Hortobágyi Luca

Telefonszám: +36305270432

******, ONLINE
Magyarország ****** ****** , ******


Székesfehérvár, Stúdió P5, Székesfehérvár
Magyarország 8000 Székesfehérvár , Petőfi utca 5
Budapest, Szív Utca Életmód Stúdió, Budapest, 6.ker.
Magyarország 1063 Budapest , Szív utca 9

Hello!

 

Hortobágyi Luca vagyok, jelen profilomon Kriston-tréner :)
Örülök, hogy érdekel Ki vagyok, hogy jutottam ide, és remélem tudok Neked segíteni. Hisz erre az oldalra, útra engem a segíteni vágyás hozott. Téged pedig valószínűleg a gyógyulni vágyás. Örülök, ha segíthetek ebben.

Ugyanis

Van ez a 36 éves MAGYAR módszer, mely Kriston Andrea nevét viseli, A Kriston Módszer, vagy ismertebb nevén, a Kriston Intim Torna. Mely nem Csak intimtorna. A tornán túl életmód áthangolás, illetve a pszichoszomatikus altesti folyamatok feltérképezése is a tréning részét képezi.
 
Anrea szokta mesélni tréningjein, hogy egy nőgyógyászati konferencián az egyik neves nőgyógyász felszólalt egy másik neves kollégájával szemben, és csak annyit közölt a kollégákkal, hogy az amit Andrea csinál a tréningjein, na az A! Nőgyógyászat. Pontosan látni a különbséget a nők lábai közt. Lehet látni azt aki tornázik, fejleszti, és lehet látni azt aki nem. No, a tréningjeimen én is hasolóan gyógyítok. És az összes Kriston tréner ezt teszi.
Én magam is abban a helyzetben voltam, hogy a nőgyógyász szerint műtét. Mert Méh, hólyag végbél süllyedés. Viszont műtét nélkül a helyére tornáztam a szerveimet, életmódváltással teszek a mindennapokban azért, hogy ott is maradjanak.  Emlékszem, mikor az 1 éves gyermekem mellett sírtam, hogy nekem 24 évesen műttetnem kell magam mert .... Aztán valahogyan elém sodorta a sors a Kriston Módszert, és nem kellett műtét. Viszont önerőből meggyógyultam. Azóta született még egy gyermekem, és még egy biztosan lesz. A szerveim köszönik szépen a helyükön vannak, az aranyér a múltté, és a szexuális élet is fantasztikus(abb) lett.
Csak bátorítani tudok minden nőt, akár anya, akár nem, akár nagymama, akár kismama, hogy legyen nyitott a lehetőségekre. Mert az mindig van, több is. Akár a gyógyulásra, akár az egészség megőrzésére. ❤️ Egy lehetőség a Kriston Módszer is.

 

A változás Veled kezdődik! :)

Szeretettel várlak

Luca

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Megnézem
Kriston Beszélgetés
Kriston Beszélgetés
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Gyakorlóóra férfiaknak
Kriston Gyakorlóóra férfiaknak
Megnézem

Kriston Intim Torna férfiaknak Vélemények

 • János - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Számomra hasznos volt a tréning! Csak ajánlani tudom mindenkinek! A trénerem jól felkészült, közvetlen volt és segítőkész! Köszönöm

 • Géza - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Nagyon alapos, kiváló oktatást kaptam Lucától.

 • László - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Elégedett vagyok a tréninggel.

 • Gábor - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Kiváló. Magas szakértelem. Lelkes, szimpatikus volt Luca.

 • Balázs - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Kedves Luca! Köszönöm a lehetőséget! Bízom benne, hogy mind a testi, mind a szellemi "tananyag" segíteni fog. Nagyszerű volt a tanfolyam, jó volt a közvetlen hangulat. Üdv: Balázs

 • László - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Luca kitűnő előadó, az előadások érdekesek voltak, nekem egy kicsit sok volt a szöveg, több gyakorlással még jobb lehetne.

 • László György - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Köszönöm szépen a tréninget, nagyon hasznos volt (és lesz :) ). Luca felkészült és lelkiismeretes! Hasznosnak találom, hogy az izmok edzésén felül hangsúlyt kapott a lelki-mentális oldal is. A hosszas szöveges részek közé több gyakorlást érdemes lett volna beilleszteni, mert a szöveg és mozgás rész jobban egyensúlyban lehetett volna.

 • Ottó - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Nagyon hasznosnak és különlegesnek tartom, mert olyan izmok tudatos megfigyelésére és mozgatására tanít meg, amikre edd nem is gondoltam. Sok sikert kívánok a további képzésekhez! Köszönettel: egy 7X feletti résztvevő

 • Máté - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Mindenkinek csak ajánlani tudom, már 1-2 hét alatt lehet érezni a tornai hatásait. A kitartó munka szükséges de a befektetett energia és idő megtérül idővel. Luca egy végtelenségig empatikus tréner aki a lényegénél tud az emberre hatni, a gyakorlatokat is teljes odafigyeléssel adta át, azok elsajátítása is kényelmesen, komfortosan zajlik, az alap tréning remek hangulatban zajlott és természetesen idővel mindenképp megyek a haladó szintre Ja igen, még kekszet és kávét is kaptam úgyhogy az még egy külön plusz ;)

 • László - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Oldott hangulat, őszinte helyzetfeltárás, alapos átmozgatása olyan testrészeknek, melyek eddig "rejtett üzemmódban" működtek. A gyakorlatok végzése a tanfolyam befejezése után is lételemmé vált. Ajánlani tudom a prosztata gondokkal küzdő férfitársaimnak.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?