"Aranybence" története, avagy a Kriston Intim Torna kortól, nemtől függetlenül mindenkinek ajánlott! - 2019.11.18. -

A Kriston Intim Torna egyedülálló, hatékony, nélkülözhetetlen!

"Aranybence" története, avagy a Kriston Intim Torna kortól, nemtől függetlenül mindenkinek ajánlott!

„Aranybence” története

Kétségbeesett szülő utolsó mentsvárként keresett meg, mert a hat éves kisfia, nevezzük „ Aranybencének” kb. másfél éve, vizeletmegtartási problémával küszködik...

Az orvosi diagnózis leírja, hogy az urethra (húgycső) hólyaghoz közeli része enyhén tág. Az anyukát megnyugtatták az adott fejlődési rendellenesség kezelést nem igényel, idővel ez megszűnik.

A kisfiú, iskolás lett, a tünetek fokozódtak, és napi szintűvé vált, a gyermek egyre kiszolgáltatottabb helyzetbe került.

A probléma elsősorban a gyermeket érintette, az Ő kis lelke kapta nap, mint nap azokat a pofonokat, amit ilyenkor a környezet osztogat válogatás nélkül.

 Az első személyes találkozáskor, az anyuka elbizonytalanodva, megkérdezte tőlem ,Biztos, hogy a Kriston torna megoldja a problémát?  Gondolkodás nélkül válaszoltam, IGEN!

A biztos siker eléréséhez elsőként „Aranybence” érzéseit, gondolatait kellett megismerni, ami az adott problémához kapcsolódik. Igyekeztem kimondatni vele azt, hogy Ő mit szeretne elérni. A feltérképezés nem direktben történt, hanem játékos ismerkedés, játékos gyakorlatok segítségével. A játékban (ami több annál) részt vett az anyuka, és én is. (nem csak irányító voltam)

Számos információhoz jutottam, amit motiváláshoz használtam fel. Mivel gyakran hoztam olyan helyzetbe, hogy olyat tegyen, amit szeret, mint pl. rajzolni, színezni, a testi, lelki fejlődése a rajzokból, az erőteljesebb színek alkalmazásából nyomon követhető.

A Kriston Intim Torna tanulása során, testismeretre is szert tett. Beszéltem neki a Kriston kék almáról, ami a fiúk színe, ezzel erősítettem a nemi identitás tudatát. A lányokról is ejtettem egy két szót. A tanulási folyamatot, a tapasztalat szerzést a jókedv, szorgalom jellemezte, aminek meg is lett az eredménye, négy hét alatt elértük hogy a fehérnemű száraz maradt. Az érzéseiről egyre nyíltabban beszélt. Az iskolában a barátok száma megnövekedett, mert Ő olyat tud, amit a többiek nem. (A szünetben a barátoknak kiselőadást tartott)

A tanítás részemről befejeződött, a törékeny szárnyacskái megerősödtek, és egyre magasabbra tud repülni. Elköszönéskor szomorúan megkérdezte ,- hogy többet már nem kell hozzám jönnie? - Mondtam, hogy nem, de az ajtóm résnyire mindig nyitva lesz számára ahol bekukucskálhat, de ha nagyon szeretne velem találkozni az  ajtó  kinyitható.

A Kriston Intim Torna kortól, nemtől függetlenül mindenkinek ajánlott!

Hatvan, 2019.11.14.                       Juhász Józsefné Mara

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?