Szlameniczky Anna - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +3630/274-6132

Budapest, Budapest és környéke
Magyarország 0000 Budapest , Egyéni egyeztetés alapján háznál vagy teremben


Budapest, Zen Kert Buda
Magyarország (ALLEE közelében) Budapest , Fehérvári út 45-53/B
Budapest, Egészségműgely
Magyarország 1061 Budapest , Király utca 14. 1.em (80-as kapucsengő)

Szlameniczky Anna vagyok,  Kriston Intim Torna tréner, építészmérnök, pilates és LoveYourBelly oktató, háromgyermek édesanyja. Ahogy egy házból sem hagyhatok ki egy építőelemet sem, úgy gondolom, mégha csak ülünk rajta egész nap, akkor is: gátunk és hozzá kapcsolódó érzelmeink is hozzánk tartoznak.

2012-ben ismerkedtem meg a Kriston Módszerrel. A kamaszkorom óta tartó állandó menstruációs görcsök miatt mentem el először Kriston Andrea tanfolyamára. Már ott tudtam, hogy a módszer zsenialitása nem csak a tökéletesen felépített mozgásanyag, hanem a mögötte rejlő pszichoszomatika is. A tanfolyamon elhangzott történetek nagy hatással voltak rám, az általuk hozott felismerések sokat segítettek a görcsök elengedésében. 

A torna és a hozzá kötődő pszichoszomatika fontosságát kisfiaim és kislányom megfoganása, születése előtt és után is megtapasztalhattam . Ezek a saját élmények meghatározó alappillérei “tréneri karrieremnek”. 

A tanfolyam hatására Női létem új formát kapott, nem csak a fájdalomhoz való viszonyom, de egyúttal önmagamhoz való viszonyom is hatalmasat változott. Egyszerre vált könnyeddé és örömtelivé mind az, ami addig tabu volt: menstruáció, szexualitás, szülés.

A módszer által nem csupán ahhoz kaptam mankót, hogy hogyan fejleszthetem izmaimat, hanem egy örök életre szóló szemléletet is, ami által tudom, ha tünetem van, az lehetőség önmagam felé, és ha kell változhatok.

A módszer tanításával célom, hogy ezt minél több Nő és Férfi megtapasztalhassa!

Szeretettel várlak csoportos tanfolyamaimon a XI.kerületben.

Amennyiben egyéni tréning (2- 3 alkalomszor 1,5-2 órában) érdekel, keress bátran! Házhoz menni és termet is tudok biztosítani a XI.kerület Újbuda Központnál, időben és térben Hozzád igazodva. A terembérleti díjat az ár tartalmazza.

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Budapest és környéke
0000 Budapest Egyéni egyeztetés alapján háznál vagy teremben
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Budapest és környéke
0000 Budapest Egyéni egyeztetés alapján háznál vagy teremben
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Budapest és környéke
0000 Budapest Egyéni egyeztetés alapján háznál vagy teremben
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.03.22 17:30 - 20:30
2019.03.29 17:30 - 20:30
2019.04.05 17:30 - 20:30
2019.04.12 17:30 - 20:30
Budapest
Zen Kert Buda
(ALLEE közelében) Budapest Fehérvári út 45-53/B
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.12 09:00 - 13:00
2019.05.19 09:00 - 13:00
2019.05.26 09:00 - 13:00
Budapest
Egészségműgely
1061 Budapest Király utca 14. 1.em (80-as kapucsengő)
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.06.16 09:00 - 15:00
2019.06.23 09:00 - 15:00
Budapest
Zen Kert Buda
(ALLEE közelében) Budapest Fehérvári út 45-53/B
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Erika

  Mindenkinek csak ajánlani tudom a tornát és Annát is. Pár nap tornázás után tapasztaltam a pozitív változás, panaszaim enyhülését,megszűnését. És ami a legfontosabb hogy a panaszokat okozó lelki hátteret is szükséges kezelni, feloldani amire szintén segítséget nyújtott a tanfolyam. Köszönöm!

 • Zita

  Nagyon különleges tapasztalat és számomra nagyon hiánypótló volt a tanfolyam. Anna instrukciói, tippjei minden gyakorláskor a fülembe csengenek és azóta is nagyon sokat segítenek. Az órák izgalmasak voltak, és a végén sajnáltam, hogy már le is telt az idő. Örülök, hogy átszeltem a várost a tananyag és a tanár miatt is. :)

 • Linda

  Anna intelligens, vicces, energikus és nagyszerű tréner! Az együtt töltött 3 alkalom alatt tökéletesen átadta mindazt a tudást, amire minden nőnek (és férfinak) elemi szüksége lenne. Megdöbbentett, hogy mennyire mélyről is eredhetnek a problémáink, melyeket tudatlanul cipelünk magunkkal és nemtől függetlenül gyártjuk belőlük a különféle egészségtelen következményeket. Felszabadító érzés volt ledönteni a testünk köré épített tabukat és mélyebben kapcsolatba kerülni a bennünk élő ősi női erővel. A módszer maximálisan működik, az aranyeremet néhány napon belül teljesen eltüntette, természetesen a rendszeres gyakorlás nagyon fontos. Köszönöm a tudást, szívből ajánlom mindenkinek Annát! :)

 • Zsuzsa

  Anna rendkívül kedves, segítőkész, és óriási hivatástudattal és lelkesedéssel tartja a tréningeket. A tanfolyam igazán élvezetes volt; mindig nagyon vártam a következő alkalmat, és kicsit sajnáltam is, amikor vége lett. Hálás vagyok Annának, mert tényleg sikerült beépíteni a mindennapi életembe a tanultakat, és a rendszeres gyakorlás eddig teljes mértékben beváltotta a tanfolyamhoz fűzött reményeimet.

 • Andrea

  Nagyon jó hangulatban teltek az órák! Rengeteg hasznos és érdekes dolgot hallhattunk.

 • Márta

  A tanfolyamra kíváncsian, nyitottan érkeztem és éreztem hogy jó helyen vagyok. Nemcsak a testemnek volt jó, hanem a lelkemnek is. Anna lelkesedése, lenyűgöző személyisége, felkészültsége mind-mind hozzájárult a módszer gyors megértéséhez, elsajátításához. Köszönöm.

 • Zita

  Szuper helyen szuper oktatóval igazi élmény volt a tanfolyam

 • Eszter

  Köszönöm szépen a segítséget , amit lelkileg is nyújtottál ezen a 3 napon, szuper tréner vagy :) .

 • Dorottya

  Anna szuper órákat tart! :) Eleinte kicsit tartottam, hogy egy ilyen óra milyen hangulatban fog telni, pláne, hogy ilyen hosszú... De Annával az első telefonbeszélgetésünk hatására eloszlott bennem ez a félelem. Anna nagyon kedves és segítőkész személyiség. A tanfolyamon pedig nagyon jó hangulat és jókedv uralkodott személyiségének köszönhetően. Az óráin elővett laza, vicces stílusa segített, hogy az intimtorna témájából eredő komorságot, távolságtartást elvegye és teljesen természetes módon tudjunk beszélni. Emellett Anna nagyon érthetően és türelmesen ad elő. Tény, hogy a tanagyag nagyon tömény, de nekem sikerült azt hazahoznom, amire szükségem van. Én kismamaként vettem részt az órán, eleinte azt hittem különösebb problémák nélkül veszek majd részt, de hát azért mégsem árt elmenni a szülés okán.. - gondoltam magamban. Óriási meglepetés volt számomra, hogy az intimtorna ennyi mindenre jó :D Örülök, hogy eljutottam Annához! :)

 • Ildikó

  Kíváncsian indultam a tréningre, nem tudtam mire is számíthatok. Anna kedves volt és közvetlen, humorral és sok történettel fűszerezve mutatta meg hogy mennyi mindent tud a test ha foglalkozunk vele. Lelkileg segített megérteni az eddigi miérteket, sok "aha" élményben volt részem. Tabuk dőltek le és közelebb kerültem ahhoz hogy jobban el tudjam fogadni azt aki vagyok. Köszönöm! Szeretettel ajánlom Annát!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?