Dr. Skultéti Judit - Kriston-módszer

Telefonszám: 06 30 297 1650

Budapest, Létezés Öröme
Magyarország 1024 Budapest , Lövőház u.29.


Budapest, Szebb Életért Központ
Magyarország 1081 Budapest , Fiumei út 4.
Esztergom, Szentgyörgymezői Olvasókör
Magyarország 2500 Esztergom , Andrássy u.23.

12 éve tanítom a Kriston módszert. Meghatározó élmény volt számomra, amikor kislányom születése után részt vettem egy tanfolyamon Kriston Andreánál. Sokkal többet kaptam, mint amit előzetesen gondoltam erről a tréningről. Andrea biológia és testnevelő szakos tanárként olyan összefüggéseket hangsúlyozott ki, amiket minden orvosnak meg kell ismernie az emberi test működéséről tanulmányainak kezdetén, de mire a betegellátásba kerülünk, ezek az alapok elhalványulhatnak és elegendő idő sem áll mindig rendelkezésre ahhoz, hogy ezt az érintett beteggel átbeszéljük. Ezen ismeretek egy részére laikusként is szüksége volna mindenkinek ahhoz, hogy a legideálisabb feltételeket teremthesse meg teste működéséhez, hogy átláthassa, minek mi lesz a következménye, észre tudja venni a tünetek, betegség kialakulásának "forgatókönyvét".

 Orvosként kimagaslóan fontosnak érzem a megelőzést, hiszen azzal hosszú távon tudom a jobb életminőség elérésében támogatni pácienseimet. Gyakori viszont, hogy komoly problémák fennállása miatt válik szükségessé a tréning, sérülések, műtétek utáni rehabilitáció részeként. Egészségünk birtokában nehezen elképzelhető, de mégis sejthetjük, milyen leírhatatlan az az öröm, amikor visszatér az elveszített kontroll pl. az ürítési funkciók felett. A Kriston Egészségnevelési Módszer ezt az információátadást biztosítja minden résztvevője számára, történjék az egyéni vagy csoportos formában. Munkám során sok olyan beteggel találkoztam, aki hosszú évek, gyakran kellemetlen vizsgálatok, indokolatlan gyógyszeres kezelés vagy egyébként elkerülhető műtét után jutott el a számára megoldást jelentő tréningre. Honlapomnak (www.intimorvos.hu), tanácsadói/betegedukációs munkámnak fő célja az, hogy adott intim problémák esetén az érintettel együtt végiggondoljuk a számára legideálisabb megoldást. Minőségi információk birtokában érdemes döntést hozni önmagunkról, gyógykezelésünkről, ehhez tudok Önnek segítséget nyújtani. Ezen a honlapon sok visszajelzést talál a tréningjeimen résztvevő nőktől, férfiaktól. Közülük emeltem ki hármat, íme:

"Nagyon hasznos volt az együtt töltött idő, véleményem szerint ezt minden nőnek hallania kellene. Alapvető dolgokról még csak tudomásom sem volt, több dologra rácsodálkoztam. Lényegében egyáltalán nem erre számítottam... Az előadó személyisége, őszintesége magával ragadó, szaktudása, tájékozottsága magasszintű. A tanfolyam hatásmechanizmusa is fantasztikusnak ígérkezik."

"Régóta terveztem hogy részt veszek a képzésen, és nagyon örülök hogy végre rászántam magam. Inspiráló történeteket és illusztrációkat láthattam/hallhattam, a feladatatok elvégzéséhez pedig minden szükséges segítséget és támogatást megkaptam. Bízom benne, hogy a lendület megmarad és elérem a tornához fűzött céljaimat. Szívesen részt vennék további képzéseken is."

"Családias, jó hangulatú, humorral fűszerezett foglalkozások keretében ismerkedtünk meg az intim torna rejtelmeivel. Tanulságos történetekkel spékelte Judit, akinek az előadásmódja, és számtalan sztorija is rendkívül érdekfeszítő volt. Az elhangzottak motiválóan hatnak a rendszeres gyakorlásra, de a legnagyobb motiváló erőt nálam a várandósság adja. Köszönöm az élményt és külön köszönet a kismamákra vonatkozó kiegészítésekért."

Kérdéseit e-mailben (gatizomtorna@gmail.com) vagy telefonon (06 30 297 1650) is felteheti, személyes találkozót is ezúton tudunk egyeztetni. Látogasson el honlapomra: www.intimorvos.hu, szeretettel várom.

Egyik előadásom után kaptam egy Emléklapot, amin ez állt:

"Amikor képes vagy arra, hogy segíts az embertársaidon, ez a képesség megszűnik pusztán képesség lenni és felelősséggé válik."

Ezt a felelősséget átérezve igyekszem tudásom legjavát adva segíteni a hozzám fordulóknak. Várom, ha úgy érzi, segíthetek Önnek is.

 

Dr. Skultéti Judit

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Létezés Öröme
1024 Budapest Lövőház u.29.
68 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Létezés Öröme
1024 Budapest Lövőház u.29.
68 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Egyéni Beszélgetés (HALADÓ) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Létezés Öröme
1024 Budapest Lövőház u.29.
18 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.10.24 09:00 - 15:00
2020.10.25 09:00 - 15:00
Budapest
Szebb Életért Központ
1081 Budapest Fiumei út 4.
35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.11.28 08:00 - 14:00
2020.11.29 08:00 - 14:00
Páty
Lélekző
2071 Páty Hegyalja utca 17/A.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Számomra őszinteséget, bizalmat, és önmagam megismerésének egy újabb lépcsőjét jelentette. És legfőképpen reményt.

 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Skultéti Juditnál végeztem el a tanfolyamot! Sokat vártam tőle és sokkal többet kaptam, tényleg felülmúlta a várakozásaimat!! Több hónapja gyakorlom, bevallom nem napi szinten, de komoly minőségi változást hozott az életemben! Az órák hangulatosak, szórakoztatóak, a gyakorlatok először furcsák, érdekesek, olyan izmokra találunk a testünkben amiről el sem gondoljuk, hogy mozdíthatóak és hatni tudunk rájuk! Kortól függetlenül minden nőnek “kötelezően” ajánlott az egészségünk érdekében!

 • Mónika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó hangulatú, közvetlen hangvételű tréningen vehettem részt Juditnál. Sok esetet és történetet mesélt, ami által könnyebben meg lehet érteni, hogy is működik a Kriston-torna, és milyen jótékony hatásai vannak. Azóta is csinálom napi szinten a tornát - igaz, valamikor csak a napocskás gyakorlatsor fér bele - és határozottan érzem a pozitív hatásait. Szóval, köszönet mindezért. Üdv., Krammer Móni

 • Ilona - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning minden egyes percét hasznosnak tartottam, és tartom ma is.

 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos két nap volt, rengeteg új információt tudtam meg az intim területtel kapcsolatban. Kifejezetten örültem, hogy nem csak torna volt végig, hanem rengeteg sztori, beszélgetés. Mivel nem voltunk sokan a tréningen, sokkal közvetlenebb volt a hangulat is. Remélem nem fogok ellustulni és be tudom építeni a mindennapjaimba a tornát, bízom benne, hogy meglesz a hatása! Egyelőre nagyon lelkes vagyok ????

 • Viktória - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A Kriston Intim Torna többet adott, mint egy egyszerű torna. Jobban megismertem a női test működését is. És arra is rávilágított, hogy mi nők milyen sokszínűek vagyunk. Önbizalmat is adott a téren, hogy bármilyen probléma megoldható, ha a helyes módszert alkalmazzuk. A sok történet, mind erősíti a gyógyulás reményét :) Kiváltképp tetszett a kis csoportos óra, mert így még őszintébben és nyíltabban tudtunk beszélgetni. A két nap nagyon intenzív de tartalmas és izgalmas is volt. Mozgás terén is rengeteg új dolgot tanultunk. Judit nagyon jól vezette rá minket az egyes gyakorlatokra. Így éreztem, hogy van sikerélményem. A hatékonyság fokozása érdekében, szerintem a mozgás gyakorlatokat még inkább szét lehetne bontani, mivel a koncentrációnk hosszabb gyakorlatsorok után lankad. Mindent összevetve nagyon örülök, hogy részt vettem a tornán. Biztos, hogy rendszeresen fogom végezni, s remélem, hogy hamarosan pozitív élményekkel tudok beszámolni a problémám megoldásáról!

 • Sára - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper volt a tanfolyam, nekem sokat adott, és adnak azóta is a gyakorlatok, egy újfajta kapcsolódás a testemmel, és hogy a problémáimért aktívan tegyek. Nekem jobb lett volna kevesebb negatív történetet hallani a tanfolyam során, mert érzékenyen érintenek.

 • MÁRIA - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm Juditnak a nyílt hangnemet és a sok mosolyt, amit felénk tanúsított. Minden nőnek és fiatal lánynak csak ajánlani tudom a tanfolyamot, ismerősök között terjeszteni fogom. Női szerveink védelmére, megóvására nagyobb figyelmet kell fordítani! Az elhangzott történetek mélyebb gondolkodásra késztetnek mindenkit, rá kellett döbbenni, hogy régi szokásaink, hiedelmeink mennyire hatnak viselkedésünkre. Külön hasznos volt, hogy egymás utáni estéken voltak az előadások.

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Régóta készültem elvégezni a tanfolyamot, csak nehéz lett volna egy hétvégét ezzel tölteni. 1 éve Pesten dolgozom, így örültem, hogy rátaláltam a hétköznap esti tanfolyamra. A Gésák titka tanfolyam érdekel, ezért kellett ezt a tanfolyamot is elvégeznem. Andrea könyvét kb. 15 éve megvettem a lányomnak, miután Tipegő klubban volt néhány intimtorna foglalkozásunk egy veszprémi gyógytornász hölggyel, de csak állt a polcon. 1 éve elővettem, hétvégén kiolvastam, elvégeztem a gyakorlatokat, egy videót is találtam hozzá az interneten Andreával, azóta minden reggel megcsinálom az esti feladatsort. Tudtam, hogy kell még fejlődnöm, és a tanfolyamon kaptam néhány ötletet Judittól, hogyan lehet pontosabban, egyszerűbben kivitelezni a gyakorlatokat. Nagyon jó volt a sok sztorit is hallgatni, ami arról győzött meg mindnyájunkat, hogy mennyire fontos beépíteni életünkbe a gyakorlatokat. Gondolom, egyik-másik célba is talált esetleg valamelyik résztvevőnél, aki nem merte hangosan elmondani a problémáját, de így megoldást kapott rá. Talán első nap lehetett volna több torna, de lehet, hogy volt olyan közülünk, akinek kellett a több beszéd a feloldódáshoz. Ajánlani tudom mindenkinek a tanfolyamot.

 • Zsófia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Dr. Skultéti Judit remek tréner volt, már az első percektől oldott és jó hangulatot varázsolt maga köré.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?