Vig Mónika - Kriston Intim Torna

Telefonszám: +36209604130

Budapest II., 2. kerület
Magyarország 1026 Budapest II. , Garas utca 1.


Kerepes, Élménykuckó
Magyarország 2144 Kerepes , Szabadság útja 1/a.
Budapest 13. kerület, Hold21
Magyarország 1132 Budapest 13. kerület , Visegrádi utca 21.

Vig Mónika vagyok, Kriston intim torna tréner és dúla. A Kriston intim tornával akkor ismerkedtem meg, amikor az elsőKriston intimtorna Vig Mónika gyermekemmel voltam várandós.
Azért végeztem el az intim torna tanfolyamot, hogy felkészítsem a gátamat a szülésre. A tanultak rendszeres alkamazása során azonban megtapasztalhattam, hogy nemcsak a szülésre való felkészülésben hasznos az intim torna, hanem az izomgyengülésből, kötőszöveti gyengeségből adódó problémák megoldásában is. Saját bőrömön megtapasztalva az intim torna előnyös hatásait egyre inkább úgy éreztem, hogy nagyon szívesen tanítanám Kriston Andrea módszerét.
2007-ben elvégeztem az általa kifejlesztett intim torna módszer oktatására jogosító trénerképző tanfolyamot, ami még jobban megerősítette a hitemet, hogy ezt a tudást mind többeknek ismernie kellene. Azóta több mint 1000 lányt, asszonyt, kismamát, nagymamát :-) volt szerencsém megtanítani a Kriston intim tornára, s átadni nekik sok, a témához kapcsolódó információt, ezzel segítve őket céljaik elérésében.
Szeretek tanítani és nagy öröm számomra, ha úgy mennek el tőlem a résztvevők, hogy jó volt női körben lenni, olyan dolgokról hallani, amelyekről a mindennapokban igen keveset beszélünk, holott meghatározó részét képezik életünknek.Kriston intimtorna Vig Mónika


Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot:

Vig Mónika
+36209604130
kristonintimtorna@gmail.com
www.intimtorna-tanfolyam.hu

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.02.16 09:00 - 15:00
2019.02.17 09:00 - 15:00
Budapest II.
2. kerület
1026 Budapest II. Garas utca 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek 2019.03.23 09:00 - 15:00
2019.03.24 09:00 - 15:00
Budapest II.
2. kerület
1026 Budapest II. Garas utca 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Krisztina

  Jó hangulatú, értékes információkat közvetítő tanfolyam volt. Mónika közvetlensége/természetessége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ezt az igen kényes témát lazábban kezeljem, tudjak róla beszélni. Nagyon köszönöm!

 • Andrea

  Örülök, hogy a tanfolyamot Mónikánál végezhettem el. Sok hasznos tanácsot kaptam a 2 nap során, amiket a jövőben igyekszem minél jobban kamatoztatni.

 • Orsolya

  Nagyon nőies hangulatban telt a 2 nap, öröm volt számomra ennyi különböző nővel együtt valami olyanról beszélni és tanulni, ami teljesen természetes kellene, hogy legyen és itt megmutatkozott, hogy lehet is :) Köszönöm

 • Eszter

  Ezt a tanfolyamot már általános iskolában kellene tanítani, annyira fontos!!!

 • Janka

  Nem is gondoltam volna, hogy feszélyezettség nélkül lehet ezekről a témákról beszélgetni. Nagyon sokat tanultam, ezen a két napon. Lelkileg és fizikálisan is jobban érzem magam. Köszönöm, hogy ez által jobban megismerhettem önmagam. Mindig tanulunk valamit, ami közelebb visz saját valónkhoz.

 • Rita

  A tréning nagyon pozitív hangulatban telt, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen intim témákról ilyen természetesen, nyíltan lehet beszélgetni. Remélem tudom hasznosítani a tanultakat.

 • Kinga

  Nagyon erdekes es hasznos 2 nap van mogottunk. A hangulat is oldott volt. Szerintem minden nonek es ferfinak (is) el kellene vegezni a tanfolymatot, hogy tanuljanak magukrol es egymasrol.

 • Anikó

  Mónika nagyon pozitív személyiség . Hasznos információkat mondott el a tanfolyam alatt, sok tabu témát is említett . Kedves, figyelmes előadó . Ajanlani tudom mindenkinek!

 • Erzsébet

  Mónika egy olyan személyiség akivel azonnal ismerősnek találjuk egymást. Feszélyezettség nélkül beszélt arról amiről nem "illik". A gyakorlatok közül a masni volt legnehezebb, remélem sikerül kigyakorolni, úgy szabályosan. Felejthetetlen volt számomra az egész. Olyan eszközt kaptam, amit nem veszihetek el. Köszönöm.

 • Enikő

  Nagyon tetszett a tanfolyam, hasznosnak találom az ott átadott információkat. Mónika olyan szépen végigvezetett minket a gyakorlatokon, hogy az elején lehetetlennek tűnő masnit is meg tudtam csinálni. :) Nagyon kedves és segítőkész volt. Köszönöm szépen! :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?