Schiller Andrea - Kriston-módszer

Telefonszám: 06-70-60-95-955

Budapest, Darshan Jógastúdió
Magyarország 1068 Budapest , Szófia utca 15. fsz. 1.


Budapest, Platina Jógastúdió
Magyarország 1223 Budapest , Platina u. 1.

 

Kriston Andrea Módszere, számomra meghozta az Út elejét! Az Utat, melyet addig nem ismertem!  Önmagam Útját, amin talàn, a legnehezebb jàrnunk! De a Kriston-Módszer®, segített abban, hogy bàtran elinduljak befelé, ahol sokszor olyan rejtelmek lapulnak, amiket talán, még én sem ismerek, de szembe kell néznem Velük!
2007. óta vagyok Női Kriston® Intim Torna tréner, és úgy érzem, hogy a legnagyobb ajándék, amikor látom a csillogó szemeket, a könnycseppeket, a mosolyokat, a Bizalmat! Érzem a Nőkön, akiket hozzám sodor az Élet, hogy végre megpihenhetnek egy kicsit végre magukkal foglalkozhatnak, magukra figyelhetnek! 

12 órára belépnek Saját Titkos Világukba, ahol a Mozgáson Túl, valami Kincset is kapnak! Ez a Kincs nem más, mint a Kulcs Önmagukhoz!

Hidd el, a “Törődés Megtérül!”

Nem kell mást tenned, csak egy lépést, Önmagad felé!

Bízz Magadban, hisz mind Úton vagyunk! Te is Én is! Járjunk a Magunk Útját, és ez szerintem, a Legszebb adománya az Életnek...,hogy Úton lehetünk!

Szeretettel várlak!

Andrea


 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
 • Flóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lehetőségre. Mivel endometriózisom van, szeretnék testileg, lelkileg tenni azért, hogy a tünetmentes állapotom fennmaradjon. Úgy érzem ez a tréning abszolút megadta azt, amiért jöttem. A trénerünk egy rendkívűl kedves, odaadó nő volt, sokat köszönhetek neki a két napos kurzuson átadott tudásért. A szünetek mennyisége is pont jó volt.

 • Katalin - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Mind a módszer, mind az átadása fergeteges volt. Schiller Andrea türelemmel, kellemes légkör megteremtésével, személyre szabottan, mindenkire odafigyelve kitartóan tanított minket. A humoros történetektől a legnehezebb gyakorlatok elsajátításáig nagyon élveztem a tanfolyamot, és köszönöm azt a tudást, amit itt kaptam. Beépítem a mindennapjaimba, és csak ajánlani tudom mindenkinek.

 • Zsófia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning nagyon tartalmas volt. A tréning első napján azt éreztem, hogy rengeteg mindent szeretne átadni Andrea. A tapasztalatokat, személyes történeteket, anatómiai tudást, szokások átalakítására tanácsokat, és a gyakorlásokat mind egy nagy csomagban ömlesztve kaptuk. Gondolom, hogy ennyi mindent tényleg csak így nagyon intenzíven lehet átadni és hogy nem a pontos megjegyzésük a cél, de számomra kissé nehéz volt az elhangzottakból a felidézés. Illetve, hogy az (idői) keretek sem lettek kijelölve az elején. A tréning második napján nagyon jó volt, hogy visszatértünk és ismét átbeszéltük a fontosabb dolgokat, illetve bővebb anyagot is kaptunk róla, így remélem, hogy mindent be tudok építeni. És persze hogy sokat "gyakorlatoztunk". Így a végére azt éreztem, hogy mind a gyakorlatok terén és mind az elméleti részben is kitisztult a tudásom. Köszönöm Andrea energiabefektetését, lendületét és nagyfokú odafordulását az egyéni kérdések esetén.

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Élveztem a sok színes történetet és hogy közben lépésről lépésre vezetett minket Andi a gyakorlás rejtelmeibe. Rengeteget segített, h először elképzeltük, hogy mit fogunk csinálni és utána tettük meg fizikailag is. A sok hasonlat és vizuális eszközök elengedhetetlenek voltak nekem.

 • Zsuzsi - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon sok hasznos információt viszek magammal a tréningről. Köszönöm! :)

 • Georgina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Drága Andi&Andi! ???? Olyan tudásanyagot kaptam Tőletek, ami már rég nem okozott ekkora AHA élményt! Szerettem a szemléletes történeteket, a vizualizációt, ami sokat segített abban, hogy minden gyakorlatot érzékeljek. Hála érte!???? Szeretettel, Gina (42, 3 gyerkőc)

 • Mónika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning nagyon hasznos volt, alkalmazni fogom. Andrea nagyon kellemes légkört teremtett és vicces volt. :-)

 • Mónika - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Andi, Szőke nő módjára az értékelést üzenetben küldtem el Neked. :D A tanfolyamot nagyon élveztem. Pozitív tapasztalások mind a beszélgetések és rávezetések, mind pedig a gyakorlatok kapcsán. A fejlődésre nagyon kíváncsi leszek, és az orvosom véleményére is, tehát aktívan gyakorolom a tanultakat. Természetesen referálok majd. Köszönet és hála! Üdvözlettel MONI

 • Valéria - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm szépen Andreának a hétvégét. Nekem nagyon tetszett a tanfolyam, sokat segített lelkileg.

 • Szilvia - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Elgondolkodtató, inspiráló, erőt adó, könnyed, tanulságos, örömteli, vicces, egészen új látásmódot adó hétvége van a hátunk mögött, melyhez még Andrea előadásmódja, személyisége is hozzáadódott. Mindenkinek szívből ajánlom Őt és a tanfolyamot is. Minden pillanatát élveztem. Köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?