Szlameniczky Anna - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +3630/274-6132

Budapest, Budapest és környéke
Magyarország 0000 Budapest , Egyéni egyeztetés alapján háznál vagy teremben


Budapest, Zen Kert Buda
Magyarország (ALLEE közelében) Budapest , Fehérvári út 45-53/B

Szlameniczky Anna vagyok,  Kriston Intim Torna tréner, építészmérnök, pilates, LOveYourBelly oktató, két gyermek édesanyja. Ahogy egy házból sem hagyhatok ki egy építőelemet sem, úgy gondolom, mégha csak ülünk rajta egész nap, akkor is: gátunk és hozzá kapcsolódó érzelmeink is hozzánk tartoznak.

2012-ben ismerkedtem meg a Kriston Módszerrel. A kamaszkorom óta tartó állandó menstruációs görcsök miatt mentem el először Kriston Andrea tanfolyamára. Már ott tudtam, hogy a módszer zsenialitása nem csak a tökéletesen felépített mozgásanyag, hanem a mögötte rejlő pszichoszomatika is. A tanfolyamon elhangzott történetek nagy hatással voltak rám, az általuk hozott felismerések sokat segítettek a görcsök elengedésében. 

A torna és a hozzá kötődő pszichoszomatika fontosságát kisfiam és kislányom megfoganása, születése előtt és után is megtapasztalhattam . Ezek a saját élmények meghatározó alappillérei “tréneri karrieremnek”. 

A tanfolyam hatására Női létem új formát kapott, nem csak a fájdalomhoz való viszonyom, de egyúttal önmagamhoz való viszonyom is hatalmasat változott. Egyszerre vált könnyeddé és örömtelivé mind az, ami addig tabu volt: menstruáció, szexualitás, szülés.

A módszer által nem csupán ahhoz kaptam mankót, hogy hogyan fejleszthetem izmaimat, hanem egy örök életre szóló szemléletet is, ami által tudom, ha tünetem van, az lehetőség önmagam felé, és ha kell változhatok.

A módszer tanításával célom, hogy ezt minél több Nő és Férfi megtapasztalhassa!

Szeretettel várlak csoportos tanfolyamaimon a XI.kerületben.

Amennyiben egyéni tréning érdekel, keress bátran! Házhoz menni is és termet is tudok biztosítani időben és térben Hozzád igazodva. 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Budapest és környéke
0000 Budapest Egyéni egyeztetés alapján háznál vagy teremben
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Budapest és környéke
0000 Budapest Egyéni egyeztetés alapján háznál vagy teremben
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Budapest és környéke
0000 Budapest Egyéni egyeztetés alapján háznál vagy teremben
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.02.15 17:30 - 20:30
2019.02.22 17:30 - 20:30
2019.03.01 17:30 - 20:30
2019.03.08 17:30 - 20:30
Budapest
Zen Kert Buda
(ALLEE közelében) Budapest Fehérvári út 45-53/B
30 000 Ft Megtelt
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.03.22 17:30 - 20:30
2019.03.29 17:30 - 20:30
2019.04.05 17:30 - 20:30
2019.04.12 17:30 - 20:30
Budapest
Zen Kert Buda
(ALLEE közelében) Budapest Fehérvári út 45-53/B
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Linda

  Anna intelligens, vicces, energikus és nagyszerű tréner! Az együtt töltött 3 alkalom alatt tökéletesen átadta mindazt a tudást, amire minden nőnek (és férfinak) elemi szüksége lenne. Megdöbbentett, hogy mennyire mélyről is eredhetnek a problémáink, melyeket tudatlanul cipelünk magunkkal és nemtől függetlenül gyártjuk belőlük a különféle egészségtelen következményeket. Felszabadító érzés volt ledönteni a testünk köré épített tabukat és mélyebben kapcsolatba kerülni a bennünk élő ősi női erővel. A módszer maximálisan működik, az aranyeremet néhány napon belül teljesen eltüntette, természetesen a rendszeres gyakorlás nagyon fontos. Köszönöm a tudást, szívből ajánlom mindenkinek Annát! :)

 • Zsuzsa

  Anna rendkívül kedves, segítőkész, és óriási hivatástudattal és lelkesedéssel tartja a tréningeket. A tanfolyam igazán élvezetes volt; mindig nagyon vártam a következő alkalmat, és kicsit sajnáltam is, amikor vége lett. Hálás vagyok Annának, mert tényleg sikerült beépíteni a mindennapi életembe a tanultakat, és a rendszeres gyakorlás eddig teljes mértékben beváltotta a tanfolyamhoz fűzött reményeimet.

 • Dorottya

  Anna szuper órákat tart! :) Eleinte kicsit tartottam, hogy egy ilyen óra milyen hangulatban fog telni, pláne, hogy ilyen hosszú... De Annával az első telefonbeszélgetésünk hatására eloszlott bennem ez a félelem. Anna nagyon kedves és segítőkész személyiség. A tanfolyamon pedig nagyon jó hangulat és jókedv uralkodott személyiségének köszönhetően. Az óráin elővett laza, vicces stílusa segített, hogy az intimtorna témájából eredő komorságot, távolságtartást elvegye és teljesen természetes módon tudjunk beszélni. Emellett Anna nagyon érthetően és türelmesen ad elő. Tény, hogy a tanagyag nagyon tömény, de nekem sikerült azt hazahoznom, amire szükségem van. Én kismamaként vettem részt az órán, eleinte azt hittem különösebb problémák nélkül veszek majd részt, de hát azért mégsem árt elmenni a szülés okán.. - gondoltam magamban. Óriási meglepetés volt számomra, hogy az intimtorna ennyi mindenre jó :D Örülök, hogy eljutottam Annához! :)

 • Ildikó

  Kíváncsian indultam a tréningre, nem tudtam mire is számíthatok. Anna kedves volt és közvetlen, humorral és sok történettel fűszerezve mutatta meg hogy mennyi mindent tud a test ha foglalkozunk vele. Lelkileg segített megérteni az eddigi miérteket, sok "aha" élményben volt részem. Tabuk dőltek le és közelebb kerültem ahhoz hogy jobban el tudjam fogadni azt aki vagyok. Köszönöm! Szeretettel ajánlom Annát!

 • Andrea

  Ennek a tréningnek a témája nem épp átlagos, hétköznapi téma, és a helyzetek, amikben együtt vagyunk, szintén nem történnek meg velük nap, mint nap, épp ezért szerintem nagyon fontos, hogy ki és hogy tartja meg. Nagyon örülök, hogy végül Annát választottam, mert egy perc alatt tette mégiscsak "hétköznapivá" az egész helyzetet , és közvetlenségével, nyíltságával, humorával megkönnyítette a tanulást önmagunkról minden szinten. Mindenkinek, aki még gondolkodik, hogy belevágjon -e a Kriston kalandba, azt mondanám, tegye meg nyugodtan Annával, biztos, hogy nem fog csalódni és ennyivel tartozik a saját testének és lelkének egyaránt! Andi

 • Éva

  Anna történetei magával ragadtak: olyan természetesen beszélt tabunak számító témákról, ami engem is képessé tett utána könnyebben beszélni, megélni a korábban szégyellnivalónak hitt dolgokat. Zseniális humora, felkészültsége és leginkább természetessége végig ébren tartotta a figyelmemet. Maguk a gyakorlatok sok otthoni gyakorlást tesznek szükségessé, de az érzeteket és a legfontosabb alapokat remekül sikerült ott elsajátítani. Még tudtam volna hallgatni Annát, szívesen meghosszabbítottam volna az alkalmakat 1-2 órával... :-) De így is kerek volt: sokat tanultam magamról, sok dolgot megmozgatott bennem ez a tréning, aminek a hatásait valószínűleg majd csak később tudom igazán felmérni. Nagyon köszönöm Neked, Anna!

 • Tímea

  Magammal akartam találkozni. Ezért jelentkeztem a tornára. Ez minden tekintetben sikerült. Éreztem, tapintottam és egy-egy történeten keresztül magamra is ismertem. Anna nagyon jó előadó, élvezet volt hallgatni a történeteket. Bár néha annyira tömény volt a mondanivaló, hogy felírtam volna pár mondatot, amit tényleg haza akarok vinni magammal. Rendszerint ezeket, amint kiléptem az ajtón elfelejtettem. (Az utolsó alkalmon már tudatosan tréningeltem magam, és megjegyeztem azt a pár mondatot amit hazaviszek.) Fizikailag: átfűtött, feszes alhast és gátat vittem magammal. Igen, tényleg Istennőként éreztem magam, ahogy a villamos megálló felé lépdeltem. (Egyből ki is húztam magamat!) Lelkileg: egy-egy történeten keresztül kénytelen voltam beismerni magamnak problémám kiváltóját. Eddig máshol kerestem fizikai tünetem pszichoszomatikus okát, de most már elfogadom és tudom. És ez most felszabadító. Köszönöm a tréninget!

 • Luca

  Anna elragadó személyiség, ízig vérig igazi NŐ és az általa tartott hétvége tele volt humorral és jó kedvvel! :) Nagyon magas szakmai tudással rendelkezik melyet könnyen, érthetően és élvezetes formában adott át számunkra. Szenvedélyesen szereti amit csinál, ez érezhető volt végig a tréning alatt. Mind testileg, mind lelkileg felüdülés volt a tréningen töltött hétvége; nagyon sokat tanultam a módszerről és magamról is. Sok pozitív változást indított el bennem - az első ami fizikai szinten is megnyilvánul, életem első fájdalommentes menstruációja! Köszönöm Anna! ;) Mindenkinek szívből ajánlom Annát és a módszer elsajátítását, majd gyakorlását. Valóban működik! :)

 • Mészáros

  Profi, humoros, nyitott, magával ragadó személyiség! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Jó döntés volt, hogy Őt választottam! :)

 • Peter

  Anna nagyon érthetően és hatékonyan adta át a tudást. Remek tanár és nagyon kedves személyiség.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?