Schiller Andrea - Kriston-módszer

Telefonszám: 06-70-60-95-955

Budapest, Darshan Jógastúdió
Magyarország 1068 Budapest , Szófia utca 15. fsz. 1.


 

Kriston Andrea Módszere, számomra meghozta az Út elejét! Az Utat, melyet addig nem ismertem!  Önmagam Útját, amin talàn, a legnehezebb jàrnunk! De a Kriston-Módszer®, segített abban, hogy bàtran elinduljak befelé, ahol sokszor olyan rejtelmek lapulnak, amiket talán, még én sem ismerek, de szembe kell néznem Velük!
2007. óta vagyok Női Kriston® Intim Torna tréner, és úgy érzem, hogy a legnagyobb ajándék, amikor látom a csillogó szemeket, a könnycseppeket, a mosolyokat, a Bizalmat! Érzem a Nőkön, akiket hozzám sodor az Élet, hogy végre megpihenhetnek egy kicsit végre magukkal foglalkozhatnak, magukra figyelhetnek! 

12 órára belépnek Saját Titkos Világukba, ahol a Mozgáson Túl, valami Kincset is kapnak! Ez a Kincs nem más, mint a Kulcs Önmagukhoz!

Hidd el, a “Törődés Megtérül!”

Nem kell mást tenned, csak egy lépést, Önmagad felé!

Bízz Magadban, hisz mind Úton vagyunk! Te is Én is! Járjunk a Magunk Útját, és ez szerintem, a Legszebb adománya az Életnek...,hogy Úton lehetünk!

Szeretettel várlak!

Andrea


 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.01.04 10:00 - 18:00
2020.01.05 10:00 - 18:00
Budapest
Darshan Jógastúdió
1068 Budapest Szófia utca 15. fsz. 1.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon intenzív és hatékony, érezhetően jó hatású tréning. Köszönöm.

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Remek tréning volt. Fokozatosan jutottunk el - egyszerűbb gyakorlatoktól a nehezebbik építkezve - a masniig, amit nem gondoltam korábban, hogy valóban meg lehet csinálni. Lendületes volt a tempó és élvezetesek a történetek. Bátran ajánlom mindenkinek, kiváló önismereti kalandozás:)

 • Zita

  Nagyon jól éreztem magam, köszönöm.

 • Angéla

  Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm, hogy külön figyeltél rám!

 • Timea

  Kedves Andi! Köszönöm ezt a két napot. Sok tanulság volt benne.Örülök hogy Téged találtatlak meg. Timi

 • Sára

  Nagyon hasznos volt a tréning. Andrea mindenkire külön figyelmet fordít, előadásmódja a nehezebb témákat is könnyen emészthetővé teszi. Köszönjük!

 • Henrietta

  Andrea, pörgős, vicces előadás módja a tanulás mellett egyben szórakoztatóvá is tette az alkalmakat. Csak, javasolni tudom a változtatásra vágyóknak.

 • Andrea

  Nagyon hasznos volt a tanfolyam, ajánlani fogom másoknak is! Andrea nagyon jó előadó, szuper volt vele ez a két nap. Köszönöm!

 • Timea

  Jól éreztem magam a tanfolyamon, mindenképpen hasznosnak találom az elsajátított gyakorlatokat. Külön köszönet a személyre szabott gyakorlatsorért!

 • Melinda

  Andrea nemcsak kivalo gyakorlati trener, de nagyon jo fule es szeme van ahhoz, hogy rahangolodjon az emberre es egyenisegehez igazitva adja at tudasat. Nekem fontos az elmelet es a test-lelek egyutt kezelese. Nagyon jo torteneteken keresztul vezetett vegig a tananyagon, jol es jokor “kerdezett be”, elgondolkodtatott. A gyakorlati resznel jok voltak a ravezeto gyakorlatok, tenyleg megertettem es megereztem, hogy hova is kell eljutnom. Vegig nagyon figyelt ram, ereztem, h a szemelyemre szabott a trening. Nem utolso sorban bolcs humorral es szeretettel kozelitett hozzam, az en torteneteimhez. Ez nemcsak egy trening, hanem fontos merfoldko volt az onismereti utamon. Szivbol ajanlom, halas vagyok. Be fogom epiteni a tornat a mindennapjaimba, mar most erzem, hogy nagyon jo hatassal van testemre-lelkemre ez a tudas, gyakorlas.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?