Vig Mónika - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36209604130

Budapest II., 2. kerület
Magyarország 1026 Budapest II. , Garas utca 1.


Kerepes, Élménykuckó
Magyarország 2144 Kerepes , Szabadság útja 1/a.
Budapest 13. kerület, Hold21
Magyarország 1132 Budapest 13. kerület , Visegrádi utca 21.

Vig Mónika vagyok, Kriston intim torna tréner és dúla. A Kriston intim tornával akkor ismerkedtem meg, amikor az elsőKriston intimtorna Vig Mónika gyermekemmel voltam várandós.
Azért végeztem el az intim torna tanfolyamot, hogy felkészítsem a gátamat a szülésre. A tanultak rendszeres alkamazása során azonban megtapasztalhattam, hogy nemcsak a szülésre való felkészülésben hasznos az intim torna, hanem az izomgyengülésből, kötőszöveti gyengeségből adódó problémák megoldásában is. Saját bőrömön megtapasztalva az intim torna előnyös hatásait egyre inkább úgy éreztem, hogy nagyon szívesen tanítanám Kriston Andrea módszerét.
2007-ben elvégeztem az általa kifejlesztett intim torna módszer oktatására jogosító trénerképző tanfolyamot, ami még jobban megerősítette a hitemet, hogy ezt a tudást mind többeknek ismernie kellene. Azóta több mint 1000 lányt, asszonyt, kismamát, nagymamát :-) volt szerencsém megtanítani a Kriston intim tornára, s átadni nekik sok, a témához kapcsolódó információt, ezzel segítve őket céljaik elérésében.
Szeretek tanítani és nagy öröm számomra, ha úgy mennek el tőlem a résztvevők, hogy jó volt női körben lenni, olyan dolgokról hallani, amelyekről a mindennapokban igen keveset beszélünk, holott meghatározó részét képezik életünknek.Kriston intimtorna Vig Mónika


Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot:

Vig Mónika
+36209604130
kristonintimtorna@gmail.com
www.intimtorna-tanfolyam.hu

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.11.11 09:30 - 15:30
2018.11.18 09:30 - 15:30
Kerepes
Élménykuckó
2144 Kerepes Szabadság útja 1/a.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek 2018.12.15 09:00 - 15:00
2018.12.16 09:00 - 15:00
Budapest II.
2. kerület
1026 Budapest II. Garas utca 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Hanna

  Nagyon jó hangulatú volt a tréning, melegszívű és törődő trénerrel. Én arányaiban több gyakorlásra számítottam, mint történetmegosztásra.

 • Anna

  Nagyon hasznos volt a tanfolyam, Mónika szuper hangulatot teremtett, rengeteget tanultam!

 • Eszter

  Jó hangulatban telt a 2 nap, sikerült elsajátítani a gyakorlatokat, kíváncsian várom az eredményeket!

 • Eszter

  Nagyon hasznos volt a tanfolyam, nyugodt, bensőséges hangulatban telt az egész, csak ajánlani tudom!

 • Erna

  Jó volt a Mónival ez a két nap. Összehozta a csapatot, olyan volt mintha egy beavatási szertartásra készített volna fel. Köszönöm, hogy részt vehettem ezen, hálás vagyok. Erna

 • Zsuzsanna

  Nagyon hasznos és jó volt a tanfolyam, sok mindent megvilágított életmóddal, párkapcsolattal, szexualitással kapcsolatban. Móni kedves, megértő és meghallgató tréner, köszönöm.

 • Katalin

  Mónika az első perctől oldott hangulatot teremtett, érthetően és alaposan magyarázott illetve mutatta a gyakorlatokat. Nagyon hasznos volt, köszönöm.

 • Nóra

  Mónika nagyon kedves és közvetlen volt, az anyagot lazán adta át, könnyen emészthető volt. Jó hangulatú két nap volt, köszi.

 • Eszter

  Remek két napot töltöttünk el ott, sokat tanultam és fejlődtem. Jók voltak és hasznosak a sztorik is, amiket hallottunk. Köszönöm Mónikának

 • Flóra

  Mónika remek tréner! Közvetlen, nyílt, segítőkész, kompetens. Sok hasznos információval gazdagodtam. Köszönöm ezt a két napot!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?