Nagy Katalin - Kriston-módszer

Telefonszám: 06-70-3357-942

Debrecen, Nősziroom Stúdió
Magyarország 4026 Debrecen , Bem tér 29.


Berettyóújfalu, Bajnóca Székház
Magyarország 4100 Berettyóújfalu , Toldi utca 3.
Hajdúszoboszló, KataMed Gyógytorna-fizioterápia stúdió
Magyarország 4200 Hajdúszoboszló , Luther u. 22.

Nagy Katalin vagyok, védőnőként 16 évig dolgoztam. Ma már sportoktatóként tevékenykedem és vezetem a Nősziroom Stúdiót Debrecenben. Kezdjük az elején! Hogyan lettem Kriston intim torna tréner? Egészségügyi főiskola elvégzése után olvastam el Kriston Andrea Kriston Intim torna c. könyvét, amit alig tudtam letenni. 

A könyvben olvasottak nagy segítséget jelentettek saját női testem működésének megértésében és a munkám során azon nők tüneteinek megértésében, amit megosztottak velem kislányként, kismamaként, szülőnőként és nagymamaként. A Kriston intim torna által egyre többet tudtam segíteni a körzetemben élő nőknek, pedig, akkor még csak azokat a gondolatokat adtam át, amikről olvastam a könyvben, ami igazából csak töredéke a trénerképzésen és a folyamatos továbbképzéseken hallottaknak.

Több éven keresztül gondolkoztam a trénerképzés elvégzésén, mígnem 2007-ben férjem erős bíztatására jelentkeztem trénernek.

 

2008 januárjában sikeres vizsgát tettem Kriston Andreánál, a módszer kidolgozójánál. Tíz éve tanítom nőknek, férfiaknak a Kriston intim tornát, nagy lelkesedéssel. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem Andreát és taníthatom módszerét.

Debrecenben a Nősziroom Stúdióban nagy szeretettel várlak az általam vezetett Kriston intim torna tréningen és a gyakorló órán.

 

A Kriston intim torna tréning hatására változások sora indul el az életünkben, testünkben. Fantasztikus érzés trénerként, amikor egy hét intim torna gyakorlás után csillogó szemű hölgyek jönnek vissza a következő foglalkozásra. Egy kisgyermekes anyuka nőgyógyásza javaslatára érkezett hozzám KIT tréningre, mert alhasi fájdalmai voltak, de az orvos alapos kivizsgálás ellenére sem találta annak okát. A hölgyet ez a fájdalom már a járásában is akadályozta. A második foglalkozásról úgy ment haza, hogy köszöni szépen neki már meg is szűnt az a tünete, amiért jött, nem fáj a hasa.

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Nősziroom Stúdió
4026 Debrecen Bem tér 29.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Nősziroom Stúdió
4026 Debrecen Bem tér 29.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Gyakorlóóra (HALADÓ) 2019.12.09 17:00 - 18:00
Debrecen
Nősziroom Stúdió
4026 Debrecen Bem tér 29.
1 400 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.01.08 10:00 - 14:00
2020.01.10 10:00 - 14:00
2020.01.15 10:00 - 14:00
Debrecen
Nősziroom Stúdió
4026 Debrecen Bem tér 29.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2020.01.18 09:00 - 13:00
2020.01.19 09:00 - 13:00
2020.01.25 09:00 - 13:00
Debrecen
Nősziroom Stúdió
4026 Debrecen Bem tér 29.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Csilla - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Katalin! Köszönöm mindazt az elméleti és gyakorlati tudást, amit kaptunk és KÖSZÖNÖM (így csupa nagy betűvel), hogy mindezt Tőled tanulhattam meg. A lelkesedésed és az a beleélés, ahogy ezt az egészet átadtad még értékesebbé teszi a tréningen tapasztaltakat! Visszaadtad nekem azt a hitet, hogy igenis lehet befolyásunk a testünk felett és hogy nem kell beletörődnünk a sorsunkba és ezért örökké hálás leszek Neked!

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Szuper volt a tréning, sokat tanultam és még többet nevettem. Szeretnék eljárni a gyakorlásra is mert előttem van az út nagyja még! Köszönöm

 • Éva - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon érdekes és hasznos volt az intim torna 12 órája. Már az első napokban megtapasztaltam a módszer kedvező hatását, ami még jobban motivált a későbbi folytatáshoz. Szeretném pontosan elsajátítani a gyakorlatokat úgy, hogy a mindennapjaim részévé váljanak. Ezeket a gyakorlatokat minden nőnek el kellene sajátítani!! Gratulálok Kriston Andreának a módszer kidolgozójának. Megköszönöm Nagy Katalin trénernek a hozzáértését, a kedvességét, az őszinteségét, a segítségét és a figyelmességét. Tudása, lelkesedése és pozitív hozzáállása kellőképpen ráhangolt a gyakorlatok pontos elsajátítására. Köszönettel és üdvözlettel: Czéli Éva

 • Boglárka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Kata és Kriston Andrea! Sokkal többet kaptam a tréningtől, mint amit vártam. Kismamaként mentem oda, gondoltam biztos tanulunk pár gyakorlatot ami segíti majd a szülést és utána a regenerálódást. De ennél sokkal komplexebb dolgot kaptunk! Nagyon tetszett a sok történet, tapasztalat, nekem külön jól esett néha csak pihenni és figyelni a mindennapos hajtás után, ahol általában én vagyok magam számára a legutolsó a sorban. Az első alkalmat végig könnyeztem, még jó hogy oldalt fekve talán nem volt annyira feltűnő, hogy törölgetem a szemem. Nagyon jól esett ez az énidő vagy inkább miidőnk a babámmal. Az is tetszett, hogy nekünk nem kellett beszélni, csak jelen lenni és átélni. Nagyon tetszett a gyakorlatok megtanulásának a felépítése is lépésről lépésre. Fantasztikus módszer! Olyan témákat érint és gyakorlatokat tanít, ami tabu, pedig nagyon nagy szükség van rá! Köszönöm szépen az élményt! Bogi

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kati egy szuper tréner. De tényleg! Agyban átértékelődtek dolgok és gondolatok a tanfolyam hatására. Rájöttem, hogy nem szégyellnivaló, ha problémád van és nem kell beletörődni, ha az orvos legyint egyet, hogy "nincs vele teendő". De van! És azon leszek, hogy a "kincsesládámat" kiürítsem. Köszönök mindent!

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A Kati órái nagyszerű hangulatban teltek. Sok új ismerettel gazdagodtam ,amit remélem hogy sikeresen beépítek a mindennapjaimba.Nagyon örülök hogy részt vettem a tréningen. További sok sikert kívánok .

 • Károlyné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Soha nem gondoltam volna hogy egy ilyen tréning résztvevője leszek. A családban már volt aki részt vett a tréningen és hihetetlen változásokat ért el. Kati lelkesedése, szakértelme és figyelmessége minden várakozásomat fölülmúlta. Hálásan köszönöm hogy részt vehettem a tréningen.

 • Brigitta - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kedves Kati! Bár már régóta megvettem Kriston Andrea könyvét, most nyerte el valódi értelmét, hogy elvégeztem a KIT tréninget. Nagyon élveztem a tréninget, a stílusodat, a lazaságot, ahogyan mindenféle kényes témáról is őszintén és viccesen tudsz beszélni úgy, hogy azt mindenki átérzi, megérti. Nagyon hálás vagyok, hogy még szülés előtt részt tudtam venni a tréningen, és a kapott gyakorlatok segítségével jobban felkészíthetem a testem a szülésre. (Ez már csak rajtam múlik innentől kezdve:) Ezen túl minden nőket és férfiakat érintő problémáról megértettem, hogy lelki okokat is keresni kell/lehet a háttérben. Csak ajánlani tudom és fogom a KIT tréninget mindenkinek. Jó hangulatban és szakértő segítség mellett kaphattuk meg a KIT szellemiségét Kati személyében! Köszönöm.

 • Natália - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Jól éreztem magam a tornán, hasznos tudással gazdagodtam. Azóta is minden nap igyekszem elvégezni a feladatokat. Köszönöm, hogy ott lehettem.

 • Marianna - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning teljes mértékben megfelelt az elképzeléseimnek, érthető, alapos, fokozatosaan felépített volt, egy rendkívül felkészült és lelkes oktató előadásában. Ismerőseimnek mindenképpen ajánlani fogom, hogy vegyenek részt egy tanfolyamon.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?