Nagy Katalin - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06-70-3357-942

Debrecen, Nősziroom Stúdió
Magyarország 4026 Debrecen , Bem tér 29.


Berettyóújfalu, Bajnóca Székház
Magyarország 4100 Berettyóújfalu , Toldi utca 3.
Hajdúszoboszló, KataMed Gyógytorna-fizioterápia stúdió
Magyarország 4200 Hajdúszoboszló , Luther u. 22.

Nagy Katalin vagyok, védőnőként 16 évig dolgoztam. Ma már sportoktatóként tevékenykedem és vezetem a Nősziroom Stúdiót Debrecenben. Kezdjük az elején! Hogyan lettem Kriston intim torna tréner? Egészségügyi főiskola elvégzése után olvastam el Kriston Andrea Kriston Intim torna c. könyvét, amit alig tudtam letenni. 

A könyvben olvasottak nagy segítséget jelentettek saját női testem működésének megértésében és a munkám során azon nők tüneteinek megértésében, amit megosztottak velem kislányként, kismamaként, szülőnőként és nagymamaként. A Kriston intim torna által egyre többet tudtam segíteni a körzetemben élő nőknek, pedig, akkor még csak azokat a gondolatokat adtam át, amikről olvastam a könyvben, ami igazából csak töredéke a trénerképzésen és a folyamatos továbbképzéseken hallottaknak.

Több éven keresztül gondolkoztam a trénerképzés elvégzésén, mígnem 2007-ben férjem erős bíztatására jelentkeztem trénernek.

 

2008 januárjában sikeres vizsgát tettem Kriston Andreánál, a módszer kidolgozójánál. Tíz éve tanítom nőknek, férfiaknak a Kriston intim tornát, nagy lelkesedéssel. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem Andreát és taníthatom módszerét.

Debrecenben a Nősziroom Stúdióban nagy szeretettel várlak az általam vezetett Kriston intim torna tréningen és a gyakorló órán.

 

A Kriston intim torna tréning hatására változások sora indul el az életünkben, testünkben. Fantasztikus érzés trénerként, amikor egy hét intim torna gyakorlás után csillogó szemű hölgyek jönnek vissza a következő foglalkozásra. Egy kisgyermekes anyuka nőgyógyásza javaslatára érkezett hozzám KIT tréningre, mert alhasi fájdalmai voltak, de az orvos alapos kivizsgálás ellenére sem találta annak okát. A hölgyet ez a fájdalom már a járásában is akadályozta. A második foglalkozásról úgy ment haza, hogy köszöni szépen neki már meg is szűnt az a tünete, amiért jött, nem fáj a hasa.

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Nősziroom Stúdió
4026 Debrecen Bem tér 29.
7 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Nősziroom Stúdió
4026 Debrecen Bem tér 29.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.04.26 17:00 - 21:00
2019.04.27 09:00 - 13:00
2019.04.28 09:00 - 13:00
Debrecen
Nősziroom Stúdió
4026 Debrecen Bem tér 29.
30 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) 2019.05.10 17:00 - 21:00
2019.05.11 09:00 - 13:00
2019.05.12 09:00 - 13:00
Debrecen
Nősziroom Stúdió
4026 Debrecen Bem tér 29.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) 2019.05.22 17:00 - 21:00
2019.05.24 17:00 - 21:00
2019.05.29 17:00 - 21:00
Debrecen
Nősziroom Stúdió
4026 Debrecen Bem tér 29.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Erika

  Mindig is érdekelt a KIT, és nagyon örülök, hogy végre rászántam a pénzt és az időt MAGAMRA. Mert ez a tréning RÓLUNK szólt. Sokat adott testileg, de a sok szemléletes történeten, példán keresztül mindenki ráismerhetett saját magára, így lélekben is erősödtünk, és a mi még fontosabb: tudatosodtunk. Számomra a legnagyobb ajándék annak újbóli felismerése és megerősítése volt, hogy fontos vagyok magamnak, megélhettem, meg kell élnem és jogom van megélni a nőiségemet ebben a világban, ahol néha férfi energiákkal kell a mindennapokban élni. Köszönöm az alapos, kedves, játékos, gondoskodó tanítást, a nyugodt és jó hangulatot, a tabuk döngetését és feloldását, amit Katától kaptunk, még a nehéz pillanatokban is!!! Mindenkinek ajánlani fogom, férfiaknak és nőknek egyaránt! Köszönöm!!!

 • Ágnes

  Szerettem a tréninget, nagyon sok mindenben megerősített, ugyanakkor ráébresztett arra, mennyi dolgom van még, hogy lelki síkon is rendet tegyek magam körül. Nagy felismerés volt, mennyi izmom működésével kapcsolatban nem vagyok tudatos. Kismamaként, így az utolsó hónapban feladatom lesz, hogy jól "kigyúrjam magam", de már a tréning alatt is értek meglepetések, így biztos vagyok benne, hogy hatásos lesz és sokat fog segíteni a szülésem alatt. :)

 • Erika

  Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, mert Katika nagyon jó előadásmódban tartotta. Érthető példákat és hasonlatokat hozott fel a gyakorlat helyes végrehajtásához. Nagyon örülök, hogy részt vettem rajta, és ezt mindenkinek csak AJÁNLANI tudom. Lépésről-lépésre fedeztük fel, erőssítettük gátizmainkat. Már a 2. foglalkozás után éreztem a pozitív hatását és ennek nagyon-nagyon örülök. Köszönöm neked Katika!!!!

 • Ildikó

  Nagyon jó hangulata volt a tréningnek.Már érezhetőek a gyakorlással elért eredmények!

 • Katalin

  Kedves Kata! Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismertelek és részt vettem a tanfolyamon. Az első babámat várom és nagyon sok értékes és hasznos információval gazdagodtam. Az első alkalom után már csökkentek a várandóság okozta kellemetlen tünetek. A második alkalomra én is éreztem milyen a "puha has" és a harmadik alkalomra vettem észre, hogy a hasfeszülésre amit vettem magnéziumot fel se bontottam, mert a feszülés fő okát az intim torna megoldotta. Azóta is kisebb adagban szedem a magnéziumot.

 • Marianna

  Katalin személyében egy nagyon felkészült trénert ismertem meg, akin látszik, hogy imádja a munkáját, ezáltal hatalmas segítséget tud nyújtani a résztvevőknek. Nem csak a tornát tanítja meg, hanem olyan lelki útravalót is biztosít, amelyet mindenkinek érdemes megszívlelni és hasznosítani a mindennapokban, csak mint a tornát. :) Köszönöm az élményt és segítséget!

 • Krisztina

  Szuper! Nagyon sokat adott a torna lelkiekben is feltöltött. Minden nőnek hasznos lenne e tapasztalatok megszerzése mindenkinek csak ajánlani tudom kellemes környezet jó hangulatú órák tapasztalt szimpatikus tréner. A gyakorlatokat érdemes csinálni minden nap még a fenekem is formásabb lett tőle. Köszönöm Kata!!

 • Eszter

  Nagyon jól éreztem magam az órákon, mindenkinek csak ajánlom.

 • Kinga

  Nagyon örultem, hogy vidéki kisvárosban is van alkalom a 3 napos tréningre, ráadásul pont hazalátogatásom alkalmával. Ha tehetném minden héten elmennék egy gyakorló órára. Nagyon régóta szerettem volna már elvégezni a tréninget és nagyon boldog vagyok, hogy most végre sikerült, csak azt bánom, miért nem mentem már sokal korábban.

 • Anikó

  Nagyon hamar csökkentek a tüneteim a rendszeres torna hatására, amit nem is gondoltam volna. A tréning felért egy önbizalomfejlesztő tanfolyammal is. Köszönöm a jó hangulatú órákat!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?