Vig Mónika - Kriston-módszer

Telefonszám: +36209604130

Budapest II., 2. kerület
Magyarország 1026 Budapest II. , Garas utca 1.


Kerepes, Élménykuckó
Magyarország 2144 Kerepes , Szabadság útja 1/a.
Budapest 13. kerület, Hold21
Magyarország 1132 Budapest 13. kerület , Visegrádi utca 21.

Vig Mónika vagyok, Kriston intim torna tréner és dúla. A Kriston intim tornával akkor ismerkedtem meg, amikor az elsőKriston intimtorna Vig Mónika gyermekemmel voltam várandós.
Azért végeztem el az intim torna tanfolyamot, hogy felkészítsem a gátamat a szülésre. A tanultak rendszeres alkamazása során azonban megtapasztalhattam, hogy nemcsak a szülésre való felkészülésben hasznos az intim torna, hanem az izomgyengülésből, kötőszöveti gyengeségből adódó problémák megoldásában is. Saját bőrömön megtapasztalva az intim torna előnyös hatásait egyre inkább úgy éreztem, hogy nagyon szívesen tanítanám Kriston Andrea módszerét.
2007-ben elvégeztem az általa kifejlesztett intim torna módszer oktatására jogosító trénerképző tanfolyamot, ami még jobban megerősítette a hitemet, hogy ezt a tudást mind többeknek ismernie kellene. Azóta több mint 1000 lányt, asszonyt, kismamát, nagymamát :-) volt szerencsém megtanítani a Kriston intim tornára, s átadni nekik sok, a témához kapcsolódó információt, ezzel segítve őket céljaik elérésében.
Szeretek tanítani és nagy öröm számomra, ha úgy mennek el tőlem a résztvevők, hogy jó volt női körben lenni, olyan dolgokról hallani, amelyekről a mindennapokban igen keveset beszélünk, holott meghatározó részét képezik életünknek.Kriston intimtorna Vig Mónika


Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot:

Vig Mónika
+36209604130
kristonintimtorna@gmail.com
www.intimtorna-tanfolyam.hu

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Budapest 18. kerület
1182 Budapest Batthyány Lajos utca 192/a.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.08.01 09:00 - 15:00
2020.08.02 09:00 - 15:00
Budapest II.
2. kerület
1026 Budapest II. Garas utca 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.09.05 09:00 - 15:00
2020.09.06 09:00 - 15:00
Budapest II.
2. kerület
1026 Budapest II. Garas utca 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Jennifer - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm a jótanácsokat, és a hasznos információkat. A tanfolyamon azt kaptam amit szerettem volna.

 • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Mónika! Két napi kemény, de nagyon vidám, jó hangulatú munkában volt részünk. Nem is hittem el, hogy a harmadik napon már jelentősen éreztem gyógyító hatását. Én továbbra is szorgalmasan dolgozom, NEKED pedig nagy-nagy köszönetem, és további sikeres, és eredményes munkát kívánok! 2020. febr.19.

 • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Sok időbe telt mire eljutottam odáig,hogy jelentkezzem a tréningre. De úgy érzem,hogy jól döntöttem! A tréning tartalmas volt mind az elmélet és a gyakorlati rész is. Nagyon sok hasznos információ birtokába jutottam. Próbálom a tanultak alapján végigcsinálni és remélem,hogy sikerrel járok:) Köszönöm!

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Úgy érzem, Mónika nagyon jól rátalált azokra a szavakra, amelyekkel az intim kérdésekről a lehető legelfogulatlanabbul lehet beszélni. Minden világos és jól érthető volt. Lelkesedése és jószándéka, szakértelme, elkötelezettsége nem hagy maga után kívánnivalót. A többi már csak rajtam múlik.

 • Eszter - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jo volt!!!

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak találtam a tréninget, örülök, hogy részt vettem rajta.

 • Júlia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jó hangulatú, körültekintő, intenzív képzésen vettem részt, Mónika pedig természetes, figyelmes és humoros volt. Fontos témákról beszélgettünk, harmonikusan váltották egymást a beszélgetések és gyakorlatok.

 • Tamara - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  9. hónapban lévő kismamaként a tanfolyam hasznos volt számomra, köszönöm, hogy a gyakorlatok erre is és a szülés utáni regenerálódásra is fókuszáltak. A különböző intim dolgokról / problémákról a tréner hölgy meglepő nyìltsággal beszélt, ezt is inspirálónak találtam. Próbálom a tornagyakorlatokat a mindennapokba beépíteni, ezzel is elősegítve egészségem, nőiességem megőrzését.

 • Viktória - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Remek volt a tanfolyam, kellő egyensúlyban volt az ,,előadás" s a gyakorlatok! Mindenkinek egyszer (legalább) el kellene mennie!

 • Boróka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tetszett a tanfolyam, az volt, amire a leírás alapján is számítani lehetett. Mónika végig kedves és nyitott volt, különösen értékeltem, hogy milyen ítélkezés-mentesen tudott beszélni témákról. Jól esett az is, hogy nem volt elvárás, hogy mi is osszuk meg a saját történetünket és az egészségügyi adatainkat is megfelelő körültekintéssel kezelték.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?