Dr. Skultéti Judit

Telefonszám: 06 30 297 1650

Budapest, Létezés Öröme
Magyarország 1024 Budapest , Lövőház u.29.


Budapest, Szebb Életért Központ
Magyarország 1081 Budapest , Fiumei út 4.
Esztergom, Szentgyörgymezői Olvasókör
Magyarország 2500 Esztergom , Andrássy u.23.

12 éve tanítom a Kriston módszert. Meghatározó élmény volt számomra, amikor kislányom születése után részt vettem egy tanfolyamon Kriston Andreánál. Sokkal többet kaptam, mint amit előzetesen gondoltam erről a tréningről. Andrea biológia és testnevelő szakos tanárként olyan összefüggéseket hangsúlyozott ki, amiket minden orvosnak meg kell ismernie az emberi test működéséről tanulmányainak kezdetén, de mire a betegellátásba kerülünk, ezek az alapok elhalványulhatnak és elegendő idő sem áll mindig rendelkezésre ahhoz, hogy ezt az érintett beteggel átbeszéljük. Ezen ismeretek egy részére laikusként is szüksége volna mindenkinek ahhoz, hogy a legideálisabb feltételeket teremthesse meg teste működéséhez, hogy átláthassa, minek mi lesz a következménye, észre tudja venni a tünetek, betegség kialakulásának "forgatókönyvét".

 Orvosként kimagaslóan fontosnak érzem a megelőzést, hiszen azzal hosszú távon tudom a jobb életminőség elérésében támogatni pácienseimet. Gyakori viszont, hogy komoly problémák fennállása miatt válik szükségessé a tréning, sérülések, műtétek utáni rehabilitáció részeként. Egészségünk birtokában nehezen elképzelhető, de mégis sejthetjük, milyen leírhatatlan az az öröm, amikor visszatér az elveszített kontroll pl. az ürítési funkciók felett. A Kriston Egészségnevelési Módszer ezt az információátadást biztosítja minden résztvevője számára, történjék az egyéni vagy csoportos formában. Munkám során sok olyan beteggel találkoztam, aki hosszú évek, gyakran kellemetlen vizsgálatok, indokolatlan gyógyszeres kezelés vagy egyébként elkerülhető műtét után jutott el a számára megoldást jelentő tréningre. Honlapomnak (www.intimorvos.hu), tanácsadói/betegedukációs munkámnak fő célja az, hogy adott intim problémák esetén az érintettel együtt végiggondoljuk a számára legideálisabb megoldást. Minőségi információk birtokában érdemes döntést hozni önmagunkról, gyógykezelésünkről, ehhez tudok Önnek segítséget nyújtani. Ezen a honlapon sok visszajelzést talál a tréningjeimen résztvevő nőktől, férfiaktól. Közülük emeltem ki hármat, íme:

"Nagyon hasznos volt az együtt töltött idő, véleményem szerint ezt minden nőnek hallania kellene. Alapvető dolgokról még csak tudomásom sem volt, több dologra rácsodálkoztam. Lényegében egyáltalán nem erre számítottam... Az előadó személyisége, őszintesége magával ragadó, szaktudása, tájékozottsága magasszintű. A tanfolyam hatásmechanizmusa is fantasztikusnak ígérkezik."

"Régóta terveztem hogy részt veszek a képzésen, és nagyon örülök hogy végre rászántam magam. Inspiráló történeteket és illusztrációkat láthattam/hallhattam, a feladatatok elvégzéséhez pedig minden szükséges segítséget és támogatást megkaptam. Bízom benne, hogy a lendület megmarad és elérem a tornához fűzött céljaimat. Szívesen részt vennék további képzéseken is."

"Családias, jó hangulatú, humorral fűszerezett foglalkozások keretében ismerkedtünk meg az intim torna rejtelmeivel. Tanulságos történetekkel spékelte Judit, akinek az előadásmódja, és számtalan sztorija is rendkívül érdekfeszítő volt. Az elhangzottak motiválóan hatnak a rendszeres gyakorlásra, de a legnagyobb motiváló erőt nálam a várandósság adja. Köszönöm az élményt és külön köszönet a kismamákra vonatkozó kiegészítésekért."

Kérdéseit e-mailben (gatizomtorna@gmail.com) vagy telefonon (06 30 297 1650) is felteheti, személyes találkozót is ezúton tudunk egyeztetni. Látogasson el honlapomra: www.intimorvos.hu, szeretettel várom.

Egyik előadásom után kaptam egy Emléklapot, amin ez állt:

"Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon, ez a képesség megszűnik pusztán képesség lenni és felelősséggé válik."

Ezt a felelősséget átérezve igyekszem tudásom legjavát adva segíteni a hozzám fordulóknak. Várom, ha úgy érzi, segíthetek Önnek is.

 

Dr. Skultéti Judit

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Létezés Öröme
1024 Budapest Lövőház u.29.
68 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Létezés Öröme
1024 Budapest Lövőház u.29.
68 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Egyéni Beszélgetés (HALADÓ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Létezés Öröme
1024 Budapest Lövőház u.29.
18 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2021.01.30 09:00 - 15:00
2021.01.31 09:00 - 15:00
Budapest
Levendula Lélek Központ
1126 Budapest Agárdi utca 12.
35 000 Ft Megtelt
 • Júlia Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó döntés volt, hogy részt vettem a tanfolyamon, felszabadultan beszéltünk egy olyab témáról, amiről inkább hallgatni szoktak az emberek. Nagyon sok új és hasznos információt, tudást szereztem a tanfolyam alatt. Ha lehetne, minden nőnek kötelezővé tenném!!

 • Magdolna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jol éreztem magam a tréningen és azota is szorgalmasan gyakorlok.

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Számomra nagyon fontos változást hozott a torna. Dr. Skultéty Judit nagyon empatikus, nagy szakmai tapasztolatokkal rendelkező hatékony segítségével, tanácsaival megszabadultam egy több mint 30 éve, a székrekedés okozta napi szorongástól és küszködéstől. Emellett persze a 3 szülés és a két gátrepedés, (mert nem jött időben az orvos, és nem hagytak szülni, hanem meg kellett várnom, míg odaért, addigra viszont már csúnyán szétrepedtem!!!) is nagyon tönkretette a gátizmaimat, amit azért ezzel a tornával, ha nem is tökéletesen, de remélem működőképessé fogok tudni tenni. Minden nap gyakorolok már 2 hónapja. Köszönöm Andreának hogy ezt megalkotta és nagyon sokunknak segítségére van és a tanáromnak, Juditnak, hogy olyan pontosan megtanított rá.. Katalin

 • Jenifer - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm szépen a tréninget és a beszélgetéseinket! Judit egy nagyon kedves személyiség, aki mind amellett hogy nagyon érthetően átadja az intimtorna tudást, személyre szabott történetekkel egészíti ki az alkalmakat.

 • Barbara - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  köszönöm a lehetőséget, hogy saját magam elfogadjam és önbizalmam növeljem.

 • Noémi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Minden nőnek kötelezővé tenném. Szuper volt az oktató és az oktatás is.

 • Etelka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Judit! Nagyon hálás vagyok ezért a tanfolyamért! Köszönöm az általad közvetített kitűnő gyakorlatokat, és még inkább köszönöm azt a sok, szívből jövő történetet, amiken keresztül rávilágítottál arra, honnan is erednek a fizikai tüneteink. A gyógyulás útjára is rámutattál, ha felismerjük a boldogságunk útjában álló hamis hiedelmeinket és hozott káros szokásainkat. Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Dr. Skultéti Judit doktornő által vezetett intimtorna tréningen vettem részt - minden percét élveztem, még akkor is, ha a gyakorlatok elsajátítása során időnként volt bennem némi bizonytalanság. Testemet és lelkemet egyaránt edzette a két nap, hálás vagyok ezért magamnak és a trénernek is. Igyekszem a gyakorlat sorokat a mindennapi életem rutinjává tenni. Köszönettel, Korbacskáné V. Judit

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Sok-sok pozitiv energia mellett, sok-sok hasznos dolgot is tanulhattam. Köszönöm!

 • Zsófia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Judit! Nagyon hasznosnak találtam a tréninget, köszönöm Neked ezt a két napot! Sok alapvető, mégis tabu témát érintettünk, ráadásul személyiségeddel, nyitott és ítéletmentes hozzáállásoddal sikerült feloldanod a téma miatti feszültséget is. Minden barátnőmnek ajánlani fogom a tréninget, aminek egyébként sok részét véleményem szerint be kellene építeni az általános iskolai oktatásba is. Említetted, hogy javaslatokat is vártok. Ugye az eredmény kulcsa a gyakorlás, ami leginkább csak rajtunk múlik. Ahogy láttam, jelenleg nincs az oldalon tanfolyam utánkövetés. Eszembe jutott, hogy esetleg egy ilyen funkciót be lehetne építeni a programba. A felhasználói profilba bekerülhetne egy edzésnapló, ami alapján e-mailben vagy az oldalon lehetne motiválni a felhasználókat. Például "Gratulálunk, ma regisztráltad a 20. napi gyakorlást! Ennyi tornával már ilyen és ilyen hatásokat értél el. Ha tovább folytatod, még erre és erre számíthatsz!" vagy "Gratulálunk, már 3 hónapja rendszeresen csinálod a gyakorlatokat! Eljutottál arra a pontra, amikor már érdemes lenne jelentkezned a következő szintű tanfolyamunkra, ahol ezt és ezt tanulhatnád meg". Ezzel a felhasználókat lehetne motiválni a torna végzésére, és Nektek is hozna további jelentkezéseket. Illetve a felhasználó is adhatna több visszajelzést, amiből Ti is tovább építkezhetnétek. A torna és a téma iránti lelkesedésed is arra ösztönöz, hogy gyakoroljak sokat, köszönöm Neked mégegyszer!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?