Vig Mónika - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36209604130

Budapest II., 2. kerület
Magyarország 1026 Budapest II. , Garas utca 1.


Kerepes, Élménykuckó
Magyarország 2144 Kerepes , Szabadság útja 1/a.
Budapest 13. kerület, Hold21
Magyarország 1132 Budapest 13. kerület , Visegrádi utca 21.

Vig Mónika vagyok, Kriston intim torna tréner és dúla. A Kriston intim tornával akkor ismerkedtem meg, amikor az elsőKriston intimtorna Vig Mónika gyermekemmel voltam várandós.
Azért végeztem el az intim torna tanfolyamot, hogy felkészítsem a gátamat a szülésre. A tanultak rendszeres alkamazása során azonban megtapasztalhattam, hogy nemcsak a szülésre való felkészülésben hasznos az intim torna, hanem az izomgyengülésből, kötőszöveti gyengeségből adódó problémák megoldásában is. Saját bőrömön megtapasztalva az intim torna előnyös hatásait egyre inkább úgy éreztem, hogy nagyon szívesen tanítanám Kriston Andrea módszerét.
2007-ben elvégeztem az általa kifejlesztett intim torna módszer oktatására jogosító trénerképző tanfolyamot, ami még jobban megerősítette a hitemet, hogy ezt a tudást mind többeknek ismernie kellene. Azóta több mint 1000 lányt, asszonyt, kismamát, nagymamát :-) volt szerencsém megtanítani a Kriston intim tornára, s átadni nekik sok, a témához kapcsolódó információt, ezzel segítve őket céljaik elérésében.
Szeretek tanítani és nagy öröm számomra, ha úgy mennek el tőlem a résztvevők, hogy jó volt női körben lenni, olyan dolgokról hallani, amelyekről a mindennapokban igen keveset beszélünk, holott meghatározó részét képezik életünknek.Kriston intimtorna Vig Mónika


Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot:

Vig Mónika
+36209604130
kristonintimtorna@gmail.com
www.intimtorna-tanfolyam.hu

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.09.28 09:00 - 15:00
2019.09.29 09:00 - 15:00
Budapest II.
2. kerület
1026 Budapest II. Garas utca 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.10.12 09:00 - 15:00
2019.10.13 09:00 - 15:00
Budapest II.
2. kerület
1026 Budapest II. Garas utca 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.11.16 09:00 - 15:00
2019.11.17 09:00 - 15:00
Budapest II.
2. kerület
1026 Budapest II. Garas utca 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.12.07 09:00 - 15:00
2019.12.08 09:00 - 15:00
Budapest II.
2. kerület
1026 Budapest II. Garas utca 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.01.11 09:00 - 15:00
2020.01.12 09:00 - 15:00
Budapest II.
2. kerület
1026 Budapest II. Garas utca 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon élveztem minden percét, sok érdekes dolgot hallottam, amit be tudok epiteni a saját életembe és azt gondolom a problémám is megoldodik a torna elsajatitasaval.

 • Imola - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Vigh Mónika csodálatos, magával ragadó személyisége sokat jelentett. Mint kismama és nő úgy érzem ez a hétvége feltöltött, megerősített, mindenkinek ajánlom.

 • Timea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak találtam a tréninget. A gyakorlatok, az elméleti tudnivalók, az elmesélt törtènetek és Mónika személyisége tette teljessé és kerek egésszé a tanfolyamot. Köszönöm!

 • Zsanett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Andrea, Móni és mindenki, aki hezitál, köszönjük a támogató közegben, oldottan eltöltött hétvégét, ahol sok-sok elméleti és gyakorlati tudással lettünk gazdagabbak. Sokat tanulhatunk nőtársaink példáiból, történeteiből, akár személyesen mi hoztunk fel 1-1 kérdést, akár Móni beszélt róla. A tornát továbbra is gyakorolni fogom (nekem a KIT-könyv rég társam), viszont immár személyre szabott gyakorlatokkal és testtartással kiegészítve. Köszönet még egyszer és alig várom a Gésa-tanfolyamot! Zs.

 • Anikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm szépen a kurzuson megélt dolgokat. Értékes hétvége volt, sok új információval. A csoport nagyon kellemes volt, jó volt együtt lenni és nöi dolgokról öszintén beszélni. A gyakorlatok könnyen elsajatíthatóak voltak, egyedül a masni az, amivel egy ideig még el fogok bíbelödni mire „megkötöm“ :-) Hálásan köszönöm a megosztott tudást, a ránk fordított figyelmet, a bíztatás, az öszinteséget és a természetes hangvételü közvetlen komunikációt. Másoknak is ajánlani fogom a kurzust! Köszönettel és szeretettel, Anikó

 • Noémi

  Köszönöm a tréninget! Azzal az elhatározással érkeztem, hogy egy kis műtét után megerősítem az izmaimat, gyorsítom a regenerációt. A tanfolyam során viszont sokkal árnyaltabb képet kaptam a témáról, és a sok magyarázatnak hála nem csak "fizikai" tudást szedtem magamra, hanem a testem működéséről is olyan dolgokat tudtam meg, amiket korábban nem tudtam, vagy nem vettem elég komolyan, az elhangzottak a hozzáállásomat is formálták. Sokat segített, hogy volt idő mindenkinek a kérdésére, és ahogy az előttem lévők írták, ezek akkor és olyan mértékben kerültek elő, ahogy az adott személynek még nem volt tolakodó. Abszolút sikerült bizalmas légkört teremteni, jó volt látni, hogy Móninak ez nem csak munka. Plusz észrevétel, hogy a gyakorlóterem nagyon kellemes helyszín volt. :)

 • Boglárka

  Nagyon hasznos volt a tréning,tényleg érdemes lenne már az iskolai tananyagba is beilleszteni. Mónika nagyon közvetlen,barátságos és diszkrét!Mindenkinek csak ajánlani tudom

 • Orsolya

  Nagyon pozitívan tudom értékelni a tréninget! Nemcsak a gyakorlatsorokat tanultuk meg, hanem elméleti háttérről és sok más dologról is volt szó. A tréning során a testtel és a lélekkel is foglalkoztunk. Ahogy hazajöttem a tréningről, egy erőteljes, magabiztos vadmacskának éreztem magam :) Nagyon tapintatos volt abban, hogy senkiről ne derüljön ki olyan, amit nem szeretne másokkal megosztani, viszont kapjon választ a saját kérdéseire. Különösen nagy élmény volt számomra, hogy milyen szemléletesen és tudatosan használja a hangját a gyakorlatok szemléltetésére! Másoknak is fogom ajánlani és a saját gátamra is igyekszem ezek után jobban odafigyelni!

 • Adél

  Mindenkinek csak ajánlani tudom hogy menjen el egy ilyen tanfolyamra, (a mindenki alatt tényleg mindenkit értek: férfiakat, kamasz lányokat, időseket is.) Soha nem késő elkezdeni, de azért azt érzem, hogy ha 14 évesen megkapom azt a tudást amit ezen a hétvégén kaptam, sokkal tudatosabban éltem volna meg a nemiségemet. Móni nagyon kedves és nyitott, érdeklődő de egyáltalán nem tolakodó személyiség. A résztvevők olyan szinten oszthatják meg a saját ügyeiket az elhangzottakkal kapcsolatban amennyire azt maguk szeretnék. Többen kérdezték tőlem amíg a tanfolyamra jártam, hogy “Mi történik 12 óra alatt, hogyhogy ilyen hosszú ez a tanfolyam?”. Azt gondolom ezzel csak ízelítőt kaptunk, egy kezdő lökést ahhoz, hogy elinduljunk és felfedezzük a intim torna adta lehetőségeket (főként az egészségmegörzés lehetőségét kaptuk a kezükbe akár idős korra is). A végén mindenki egy számára személyesen összeállított gyakorlat sorral távozik, amiről tudja, hogy azok egyes gyakorlatai mire jók, hogyan hatnak, és hogyan lehet valóban hatékonyan elvégezni azokat.

 • Agnes

  Nagyon hasznos, jól felépített volt a kétnapos alap tanfolyam, kellően informatív, ugyanakkor gyakorlatias. Mónika bizalmas légkört teremtett az első perctől, figyelt a csoport visszajelzéseire és kérdéseire. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?