INDUL a Kriston Fitnesz- Kívül formál, belül óv! - 2018.02.16. -

Kedves Kriston Intim Torna Ismerők! Bizonyára emlékeztek, amikor a tréningen arról beszéltem, hogy milyen mozgásokat érdemes kerülni az intim szerveink védelme érdekében. Évek óta hallom a panaszt, hogy nincs ilyen torna óra. Most már azonban van: ez a Kriston Fitnesz! (korábban Testrefrom néven hallhattatok róla: könyv, dvd, videó…)

INDUL a Kriston Fitnesz- Kívül formál, belül óv!

A nőknek kidolgozott, minőségi gimnasztika különleges elemei:

arcfiatalító, látás-, hallásjavító torna, intimtorna gyakorlatok, intenzív alakformálás, anyagcsere gyorsítás, gerinc-, izületvédelem, hormonstimulálás, stresszoldás, és pszichoszomatikus hatás. Kriston módszer mottója, a gyakorlatban valósul meg: Kívül formál, belül óv! Tetőtöl talpig, kívül és belül.

A Magyar Sporttudományi Társasággal végzett méréseim alátámasztották a nők megfigyeléseit: a helytelen testedzés következménye lehet a vizeletvesztés, az aranyér, a méh-, hólyagsüllyedés. A Kriston módszer az alhas szerveiről is gondoskodik, miközben csurog rólunk a veríték.

Szeretettel várlak, amennyiben már jártál Kriston Intim Torna foglalkozáson, és most teljes testi hatásra vágysz: Kriston Andrea

Helyszín: Korsztolányi Dezső Gimnázium. 1. ker. Attila út 135. lány tornaterem

Időpont: 2018. március 8., 18.30-20.00-ig

Tanfolyami ár: 8 alkalom/18.000 Ft, vagy alkalmanként 2500 Ft.

Jelentkezni ezen az oldalon keresztül tudsz rá! -> Kriston Fitness jelentkezés

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?