Vig Mónika - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36209604130

Budapest II., 2. kerület
Magyarország 1026 Budapest II. , Garas utca 1.


Budapest XVIII., 18. kerület
Magyarország 1182 Budapest XVIII. , Szabadka utca 17.
Kerepes, Élménykuckó
Magyarország 2144 Kerepes , Szabadság útja 1/a.

Vig Mónika vagyok, Kriston intim torna tréner és dúla. A Kriston intim tornával akkor ismerkedtem meg, amikor az elsőKriston intimtorna Vig Mónika gyermekemmel voltam várandós.
Azért végeztem el az intim torna tanfolyamot, hogy felkészítsem a gátamat a szülésre. A tanultak rendszeres alkamazása során azonban megtapasztalhattam, hogy nemcsak a szülésre való felkészülésben hasznos az intim torna, hanem az izomgyengülésből, kötőszöveti gyengeségből adódó problémák megoldásában is. Saját bőrömön megtapasztalva az intim torna előnyös hatásait egyre inkább úgy éreztem, hogy nagyon szívesen tanítanám Kriston Andrea módszerét.
2007-ben elvégeztem az általa kifejlesztett intim torna módszer oktatására jogosító trénerképző tanfolyamot, ami még jobban megerősítette a hitemet, hogy ezt a tudást mind többeknek ismernie kellene. Azóta több mint 1000 lányt, asszonyt, kismamát, nagymamát :-) volt szerencsém megtanítani a Kriston intim tornára, s átadni nekik sok, a témához kapcsolódó információt, ezzel segítve őket céljaik elérésében.
Szeretek tanítani és nagy öröm számomra, ha úgy mennek el tőlem a résztvevők, hogy jó volt női körben lenni, olyan dolgokról hallani, amelyekről a mindennapokban igen keveset beszélünk, holott meghatározó részét képezik életünknek.Kriston intimtorna Vig Mónika


Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot:

Vig Mónika
+36209604130
kristonintimtorna@gmail.com
www.intimtorna-tanfolyam.hu

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.08.04 09:00 - 15:00
2018.08.05 09:00 - 15:00
Budapest II.
2. kerület
1026 Budapest II. Garas utca 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.09.22 09:00 - 15:00
2018.09.23 09:00 - 15:00
Budapest II.
2. kerület
1026 Budapest II. Garas utca 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Anikó

  Nagyon köszönöm a sok történetet, amelyekben néhányszor magamra (férjemre, kapcsolatomra) ismertem. Ez megkönnyítette a problémám elfogadását, s amikor sorstársakról hallottam , már akkor nem érzi egyedül magát az ember a gondjával. Kimerítő volt ugyan a 2x6 óra, de hatékony, hisz volt idő ráhangolódni, pihenni, koncentrálni, izmokat dolgoztatni is.

 • Petra

  Nagyon jó volt a tanfolyam, bele is vetem magam a tanultakba. Mónitól maximális odafigyelést kaptunk mindannyian és remek előadást. Köszönök mindent!

 • Andrea

  Jól telt a hétvégi tanfolyam, sokat tanultam mind szemléletmód mind gyakorlat szempontjából. Lelkesen kezdem a gyakorlatokat otthon is végezni, hiszek benne, hogy eredményt érhetek el.

 • Ágnes

  Nagyon köszönöm a hétvégét. Sok mindenben megerősítést kaptam és visszajelzést, hogy amit és ahogyan csinálok szinte ösztönösen, az biológiai szempontból is hasznos. Minden nőnek alaptudása kellene hogy legyen a tanfolyamon elhangzottak. Külön köszönöm a nyíltságot, a magától értető természetes, szép nyelvi formák használatát, amellyel a témát megközelítettük.

 • Eszter

  Többet nyújtott a tréning, mint a torna.

 • Ildikó

  Szuper volt a tanfolyam, nagyon sokat tanultam magamról! Köszönöm szépen! :-)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?