10 hetes gyakorlás után 132%-os fejlődés érhető el a Kriston Intim Tornával - 2018.11.22. -

A Kriston Intim Torna mára nem a ráérő nők huncutsága, nem is a beteg nők gyógyítása, hanem a TUDATOS EGÉSZSÉGVÉDELEM RÉSZE, ami minden nő számára szükséges.

10 hetes gyakorlás után 132%-os fejlődés érhető el a Kriston Intim Tornával

Az Kriston Intim Torna szakszerű alkalmazása segítségével a medencealap izomzata tíz hét alatt 132%-os szorítóerő-növekedésre képes (ebben a kevésbé szorgos tanítványaim eredményei is megtalálhatók). Ez természetesen átlageredmény. Aki rendszeresen végezte a gyakorlatokat, gyorsan, sokat javult; annál azonban, aki nem gyakorolt, ugyancsak ennyi idő alatt izomgyengülést mértünk.

A torna minden olyan tünet esetén segítség lehet, amely összefüggést mutat a záróizomzat gyengeségével. Nem volt még tanítványom, akinél a torna helyes alkalmazását követően ne következett volna be fejlődés.

Miután a módszer bebizonyította hatékonyságát, az ország minden tájáról megkerestek, hogy képezzek ki oktatókat. A Trénerképzésen, jelenleg 300-390 órás felkészítés során, olyan testnevelők, gyógytornászok, orvosok, szülésznők, védőnők, asszisztensek, ápolónők, vizsgázott természetgyógyászok, edzők sajátíthatják el a módszert, akik igazolhatóan anatómiai vizsgával rendelkeznek. A KRISTON INTIM TORNA megnevezést csak ők használhatják.

A hivatalos trénereket ide kattintva megtalálod!

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?