Gólyatréning (HALADÓ)

Gátóvás, extázisban szülés Most jelenleg csak online modul működik: Gólyatréning online almát keresd kérlek.

Időpontok

Szülésre, anyaságra való felkészülés, hogy elégedetten, a legnagyobb elengedettségben tudd világra hozni a babádat!

Jelenleg csak online elérhető a Gólyatréning! Kattints ide a részletekért!

Ezen a tréningen Kriston Intim Torna tanfolyamot végzett (csak alaptréning után, miután ott tanulod meg a szülési izmok felkészítését!) kismamák jó érzését szolgálja minden elméleti és gyakorlati ismeret. Célunk, hogy megelőzzük a várandósság és a szülés környékén kialakuló intim tünetek előfordulását, mint az aranyér, inkontinencia vagy az alhasi szervek süllyedése. A tréning abban is segít, hogy a kismama a legnagyobb fájdalomcsillapítót, az extázist használja, és így váljon örömteli élménnyé a szülés. Ennek később komoly hatása lesz a szoptatásra, libidóra, ebből adódón a párjával, gyermekével és az önmagával való kapcsolatára is. Így a szülésnek hosszú távú kihatása van az életminőségre.

Átírjuk azon félelmeinket, melyek mélyen a szüléshez kötődnek. A kismama analizátor segít feltérképezni azon érzelmi tényezőket, amik rejtetten befolyásolhatják a szülést, ami a papát is segítheti az apaság felé való fejlődésben. Ez utóbbi, izgalmas „szorgalmi házi feladat” formájában jut el az apukához, mert ekkor ők még nincsenek közöttünk. Visszaszerezzük azon természetesség érzetünket, képességünket, mely a félelem előtt még megvolt mindannyiunkban.

A gátvédő vajúdástechnika esélyt ad a gátmetszés elkerülésére, az extázisban való szülés pedig a test elengedésére, a fájdalom átértékelésére. Elsajátítod a szülés utáni regenerálódást segítő programot, és szülés után 6 héttel már a nőgyógyászod is fog csodálkozni. Hogyan indítsd újra a szexualitást?

„Szívből nyílunk óra”: grátisz foglalkozás a GÓLYA-PAPÁKNAK, a gólya-mamákkal együtt, a papa lehetséges teendőiről a várandósság és a szülés során. A változásokról, amik a nőben zajlanak, hogy jobban megértsék őket. Miként váljanak a fészek őrzőivé, hogy apaságuk, a férfiasságuk következő szintjévé válhasson.

Belépő papák számára: egy függeszthető szívecske. heart

A tréninget végzett kismamák 97%-a elégedetten hagyta el a szülőszobát. Juhász Nikolett, szakdolgozat

Szerzői Jogvédelem

A Kriston Intim Torna®, -Gésák Titka®, -Intimfitness®, -Testreform®, -Gólyatréning® koncepciójában és nevében is védettek. Az oldalakon szereplő tartalom bármilyen felhasználásához (kivéve rálinkelés ) előzetes írásbeli engedély szükséges. A saját jogú tartalmak jogtalan átvétele napi bérleti díjban kerül kiszámlázásra. Kérlek tartsd tiszteletben a szerző jogait!

Kriston Andrea szerzői védelem alatt álló módszere. Kérlek, tartsd tiszteletben a szerzői jogokat.

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?