Kriston Andrea - Kriston-módszer

 

 

 

 

1986-ban kiálltam egy csoport idegen nő elé, ahol az intim izmainkat is megcélzó tornát kezdtem oktatni Kazincbarcikán. Az óráimon lassan annyian lettek, hogy egy csarnokot töltöttek meg. Akkor nem sejtettem még, hogy ebből egy misszió születik, melynek célja, hogy könnyebbé tegyem a nők, a férfiak, és a gyerekek életét. Természetesen bukkant föl belőlem az a tudás, amit ma már KRISTON INTIM TORNA néven tanítok. 

Egerben Tanárképző Főiskolát végeztem testnevelés-biológia szakon, mellette a TF-en atlétika edzői, majd később a TF-en tanári végzettséget szereztem. Szerettem volna doktori címet is szerezni, de többre tartottam a lányaimmal együtt töltött időt, így erről lemondtam. 

1998-tól 2007-ig, az egészségügy átszervezéséig tanítottam a Szent Rókus Kórházban, és kidolgoztam, illetve vezettem a nőgyógyászat-urológia önrehabilitációs programot Dr. Demeter János meghívására. A nőgyógyászat-urológiai ambulancia teamjének tagjaként fantasztikus eredményeket értünk el a kórházunkban Dr. Simon Zsolttal, Dr. Nagy Lajossal. Kidolgozhattam egy újszerű gépi alkalmazást a módszerem komplex hatásának mérésére. Nagyon sok konferencián mutattuk be eredményeinket, amit objektív eszözön való méréssel tudtunk igazolni, és a kliensek orvosi vizsgálat során minden egyes esetben visszaigazolták. Ez idő alatt a Fővárosi Pedagógiai Intézet egészségfejlesztési szaktanácsadója voltam.

1999-ben-ben választottak be először a Magyar Nőorvos Társaság Nőgyógyászat-urológia Szekció vezetőségébe. A Magyar Sporttudományi Társaság Egészségműveltségi Szakbizottságának a vezetője lettem. Az orvosok részéről elismerést tapasztalok, mert a vizsgálóasztalon igazán kiderül, hogy milyen különbség van az edzett és a nem edzett gátizom között. Így különböző mértékű együttműködés alakult ki az urológia, szülészet, nőgyógyászat, proktológia, andrológia, urológia, neurológia, onkológia, szexológia, sporttudomány képviselőivel. Számtalan konferencián vettem részt a módszerem bemutatása kapcsán: TEDX, Nőorvos, Menopauza, Neurológiai, Sporttudományi, Urológiai, Szexológiai, Szülésznői, Védőnői, Járóbeteg Konferencia, Nemzetközi Testnevelői Konferencia, Határterületi Mikroinvazítv Beavatkozások Konferencia, Szülészeti, Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság, Nezetközi Urológiai Meeting, Intimszféra és a sport, Orvos-Gyógyszerész Napok, Családcentrikus Szülészeti Konferencia, Neurourológia, Magyar Gastroenterológusok, Sebészek és Urológusok közös találkozója, Háziorvosok akkreditált képzése, Urológusok-, nőgyógyászok akkreditált képzése, Nőgyógyászati Pszichoszomatikai, temészetgyógyászati konferenciák és különböző fesztiválok, egészségnapok. 

Kutatást végezhettem Dr. Benyó Mátyás felkérésére, a módszerem hatékonyságának bemutatásra a Debreceni Urológia Klinikával urológiai, szexológiai területen kifejtett hatásokról férfiaknál, majd nőknél is. Több konferencián hazánkban, és külföldön is bemutathattuk átütő erejű eredményeinket, amit a Kriston-módszer alkalmazásával értünk el.

Egyetemi szakdolgozatok születtek a Kriston Intim Torna hatásának bemutatására a következő intézményekben: Szegedi Tudományegyetem, Debreceni Tudományegyetem, Pécsi Tudományegyetem, Miskolci Egyetem, Semmelweis Egyetem, ELTE, Károly Gáspár Egyetem, Babes-Bolyai Tudományegyetem.

2000 óta vezetem az Egészségműhelyt, ami helyet ad az oktatásoknak, trénerképzéseknek. Összefogom a Kriston-módszert oktató trénerek munkáját, akik egyre nagyobb számban vannak külföldön is, hazánkban pedig cél, hogy minél több helyen elérhetőek legyenek. 

Örülök a munkámnak, de a legnagyobb örömöm mégis az, hogy megélhettem az anyaságot, két lányom születését, a változásaikat, amivel engem is folyton alakítanak. Megérkezett a második unokám is, így egy újabb életfázisban új életérzés költözött a szívembe.

 

A képen a következők lehetnek: 21 ember, , mosolygó emberek, gyermek

 

KRISTON-MÓDSZER

Tabu helyett öröm!

Amikor Kriston-módszer tanfolyamain veszel részt, akkor a következő elemekre számíthatsz:

1. Gátló érzelmek oldása, csökkentése a szervfunkciók javítása érdekében

2. Szervek működését javító szokások elsajátítása

3. Hatékony mozgástanulás, ami a Kriston oktatási módszertannak köszönhetően 100%-ban biztonságos és sikerélményt ad. A tréner garantálja a biztos tanulási folyamatot.

Bízom benne, hogy találsz a környékeden Kriston Intim Torna oktató trénert.

Amennyiben elvégezted az alap Kriston Intim Torna tanfolyamot, úgy jöhet a haladó szint:

Gólyatréning, Gésák Titka (haladó tréning nőknek), Gézák titka (haladó tréning férfiaknak),

Kriston- Intimfitness, Kriston Fitness, gyermekeidnek pedig diák program. 

 

Amennyiben kérdésed van, kérlek írj nekünk e-mailt:

- szervezéssel kapcsolatban: tanfolyam@kriston.eu

- szakmai témával kapcsolatban: kriston@kriston.eu

- amennyiben szívesen oktatnád a Kriston-módszert: trener@intimtorna.hu.

 

 

 

Szerzői Jogvédelem

A Kriston Intim Torna®, -Gésák Titka®, -Intimfitness®, -Testreform®, -Gólyatréning®, Intim szokások kialakítása óvodásoknál/Kriston-módszer, pocaktorna koncepciójában és nevében is védettek. Nem járulok hozzá, hogy saját élményt adó tréningjeim anyagát bárki más tanfolyamba beépítse, a módszeremből kiemeljen, vagy ahhoz hozzátéve alkalmazza azt. A módszerem továbbadására felkészítő fórum a trénerképzés. Az oldalakon szereplő tartalom bármilyen felhasználásához (kivéve linkelés rá) előzetes írásbeli engedély szükséges. A saját jogú tartalmak jogtalan átvétele napi bérleti díjban kerül kiszámlázásra. Kérlek tartsd tiszteletben a szerző jogait!

Kriston® (EU oltalmi védjegy lajstromszáma:No 009484379)

Kriston Intim Torna lajstromszáma: 182 527

Intimtorna lajstromszáma: 220 725

Kérlek ezen neveket csak akkor használd, ha arra érvényben lévő szerződésed van velem. Ellenkező esetben névbitorlást követsz el, aminek súlyos szankciói vannak, melyek napidíjban kerülnek kiszámlázásra.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?