Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Közösen egyeztetett
0000 Budapest Közösen egyeztetett
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Közösen egyeztetett
0000 Budapest Közösen egyeztetett
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.07.10 18:00 - 21:00
2019.07.17 18:00 - 21:00
2019.07.24 18:00 - 21:00
2019.07.31 18:00 - 21:00
Budapest
AUM Jógastúdió
1085 Budapest Stáhly utca 13.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Kitti

  Nagyon szuper volt, mind fizikailag,mind lelkileg az egész tanfolyam. Mindenkit küldök és küldenék Zsófihoz tanfolyamra.

 • Renáta

  Köszönöm szépen Zsòfinak az órát, sokat segített mind az izomfejlesztésében, mind lelkiekben! Pont erre volt szükségem.

 • Pèternè

  A trèningen az tetszett a legjobban ,hogy nemcsak a gyakorlatokat sajátîtottuk el ,hanem a lelki sèrülèseket is átvettük,ami nagyon is összefügg.Nagy èrzelmi hullámvasút volt.A hatása már az első alkalom után jelentkezik.Hálásak lehetünk Kriston Andreának,hogy vette a fáradságot ès sok nőnek megoldja az ilyen jellegű problèmáit.Az oktatónk is nagyon rendes volt,minden kèrdèsünkre igyekezett kimerítő választ adni.Köszönettel ès tisztelettel T.Andrea

 • József

  Bár az értékelés megcsúszott egy kicsit, azért a tanfolyamról és az oktatóról is csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni! A Zsófi nagyon alapos volt, és az informális átadás mellett, a tréning gyakorlati részében sem csalódtam! És a tréning mellett "lelkiztünk" is egy kicsit, ami az ellenállásom ellenére helyére billentett dolgokat, így csak annyit mondanék: Zsófi! Köszönöm!

 • Zsolt

  Nagyon jo hangulatu volt az ora, sokat tanultunk, es igazan szemleletesen sikerult megtanitani a gyakorlatokat, es mindent sikerult elsajatitani, bar az elejen nem gondoltam volna. Nagyon jo elmeny volt!

 • Zoltán

  Alaposan végigcsináltuk a gyakorlatokat, úgy érzem sikerült egész jól megtanulni őket az órákon az itthoni gyakorláshoz, mivel egyedül voltam könnyebb is volt.

 • Bernadett

  Nagyon hasznosnak éreztem a kurzust,Zsófi pedig fantasztikus tréner. Motiváló és egyben megértő. Nagyon jól éreztem magam az órákon,minden nap gyakorlok azóta. Biztosan kapcsolatban maradunk!

 • Krisztina

  Köszönöm az értékes órákat, gondolkodni valót, a gyakorlatokat, a megértő figyelmet és a lelki biztatást. Nagyon elégedett vagyok mindennel amit kaptam, a többi már rajtam múlik.

 • Balázsné

  Köszönöm a lelkesìtő ès minèl nagyobb önismeretre, elfogadàsra ès fejlődèsre ösztönző óràit. Nagyon nagy tudàssal, tapasztalattal rendelkezik, melyet nagy lelkesedèssel, egyben tapintattal ad àt.Külön köszönöm, hogy biztosìtott szàmomra pótóràt, mivel egyik alkalommal nem tudtam elmenni a 3. foglalkozàsra. Óràin mindenkire figyelt. Igazi segìtő ember.

 • Borbála

  Élményekben és tapasztalásban gazdag tréning volt. Azóta otthon minden nap végzem a tornát, kíváncsian várom az eredményét. Köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?