Vig Mónika - Kriston-módszer

Telefonszám: +36209604130

Budapest II., 2. kerület
Magyarország 1026 Budapest II. , Garas utca 1.


Kerepes, Élménykuckó
Magyarország 2144 Kerepes , Szabadság útja 1/a.
Budapest 13. kerület, Hold21
Magyarország 1132 Budapest 13. kerület , Visegrádi utca 21.

Vig Mónika vagyok, Kriston intim torna tréner és dúla. A Kriston intim tornával akkor ismerkedtem meg, amikor az elsőKriston intimtorna Vig Mónika gyermekemmel voltam várandós.
Azért végeztem el az intim torna tanfolyamot, hogy felkészítsem a gátamat a szülésre. A tanultak rendszeres alkamazása során azonban megtapasztalhattam, hogy nemcsak a szülésre való felkészülésben hasznos az intim torna, hanem az izomgyengülésből, kötőszöveti gyengeségből adódó problémák megoldásában is. Saját bőrömön megtapasztalva az intim torna előnyös hatásait egyre inkább úgy éreztem, hogy nagyon szívesen tanítanám Kriston Andrea módszerét.
2007-ben elvégeztem az általa kifejlesztett intim torna módszer oktatására jogosító trénerképző tanfolyamot, ami még jobban megerősítette a hitemet, hogy ezt a tudást mind többeknek ismernie kellene. Azóta több mint 1000 lányt, asszonyt, kismamát, nagymamát :-) volt szerencsém megtanítani a Kriston intim tornára, s átadni nekik sok, a témához kapcsolódó információt, ezzel segítve őket céljaik elérésében.
Szeretek tanítani és nagy öröm számomra, ha úgy mennek el tőlem a résztvevők, hogy jó volt női körben lenni, olyan dolgokról hallani, amelyekről a mindennapokban igen keveset beszélünk, holott meghatározó részét képezik életünknek.Kriston intimtorna Vig Mónika


Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot:

Vig Mónika
+36209604130
kristonintimtorna@gmail.com
www.intimtorna-tanfolyam.hu

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.12.07 09:00 - 15:00
2019.12.08 09:00 - 15:00
Budapest II.
2. kerület
1026 Budapest II. Garas utca 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.01.11 09:00 - 15:00
2020.01.12 09:00 - 15:00
Budapest II.
2. kerület
1026 Budapest II. Garas utca 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Lilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Első gyermekemmel öt hónapos várandósan érkeztem a képzésre. Alapvetően távol állnak tőlem a "csoportos" dolgok, de már kezdem levetkőzni "a mit gondolnak rólam, hogyan látnak, stb." érzéseket. Kicsit tartottam tőle, hogy az intim dolgokról mégis hogyan lehet x vadidegen, korban, élethelyzetekben különböző ember körében beszélni, sőt azt tanítani, végül együtt tornázni. Azt kell mondjam, hogy Móninak remekül sikerült kb. az első tíz percben ezeket a kitalált félelmeket feloldania. Természetessége, remek humora, a hangjával való játék, történetei, melyek szintén hús-vér emberekkel estek meg, személyesebbé tették, közelebb hozták ezeket a dolgokat és minden gátat megszüntettek. Bizonyosságot nyer az ember, hogy nincs egyedül, ezekről a dolgokról is lehet, sőt kell beszélni. Másrészről olyan dolgokra, kapcsolódásokra hívja fel a figyelmet, amelyet nyilván mindeki egyedileg értelmez és ez is a cél, de ezekkel tovább tud dolgozni és akár hónapokon/éveken keresztül tartó problémáját elkezdheti megoldani vagy épp rájön, hogy mi miért és miért akkor történt az életében. Nemcsak (al)testi, hanem lelki utazás is ez a 12 együtt töltött óra. Torna részét is fantasztikasan, lépésről-lépesre tanítja meg, ismételve, vissza-vissza térve, hogy véletlenül se felejtsük el. Még nem megy minden, úgy-ahogy kellene, de a rendszeres gyakorlással biztos vagyok benne, hogy menni fog. Nem csak a várandóság alatt készíthetem fel a testem a szülésre, hanem utána is elkezdhetem már biztosab tudással a regenárciót, ami nem csak nekem, hanem a férjemnek is jó lesz. :) Igazából minden lánynak, nőnek, asszonynak mihamarabb el kellene jutnia egy ilyen intim tornás tréningre. Köszönöm az alkalmat!

 • Vanda - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Meg vagyok elégedve, sokat adott nekem a tréning!

 • Bihari - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tanfolyamon nagy elégedettséggel vettem részt! Köszönöm a sok jó tanácsot és a gyakorlati oktatást! Remélem a gyakorlatok egészségemet fogják szolgálni!Köszönettel Bihariné

 • Viktória - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt a tanfolyam. Erdekes temak kerultek elo, sok jo tanacsot hallhattunk. Jo hangulatuak voltak az orak, sikerult elsajatitani a gyakolatsort. Monika nagyon felkeszult trener, jol at tudta adni a tudasat. Azota is lelkesen vegzem a tornat minden nap :)

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Örülök, hogy rátaláltam erre a tréningre. Jó hangulatban telt el a két nap, tetszett a sok történet, amivel körüljártuk a különböző témákat. Tetszett, hogy apró lépésenként építettük fel a gyakorlatokat, így követni tudtam őket. Most pedig jöhet a mindennapokba való beépítése.

 • Rebeka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Átfogó training a nőiségről, a működésünkről, egészségmegőrzésünkről. Ajánlani tudom minden nőnek bármilyen életkorban, helyzetben. Ha az ember csak 1-2 dolgot visz tovább magával belőle, már megérte. Köszönöm a lehetőséget és a jó trénert. (Víg Mónika)

 • Eszter - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Teljesen megfelelt az elvárásaimnak.

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning nagyon hasznos volt. Mónika pedig nagyon szimpatikus tréner. Már csak gyakorolnom kell.

 • Szilvia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyszerű tanfolyamban volt részem Mónikával. Nagyon hasznos dolgok hangzottak el a gyakorlatok tanulása mellett. Minden családban alaptudásnak kellene lennie az elhagzottaknak, és ami még nem fért bele az időkeretbe. Nemzedékről nemzedékre átadni a tudást a legkisebb korban, amikor annak ideje van, tapasztalatokat, amik megkönnyítik, megnemesítik az életünket, boldogabbá teszik.... Világosan, tisztán, érthetően, követhetően kaptam meg a gyakorlati oldalát is. Érezhető volt Mónika odaadása, motiváltsága, odafigyelése. Szeretete az egész dolog felé. Nyitott volt az egyéni kérdések irányába... Teljes szívvel ajánlani tudom! (a tornát és Mónikát is)

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon élveztem minden percét, sok érdekes dolgot hallottam, amit be tudok epiteni a saját életembe és azt gondolom a problémám is megoldodik a torna elsajatitasaval.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?