Bene Zsófia

Telefonszám: 06703682795

Budapest, Közösen egyeztetett
Magyarország 0000 Budapest , Közösen egyeztetett


Budapest, TARA Jógastúdió
Magyarország 1164 Budapest , Rákosi út 106.
Budapest, AUM Jógastúdió - ASTORIA
Magyarország 1054 Budapest , Károly krt 3/a I. emelet

A saját tanfolyami élményem, valamint egy jókor, jó helyen lévő könyv hatásárára jelentkeztem a trénerképzésére.  Andrea több mint harminc éve fejlesztett módszere, ami az alhasi szervek egészségét, a gáti izomzat erejét és tudatos mozgatását szolgálja fantasztikus lehetőség, hogy a mozgás tanulása és a test edzése során, a működtetésén keresztül elinduljunk önmagunk mélyebb megismerésére és megértésére. 

A tréneri képzés során először csak a női módszertan, a női torna érdekelt, de nagyon gyorsan magával húzott a férfiak világa is és megszereztem a férfiaknak szóló, őket támogató ismereteket is.  A tanulmányaimat záró dolgozatot végül a változókorban lévő férfiak érzelmi és testi változásaiból, valamint az Intimtorna ezekre gyakorolt hatásáról írtam.  2017- ben szereztem meg a tréneri oklevelemet a női és a férfi modul oktatásához, valamint fél évvel később letettem a haladó gyakorló órák tartására jogosító vizsgát is. Mindemellett megtapasztaltam, hogy nem csak tanítok, hanem folyamatosan tanulok is a munkám során, amiről többek között ezért is elmondhatom, hogy a hivatásommá vált.  Nagyon hálás vagyok Andreának, hogy maximalizmusával és folyamatos támogatásával terel, bátorít, bíztat.

 

A csoportos tanfolyamokat Budapest egyik legjobban felszerelt jógastúdiójában tartom a Blaha Lujza térnél, valamint hétvégi tanfolyamokat tartok rendszeresen a Pozsonyi úton a Jászai Mari térnél. Természetesen lehetőség van egyéni oktatásra is melyre folyamatos a jelentkezés. Ebben az esetben a helyszínt közösen egyeztetjük, hiszen van, aki az otthonában szeretne tanulni, azonban az is előfordulhat, hogy szívesebben jön hozzám a jógastúdióba. 

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok akár írásban, akár telefonon és biztatok mindenkit, hogy bátran jelentkezzen, ugyanis egészen biztosan meg fogja tudni tanulni a Kriston Intim Tornát!

Mindenkit várok szeretettel:

Bene Zsófia

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Közösen egyeztetett
0000 Budapest Közösen egyeztetett
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Közösen egyeztetett
0000 Budapest Közösen egyeztetett
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • István - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Alapos kiképzést kaptam sokat tanultam és úgy vélem megtudtam csinálni nagyjából mindazt amit a Tréner elvárt.

 • József - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam. Sokat tanultam a tréningen. Azóta is mindennap csinálom a tréninget. A magán oktatás nagyon előnyös volt a számomra.

 • Zsófia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nőiességemben erősített meg nem csak a torna, de a tréneremmel való beszélgetések is.

 • Kitti - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon átütő volt számomra, a sok izgalmas történettel, sztorival.

 • Dániel - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Korábban mar vegeztem csoportos tanfolyamot, ismételni mentem Zsófihoz egyénileg. Ajánlom mindenkinek!

 • Florina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Érdekes és hasznos új ismeretekre tettem szert!

 • Gábor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt a tréning, kiváló oktatóval!

 • Tamara - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nemrég végeztem el a kezdő 10 órás tanfolyamot és nagyon megvoltam elégedve a tanfolyam tartalmával és az ott megtanult gyakorlatokkal is. Azóta is rendszeresen csinálom. Bene Zsófi tréner személyében remek szakembert ismertem meg és beszélgetéseink során sok mindenre rávilágított a testemmel/ lelkemmel kapcsolatban. Köszönöm Neki.

 • Veronika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon élveztem a tréninget!

 • Réka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A torna élettani hatását már pár nap rendszeres gyakorlás után éreztem. Nem a testi,hanem a lelki egyensúlyt is segít helyre állítani. A rendszeres gyakorlással több életenergiám is van.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?