Rottenbacher Mónika - Kriston-módszer

Telefonszám: 06305452245

Nőtincs, Tó Vendégház
Magyarország 2610 Nőtincs , Szent István Tér


Vác, Miami Tánciskola
Magyarország 2600 Vác , Dr. Csányi László Krt.58.
Balassagyarmat, Projektek Háza(Czudar Ügyvédi Iroda)
Magyarország 2660 Balassagyarmat , Rákóczi út 13.

A Kriston intim torna trénerképzésén és saját tapasztalatom során megértettem, hogy milyen jelentőséggel bír gondoskodni, karbantartani, fejleszteni gátizmainkat. Mivel "rejtett" izmokról beszélünk, csak akkor foglalkozunk vele, amikor már tünet van. Célom, hogy minél több nőhöz, férfihoz, sőt a tinikhez is eljusson a KRISTON módszer, amely prevenciós és önfejlesztő célokon alapul.Nem titok mennyire imádom a munkám és milyen fantasztikus érzés  trénerként, a hozzám forduló embereken segíteni,és azok életminőségén javítani. A változás  természetesen a tanítvány szorgalmán és a hozzáállásán is múlik!

Egyéni órákat is vállalok,ha még nem állsz készen a csoportos tanfolyamra!

Saját honlapom:www.intimtorna-notincs.hu

Facebookon is követhetsz:Kriston Intim Torna Nőtincs 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete
Egyéni foglalkozás
2600 Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete Házhoz megyek
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete
Egyéni foglalkozás
2600 Vác,Balassagyarmat,Nőtincs és vonzáskörzete Házhoz megyek
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.07.18 09:00 - 15:00
2020.07.25 09:00 - 15:00
Vác
Fészek-közösségi tér
2600 Vác Hanusz u.23.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Mihály - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Mónikában egy abszolút felkészült és elhivatott trénert ismertem meg, aki hivatásaként éli meg, hogy másokon segítsen a KIT módszer oktatása által. Igazi profi, aki a férfiakkal is tökéletesen megtalálja a hangot, sikeresen feloldja a kezdeti félelmeket és gátlásokat, és lazán, dinamikusan, de kellő alapossággal adja át a tudásanyagot, a szemléletmódot. Mindenkinek ajánlom.

 • Domonkos - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy az aranyér műtét előtt, (/helyett!) eljöttem a tréningre! Ha nem csináltunk volna semmit, akkor is nagyon inspiráló és gondolatébresztő lett volna ez a tréning, de ezekkel a gyakorlatokkal valószínűleg tényleg változást fognak hozni. A napi 10-15 percnyi "munkát" el kell végezni, de ennyi, semmi többet. Várom az eredményt! Nagyon örülök, hogy a képzés mindenkinek szól és nem csak az aranyérre kaptam feladatokat! Kíváncsi vagyok, ez a kíváncsiság pedig erőt ad a gyakorláshoz:) Mónival nagyon meg voltam elégedve, nagyon jó hangulatot és biztonságos, bizalmas, ám természetes közeget teremtett. Köszönöm!

 • Dóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tanfolyam, sok érdekes és hasznos információt tanultam. Mindenképpen fogom ajánlani másoknak is.

 • Zsanett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper, hasznos tréning. Mónika kiváló tréner! Ajánlom mindenkinek! Köszönöm!

 • Júlia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A második gátvédelemmel született gyermekem lett a legnagyobb visszacsatolás, hogy milyen fontos volt a képzés! Köszönöm!

 • Gáborné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó élmény volt számomra, szuper tréner és tréning! Zsuzsa

 • Eleonóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A torna tartalmával, a tréner felkészültségével, tanfolyamvezetésével teljesen elégedett vagyok. Nagyon tetszett, azóta is csinálom a gyakorlatokat. Amint lehetőség lesz rá, szeretnék újabbra is jelentkezni.

 • MARIANNA - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tréning, sok hasznos információval gazdagodtam. Mindenképp beépítem a mindennapjaimban. Mónika csodálatos ember, nagyszerű tréner. Nagyon sok sikert kívánok a további munkához!

 • Erika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm Mónikának a széleskörű, hasznos információkat az intim tornáról!Csodálatos, vicces személyiséget és oktatót sikerült személyében megismerni.Minden nőnek ajánlom ezt a fajta "egészségünkhöz elengedhetetlen" tornát! Köszönöm, gyakorolni fogom!????????????????????

 • Renáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kíváncsian indultam neki a tanfolyamnak, mivel már olvastam róla a könyvet. Nagyon jól éreztem magam, sok új dolgot hallottam. Mónikával nem teltek unalmasan az órák,tetszett a közvetlensége. Szépen egymásra építve adta le a tananyagot az alapoktól kezdve. Igyekszem csinálni a gyakorlatokat remélve, hasznomra lesz problémám megoldásában.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?