Schiller Andrea - Kriston-módszer

Telefonszám: 06-70-60-95-955

Budapest, Darshan Jógastúdió
Magyarország 1068 Budapest , Szófia utca 15. fsz. 1.


Budapest, Platina Jógastúdió
Magyarország 1223 Budapest , Platina u. 1.

 

Kriston Andrea Módszere, számomra meghozta az Út elejét! Az Utat, melyet addig nem ismertem!  Önmagam Útját, amin talàn, a legnehezebb jàrnunk! De a Kriston-Módszer®, segített abban, hogy bàtran elinduljak befelé, ahol sokszor olyan rejtelmek lapulnak, amiket talán, még én sem ismerek, de szembe kell néznem Velük!
2007. óta vagyok Női Kriston® Intim Torna tréner, és úgy érzem, hogy a legnagyobb ajándék, amikor látom a csillogó szemeket, a könnycseppeket, a mosolyokat, a Bizalmat! Érzem a Nőkön, akiket hozzám sodor az Élet, hogy végre megpihenhetnek egy kicsit végre magukkal foglalkozhatnak, magukra figyelhetnek! 

12 órára belépnek Saját Titkos Világukba, ahol a Mozgáson Túl, valami Kincset is kapnak! Ez a Kincs nem más, mint a Kulcs Önmagukhoz!

Hidd el, a “Törődés Megtérül!”

Nem kell mást tenned, csak egy lépést, Önmagad felé!

Bízz Magadban, hisz mind Úton vagyunk! Te is Én is! Járjunk a Magunk Útját, és ez szerintem, a Legszebb adománya az Életnek...,hogy Úton lehetünk!

Szeretettel várlak!

Andrea


 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.09.26 11:00 - 18:00
2020.10.03 11:00 - 18:00
Budapest
Platina Jógastúdió
1223 Budapest Platina u. 1.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.10.10 10:00 - 18:00
2020.10.17 10:00 - 18:00
Budapest
Darshan Jógastúdió
1068 Budapest Szófia utca 15. fsz. 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Andrea! Schiller Andival a tanfolyam nagyon tetszett, humorával átsegített minket a nehezebb témákon is. Az elméleti rész sok újat adott, engem személy szerint erősen motivál a gyakorlásban. Nagyon köszönöm és minden jót kívánok! Üdvözlettel, Kovács Judit

 • Mária - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó volt a tréning, értékes tudnivalókat, információt adott a gyakorláshoz és a mindennapi életvitelhez is. Andrea megnyerő, vidám személyisége sokat segített a ellazulásban, könnyebbbé tette a tudásanyag befogadását. Köszönönöm a lehetőséget és a vidám, jó hangulatú két napot! Szommer Mária

 • Alexandra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning nagyon érdekes és hasznos volt. 33 hetes kismamaként vettem részt a tanfolyamon, és Andi maximálisan odafigyelt rám és ellátott jó tanacsokkal. A megszerzett tudás nem csak fizikailag hanem lelekileg is segíthet a résztvevőknek.

 • Ágnes Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Andrea! Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, rengeteg hasznos információval lettem gazdagabb. Jó hangulatú volt mindkét nap, Andrea jó hangulatot teremtett. Úgy gondolom, minden szükséges infót megkaptam ahhoz, h teljesebb éljek... már csak a minden napi gyakorlásra kell összpontosítanom!:-):-) Köszönöm szépen! Ági

 • Kinga - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznosnak éreztem a tréninget, amely megtanított olyan izmok mozgatására, melyeket idáig magamtól nem tudtam fejleszteni. Külön kiemelném a gyakorlatokat kísérő történeteket, melyek segítettek ráhangolódni a tornára. A második nap végére már éreztem a tréning jótékony hatását. Oktatónk, Andrea felkészült szakember, akinek kedvessége és humora külön örömtelivé tette ezt a két napot, mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • Rita - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm a hétvégi tanfolyamot, sokat tanultam, sokkal közelebb kerültem a testemhez. Remélem hasznomra válnak a gyakorlatok és ehhez pedig kitartóan szükséges gyakorolnom. Hiszek abban, hogy a gondolatnak teremtő ereje van és saját magunk egészségét mi magunk tudjuk fenntartani illetve gyógyítani, így számomra ez a szemléletmód testesült meg a tanfolyam során is. A második nap délután már elfáradtam, de próbáltam kitartani a végéig, sok energiát kívánnak a gyakorlatok, koncentrációt, amibe nem gondoltam bele. További sok sikert kívánok mindannyiunknak!

 • Adrienn - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Köszönöm a tanfolyamot, jól éreztem magam. Adrienn

 • Marianna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Több szempontból is fantasztikus élmény volt. Andrea szuper hangulatot teremt, mindent pontosan, érthetően elmagyaráz. Nagyon tetszik, ahogy a tréning fel van építve. Szeretném megköszönni Schiller Andreának, hogy tanításával segítségemre volt egészségem helyreállításában (most majd rajtam a sor, hogy tegyek magamért, a jobb életminőségemért), illetve köszönöm kedvességét és hogy annyit nevettünk :) Kriston Andreának pedig köszönöm, hogy kidolgozta a módszert :)

 • Anna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon hasznos volt a tanfolyam, azóta is egyre több pozitív változást tapasztalok a testemben, különösen az altesti részen. Schiller Andi tanárom nagyon kedves és gondoskodó volt végig! Köszönöm!

 • Ildikó - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jól éreztem magam a tréningen! Megelőzés céljából mentem, konkrét panaszom nem volt, csak meg akartam ismerni jobban magamat, a Nőt. Igazán hasznos volt, sokat tanultam magamról és a testemről. Kár, hogy az iskolákban ezeket nem mondják el a gyerekeknek. Minden embernek, legyen az nő, férfi vagy gyerek, csak javasolni tudom még akkor is, ha nincsen problémája. ????

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?