Vig Mónika - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36209604130

Budapest II., 2. kerület
Magyarország 1026 Budapest II. , Garas utca 1.


Kerepes, Élménykuckó
Magyarország 2144 Kerepes , Szabadság útja 1/a.
Budapest 13. kerület, Hold21
Magyarország 1132 Budapest 13. kerület , Visegrádi utca 21.

Vig Mónika vagyok, Kriston intim torna tréner és dúla. A Kriston intim tornával akkor ismerkedtem meg, amikor az elsőKriston intimtorna Vig Mónika gyermekemmel voltam várandós.
Azért végeztem el az intim torna tanfolyamot, hogy felkészítsem a gátamat a szülésre. A tanultak rendszeres alkamazása során azonban megtapasztalhattam, hogy nemcsak a szülésre való felkészülésben hasznos az intim torna, hanem az izomgyengülésből, kötőszöveti gyengeségből adódó problémák megoldásában is. Saját bőrömön megtapasztalva az intim torna előnyös hatásait egyre inkább úgy éreztem, hogy nagyon szívesen tanítanám Kriston Andrea módszerét.
2007-ben elvégeztem az általa kifejlesztett intim torna módszer oktatására jogosító trénerképző tanfolyamot, ami még jobban megerősítette a hitemet, hogy ezt a tudást mind többeknek ismernie kellene. Azóta több mint 1000 lányt, asszonyt, kismamát, nagymamát :-) volt szerencsém megtanítani a Kriston intim tornára, s átadni nekik sok, a témához kapcsolódó információt, ezzel segítve őket céljaik elérésében.
Szeretek tanítani és nagy öröm számomra, ha úgy mennek el tőlem a résztvevők, hogy jó volt női körben lenni, olyan dolgokról hallani, amelyekről a mindennapokban igen keveset beszélünk, holott meghatározó részét képezik életünknek.Kriston intimtorna Vig Mónika


Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot:

Vig Mónika
+36209604130
kristonintimtorna@gmail.com
www.intimtorna-tanfolyam.hu

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.06.29 09:00 - 15:00
2019.06.30 09:00 - 15:00
Budapest II.
2. kerület
1026 Budapest II. Garas utca 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Edina

  Igen érdekes, olykor elgondolkodtató hozadékban gazdag tréning, érthetően elmagyarázott, mindennapokban is jótékony hatású gyakorlatokkal, úgy mindenkinek, mint személyre szabottan is. Köszönöm a lehetőséget, ajánlom mindenkinek!

 • Anna

  Nagyon tetszett az óra. Mónika nagyon jól és érthetően elmagyarázta a gyakorlatokat.

 • Anita

  Mónika nagyon kedves volt és érthető. Jól elmagyarázta a torna gyakorlatokat, szívesen visszamennék hozzá bármikor.

 • Adrienn

  Mónika hiteles, közvetlen, őszinte és szuper KIT tréner: jól felépített, önismereti, örült hasznos, izgalmas és egyben szórakoztató 2 nap volt, amit együtt töltöttünk. Ha KIT trénert keresel, +++++ ajánlom neked. Hálásan köszönöm.

 • Brigitta

  Nagyon jó élmény volt mindkét nap. A hangulat laza és barátságos, mindenki annyit oszt meg magáról amennyit szeretne, szóval egyáltalán nem éreztem magam feszélyezve. Nagyon hasznosak és elgondolkodtatóak voltak a történetek amikkel Mónika a különböző női dolgokat szemléltette. Szerintem mindenkinek részt kellene vennie egy ilyen tanfolyamon kortól függetlenül! :)

 • Veronika

  Kedves Móni, nagyon hálás vagyok a Veled töltött 2 napért. Köszönöm, hogy ennyi mindent elmeséltél, megosztottál magadról is - így válhatott igazán hitelessé és emberközelivé az egész téma. Igazi példa leszel számomra, hogy hogyan is lenne szép megélni a nőiességet, akár magamra, akár a leendő lányaimra gondolva. Köszönöm a vidámságodat is, humorodat, ami nélkül tuti nem lett volna ilyen élvezetes!

 • Judit

  Szerintem Móni az intimtorna oktatására született :D de tényleg, nagyon jó hangulatban telt a hétvége, mindent megtett azért, hogy elsajátítsuk a gyakorlatokat és ezen felül olyan önvizsgálatot indíthatott el, ami csak a résztvevő befogadóképességén és önőszinteségén múlik, hogy mit tanul belőle vagy ültet át az életébe :)

 • Katalin

  Minden nőnek ajánlani tudom csak

 • Hajnalka

  Imádtam a tréninget, Mónika kedves, közvetlen, laza stilusa nagyon jo hangulatot teremtett. A gyakorlatok nagyon hasznosak, a hatásuk meglepően hamar érezhető. Köszönöm!

 • Viki

  Nagyon feltöltő volt a hétvégi tréning. Felszabadító volt tabuk nélkül beszélni rengeteg témáról. Jó volt közösségben lenni, sorstársakkal. Idősekkel, fiatalokkal, kismamákkal. A tréning rengeteg erőt adott ahhoz, hogy örömmel és bizakodva álljak neki az otthoni gyakorlásnak. Hálával és örömmel gondolok vissza a hétvégére, köszönöm! (Számomra nagyon sokat segített a gyakorlatok elsajátításában, hogy Móni a kezével illusztrálta a mozdulatokat. )

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?