Dr. Skultéti Judit - Kriston-módszer

Telefonszám: 06 30 297 1650

Budapest, Létezés Öröme
Magyarország 1024 Budapest , Lövőház u.29.


Budapest, Szebb Életért Központ
Magyarország 1081 Budapest , Fiumei út 4.
Esztergom, Szentgyörgymezői Olvasókör
Magyarország 2500 Esztergom , Andrássy u.23.

12 éve tanítom a Kriston módszert. Meghatározó élmény volt számomra, amikor kislányom születése után részt vettem egy tanfolyamon Kriston Andreánál. Sokkal többet kaptam, mint amit előzetesen gondoltam erről a tréningről. Andrea biológia és testnevelő szakos tanárként olyan összefüggéseket hangsúlyozott ki, amiket minden orvosnak meg kell ismernie az emberi test működéséről tanulmányainak kezdetén, de mire a betegellátásba kerülünk, ezek az alapok elhalványulhatnak és elegendő idő sem áll mindig rendelkezésre ahhoz, hogy ezt az érintett beteggel átbeszéljük. Ezen ismeretek egy részére laikusként is szüksége volna mindenkinek ahhoz, hogy a legideálisabb feltételeket teremthesse meg teste működéséhez, hogy átláthassa, minek mi lesz a következménye, észre tudja venni a tünetek, betegség kialakulásának "forgatókönyvét".

 Orvosként kimagaslóan fontosnak érzem a megelőzést, hiszen azzal hosszú távon tudom a jobb életminőség elérésében támogatni pácienseimet. Gyakori viszont, hogy komoly problémák fennállása miatt válik szükségessé a tréning, sérülések, műtétek utáni rehabilitáció részeként. Egészségünk birtokában nehezen elképzelhető, de mégis sejthetjük, milyen leírhatatlan az az öröm, amikor visszatér az elveszített kontroll pl. az ürítési funkciók felett. A Kriston Egészségnevelési Módszer ezt az információátadást biztosítja minden résztvevője számára, történjék az egyéni vagy csoportos formában. Munkám során sok olyan beteggel találkoztam, aki hosszú évek, gyakran kellemetlen vizsgálatok, indokolatlan gyógyszeres kezelés vagy egyébként elkerülhető műtét után jutott el a számára megoldást jelentő tréningre. Honlapomnak (www.intimorvos.hu), tanácsadói/betegedukációs munkámnak fő célja az, hogy adott intim problémák esetén az érintettel együtt végiggondoljuk a számára legideálisabb megoldást. Minőségi információk birtokában érdemes döntést hozni önmagunkról, gyógykezelésünkről, ehhez tudok Önnek segítséget nyújtani. Ezen a honlapon sok visszajelzést talál a tréningjeimen résztvevő nőktől, férfiaktól. Közülük emeltem ki hármat, íme:

"Nagyon hasznos volt az együtt töltött idő, véleményem szerint ezt minden nőnek hallania kellene. Alapvető dolgokról még csak tudomásom sem volt, több dologra rácsodálkoztam. Lényegében egyáltalán nem erre számítottam... Az előadó személyisége, őszintesége magával ragadó, szaktudása, tájékozottsága magasszintű. A tanfolyam hatásmechanizmusa is fantasztikusnak ígérkezik."

"Régóta terveztem hogy részt veszek a képzésen, és nagyon örülök hogy végre rászántam magam. Inspiráló történeteket és illusztrációkat láthattam/hallhattam, a feladatatok elvégzéséhez pedig minden szükséges segítséget és támogatást megkaptam. Bízom benne, hogy a lendület megmarad és elérem a tornához fűzött céljaimat. Szívesen részt vennék további képzéseken is."

"Családias, jó hangulatú, humorral fűszerezett foglalkozások keretében ismerkedtünk meg az intim torna rejtelmeivel. Tanulságos történetekkel spékelte Judit, akinek az előadásmódja, és számtalan sztorija is rendkívül érdekfeszítő volt. Az elhangzottak motiválóan hatnak a rendszeres gyakorlásra, de a legnagyobb motiváló erőt nálam a várandósság adja. Köszönöm az élményt és külön köszönet a kismamákra vonatkozó kiegészítésekért."

Kérdéseit e-mailben (gatizomtorna@gmail.com) vagy telefonon (06 30 297 1650) is felteheti, személyes találkozót is ezúton tudunk egyeztetni. Látogasson el honlapomra: www.intimorvos.hu, szeretettel várom.

Egyik előadásom után kaptam egy Emléklapot, amin ez állt:

"Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon, ez a képesség megszűnik pusztán képesség lenni és felelősséggé válik."

Ezt a felelősséget átérezve igyekszem tudásom legjavát adva segíteni a hozzám fordulóknak. Várom, ha úgy érzi, segíthetek Önnek is.

 

Dr. Skultéti Judit

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Létezés Öröme
1024 Budapest Lövőház u.29.
58 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Létezés Öröme
1024 Budapest Lövőház u.29.
58 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Egyéni Beszélgetés (HALADÓ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Létezés Öröme
1024 Budapest Lövőház u.29.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.06.11 09:00 - 15:00
2020.06.12 09:00 - 15:00
Budapest
Szebb Életért Központ
1081 Budapest Fiumei út 4.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.06.18 09:00 - 15:00
2020.06.19 09:00 - 15:00
Budapest
Levendula Lélek Központ
1126 Budapest Agárdi utca 12.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Bernadett - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Judit, nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen gyorsan sikerült egyéni időpontot egyeztetnünk. Nagyon izgalmas volt a mai nap. Nagyon jó volt, hogy mindenről őszintén, tabuk nélkül tudtunk beszélgetni. Nagyon köszönöm! Szép estét, Detti

 • Gabor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt

 • Anita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Judit rengeteget segített a babához vezető úton.

 • Zsófia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak éreztem a tréninget, és végig jól éreztem magam a foglalkozáson. Dr. Skultéti Judit nagyon kellemes atmoszférát teremtett, türelmesen és lelkesen foglalkozott a résztvevőkkel. Úgy magyarázott, hogy különböző életkorú és képzettségű emberek egyaránt hasznosnak, szórakoztatónak, érthetőnek találták. Kb. másfél éve végeztem el az alaptanfolyamot, azóta csak néhányszor gyakoroltam. Most szeretnék rendszeresen is foglalkozni az intim tornával, ezért szeretném letölteni a hanganyagot.

 • Eszter - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos és érdekes volt a tréning, rengeteg újdonságot hallottam. A trénerünk pedig nagyon segítőkész volt és érthetően magyarázott el mindent.

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm a lehetőséget, tökéletesen elégedett vagyok az egyéni tréninggel. Megfelelő volt az elméleti (lelki) és gyakorlati része is. Minden kérdésemre kielégítő választ kaptam. Köszönöm Juditnak!

 • Eszter - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Judit, nagyon hasznos és "szórakoztató" volt számomra a training. Azóta is csinálom, de csak szigorúan "csak ma", ahogy ajánlotta.:-)

 • Szilvia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon tanulságos - mindenkinek tudom ajanlani! Én egy nagyon tragikus időszak után / közben mentem el. Sokat segített. Nem csak az aktuális helyzetben hanem régi - eddig figyelembe se vett - problémák felismerésén is! Judit egy csodálatos nő, oktató. Orvosi hátterével, humorával, nagyon kellemes hangjával szerintem még élménydúsabb volt a kèt nap. Köszönöm, hogy nála lehettem / tanulhattam!

 • Istvánné (Ildikó) - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Judit! Nagyon köszönöm a tréninget.Úgy gondolom, ha itthon is szorgalmasan elvégzem a gyakorlatokat,akkor segít problémáimon!Az esték hasznosak voltak és megfelelően elsajátíthatóak voltak a gyakorlatok.....innentől kezdve az időmet kell beosztanom és magamra is szánni egy keveset! Köszönettel: Ildikó

 • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt az együtt töltött idő, véleményem szerint ezt minden nőnek hallania kellene. Alapvető dolgokról mégcsak tudomásom sem volt, több dologra rácsodálkoztam. Lényegében egyáltalán nem erre számítottam... Az előadó személyisége, őszintesége magával ragadó, szaktudása, tájékozottsága magasszintű. A tanfolyam hatásmechanizmusa is fantasztikusnak ígérkezik. Köszönöm, Judit!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?