Szlameniczky Anna - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +3630/274-6132

Budapest, Budapest és környéke
Magyarország 0000 Budapest , Egyéni egyeztetés alapján háznál vagy teremben


Budapest, Zen Kert Buda
Magyarország (ALLEE közelében) Budapest , Fehérvári út 45-53/B

Szlameniczky Anna vagyok,  Kriston Intim Torna tréner, építészmérnök, pilates, LOveYourBelly oktató, két gyermek édesanyja. Ahogy egy házból sem hagyhatok ki egy építőelemet sem, úgy gondolom, mégha csak ülünk rajta egész nap, akkor is: gátunk és hozzá kapcsolódó érzelmeink is hozzánk tartoznak.

2012-ben ismerkedtem meg a Kriston Módszerrel. A kamaszkorom óta tartó állandó menstruációs görcsök miatt mentem el először Kriston Andrea tanfolyamára. Már ott tudtam, hogy a módszer zsenialitása nem csak a tökéletesen felépített mozgásanyag, hanem a mögötte rejlő pszichoszomatika is. A tanfolyamon elhangzott történetek nagy hatással voltak rám, az általuk hozott felismerések sokat segítettek a görcsök elengedésében. 

A torna és a hozzá kötődő pszichoszomatika fontosságát kisfiam és kislányom megfoganása, születése előtt és után is megtapasztalhattam . Ezek a saját élmények meghatározó alappillérei “tréneri karrieremnek”. 

A tanfolyam hatására Női létem új formát kapott, nem csak a fájdalomhoz való viszonyom, de egyúttal önmagamhoz való viszonyom is hatalmasat változott. Egyszerre vált könnyeddé és örömtelivé mind az, ami addig tabu volt: menstruáció, szexualitás, szülés.

A módszer által nem csupán ahhoz kaptam mankót, hogy hogyan fejleszthetem izmaimat, hanem egy örök életre szóló szemléletet is, ami által tudom, ha tünetem van, az lehetőség önmagam felé, és ha kell változhatok.

A módszer tanításával célom, hogy ezt minél több Nő és Férfi megtapasztalhassa!

Szeretettel várlak csoportos tanfolyamaimon a XI.kerületben.

Amennyiben egyéni tréning érdekel, keress bátran! Házhoz menni is és termet is tudok biztosítani időben és térben Hozzád igazodva. 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Budapest és környéke
0000 Budapest Egyéni egyeztetés alapján háznál vagy teremben
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Budapest és környéke
0000 Budapest Egyéni egyeztetés alapján háznál vagy teremben
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Budapest és környéke
0000 Budapest Egyéni egyeztetés alapján háznál vagy teremben
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Tímea

  Magammal akartam találkozni. Ezért jelentkeztem a tornára. Ez minden tekintetben sikerült. Éreztem, tapintottam és egy-egy történeten keresztül magamra is ismertem. Anna nagyon jó előadó, élvezet volt hallgatni a történeteket. Bár néha annyira tömény volt a mondanivaló, hogy felírtam volna pár mondatot, amit tényleg haza akarok vinni magammal. Rendszerint ezeket, amint kiléptem az ajtón elfelejtettem. (Az utolsó alkalmon már tudatosan tréningeltem magam, és megjegyeztem azt a pár mondatot amit hazaviszek.) Fizikailag: átfűtött, feszes alhast és gátat vittem magammal. Igen, tényleg Istennőként éreztem magam, ahogy a villamos megálló felé lépdeltem. (Egyből ki is húztam magamat!) Lelkileg: egy-egy történeten keresztül kénytelen voltam beismerni magamnak problémám kiváltóját. Eddig máshol kerestem fizikai tünetem pszichoszomatikus okát, de most már elfogadom és tudom. És ez most felszabadító. Köszönöm a tréninget!

 • Luca

  Anna elragadó személyiség, ízig vérig igazi NŐ és az általa tartott hétvége tele volt humorral és jó kedvvel! :) Nagyon magas szakmai tudással rendelkezik melyet könnyen, érthetően és élvezetes formában adott át számunkra. Szenvedélyesen szereti amit csinál, ez érezhető volt végig a tréning alatt. Mind testileg, mind lelkileg felüdülés volt a tréningen töltött hétvége; nagyon sokat tanultam a módszerről és magamról is. Sok pozitív változást indított el bennem - az első ami fizikai szinten is megnyilvánul, életem első fájdalommentes menstruációja! Köszönöm Anna! ;) Mindenkinek szívből ajánlom Annát és a módszer elsajátítását, majd gyakorlását. Valóban működik! :)

 • Mészáros

  Profi, humoros, nyitott, magával ragadó személyiség! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Jó döntés volt, hogy Őt választottam! :)

 • Peter

  Anna nagyon érthetően és hatékonyan adta át a tudást. Remek tanár és nagyon kedves személyiség.

 • Veronika

  Ugyan nagy várakozásokkal érkeztem a tréningre, azt mégsem gondoltam volna, hogy már szinte az első nap után érezni fogom magamon a pozitív hatásait. Anna személyisége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ezekről a tabu témákról is gátlások nélkül beszélgethessünk. Nagyon jó volt látni, hogy kismamaként hogyan éli meg a saját nőiességét és anyaságát, őszintén remélem hogy példát tudok róla venni a jövőben.

 • Judit

  Korrekten megszervezett tanfolyam, igényes környezetben. Az előzetes email-es tájékoztatás minden részletre kiterjedő, egyéni igényeket is figyelembe vevő, valósághű. Anna magával ragadó temperamentuma mély elhivatottságról tanúskodik. Mindezt szemléletes, humoros előadásmódjával, és jól követhető instukcióval tette emlékezetessé. A tünetek és az élethelyzetek közötti összefüggések valósághű feltárása olyan hatást keltett bennem, mintha használati utasítást kapnék magamhoz. Külön hálás vagyok Annának azért a példamutatásért, ahogyan várandóságát viseli. Mindent köszönök, és mindenkinek szívből ajánlom!

 • Anita

  Nagyon vártam a tanfolyamot és valahol a zsigereimben éreztem, hogy nem fogok csalódni. Így is lett, már az email-ezés alatt is nagyon szimpatikus volt Anna, de amikor személyesen találkoztunk és kora reggel hatalmas mosollyal várt bennünket, mondtam magamban, jó helyen vagyok. És a tréning alatt sem változott ez a pozitív érzés, sőt... Hihetetlen profizmussal, átéléssel, vidámsággal, humorral vezette végig a teljes két napot. Sokszor volt olyan pillanat amikor, úgy éreztem, hogy "ááhhh, ezt képtelen leszek megcsinálni..." És DE! :) Mindig mindenre volt "A, B, C..." terv, és folyamatosan azt sugallta, hogy de igen is képes lesz mindenki , mindegyik gyakorlatra, lehet, hogy nem most azonnal, de idővel és sok-sok gyakorlással, szóval biztatott minket folyamatosan. :) Sok mindenre találtam választ, és kaptam nagyon sok új dolgot . Alig várom a fejlődést a sok-sok gyakorlás után. :) Egy szónak is száz a vége, minden hétvégén tudnék menni Annához, bármikor fordulhatok hozzá kérdésekkel, mindenkinek ajánlom és nagyon-nagyon örülök, hogy végre testközelből ismerkedhettem meg a KIT-tel és sajátíthattam el általa.

 • Fruzsina

  Anna egy hihetetlen profizmussal, sugárzó egyéniséggel, őszinte nyitottsággal, energiával teli tréner, aki humorral fűszerezi a tanítást. Sikerélménnyel végeztem a tanfolyamot és reménnyel telve kezdem az itthoni gyakorlást. Örülök, hogy Őt választottam. Agykontrollosként is teljesen párhuzamba tudom állítani a Nála hallottakat a világról és az életről alkotott képemmel.

 • Judit

  Anna nagyon rugalmas volt, amikor félbe kellett hagynom a megkezdett képzést és hihetetlen emberséggel, profizmussal engedte, hogy egy másik alkalom keretében átismételjem illetve befejezzem a tanfolyamot, noha ez neki logisztikailag és pénzügyileg nem kellett volna, hogy magától értetődő legyen. Az általa biztosított környezet magas színvonalú, teljesen kiszolgálja a résztvevők igényeit véleményem szerint. Figyelmesen és érdeklődéssel fordult minden résztvevő felé, láthatólag időt-energiát nem kímélve igyekezett a csoportos képzésen belül is válaszolni az egyéni kérdésekre, egyesével beszélgetni azokkal, akiknek erre igénye volt. Noha nekem egyéni előnyöm, hogy már a családi hátterem által nagyon sok információhoz és egy gátlásoktól mentes gondolkodáshoz juthattam a saját testemmel kapcsolatban, sok mindenben megerősített a képzés és bizony fizikai rácsodálkozással is járt (avagyon: "jééé, ilyet is tud az én testem?!). Kíváncsian várom, hogy a gyakorlás hatására milyen változások mennek majd végbe a testemben: én elsősorban prevenció miatt, hosszútávra edzek, hogy majd a szüléssel-anyasággal-szexualitással-menopauzával járó változásokat tudatosan és örömtelien tudjam megélni fizikailag is. Addig is megnyugtat a tudat, hogy van egy tréner, akihez fordulhatok kérdés esetén és akin keresztül elsajátíthattam a Kriston Andrea által fejlesztett módszert. Köszönöm!

 • Erika

  Még szüléseim előtt végeztem Intim torna tanfolyamot Andreánál. 45 éves vagyok és szükségem volt ismétlésre, a tudásom frissítésére és be kell valljam egy kis motivációra. Anna fantasztikusan inspirált. Ahogy megvolt az óránk rögtön gyakorolni kezdtem:)) Pedagógus vagyok és Anna személyében egy nagyon hiteles és felkészült tanárt ismertem meg. Természetesen ezer kérdésem volt és mindre türelmesen válaszolt. Köszönöm Neki és természetesen Kriston Andreának is, hogy nem enged a minőségből és trénerei magas színvonalon adják át a tudást.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?