, az anyagot, a légkört, a gyakorlatokat. Nagyon vártam a folytatást! Örülök, hogy a barátnőm rábeszélt, pedig a városunkban is van oktató, nem bántam meg hogy ilyen messzire kellett utazni a tanultakért. Minden percet megért!! Ajánlom mindenkinek, akár megelőzésre is! Köszönöm Mónika!!

 • Marianna

  Nagyon jól éreztem magam a tréningen. Mónika pozitív kisugárzásával, humoros, lendületes előadásával adta át a tudását számunkra. Bármiről nyiltan, őszintén, gátlások nélkül lehet beszélni. Szuper két nap, szuper trénerrel. Köszönöm

 • Szilvia

  Jól éreztem magam! Én magam elég szégyenlős vagyok, nehezen indultam meg e miatt holott tudtam, hogy szükséges ez a torna meglévő nőgyógyászati problémáim miatt. Mónikának sikerült a gátlásaimat feloldani közvetlenségével, és persze humorával! Nagyon sokat tanultam, és alkalnazni fogom rendszeresen a tanultakat gyógyulásom érdekében! Köszönöm!

 • Petra

  Én várandósan jelentkeztem, amikor rákérdeztem Mónikánál arra, hogy nem baj-e, mehetek-e így is, azt írta, hogy ez a legjobb, amit adhatok a babámnak. A tanfolyam elején már éreztem, hogy ez így lesz. A tudása ötvözve a humorával pedig elengedhetetlen

 • Zita

  Ha ezt a módszert mindannyian elsajátítanánk, egészségesebb lehetne nem csak a testünk, hanem a lelkünk is. Ha valakinek gátlásai lennének ezen a területen, Mónika lendületes, szemléletes előadásmódja, humora sokat segít az órákon.

 • Ibolya

  Nagyon jó volt. Köszönöm hogy megtanulhattam ezt a módszert.

 • Zsuzsanna

  Szuper volt az oktatás. Érthetően lett elmagyarázva. Igyekszem beiktatni a mindennapokba de nnehezn megy.

 • Katalin

  Nagyon szuper volt. Mindenkinek ajánlom.

 • Emese Rebeka

  Nagyon jól éreztem magam a tréningen. Mónika szuper oktató, lendületes, humoros és tabuk nélkül szívvel-lélekkel adja át ezt a hasznos tudást. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?