Nagy Katalin - Kriston Intim Torna

Telefonszám: 06-70-3357-942

Debrecen, Nősziroom Stúdió
Magyarország 4026 Debrecen , Bem tér 29.


Berettyóújfalu, Bajnóca Székház
Magyarország 4100 Berettyóújfalu , Toldi utca 3.
Hajdúszoboszló, KataMed Gyógytorna-fizioterápia stúdió
Magyarország 4200 Hajdúszoboszló , Luther u. 22.

Nagy Katalin vagyok, védőnőként 16 évig dolgoztam. Ma már sportoktatóként tevékenykedem és vezetem a Nősziroom Stúdiót Debrecenben. Kezdjük az elején! Hogyan lettem Kriston intim torna tréner? Egészségügyi főiskola elvégzése után olvastam el Kriston Andrea Kriston Intim torna c. könyvét, amit alig tudtam letenni. 

A könyvben olvasottak nagy segítséget jelentettek saját női testem működésének megértésében és a munkám során azon nők tüneteinek megértésében, amit megosztottak velem kislányként, kismamaként, szülőnőként és nagymamaként. A Kriston intim torna által egyre többet tudtam segíteni a körzetemben élő nőknek, pedig, akkor még csak azokat a gondolatokat adtam át, amikről olvastam a könyvben, ami igazából csak töredéke a trénerképzésen és a folyamatos továbbképzéseken hallottaknak.

Több éven keresztül gondolkoztam a trénerképzés elvégzésén, mígnem 2007-ben férjem erős bíztatására jelentkeztem trénernek.

 

2008 januárjában sikeres vizsgát tettem Kriston Andreánál, a módszer kidolgozójánál. Tíz éve tanítom nőknek, férfiaknak a Kriston intim tornát, nagy lelkesedéssel. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem Andreát és taníthatom módszerét.

Debrecenben a Nősziroom Stúdióban nagy szeretettel várlak az általam vezetett Kriston intim torna tréningen és a gyakorló órán.

 

A Kriston intim torna tréning hatására változások sora indul el az életünkben, testünkben. Fantasztikus érzés trénerként, amikor egy hét intim torna gyakorlás után csillogó szemű hölgyek jönnek vissza a következő foglalkozásra. Egy kisgyermekes anyuka nőgyógyásza javaslatára érkezett hozzám KIT tréningre, mert alhasi fájdalmai voltak, de az orvos alapos kivizsgálás ellenére sem találta annak okát. A hölgyet ez a fájdalom már a járásában is akadályozta. A második foglalkozásról úgy ment haza, hogy köszöni szépen neki már meg is szűnt az a tünete, amiért jött, nem fáj a hasa.

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
KIT Beszélgetések Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Nősziroom Stúdió
4026 Debrecen Bem tér 29.
15 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Férfiaknak (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Nősziroom Stúdió
4026 Debrecen Bem tér 29.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.11.16 09:00 - 13:00
2019.11.17 09:00 - 13:00
2019.11.23 09:00 - 13:00
Debrecen
Nősziroom Stúdió
4026 Debrecen Bem tér 29.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ) 2019.11.27 10:00 - 14:00
2019.11.29 10:00 - 14:00
2019.12.04 10:00 - 14:00
Debrecen
Nősziroom Stúdió
4026 Debrecen Bem tér 29.
30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
 • Dóra - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon sok uj dolgot tanultam a 12 ora alatt. Latszik, hogy Kata, elhivatott a szakmaja irant es minden erejevel azon dolgozik, hogy minel tobb nonek- es ferfinak atadja a tudasat, segitve ezzel a kulonbozo tuneteik megszuneteteseben. Elvezetes, inspiralo, gyakorlatias orakon vagyunk tul, Kata mindent megtett annak erdekeben, hogy otthon is 100%-osan meg tudjuk csinalni a gyakorlatokat amiket elsajatitottunk. A tobbi rajtunk mulik. En kotelezoen irnam fel minden embernek, sajat erdekeben a Kriston Intim Torna treninget!

 • Réka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning többet adott mint pusztán gyakorlatsort bizonyos izmok edzésére. Gondolatokat a nőiségről, férfi-női nézőpontokat, önmagam jobb megismerését. Olyan alaptudást a női testről, amelyet szégyen, hogy csak a középiskolai biológia órán és akkor sem ilyen mélységében oktatnak a kamaszodó lányoknak. Remélem lesz kitartásom naponta tornázni, szeretnék javulást elérni az intim problémáimmal kapcsolatban. Kati a tréner nagyon változatosan, könnyedén és humorosan közelített meg érzékeny kérdéseket, és lehetett tőle bármit kérdezni. A gyakorlatokat tudtam követni, nagyon képletesen kommentálta őket :) Örülök, hogy rászántam magam, azon gondolkozom, hogy családon belül is terjesztem/ajándékba adom a Kriston tréning lehetőségét.

 • Sandorné - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon jó volt, hogy részvettem a tréningen sokat tanultam és folytatni szeretném amiket elsajatítottam. Mindenkinek csak ajánlani tudom ne hagyjátok ki! Minden perce megérte! Köszönöm

 • Krisztina - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Kati fantasztikus tréner es ember! Kismamaként vettem részt a tréningen, alapvetően szülésre felkészülés majd a regenerálódás miatt. Nem is gondoltam volna, hogy testileg és lelkileg ilyen sokat fogok kapni a treningtől! Mindenkinek szüksége lenne erre a tanfolyamra, függetlenül nemtől és kortól! Kati pedig, ahogy írtam ís csodálatos ember, remélem még nagyon sokáig oktatja majd a Kriston módszert! :)

 • Boglárka - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Nagyon élveztem a tréninget Kati egy igazán lendületes és kedves hölgy, sugárzik belőle hogy imádja amit csinál, és meggyőzi az embert hogy ezek a gyakorlatok milyen fontosak. Nekem nem csak fizikailag volt segítség, de lelkileg is, nagyon sok mindent mesélt, így más megvilágításból is megláttam dolgokat és megértettem, ami nagyon hasznos volt. Jó légkör volt végig (maga a helyszín és a társaság is), sajnáltam is hogy nincs még több alkalom, úgyhogy tervezem hogy gyakorló órákra is elmegyek majd. Köszönök mindent :)

 • Judit - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Igazán intenzív 3 napos tréningen vehettem részt, mely nem csak nagyon hasznos volt, de jó hangulatban is telt. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam, ezt nagyon szépen köszönöm Neked kedves Kati! Mindenkinek ajánlom a KIT tréninget, mivel nem csak a már meglévő tüneteket lehet vele kezelni, de megelőzni is lehet azokat. Kismamaként ezt nagyon fontosnak tartom és a Kati által tanultakat gyakorolni fogom a szülésig és természetesen utána is. Azt nem is sejtettem, hogy még vajúdás közben is lehet alkalmazni az intim tornát! A kialakult tüneteket természetesen nem elég fizikailag kezelni, lelkileg is foglalkozni kell velük, ezzel nekem is lesz dolgom. Szívesen hallgattam volna még Katit, nagyon érthetően és élvezhetően adta át Kriston Andrea módszerét. Köszönöm még egyszer! :)

 • Ágnes - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Csakis azt tudom írni hogy Kati fantasztikus. Minden információt a lehető legalaposabban próbált átadni. A foglalkozás rendkívül oldott hangulatú volt. Mindent részletesen és alaposan elmagyarázott. Az irányított gyakorlatok során számomra annyira fantasztikus volta hangja ahogy az itthoni torna alkalmával is hallom a hangját ahogy irányt. Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem a tornán, hogy megismerhettem a gyakorlatokat.

 • Klara - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Fantasztikus volt az intim torna. Nagy Katalin volt a trénerem Akinek minden szavát teljes figyelemmel s ámulattal követtem annyira magával ragadt minden történet . Jó hangulatot teremtett a csoportban s igy a társaimmal együtt vidáman sajátithattuk el a tudást ! Köszönöm Katalinnak hogy ilyen profizmussal adta át nekünk Kriston Andrea fantasztikus módszerét

 • Andrea - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  Régóta halogattam a Kriston intim tornára történő jelentkezést. Alapvetően zárkózott típus vagyok, és annak ellenére, hogy tudtam, nem kell majd beszélnem, tétováztam. Kár volt. :) A tréning első öt percében elszállt minden feszélyezettségem. Katalin nagyszerű tréner. A gyakorlatokat jó humorral, szemléletesen, érthetően adta át, és megannyi gondolatot ültetett el a fejemben a 3 alkalom alatt. Nagyszerű élmény volt! Köszönöm!

 • Emese - Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

  A tréning nagyon hasznos volt. Minden nap gyakorolok, és érzem hogy nagyon hatásos.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?