Bene Zsófia - Kriston-módszer

Telefonszám: 06703682795

Budapest, Közösen egyeztetett
Magyarország 0000 Budapest , Közösen egyeztetett


Budapest, TARA Jógastúdió
Magyarország 1164 Budapest , Rákosi út 106.
Budapest, AUM Jógastúdió - ASTORIA
Magyarország 1054 Budapest , Károly krt 3/a I. emelet

A saját tanfolyami élményem, valamint egy jókor, jó helyen lévő könyv hatásárára jelentkeztem a trénerképzésére.  Andrea több mint harminc éve fejlesztett módszere, ami az alhasi szervek egészségét, a gáti izomzat erejét és tudatos mozgatását szolgálja fantasztikus lehetőség, hogy a mozgás tanulása és a test edzése során, a működtetésén keresztül elinduljunk önmagunk mélyebb megismerésére és megértésére. 

A tréneri képzés során először csak a női módszertan, a női torna érdekelt, de nagyon gyorsan magával húzott a férfiak világa is és megszereztem a férfiaknak szóló, őket támogató ismereteket is.  A tanulmányaimat záró dolgozatot végül a változókorban lévő férfiak érzelmi és testi változásaiból, valamint az Intimtorna ezekre gyakorolt hatásáról írtam.  2017- ben szereztem meg a tréneri oklevelemet a női és a férfi modul oktatásához, valamint fél évvel később letettem a haladó gyakorló órák tartására jogosító vizsgát is. Mindemellett megtapasztaltam, hogy nem csak tanítok, hanem folyamatosan tanulok is a munkám során, amiről többek között ezért is elmondhatom, hogy a hivatásommá vált.  Nagyon hálás vagyok Andreának, hogy maximalizmusával és folyamatos támogatásával terel, bátorít, bíztat.

 

A csoportos tanfolyamokat Budapest egyik legjobban felszerelt jógastúdiójában tartom a Blaha Lujza térnél, valamint hétvégi tanfolyamokat tartok rendszeresen a Pozsonyi úton a Jászai Mari térnél. Természetesen lehetőség van egyéni oktatásra is melyre folyamatos a jelentkezés. Ebben az esetben a helyszínt közösen egyeztetjük, hiszen van, aki az otthonában szeretne tanulni, azonban az is előfordulhat, hogy szívesebben jön hozzám a jógastúdióba. 

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok akár írásban, akár telefonon és biztatok mindenkit, hogy bátran jelentkezzen, ugyanis egészen biztosan meg fogja tudni tanulni a Kriston Intim Tornát!

Mindenkit várok szeretettel:

Bene Zsófia

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Közösen egyeztetett
0000 Budapest Közösen egyeztetett
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Közösen egyeztetett
0000 Budapest Közösen egyeztetett
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.11.06 18:00 - 21:00
2020.11.13 18:00 - 21:00
2020.11.20 18:00 - 21:00
2020.11.27 18:00 - 21:00
Budapest
AUM Jógastúdió - ASTORIA
1054 Budapest Károly krt 3/a I. emelet
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) 2020.11.21 10:00 - 16:00
2020.11.28 10:00 - 16:00
Budapest
AUM Jógastúdió - ASTORIA
1054 Budapest Károly krt 3/a I. emelet
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.12.05 10:00 - 16:00
2020.12.12 10:00 - 16:00
Budapest
AUM Jógastúdió - ASTORIA
1054 Budapest Károly krt 3/a I. emelet
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kellemes hangulat, könnyed és vicces előadásmód, sok testi/lelki/pszichológiai magyarázat. A gyakorlatok folyamatos felépítésük révén könnyen elsajátíthatóak.

 • Beáta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Bene Zsófi tanfolyamát végeztem el az AUM Jóga központban. Hálás vagyok, hogy rátaláltam a módszerre. Kriston Andrea intim tornája egy nagyon átfogó elméleti és gyakorlati tudást ad, egy igazi térképet a női test és lélek működéséről, és egy újonnan szerzett Hatalmat, ami saját kézből irányítható. ;) Zsófi kiváló szakember, vérprofi oktató , kedvességével, odafigyelésével és humorával kellemessé tette az alapok elsajátítását. Szívből ajánlom mindenkinek, mindúgy Zsófit, mint magát a Tréninget, bármikor bárkinek. ❤️ -Gyarmati Beáta.

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Valóban nem csak egy torna a sok közül, hanem több mint egy torna. A mozgás mellett a lelki dolgok is komoly szerepet kapnak, és így lesz kerek egész a történet. Zsófi kiváló tréner. Könnyed és jó értelemben vett laza stílusa feledteti a téma kényességét. Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Köszönöm! :)

 • Gabriella - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon szerettem a közös 'munkát! Zsófival. A lelkemben is nagyon sok dolgot helyretett.

 • György - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  rendkívül jól felépített világos egyértelmű oktatás volt célratörő a személyemnek megfelelő ütemet figyelembe vevő terheléssel. az első pozitív változást már a képzés végére megtapasztaltam

 • László - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Ha a tanfolyam témájából adódóan azt gondolnánk, hogy a női oktatató, vagy a férfi résztvevők feszélyezve érezték magukat, vagy zavarban voltak egymás előtt akkor tévedünk! Korábban nem ismertem a Kriston módszert, ahogy Zsófiát sem, de biztosan nem véletlen, hogy éppen az általa tartott tanfolyamra kerültem. Zsófia - önmaga által impulzívként meghatározott - személyisége az első perctől magával ragadott. Számomra meglepő módon, a bennem éppen csak formálódó, még fel sem tett kérdésekre szinte azonnal választ kaptam. Számomra barátságos volt a helyszín (AUM Astoria), a néhány fős csoportban tartott órán véleményem szerint mindenki megkapta a kellő odafigyelést. Az összesen egy-egy hétvégi napot igénylő tanfolyam után fizikálisan és mentálisan egyaránt olyan változásokat tapasztaltam önmagamon, amire korábban nem is számítottam. Biztosan hosszú évek tapasztalata alapján alakult ki a módszer és a tanfolyam mente, de őszintén szólva nem is tudom, hogy lehetne-e ennél is "jobban" csinálni?! A tanfolyamot - nem és életkortól függetlenül - azoknak az embertársaimnak ajánlom, aki szeretne a saját és ezáltal közvetlen környezetének életminőségén javítani.

 • András - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon profi volt minden: a tanfolyamra jelentkezés, a szervezés, a tréner és a tananyag is. Bene Zsófi nagyon jó tréner, saját életbölcsességével átitatva tudja átadni a tananyag érzelmi-mentális problémákról és megoldásukról szóló részeit. Meg van a képessége a figyelem fenntartására és a résztvevők ösztönzésére. Gratulálok a módszerhez, az iskola kialakításához!

 • Gábor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  A Kriston-módszer komplex, átgondolt és gyakorlatias, Zsófi pedig remek tréner és ember. Az izommunka mellett az önismereti és pszichológiai lába is erős a képzésnek, így a teljességre törekvő férfitáraimnak is csak ajánlani tudom.

 • Péter - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Megmutat egy utat, életszemléletet, hogyan oszlassuk szét azt a zsigeri feszültséget, amivel kinyírjuk magunkat. Erősen ajánlott.

 • Liliána - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak találtam a tréninget, Zsófi szuper oktató, a történetekkel tarkított péntek esti gyakorlások igazi lelki feltöltődést jelentettek, és hosszú távon a tornának ígéretes eredményei lesznek.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?