Vig Mónika

Telefonszám: +36209604130

Budapest II., 2. kerület
Magyarország 1026 Budapest II. , Garas utca 1.


Kerepes, Élménykuckó
Magyarország 2144 Kerepes , Szabadság útja 1/a.
Budapest 13. kerület, Hold21
Magyarország 1132 Budapest 13. kerület , Visegrádi utca 21.

Vig Mónika vagyok, Kriston intim torna tréner és dúla. A Kriston intim tornával akkor ismerkedtem meg, amikor az elsőKriston intimtorna Vig Mónika gyermekemmel voltam várandós.
Azért végeztem el az intim torna tanfolyamot, hogy felkészítsem a gátamat a szülésre. A tanultak rendszeres alkamazása során azonban megtapasztalhattam, hogy nemcsak a szülésre való felkészülésben hasznos az intim torna, hanem az izomgyengülésből, kötőszöveti gyengeségből adódó problémák megoldásában is. Saját bőrömön megtapasztalva az intim torna előnyös hatásait egyre inkább úgy éreztem, hogy nagyon szívesen tanítanám Kriston Andrea módszerét.
2007-ben elvégeztem az általa kifejlesztett intim torna módszer oktatására jogosító trénerképző tanfolyamot, ami még jobban megerősítette a hitemet, hogy ezt a tudást mind többeknek ismernie kellene. Azóta több mint 1000 lányt, asszonyt, kismamát, nagymamát :-) volt szerencsém megtanítani a Kriston intim tornára, s átadni nekik sok, a témához kapcsolódó információt, ezzel segítve őket céljaik elérésében.
Szeretek tanítani és nagy öröm számomra, ha úgy mennek el tőlem a résztvevők, hogy jó volt női körben lenni, olyan dolgokról hallani, amelyekről a mindennapokban igen keveset beszélünk, holott meghatározó részét képezik életünknek.Kriston intimtorna Vig Mónika


Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot:

Vig Mónika
+36209604130
kristonintimtorna@gmail.com
www.intimtorna-tanfolyam.hu

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Budapest 18. kerület
1182 Budapest Batthyány Lajos utca 192/a.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper volt a tanfolyam, élveztem és sok felismerésem volt általa. Hala.

 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Mónika kedves, odafigyelő hozzáállással tanított bennünket, és külön figyelt a kismamákra is, ami nagyon jólesett. :) Az is tetszett, h kis létszámban (kb. 10 fő) voltunk ezen a tanfolyamon. A könyvből már voltak ismerős gyakorlatok, de ez a tanfolyam új motivációt adott, és személyes kérdésekre is volt lehetőség. Örülök, hogy ott lehettem.

 • Borbála - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Értékes és nagyon hasznos tudást kaptunk Mónitól, köszönjük!

 • Kinga - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Fantasztikus volt a tanfolyam! Nagyon hasznos volt az elmélet a gyakorlat mellett, Vig Mónika szuper tréner! Én minden nőnek kötelezővé tenném, sőt jó lenne, ha a sok hülyeség helyett már tinikorban tanulhatnának a lányok intimtornát (elmélet+gyakorlat) az iskolában, hogy idejekorán beépítsék az életükbe. A Gésa tanfolyamon is szívesen részt vennék, amint offline formában újra elérhető lesz.

 • Viktória - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper hangulatos orat tartott Vig Moni! Nagyon sokat segitett(felnyitotta a szemem) Rajottem h mennyire nem ismerem a testem azon reszet.. Nagyon köszönöm!

 • Rita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sok hasznos információt kaptam, köszönöm!

 • Alexandra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon sok új információkkal gyarapodtam, amik hozzásegítenek majd ahhoz, hogy egészségesebb, teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet éljek. Ez a pozitív hozzááláás remélhetőleg hamarosan látszódni fog az alsó arcomon is. Köszönöm szépen Móninak a két napos tréninget, nagyon jól éreztem magam!

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett ez a hétvége, mind a tananyag, mind pedig az oktató személyében. Most, hogy részt vettem ezen az előadáson, minden női ismerősöket agitálom, hogy ők is vegyenek részt egyén. Szeretném, ha ez a torna előbb-utóbb az oktatásban is bekerülnek. Mindent nagyon köszönök.

 • Gáborné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tanulságos volt a tréning. Komoly problémával érkeztem. Sok biztatást és egy nagyon jó feladatsort kaptam. Amit jól begyakoroltunk. A történetek sokat segítettek,mert a problémáink nem egyediek. Sok történetbe magamra ismertem,amit fel tudok használni a gyógyulás érdekébe. Köszönöm

 • Szabina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Számomra óriási felismeréseket hozott a tanfolyam. Nagyon élveztem Móni előadásmódját és a lelkesedése magával ragadott. Bízom benne, hogy jó eredményeket tudok majd elérni a tornával. Köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?