Kriston Gézák titka

Turbózd fel a szexuális életed!

Időpontok

Egy tanítványom reklamált, hogy nem igazság, hogy nőknek van Gésák titka tréning, miért nincs a férfiaknak GÉZÁK" TITKA? Így aztán lett. Ebben a néveben kifejeződik, hogy a szexualitást inkább játénak tekintjük, és nem szorongással járó produkciónak.

A Gézák titka haladó tréning, így elvégzése csak a KIT Férfiaknak szóló alaptanfolyam után lehetséges.

A Gézák titka tréning intenzívebb fejlesztő hatással van a pénisz, prosztata környéki izmokra. Kiemelten foglalkozik a sikeres férfi és női szexualitással:

miként tudja egy férfi mesterszintre emelni a magömlés irányítását

hogyan legyen orgazmus, és magömlés csak, ha akarod

tuti biztos hüvelyi orgazmus elérése

hevesebb orgazmus

érzelmekkel átszőtt szex intenzívebb hatása

szexuális természetünkre való rálátás

a női és a férfi élvezet összehangolása

Mindez sok nevetéssel, sok szempontváltást adó gondolattal, és új felismerések önmagadról. Az a férfi, aki ezt tudja, az másként érint, másként mozdul, annak a partnere biztos örömre számíthat.

Szerzői Jogvédelem

A Kriston Intim Torna®, -Gésák Titka®, -Intimfitness®, -Testreform®, -Gólyatréning® koncepciójában és nevében is védettek. Az oldalakon szereplő tartalom bármilyen felhasználásához (kivéve rálinkelés ) előzetes írásbeli engedély szükséges. A saját jogú tartalmak jogtalan átvétele napi bérleti díjban kerül kiszámlázásra. Kérlek tartsd tiszteletben a szerző jogait!

 

Ár Státusz Alaphelyzet

2018.10.13. 08:30 - 15:00

2018.10.14. 08:30 - 15:00

Egészségműhely
Budapest 1061, Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)
Kriston Andrea 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?