Schiller Andrea - Kriston Intim Torna

Budapest, Darshan Jógastúdió
Magyarország 1068 Budapest , Szófia utca 15. fsz. 1.


Gyömrő, Jógastúdió Gyömrő
Magyarország 2230 Gyömrő , Szent István út 20/a

 

Kriston Andrea Módszere, számomra meghozta az Út elejét! Az Utat, melyet addig nem ismertem!  Önmagam Útját, amin talàn, a legnehezebb jàrnunk! De a Kriston-Módszer®, segített abban, hogy bàtran elinduljak befelé, ahol sokszor olyan rejtelmek lapulnak, amiket talán, még én sem ismerek, de szembe kell néznem Velük!
2007. óta vagyok Női Kriston® Intim Torna tréner, és úgy érzem, hogy a legnagyobb ajándék, amikor látom a csillogó szemeket, a könnycseppeket, a mosolyokat, a Bizalmat! Érzem a Nőkön, akiket hozzám sodor az Élet, hogy végre megpihenhetnek egy kicsit végre magukkal foglalkozhatnak, magukra figyelhetnek! 

12 órára belépnek Saját Titkos Világukba, ahol a Mozgáson Túl, valami Kincset is kapnak! Ez a Kincs nem más, mint a Kulcs Önmagukhoz!

Hidd el, a “Törődés Megtérül!”

Nem kell mást tenned, csak egy lépést, Önmagad felé!

Bízz Magadban, hisz mind Úton vagyunk! Te is Én is! Járjunk a Magunk Útját, és ez szerintem, a Legszebb adománya az Életnek...,hogy Úton lehetünk!

Szeretettel várlak!

Andrea


 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.02.23 10:00 - 18:00
2019.03.02 10:00 - 18:00
Budapest
Darshan Jógastúdió
1068 Budapest Szófia utca 15. fsz. 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Viktória

  A tréning nagyszerű volt. 35 hetes kismamaként érkeztem, Andrea végig figyelt rám, pontosabban ránk, kismamákra, a gyakorlatokat állapotunknak megfelelően sajátíthattuk el, így nem éreztem megterhelőnek. A tréninget beépítettem a mindennapi életembe, és bizakodom, hogy a pici születését is ezáltal megkönnyítem. A kiemelt figyelmen kívül Andrea felkészített bennünket a vajúdásra illetve a szülés utáni regenerációra, amiért külön nagyon hálás vagyok. Köszönöm a csodálatos hétvégét, a jó hangulatot, a történeteket, és természetesen az intim torna megismertetését.

 • Lilla

  Különösen tetszett, az elmélet és gyakorlat aránya, és hogy különféle történeteken keresztül érthettük meg, hogy mennyire fontos nem csak a testünkkel, de a lelkünkkel is törődni, a kettő nem megy egymás nélkül.

 • Eszter

  Nagyon köszönöm a tréninget, sok új ismerettel gazdagodtam!

 • Lilla

  Nagyon jól éreztem magam, hasznos információkkal lettem gazdagabb, melyeket nem csak most, de szülés előtt is fel tudok használni, vagyis minden tetszett :)

 • Andrea

  Összességében nagyon tetszett a tréning. Andrea szemléletesen mutatta be a feladatokat és ha szükség volt rá, mindent többször elmagyarázott. Most már rajtam a sor, hogy gyakoroljam a megtanultakat és bízom benne, hogy elérem a várt hatást.

 • Bernadett

  Hálásan köszönöm Andinak a tréninget, fantasztikusan tartotta! Örülök, hogy egy ilyen megbízható, kidolgozott módszert sajátíthatok el, melyet sok-sok példán át támasztott alá. Ezekből is rengeteget lehetett meríteni. Szeretnék menni a következő szintre! Már ennek az az egy hétvégének a hatását is érzem! :))

 • Aniko

  Nagyon élveztem a tréninget. Andrea nagy türelemmel és odafigyeléssel tanitott minket. 34 hetes kismamaként érkeztem és aggódtam, hogyan tudom kivitelezni a feladatokat. Andrea maximális figyelemmel fordult felénk, igy végig biztonságban éreztem magam várandósként is. A gyakorlatokat övező beszélgetések nagyon érdekesek és gondolatébresztőek voltak. A tanultakat mind a szülésnél, mind pedig az azt követő regeneráció folyamán használni fogom! Amint a pici babánk engedi, megyek is a következő szintre :)

 • Nikolett

  Andi nagyon kedves, figyelmes, vicces, így jó hangulatban telt a tréning. Külön köszönöm, hogy egyénileg is talált megoldást a szoros időbeosztásomra.

 • Katalin

  Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, Andreának istenien sikerült átadni az anyagot. Örülök, hogy résztvehettem a tornán. Alig várom, h elkezdhessek gyakorolni.

 • Alexandra

  Nagyon érdekes és tanulságos hétvége volt, sok olyan dolgot tudtam meg magamról,amit nem is gondoltam volna. A torna maga nehezebb,mint gondoltam, kíváncsian várom az eredményét majd a rendszeres gyakorlásnak.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?